Ασε καλύτερα, εκει τα στρακια σαν τον πικερ τα πετάνε απο ταρατσες θα τον χασουμε
Tα αμέτρητα γαμήσια μου είναι και η απάντησή μου. Πόσο σε τσούζει όμως που γαμάω τόσο πολύ; :-*
Ασε καλύτερα, εκει τα στρακια σαν τον πικερ τα πετάνε απο ταρατσες θα τον χασουμε
Picker , αν δεν είσαι ήδη Μουσουλμάνος , τράβα να βαφτιστείς στη Μέκκα και μείνει εκεί 4ever & ever !!!!!!!!
Είσαι σε λάθος χώρα , συγνώμη που σε είπα καραγκιόζη και "νούμερο" - δεν είχα διαβάσει τη θεωρία σου !!!!!!!
Είσαι για άλλη χώρα , μη Ευρωπαϊκή !!!!!
Σωστή είσαι. Αυτά όμως να τα πεις στους γελοίους μουνόδουλους μαλάκες που λένε πως είμαι αριστερός.
Ως προς την πρώτη φράση , ειλικρινά , σ' ευχαριστώ πάρα πολύ ! Ως προς τη δεύτερη , δεν υπάρχει τίποτα το πολιτικό ως προς τη θεωρία σου , πρόκειται περί διαφορετικού θρησκεύματος , καθαρά ! Χίλια συγνώμη και πάλι !
Tα αμέτρητα γαμήσια μου είναι και η απάντησή μου. Πόσο σε τσούζει όμως που γαμάω τόσο πολύ; :-*
Αν τον παρακαλέσεις λιγάκι μπορεί να σου κάτσει. Απλά στο τέλος θα σου δώσει και ένα δεκαρικάκι, από συνήθεια.
Δεν με τσουζει καθολου τυπε γιατι δεν τρωω δακτυλα σαν εσενα ονειρευομενος μαυρες πουτσες.
Αυτό είναι υπόθεσή σου. Η αλήθεια είναι ότι εγώ γαμάω και εσένα σε τσούζει γιατί είσαι μουνόδουλος και μαλάκας. :-*
Χα, χα ! Αφού του είπα goodbye του ανθρώπου !...
πικερακο μήπως είσαι κλώνος του Λιλα;;Αυτό είναι υπόθεσή σου. Η αλήθεια είναι ότι εγώ γαμάω και εσένα σε τσούζει γιατί είσαι μουνόδουλος και μαλάκας. :-*
το εχουμε πει τοσες φορες ο πικερ ναι ειναι πουστης τον εχουνε γαμησει ενας γυφτος γκομενος της κορινας και κατι γυφτοι φιλοι του
Στάσου μύγδαλα, μη φεύγεις, θα χάσεις το κελεπούρι. Κάνει σεξ 3 ΟΛΟΚΛΗΡΑ συνεχόμενα λεπτά (μαζί με το ντους).
Α, πολύ ωραία , δε θα μου χαλάσει και το μαλλί !!! Χα, χα !!
Α, πολύ ωραία , δε θα μου χαλάσει και το μαλλί !!! Χα, χα !!
βανακια φετος πας τρενο τι εχεις να πεις