Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τι μας αρέσει στις πουτάνες; Ότι μας υποτάσσονται για 10-20 ευρώ χωρίς καν να μας γουστάρουν. Αν δεν αντιλαμβάνεσαι το σεξ ως υποταγή του θηλυκού στο αρσενικό θα λες μια ζωή μαλακίες περί ηδονής όπως ο rigormortis.

Ή θα προτιμάς να τη βρίσκεις με κούκλες όπως οι MGTOW.  :jerking:

maionas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2015
Κριτικές
5
Like
120
Πόντοι
280
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
Τι μας αρέσει στις πουτάνες; Ότι μας υποτάσσονται για 10-20 ευρώ χωρίς καν να μας γουστάρουν. Αν δεν αντιλαμβάνεσαι το σεξ ως υποταγή του θηλυκού στο αρσενικό θα λες μια ζωή μαλακίες περί ηδονής όπως ο rigormortis.  :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.730
Πόντοι
736
Ρε φίλε τι μου ποστάρεις τους MGTOW εδώ μέσα; Εσένα σε θέλω αλλά αυτούς όχι. Γιατί είναι μαλάκες. Η λύση που προτείνουν στο σεξουαλικό πρόβλημα ενός μοναχικού άντρα είναι οι πλαστικές κούκλες. Καταλαβαίνεις για τι μαλάκες μιλάμε;
Το συγκεκριμένο το ποσταρα πιο πολύ για να δείξω την φωτογραφία που λέω γιατί εκτός του οτι δεν ήξερα αν θα βρω την φωτογραφία σκέτη είναι και πιο εύκολο το ποστ βίντεο απο φωτο :P

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.640
Πόντοι
6.056
τι δουλεια εχουν οι αυνανες οι MGTOW εδω?

ειναι κατα της φιλοσοφιας και του νομου και του σαιτ...

τα αυνανιστηρια τους και πουλο
tenor.gif

Επισκέπτης
Δεν ηξερα οτι υπηρχε και ομαδα αντικοινωνικων αγαμητων....το εμαθα εδω μεσα.Πανεπιστημιο το Bou! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Τι μας αρέσει στις πουτάνες; Ότι μας υποτάσσονται για 10-20 ευρώ χωρίς καν να μας γουστάρουν. Αν δεν αντιλαμβάνεσαι το σεξ ως υποταγή του θηλυκού στο αρσενικό θα λες μια ζωή μαλακίες περί ηδονής όπως ο rigormortis.

Ή θα προτιμάς να τη βρίσκεις με κούκλες όπως οι MGTOW.  :jerking:

Και στις πουτανες Πικεροτυπε αρεσουν κατι πελατες σαν και σενα που τους σκοτιζουν το μουνι 3 λεπτα.... :S :S :S

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.083
Πόντοι
10.686
Και στις πουτανες Πικεροτυπε αρεσουν κατι πελατες σαν και σενα που τους σκοτιζουν το μουνι 3 λεπτα.... :S :S :S
Κατά τη γνώμη σου και την προσωπική σου εμπειρία πόσην ώρα είναι το σωστό να σκοτίζουμε το μουνί μιας πουτάνας;Πέντε λεπτά;δέκα λεπτά;είκοσι λεπτά;μία ώρα;

Επισκέπτης
Κατά τη γνώμη σου και την προσωπική σου εμπειρία πόσην ώρα είναι το σωστό να σκοτίζουμε το μουνί μιας πουτάνας;Πέντε λεπτά;δέκα λεπτά;είκοσι λεπτά;μία ώρα;

Κατα τη γνωμη μου και τη προσωπικη μου εμπειρια αμα πας και πληρωνεις για να γαμησεις και σε 3 λεπτα εχεις τελειωσει καλυτερα να κατσεις σπιτακι σου να τραβηξεις μια μαλακια και να κρατησεις και τα λεφτα σου....

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κατα τη γνωμη μου και τη προσωπικη μου εμπειρια αμα πας και πληρωνεις για να γαμησεις και σε 3 λεπτα εχεις τελειωσει καλυτερα να κατσεις σπιτακι σου να τραβηξεις μια μαλακια και να κρατησεις και τα λεφτα σου....

Αν δεν αποφασίσεις να κόψεις μαχαίρι τη μαλακία δεν θα καταλάβεις ποτέ την αξία που έχει το να τελειώνεις πάντα με γυναίκα και ας είναι για 3 λεπτά. Καμία σημασία δεν έχει η διάρκεια στο σεξ. Έχω κουραστεί να το λέω - σε μαλάκες.

Επισκέπτης
Δεν απαντάς όμως ευθέως στην ερώτηση...

Σορυ αλλα η ερωτηση ηταν ασχετη απο την αρχη...εγω δεν ειπα για σενα που πας να γαμησεις ποσο πρεπει να κατσεις.Εγω ειπα για τη πουτανα οτι ειναι καλα που θα εχει ξεμπερδεψει μεσα σε 3 λεπτα απο σενα και θα παει στον επομενο.

Εσυ μπορεις να τη βρισκεις να μπαινεις στο μουνι της πουτανας και να εκπυρσοκροτεις στο καπακι...ο καθενας με τα γουστα του.

Επισκέπτης
Αν δεν αποφασίσεις να κόψεις μαχαίρι τη μαλακία δεν θα καταλάβεις ποτέ την αξία που έχει το να τελειώνεις πάντα με γυναίκα και ας είναι για 3 λεπτά. Καμία σημασία δεν έχει η διάρκεια στο σεξ. Έχω κουραστεί να το λέω - σε μαλάκες.

Τυπακο μου δεν εχουν καμμια αξια τα τριλεπτα γαμησια επι πληρωμη που κανεις...ο οποιοσδηποτε μπορει να τα κανει και ειδικα τα δικα σου που ειναι και παμφθηνα.

Ειναι αστειο να κοκορευεσαι οτι εισαι μεγαλος γαμιας γιατι πας συχνα σε φθηνες πουτανες....

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.083
Πόντοι
10.686
Μακάρι να είσαι ευκατάστατος και να έχεις τη δυνατότητα να γαμάς καμιά δεκαριά βίζιτες τον μήνα σε κυριλέ ξενοδοχεία!Ο καθένας ανάλογα με την οικονομική του δυνατότητα κανονίζει και τα γαμήσια του...

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.435
Πόντοι
24.596
Μακάρι να είσαι ευκατάστατος και να έχεις τη δυνατότητα να γαμάς καμιά δεκαριά βίζιτες τον μήνα σε κυριλέ ξενοδοχεία!Ο καθένας ανάλογα με την οικονομική του δυνατότητα κανονίζει και τα γαμήσια του...
Μυστη αν ειχαμε πολλα λεφτα θα παραταγαμε το Μεταξι;εγω οχι,ειναι η καλτιλα,αλλα και οτι βρισκεις διαμαντακια,ετσι κι αλλιως να ξεφορτωσεις ειναι το νοημα.οχι αγχωτικα βεβααια,αλλα εμεις που πλεον εχουμε μια εμπειρια δεν μπορουν να μας φολιασουν ευκολα :S :S :S

Επισκέπτης
Επιρρεπή, στρώσε τον κώλο σου αν θες να απολαμβάνεις περισσότερα κωλαράκια, αυτά προς υπενθύμιση ενός παλαιού pm  ;)
Έχω κανονίσει για μερικές ωρίτσες με κάποια τύπισσα, αλλά ΔΕΝ πρόκειται να πω τίποτα ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ ζήτω η Περσία!!!!
Είδες πότε ρίχνει τη ντουφεκιά ο τζογαδόρος, λίγο πριν αρχίσει ;)

Συνημμένα

• Το βαπόρι από την Περσία.png
    Το βαπόρι από την Περσία.png
    7,1 KB · Εμφανίσεις: 38

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Επισκέπτης

Παλι δεν καταλαβες τυπε...δεν τη λεω σε αυτους που πανε μεταξι γιατι ειναι φθηνα ουτε φυσικα το παιζω οτι ειμαι λεφτας και γαμαω πανακριβα μουνια.

Για τον αλλον λεω τον κοκορομυαλο που νομιζει οτι ειναι γαμιας γιατι ακουμπαει ολο του το μισθο στις πουτανες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom