Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μοναχικέ μπουρδελιάρη δες πόσο πονάνε τα λαμόγια. Συνέχισε να εφαρμόζεις το νόμο, τα λαμόγια κοντεύουν να σκάσουν.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Νιώθουμε και ζούμε τον απόλυτο έρωτα στα μπουρδέλα του Μεταξουργείου. Οι πουτάνες είναι το δώρο του Θεού σε εμάς.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είμαστε οι μόνοι άντρες που ρίχνουν διαρκώς χυλόπιτες και δεν τρώνε καμία. Τα λαμόγια βρίσκονται σε απόγνωση καθώς τρώνε 100 βαριές χυλόπιτες για να γαμήσουν ένα μουνί. Μπορείς να καταλάβεις τον εκνευρισμό που τους δημιουργεί ο νόμος.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Η μεγαλύτερη καύλα σου μοναχικέ μπουρδελιάρη είναι όταν το βρωμόμουνο περιμένει να το φλερτάρεις και εσύ το αγνοείς. Γιατί εσύ είσαι έξυπνος και ξέρεις ότι σύντομα θα ξαναγαμήσεις. Γιατί είσαι ένας περήφανος μοναχικός μπουρδελιάρης.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Άτομα χωρίς αυτοκυριαρχία, χωρίς υπερηφάνεια, χωρίς απώτερο στόχο στη ζωή. Άτομα που σκέφτονται μόνο το τώρα, που σέρνονται από την έλξη που τους ασκεί το μουνί. Άτομα που δεν μπορούν να το χωνέψουν ότι γράφεις τις γκόμενες στα αρχίδια σου, τους λες πάντα την ωμή αλήθεια και όμως γαμάς τόσο πολύ. Αυτοί είναι οι εχθροί του νόμου του Picker.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Νιώθουμε και ζούμε τον απόλυτο έρωτα στα μπουρδέλα του Μεταξουργείου.

Οι πουτάνες είναι το δώρο του Θεού σε εμάς.

οικονομικη συναλλαγη κανεις ρε καυμενε

ο θεος σε βλεπει και σπαει πλακα
ασε που μπορει να του την δωσει και να σου ριξει κανα αστροπελεκι

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Άτομα χωρίς αυτοκυριαρχία, χωρίς υπερηφάνεια, χωρίς απώτερο στόχο στη ζωή. Άτομα που σκέφτονται μόνο το τώρα, που σέρνονται από την έλξη που τους ασκεί το μουνί. Άτομα που δεν μπορούν να το χωνέψουν ότι γράφεις τις γκόμενες στα αρχίδια σου, τους λες πάντα την ωμή αλήθεια και όμως γαμάς τόσο πολύ. Αυτοί είναι οι εχθροί του νόμου του Picker.

Και πάνω από όλα βέβαια...

ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΝΗΣΙΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗ ΣΕ ΕΝΑ SITE ΓΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.  :idiot:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Και εσύ αυτό κάνεις ηλίθιε για να γαμήσεις. Και σου έρχεται πιο ακριβά. Αφού έχεις φάει 100 χυλόπιτες πρώτα.  :-*

θυμα εισαι της αδυναμιας σου

δεν μπορεις να ριξεις γυναικα και καταφευγεις στην ευκολη και εσχατη λυση στις πορνες
εισαι αξιος της μοιρας σου

Επισκέπτης
Στη συγκεκριμενη περιπτωση πιο πιθανο θεωρω να ριχνουν οι πουτανες τις χυλοπιτες...

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.774
Πόντοι
10.686
Το "κανένας δεν γάμησε τζάμπα" ισχύει από καταβολής κόσμου!Στο επιχείρημα ότι κάποιοι διάσημοι είναι τυχεροί αφού οι γκόμενες πάνε μόνες τους και τους την πέφτουν,η απάντηση είναι ότι έχουν πληρώσει στο παρελθόν και έχουν επενδύσει χρήμα και κόπο για να φτάσουν εκεί,εξαιρούνται φυσικά οι γόνοι πλούσιων οικογενειών.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Κορινάκι ξέρω ότι διαβάζεις αυτά που γράφω. Έχω βρει άλλη κοπέλα Κορινάκι, που με φιλάει στο στόμα και κάνω παθιασμένο έρωτα μαζί της. Να το ξέρεις!

Η Κορίνα είναι η τρίτη κατά σειρά πουτάνα που με αρνείται. Υπάρχουν άλλες δύο εν ενεργεία πουτάνες στο Μετάξι που τις παρακαλάω εδώ και 1-2 χρόνια να με ξαναδεχτούν. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη καύλα από το να δίνεις αξία σε μια πουτάνα.

Ο πραγματικός μπουρδελιάρης φτύνει στη μάπα τις γκόμενες αλλά μπορεί να γίνει λιώμα για μια πουτάνα. Γουστάρει να δίνει αξία στις ξεφτιλισμένες πουτάνες!
. Ειδικά τη Μιρέλλα έχω ανάγκη να πηγαίνω τουλάχιστον μία φορά τη βδομάδα και να την παρακαλάω.
. Θέλω να έχω ελεύθερα τα πρωινά για να πηγαίνω να παρακαλάω τις πουτάνες που με έχουν απορρίψει. Ειδικά τη Μιρέλλα, όταν ήταν στο Κεραμεικού 13 υπόγειο με την παχουλή τσατσά με το κοντό μαύρο μαλλί, πήγαινα και την παρακάλαγα για κανένα μισάωρο κάθε φορά. Αυτή καθόταν γυμνόστηθη στον καναπέ μέσα στο κουζινάκι και με άκουγε με κατεβασμένο κεφάλι και απλά μου έλεγε "όχι". Μετά φτιαγμένος όπως ήμουν πήγαινα και γάμαγα άλλη, συνήθως την Κορίνα.
"Γιατί αγάπη μου γλυκιά? Εγώ σ' αγαπάω ψυχή μου. Δεν θυμάσαι πόσο ωραία έχουμε περάσει μαζί?" και τέτοια. Με άφηνε να της τα λέω - δεν με έδιωχνε αμέσως - γιατί κολακευόταν με τα γλυκόλογα.

πως γίνεται ένας άνθρωπος να παραδεχεται δημοσίως ότι παρακαλάει γονυπετής μυξοκλαίγοντας
πουτάνες και γκόμενες επι δεκαετίες ( μια γκομενα που είχαν σχέση την παρακαλάει 15χρόνια να γυρίσει) και μετά να μπαίνει εδω μέσα και να επαίρεται ότι
δεν δίνει σημασία στις γκομένες ?

πως γίνεται να λέει ότι ειναι βιαστής και να λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει η συμμετοχή των γυναικών
και να επιμένει ότι με τις πουτάνες κάνει ρομαντικό έρωτα και να αγαπουλιάζει ?

πως γίνεται όλο αυτό το ξεφτυλίκι να το δικαιολογεί ότι άπαξ και κάποιος βάλει το πέος του μέσα στον κολπο μιας γυναίκας αυτομάτως αυτο τον νομιμοποιεί να ξεφτυλίζεται στα παρακάλια στα γονατίσματα και στα κλάματα για πάρτη της ?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
δεν βρισκω να κάνω παράθεση τα παρακάλια και τα ξεφτυλίσματα που έχει κάνει με τις έξω γκομενες
αν είναι να μας το επιβεβαιωσει ο ιδιος ότι ξεφτυλιζεται και για έξω γκομενες

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Το "κανένας δεν γάμησε τζάμπα" ισχύει από καταβολής κόσμου!Στο επιχείρημα ότι κάποιοι διάσημοι είναι τυχεροί αφού οι γκόμενες πάνε μόνες τους και τους την πέφτουν,η απάντηση είναι ότι έχουν πληρώσει στο παρελθόν και έχουν επενδύσει χρήμα και κόπο για να φτάσουν εκεί,εξαιρούνται φυσικά οι γόνοι πλούσιων οικογενειών.

μαλακιουλες

εγω ξέρω φτωχομπινέδες , άνεργους άσχημους με προβλημα υγείας , αμορφωτους να τραβάνε τα καλύτερα μουνιά

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
το παρακάλι και η νομιμοποιησή του :

Όσο για τις πουτάνες και τις πρώην γκόμενες που "παρακαλάω", το ξαναλέω για πολλοστή φορά ότι δεν υπάρχει καμία χυλόπιτα αν μια γυναίκα την έχεις ήδη γαμήσει. Αυτή η γυναίκα έχει δεχτεί την πούτσα σου μέσα της, όσο και να την "παρακαλάς" είσαι από πάνω.

άρα έτσι ξεφτυλιζόμαστε με περηφάνεια !

Επισκέπτης
Picker , αν δεν είσαι ήδη Μουσουλμάνος , τράβα να βαφτιστείς στη Μέκκα και μείνει εκεί 4ever & ever !!!!!!!!

Είσαι σε λάθος χώρα , συγνώμη που σε είπα καραγκιόζη και "νούμερο" - δεν είχα διαβάσει τη θεωρία σου !!!!!!!

Είσαι για άλλη χώρα , μη Ευρωπαϊκή !!!!!

Να σε αποχαιρετήσω για πάντα και sorry για την online  χυλόπιττα , επίσης !!!!

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Picker , αν δεν είσαι ήδη Μουσουλμάνος , τράβα να βαφτιστείς στη Μέκκα και μείνει εκεί 4ever & ever !!!!!!!!

Είσαι σε λάθος χώρα , συγνώμη που σε είπα καραγκιόζη και "νούμερο" - δεν είχα διαβάσει τη θεωρία σου !!!!!!!

Είσαι για άλλη χώρα , μη Ευρωπαϊκή !!!!!

Να σε αποχαιρετήσω για πάντα και sorry για την online  χυλόπιττα , επίσης !!!!

Ασε καλύτερα, εκει τα στρακια σαν τον πικερ τα πετάνε απο ταρατσες θα τον χασουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom