Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ρε μαλάκα urban και λοιποί ξεπεράστε επιτέλους το κόμπλεξ σας με το κωλοδάχτυλο. Όταν πλένετε τον κώλο σας δεν βάζετε το δάχτυλο μέσα; Αν δεν το κάνετε αυτό, τότε είστε βρωμόκωλοι. Εγώ πάντα όταν πλένω τον κώλο μου βάζω το δάχτυλο μέσα.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Πικερ μια πουτανα μου ειπε οτι δεν εχει γκομενο για να μην της τρωει τα λεφτα και οτι μονο οταν σταματησει τη δουλεια θα βρει γκομενο κααι οτι οταν κανει παιδι θα το μεγαλωσει μονη της χωρις πατερα. Πιστευεις μου ελεγε την αληθεια;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Duke Nukem η σωστή πουτάνα δεν έχει γκόμενο όσο κάνει αυτή τη δουλειά. Έτσι είναι ειλικρινής με τον εαυτό της, ανεξάρτητη και καλύτερη στη δουλειά. Είναι γελοίες όσες πουτάνες δεν αντιλαμβάνονται ότι με τους πελάτες τους έχουν ερωτική σχέση.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Εγώ πάντα όταν πλένω τον κώλο μου βάζω το δάχτυλο μέσα.
σιγα μη βαλουμε και κανα μπαστουνι του γκολφ στον κωλο να πλυνουμε και το παχυ εντερο ρε τυπε
και που το σαπουνιζουμε απ εξω πολυ ειναι

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
σιγα μη βαλουμε και κανα μπαστουνι του γκολφ στον κωλο να πλυνουμε και το παχυ εντερο ρε τυπε

Δεν το βάζεις στο παχύ έντερο το δάχτυλο αλλά λίγο μέσα - στον δακτύλιο του πρωκτού. Αλλιώς δεν καθαρίζει καλά.  :-*

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Duke Nukem η σωστή πουτάνα δεν έχει γκόμενο όσο κάνει αυτή τη δουλειά. Έτσι είναι ειλικρινής με τον εαυτό της, ανεξάρτητη και καλύτερη στη δουλειά. Είναι γελοίες όσες πουτάνες δεν αντιλαμβάνονται ότι με τους πελάτες τους έχουν ερωτική σχέση.
Φαινοταν συνειδητοποιημενη και συγκρατημενη.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.056
Πόντοι
5.506
Ρε μαλάκα urban και λοιποί ξεπεράστε επιτέλους το κόμπλεξ σας με το κωλοδάχτυλο. Όταν πλένετε τον κώλο σας δεν βάζετε το δάχτυλο μέσα; Αν δεν το κάνετε αυτό, τότε είστε βρωμόκωλοι. Εγώ πάντα όταν πλένω τον κώλο μου βάζω το δάχτυλο μέσα.

Σιγά ρε μαλάκα, θα μας πνίξεις.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.056
Πόντοι
5.506
Δεν το βάζεις στο παχύ έντερο το δάχτυλο αλλά λίγο μέσα - στον δακτύλιο του πρωκτού. Αλλιώς δεν καθαρίζει καλά.  :-*

Ρε μαλάκα, αυτό για τη χέστρα είναι.

URL]]

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Στο σημείο αυτό, μετά από σκέψη, θα επαναφέρω τη μέση συχνότητα του νόμου στις 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. Αυτή είναι κατά τη γνώμη μου η ιδανική συχνότητα σεξ για όλες τις ηλικίες. Επίσης, πάλι μετά από σκέψη, αναιρώ την άποψη που εξέφρασα ότι ο νόμος μπορεί να εφαρμοστεί από τα 15. Το θεωρώ πολύ δύσκολο και έτσι θα επαναφέρω την ιδανική ηλικία έναρξης στα 18.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356

Σιγά μην βάζουμε και το πιγκάλ μωρή  :effemine:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.056
Πόντοι
5.506
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356

Τύπε,τι πακετο έχει φάει ο νεοελληνας..
Ανοίγει tv και πέφτει πάνω στην καπουτζίδω,ανοίγει bou πεφτει στο λίλα με το κουτσουρο στον κωλο,στον πικερ που εξαφανιζει το πιγκάλ,στον podolagno που έχει ανοιξει 10 thread και παρακαλάει να πιει τα χυσια μας..

Δραματικη κατάσταση :S

trial

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
6
Τύπε,τι πακετο έχει φάει ο νεοελληνας..
Ανοίγει tv και πέφτει πάνω στην καπουτζίδω,ανοίγει bou πεφτει στο λίλα με το κουτσουρο στον κωλο,στον πικερ που εξαφανιζει το πιγκάλ,στον podolagno που έχει ανοιξει 10 thread και παρακαλάει να πιει τα χυσια μας..

Δραματικη κατάσταση :S
θεϊκο σχόλιο  :respect:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τι σχέση έχω εγώ με αυτούς τους πούστηδες; Έλεος ρε μαλάκες ακροδεξιοί, γαμώ τα κόμπλεξ σας μέσα.  :headbang:

trial

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
6
ΒΑΛΚΑΝΙΕ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΦΙΕΡΩΣΗ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom