Ρε μαλάκα urban και λοιποί ξεπεράστε επιτέλους το κόμπλεξ σας με το κωλοδάχτυλο. Όταν πλένετε τον κώλο σας δεν βάζετε το δάχτυλο μέσα; Αν δεν το κάνετε αυτό, τότε είστε βρωμόκωλοι. Εγώ πάντα όταν πλένω τον κώλο μου βάζω το δάχτυλο μέσα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Πικερ μια πουτανα μου ειπε οτι δεν εχει γκομενο για να μην της τρωει τα λεφτα και οτι μονο οταν σταματησει τη δουλεια θα βρει γκομενο κααι οτι οταν κανει παιδι θα το μεγαλωσει μονη της χωρις πατερα. Πιστευεις μου ελεγε την αληθεια;
Duke Nukem η σωστή πουτάνα δεν έχει γκόμενο όσο κάνει αυτή τη δουλειά. Έτσι είναι ειλικρινής με τον εαυτό της, ανεξάρτητη και καλύτερη στη δουλειά. Είναι γελοίες όσες πουτάνες δεν αντιλαμβάνονται ότι με τους πελάτες τους έχουν ερωτική σχέση.
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
σιγα μη βαλουμε και κανα μπαστουνι του γκολφ στον κωλο να πλυνουμε και το παχυ εντερο ρε τυπεΕγώ πάντα όταν πλένω τον κώλο μου βάζω το δάχτυλο μέσα.
και που το σαπουνιζουμε απ εξω πολυ ειναι
σιγα μη βαλουμε και κανα μπαστουνι του γκολφ στον κωλο να πλυνουμε και το παχυ εντερο ρε τυπε
Δεν το βάζεις στο παχύ έντερο το δάχτυλο αλλά λίγο μέσα - στον δακτύλιο του πρωκτού. Αλλιώς δεν καθαρίζει καλά. :-*
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Φαινοταν συνειδητοποιημενη και συγκρατημενη.Duke Nukem η σωστή πουτάνα δεν έχει γκόμενο όσο κάνει αυτή τη δουλειά. Έτσι είναι ειλικρινής με τον εαυτό της, ανεξάρτητη και καλύτερη στη δουλειά. Είναι γελοίες όσες πουτάνες δεν αντιλαμβάνονται ότι με τους πελάτες τους έχουν ερωτική σχέση.
urban
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2017
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Εγώ πάντα όταν πλένω τον κώλο μου βάζω το δάχτυλο μέσα.
Το κανεις απο μικρος αυτο;
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.056
- Πόντοι
- 5.506
Ρε μαλάκα urban και λοιποί ξεπεράστε επιτέλους το κόμπλεξ σας με το κωλοδάχτυλο. Όταν πλένετε τον κώλο σας δεν βάζετε το δάχτυλο μέσα; Αν δεν το κάνετε αυτό, τότε είστε βρωμόκωλοι. Εγώ πάντα όταν πλένω τον κώλο μου βάζω το δάχτυλο μέσα.
Σιγά ρε μαλάκα, θα μας πνίξεις.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.056
- Πόντοι
- 5.506
σιγα μη βαλουμε και κανα μπαστουνι του γκολφ στον κωλο να πλυνουμε και το παχυ εντερο ρε τυπε
και που το σαπουνιζουμε απ εξω πολυ ειναι
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.056
- Πόντοι
- 5.506
Δεν το βάζεις στο παχύ έντερο το δάχτυλο αλλά λίγο μέσα - στον δακτύλιο του πρωκτού. Αλλιώς δεν καθαρίζει καλά. :-*
Ρε μαλάκα, αυτό για τη χέστρα είναι.
Στο σημείο αυτό, μετά από σκέψη, θα επαναφέρω τη μέση συχνότητα του νόμου στις 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. Αυτή είναι κατά τη γνώμη μου η ιδανική συχνότητα σεξ για όλες τις ηλικίες. Επίσης, πάλι μετά από σκέψη, αναιρώ την άποψη που εξέφρασα ότι ο νόμος μπορεί να εφαρμοστεί από τα 15. Το θεωρώ πολύ δύσκολο και έτσι θα επαναφέρω την ιδανική ηλικία έναρξης στα 18.
urban
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2017
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Δεν το βάζεις στο παχύ έντερο το δάχτυλο αλλά λίγο μέσα - στον δακτύλιο του πρωκτού. Αλλιώς δενκαθαρίζεικαβλώνω καλά. :-*
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Picker
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.939
- Πόντοι
- 2.356
Σιγά μην βάζουμε και το πιγκάλ μωρή
![Effemine :effemine: :effemine:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/effemine.gif)
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.056
- Πόντοι
- 5.506
Σιγά μην βάζουμε και το πιγκάλ μωρή![]()
Ρε μαλάκα, αυτό για τη χέστρα είναι.
http://[URL unfurl="true"]www.klim-paper.gr/images/DSC03268x.JPG[/img[/URL]]
[/quote]
E μα.....
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.939
- Πόντοι
- 2.356
E μα.....
Τύπε,τι πακετο έχει φάει ο νεοελληνας..
Ανοίγει tv και πέφτει πάνω στην καπουτζίδω,ανοίγει bou πεφτει στο λίλα με το κουτσουρο στον κωλο,στον πικερ που εξαφανιζει το πιγκάλ,στον podolagno που έχει ανοιξει 10 thread και παρακαλάει να πιει τα χυσια μας..
Δραματικη κατάσταση :S
θεϊκο σχόλιοΤύπε,τι πακετο έχει φάει ο νεοελληνας..
Ανοίγει tv και πέφτει πάνω στην καπουτζίδω,ανοίγει bou πεφτει στο λίλα με το κουτσουρο στον κωλο,στον πικερ που εξαφανιζει το πιγκάλ,στον podolagno που έχει ανοιξει 10 thread και παρακαλάει να πιει τα χυσια μας..
Δραματικη κατάσταση :S
![Respect :respect: :respect:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/respect.gif)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 371
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις