Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ασε καλύτερα, εκει τα στρακια σαν τον πικερ τα πετάνε απο ταρατσες θα τον χασουμε

Tα αμέτρητα γαμήσια μου είναι και η απάντησή μου. Πόσο σε τσούζει όμως που γαμάω τόσο πολύ;  :-*

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Rigormortis επανήλθες την κατάλληλη στιγμή για να πάρεις την αφιέρωσή σου, ε; Ψοφάς κερατούκλη.  :grin:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Picker , αν δεν είσαι ήδη Μουσουλμάνος , τράβα να βαφτιστείς στη Μέκκα και μείνει εκεί 4ever & ever !!!!!!!!

Είσαι σε λάθος χώρα , συγνώμη που σε είπα καραγκιόζη και "νούμερο" - δεν είχα διαβάσει τη θεωρία σου !!!!!!!

Είσαι για άλλη χώρα , μη Ευρωπαϊκή !!!!!

Σωστή είσαι. Αυτά όμως να τα πεις στους γελοίους μουνόδουλους μαλάκες που λένε πως είμαι αριστερός.  :)

Επισκέπτης
Ρicker η μόνη ένσταση που έχω να κάνω για το νόμο σου είναι ότι εντάξει δε με πάει να καταφεύγω σε Μεταξουργεία (όταν ήμουν Αθήνα το είχα κάνει με ζόρια εντελώς - αφραγκιές να δεις)... 
Εδώ κάτω σε παρακμιακά μπουρδέλα του 20ρικου έχω να πατήσω χρόνια, το πρωί πέρασα από το άλλο συνεργείο κι έδωσα το 40ρι, τέσπα χαλαρώσαμε, κάνεις το μπάνιο είναι περισσότερο κυριλέ.....
Άσχετα αν πετύχεις καλύτερη εμφανισιακά κοπέλα σε μπορντέλο τύπου Μεταξουργείου και να κάνει καλύτερο πήδημα, μόνο και μόνο η μπίχλα με τους ΟΡΚ :S
Γιαυτό λοιπόν το έχω ρίξει στον τζόγο για να τα επενδύω εκεί μέρος των κερδών, τουλάχιστον το στομάχι είναι γεμάτο. Κι εννοείται ότι όσο θα ανεβαίνουν οι καταθέσεις, τόσο θα ανεβαίνω και σε συχνότητα αλλά & υπηρεσίες. Όλα για το κοκό λοιπόν :rockon:

Επισκέπτης
Σωστή είσαι. Αυτά όμως να τα πεις στους γελοίους μουνόδουλους μαλάκες που λένε πως είμαι αριστερός.  :)

Ως προς την πρώτη φράση , ειλικρινά , σ' ευχαριστώ πάρα πολύ ! Ως προς τη δεύτερη , δεν υπάρχει τίποτα το πολιτικό ως προς τη θεωρία σου , πρόκειται περί διαφορετικού θρησκεύματος , καθαρά ! Χίλια συγνώμη και πάλι !

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Ως προς την πρώτη φράση , ειλικρινά , σ' ευχαριστώ πάρα πολύ ! Ως προς τη δεύτερη , δεν υπάρχει τίποτα το πολιτικό ως προς τη θεωρία σου , πρόκειται περί διαφορετικού θρησκεύματος , καθαρά ! Χίλια συγνώμη και πάλι !

Αν τον παρακαλέσεις λιγάκι μπορεί να σου κάτσει. Απλά στο τέλος θα σου δώσει και ένα δεκαρικάκι, από συνήθεια.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Tα αμέτρητα γαμήσια μου είναι και η απάντησή μου. Πόσο σε τσούζει όμως που γαμάω τόσο πολύ;  :-*

Δεν με τσουζει καθολου τυπε γιατι δεν τρωω δακτυλα σαν εσενα ονειρευομενος μαυρες πουτσες.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν με τσουζει καθολου τυπε γιατι δεν τρωω δακτυλα σαν εσενα ονειρευομενος μαυρες πουτσες.

Αυτό είναι υπόθεσή σου. Η αλήθεια είναι ότι εγώ γαμάω και εσένα σε τσούζει γιατί είσαι μουνόδουλος και μαλάκας.  :-*

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
Αυτό είναι υπόθεσή σου. Η αλήθεια είναι ότι εγώ γαμάω και εσένα σε τσούζει γιατί είσαι μουνόδουλος και μαλάκας.  :-*
πικερακο μήπως είσαι κλώνος του Λιλα;;

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
το εχουμε πει τοσες φορες ο πικερ ναι ειναι πουστης τον εχουνε γαμησει ενας γυφτος γκομενος της κορινας και κατι γυφτοι φιλοι του

Τύπε σου το είπαν όταν γάμαγαν εσένα;  :think:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Α, πολύ ωραία , δε θα μου χαλάσει και το μαλλί !!! Χα, χα !!

μικρη ειδα το πμ σου ομως παλι δεν
ευχαριστω για τα καλα σου λογια παντως και αντευχομαι τα καλυτερα
δεν με πειραζει να ξερεις παντως

:hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom