You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δεν απαγορεύουν τις πουτανες οι mgtow αρα δεν είναι κατα του σάιτ όπως λες. Κατα του νόμου Πίκερ μπορεί να είναι , αν και μπορεί να διαφέρουν κατα 30% και κατα 70% να συμφωνούνε απλα ο Πίκερ βλέπει μονο το 30 % ... Ωρες ώρες μου φαίνεται οτι είναι ΚΚΕ ο Πίκερ αφού διαφωνεί με ΟΛΑ.τι δουλεια εχουν οι αυνανες οι MGTOW εδω?
ειναι κατα της φιλοσοφιας και του νομου και του σαιτ...
τα αυνανιστηρια τους και πουλο
Ετσι κι αλλιως και ο Πίκερ λέει οτι ο νόμος του μπορεί να εφαρμοστεί μόνο στην Αθήνα με αυτά τα λεφτά τουλάχιστον οποτε η υπόλοιπη Ελλάδα πρεπει λογικά να είναι κάπου αναμεσα στους mgtow και στον νομο Πίκερ , ανάλογα και ποσο σε παίρνει οικονομικά.
Και φυσικά ανάλογα και την διάθεση του καθενός , εγώ ας πούμε αν είμαι κουρασμένος απο δουλεια δεν θα πάω που να με πληρωσουν.
Και φυσικά ανάλογα και την διάθεση του καθενός , εγώ ας πούμε αν είμαι κουρασμένος απο δουλεια δεν θα πάω που να με πληρωσουν.
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Αν δεν αποφασίσεις να κόψεις μαχαίρι τη μαλακία δεν θα καταλάβεις ποτέ την αξία που έχει το να τελειώνεις πάντα με γυναίκα και ας είναι για 3 λεπτά. Καμία σημασία δεν έχει η διάρκεια στο σεξ. Έχω κουραστεί να το λέω - σε μαλάκες.
Καμια γκομενα δεν θα κανει σχεση με καποιον που γαμαει μόνο 3 λεπτά.... αν ομως ήμουν 80+ θα ήμουν ευχαριστημένος....
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
ε στη επαρχια θα ριξουν τη συχνοτηταΕτσι κι αλλιως και ο Πίκερ λέει οτι ο νόμος του μπορεί να εφαρμοστεί μόνο στην Αθήνα με αυτά τα λεφτά τουλάχιστον οποτε η υπόλοιπη Ελλάδα πρεπει λογικά να είναι κάπου αναμεσα στους mgtow και στον νομο Πίκερ , ανάλογα και ποσο σε παίρνει οικονομικά.
ειναι ελαστικος ο νομοθετης
Διαγραμμένο μέλος 169701
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.440
- Πόντοι
- 491
1-2 φορες τη γυναικα μου συν 2-3 φορες τις πουτανες μου και ολα δουλευουν ρολοι!(καθε εβδομαδα)
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Γιατι; Θα την ελεγες σε καποιον που ακουμπαει το μισθο του σε ταξιδια, αυτοκινητα, ουισκια, τζογο, συλλογη γραμματοσημων, δισκων, καφεδες, τσιγαρα; Ασε τον κοσμο να αποφασιζει για τον εαυτο του πως θα χαλαει τον μισθο του κανοντας αυτο που τον ευχαριστει.Παλι δεν καταλαβες τυπε...δεν τη λεω σε αυτους που πανε μεταξι γιατι ειναι φθηνα ουτε φυσικα το παιζω οτι ειμαι λεφτας και γαμαω πανακριβα μουνια.
Για τον αλλον λεω τον κοκορομυαλο που νομιζει οτι ειναι γαμιας γιατι ακουμπαει ολο του το μισθο στις πουτανες.
Επισκέπτης
Γιατι; Θα την ελεγες σε καποιον που ακουμπαει το μισθο του σε ταξιδια, αυτοκινητα, ουισκια, τζογο, συλλογη γραμματοσημων, δισκων, καφεδες, τσιγαρα; Ασε τον κοσμο να αποφασιζει για τον εαυτο του πως θα χαλαει τον μισθο του κανοντας αυτο που τον ευχαριστει.
Ρε Ελληνικα ξερετε να διαβαζετε;Ξαναλεω...ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.
Δεν κατακρινω που ακουμπαει το μισθο...κατακρινω που το παιζει οτι ειναι γαμικουλας γιατι παει συχνα στις πουτανες.Ποσο πιο λιανα να το κανω για το πιασετε;
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.245
- Πόντοι
- 5.506
Ρε Ελληνικα ξερετε να διαβαζετε;Ξαναλεω...ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.
Δεν κατακρινω που ακουμπαει το μισθο...κατακρινω που το παιζει οτι ειναι γαμικουλας γιατι παει συχνα στις πουτανες.Ποσο πιο λιανα να το κανω για το πιασετε;
Μπορεί να είναι τα χρήματα που κερδίζει από τα παλιά παιχνίδια που του χαρίζουν...
Επισκέπτης
Τυπε υποννοεις οτι ο Πικερ ειναι ο hardoul1; :S :S :S
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.245
- Πόντοι
- 5.506
Τυπε υποννοεις οτι ο Πικερ ειναι ο hardoul1; :S :S :S
Δεν υπάρχουν κλώνοι στο bou τύπε. :S :S :S
Επισκέπτης
Δεν υπάρχουν κλώνοι στο bou τύπε. :S :S :S
Παραλειψη μου τυπε... :S :S :S
Για τον αλλον λεω τον κοκορομυαλο που νομιζει οτι ειναι γαμιας γιατι ακουμπαει ολο του το μισθο στις πουτανες.
Φυσικά και είμαι γαμιάς. Γαμάω πάνω από 200 φορές το χρόνο. Σε όποιον λογικό και να το πεις θα σου πει ότι είμαι γαμιάς.
Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
τυπ τις μετρας?η κρατας μπλοκακι?Φυσικά και είμαι γαμιάς. Γαμάω πάνω από 200 φορές το χρόνο. Σε όποιον λογικό και να το πεις θα σου πει ότι είμαι γαμιάς.
Εσείς κολλάτε σε 2 λεπτομέρειες τις οποίες εγώ ως συνειδητοποιημένος μπουρδελιάρης έχω ξεπεράσει. Η μία είναι το 10-λεπτο γαμήσι (εμένα μου αρκεί για να χύσω) και η άλλη είναι ότι τις πουτάνες τις γαμάνε όλοι (τις γαμάω λοιπόν κι εγώ).
Πίκερ έχεις κολλήσει ποτέ παράσημο; Αν, ω μη γένοιτο, το πάθεις, πώς θα επηρεαστεί η συχνότητα του νόμου;
Δεν έχω κολλήσει και γενικά κοιτάζω να προστατεύω πάντα το εργαλείο μου. Δεν το εκθέτω σε κινδύνους.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.611
- Πόντοι
- 5.060
Το ξέρεις ότι μπορείς να κολλήσεις και από τα σεντόνια, όπου ξαπλώνουν οι πάκηδες... Όπως επίσης από το τμήμα των γεννητικών οργάνων που δεν καλύπτει η καπότα. Θα το αντέξεις να μείνεις μήνες χωρίς μπουρδέλα;Δεν έχω κολλήσει και γενικά κοιτάζω να προστατεύω πάντα το εργαλείο μου. Δεν το εκθέτω σε κινδύνους.
Επισκέπτης
Φυσικά και είμαι γαμιάς. Γαμάω πάνω από 200 φορές το χρόνο. Σε όποιον λογικό και να το πεις θα σου πει ότι είμαι γαμιάς.
Για να είσαι γαμιάς δεν αρκεί να γαμάς 3 φορές την εβδομάδα! Επί πλέον, πρέπει να γαμάς ωραίες γυναίκες και να τις κάνεις να χύνουν χωρίς γλύψιμο στο μουνί ή αλλού αλλά μόνο με το γαμήσι! Τους άλλους οι γυναίκες τους θεωρούν κοκοράκια και γλείφτες και όχι γαμιάδες !!!
ε στη επαρχια θα ριξουν τη συχνοτητα
ειναι ελαστικος ο νομοθετης
Κοίτα φίλε, η αλήθεια είναι ότι για να εφαρμοστεί ο νόμος σωστά θέλει τουλάχιστον 3 γαμήσια την εβδομάδα. Για να το κάνει κάποιος αυτό στα μπουρδέλα εκτός Αθηνών θέλει τουλάχιστον 400 ευρώ το μήνα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις