Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.735
Πόντοι
736
Δεν ξέρω αν τρολάρεις. Αν νομίζεις ότι το καθεστώς που ίσχυε από την αυγή του χρόνου ήταν η πανγαμία, πλανάσε πλάνην οικτράν. Στη φύση ισχύει το χαρέμι, είτε μας αρέσει είτε όχι. Το πιο δυνατό αρσενικό γκαστρώνει όλες τις γυναίκες του κοπαδιού, μέχρι να τον εκθρονίσει ένα νεότερο, πιο δυνατό αρσενικό και πάλι από την αρχή. Αυτή είναι η τάση της φύσης σε όλα ανεξαιρέτως τα αγελαία ζώα είτε μιλάμε για βίσωνες, είτε μιλάμε για λιοντάρια, εκεί μάλιστα σκοτώνονται τα παιδιά του προηγούμενου λιονταροαρχηγού, υπάρχουν σχετικά βίντεο. Αν νομίζεις ότι ο μέσος άντρας περνούσε καλύτερα τότε, πάλι λάθος κάνεις. Αν εδώ ίσχυε η πολυγυνία, οι πλούσιοι/διάσημοι άντρες που τώρα είναι φαινομενικά παντρεμένοι με μια και στην πραγματικότητα όλο και κάποια άλλη πηδάνε είτε κανονική γυναίκα, είτε επαγγελματία, θα είχαν νόμιμα χαρέμια με 20-30 γυναίκες. Αν ο πάμπλουτος έχει ας πούμε 50 γυναίκες σε μια τεράστια βίλα, θα υπάρξουν 49 φτωχοί που δεν θα πηδάνε, γιατί θα έχει λάβει τα μέτρα του να μην μπορούνε να τις πλησιάσουν (φρουρά, κάμερες κλπ). Και όσο προχωράμε προς τα κάτω, ο απλά πλούσιος θα έχει 20 γυναίκες (19 φτωχοί δεν θα πηδάνε),  ο ευκατάστατος θα έχει 5 γυναίκες (4 φτωχοί δεν θα πηδάνε). Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ένας τεράστιος αριθμός ανδρών και μάλιστα οι φτωχότεροι της κοινωνίας, να μην ικανοποιούνται σεξουαλικά. Δεν θα υπάρχουν διαθέσιμες γυναίκες και κυρίως, όμορφες διαθέσιμες γυναίκες που θα μπορείς να πλησιάσεις. Δέχομαι οποιαδήποτε λογική, βασισμένη σε επιχειρήματα, αντιπαράθεση.

Σωστός εν μέρη , αλλα νομίζω δεν είναι απαραίτητο να υπάρχουνε χαρέμια , ίσως μόνο για τους πολύ πλούσιους , οι υπόλοιποι θα μπορούσανε να έχουνε πολλές αλλα ίσως σε μορφή ελεύθερης σχέσης , οπότε σε αυτήν την περίπτωση θα είχανε και οι γυναίκες το δικό τους "χαρέμι"

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.735
Πόντοι
736
Αφου δεν ισχύει η αποχή , τελικά αποφάσισα τι θα ψηφίσω.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Επιστροφη στο προιστορικο ερωτικο συστημα της Πανγαμιας!

ερώτηση κρίσεως:

αν πηγαίνεις τακτικά στο μετάξι με διαφορετικά αντικείμενα μεν αλλά με ασφυκτικά την ίδια 5λεπτη ρουτίνα δε ,: "βγάλε το βρακί σου, κάτσε στο κρεβάτι , σου παίρνω πιπα χωρις να με αγγίζεις , και χύσε γρήγορα" ...θεωρείται πολυγαμία ?

και πάλι επαναφέρω το βασικό ερώτημα ...αυτό το πράγμα στο μετάξι θεωρείται γαμήσι ?

trial

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
6
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ PICKER  και DUKE  :dancing: :rockon:

Συνημμένα

• Λιλας κουτσουρο στη σουφρα.jpg
    Λιλας κουτσουρο στη σουφρα.jpg
    867,6 KB · Εμφανίσεις: 35

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πήγα σήμερα στη δουλειά και οι δεξιοί φίλοι μου ήταν πυρ και μανία μαζί μου. Μου είπαν ότι δεν είναι δυνατόν να αλλάζω πολιτικές πεποιθήσεις εξαιτίας μερικών λαμόγιων που υπάρχουν στο site και ντροπιάζουν το κόμμα της ΝΔ. Θα τους ακούσω λοιπόν και θα επιστρέψω στη ΝΔ. Η ΝΔ είναι ένα πολυσυλλεκτικό κόμμα που αποτελείται από λαμόγια και τίμιους ψηφοφόρους.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Δεν ξέρω αν τρολάρεις. Αν νομίζεις ότι το καθεστώς που ίσχυε από την αυγή του χρόνου ήταν η πανγαμία, πλανάσε πλάνην οικτράν. Στη φύση ισχύει το χαρέμι, είτε μας αρέσει είτε όχι. Το πιο δυνατό αρσενικό γκαστρώνει όλες τις γυναίκες του κοπαδιού, μέχρι να τον εκθρονίσει ένα νεότερο, πιο δυνατό αρσενικό και πάλι από την αρχή. Αυτή είναι η τάση της φύσης σε όλα ανεξαιρέτως τα αγελαία ζώα είτε μιλάμε για βίσωνες, είτε μιλάμε για λιοντάρια, εκεί μάλιστα σκοτώνονται τα παιδιά του προηγούμενου λιονταροαρχηγού, υπάρχουν σχετικά βίντεο. Αν νομίζεις ότι ο μέσος άντρας περνούσε καλύτερα τότε, πάλι λάθος κάνεις. Αν εδώ ίσχυε η πολυγυνία, οι πλούσιοι/διάσημοι άντρες που τώρα είναι φαινομενικά παντρεμένοι με μια και στην πραγματικότητα όλο και κάποια άλλη πηδάνε είτε κανονική γυναίκα, είτε επαγγελματία, θα είχαν νόμιμα χαρέμια με 20-30 γυναίκες. Αν ο πάμπλουτος έχει ας πούμε 50 γυναίκες σε μια τεράστια βίλα, θα υπάρξουν 49 φτωχοί που δεν θα πηδάνε, γιατί θα έχει λάβει τα μέτρα του να μην μπορούνε να τις πλησιάσουν (φρουρά, κάμερες κλπ). Και όσο προχωράμε προς τα κάτω, ο απλά πλούσιος θα έχει 20 γυναίκες (19 φτωχοί δεν θα πηδάνε),  ο ευκατάστατος θα έχει 5 γυναίκες (4 φτωχοί δεν θα πηδάνε). Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ένας τεράστιος αριθμός ανδρών και μάλιστα οι φτωχότεροι της κοινωνίας, να μην ικανοποιούνται σεξουαλικά. Δεν θα υπάρχουν διαθέσιμες γυναίκες και κυρίως, όμορφες διαθέσιμες γυναίκες που θα μπορείς να πλησιάσεις. Δέχομαι οποιαδήποτε λογική, βασισμένη σε επιχειρήματα, αντιπαράθεση.
εχω βαλει λινκ σε επιστημονικο αρθρο κ ομιλια ανθρωπολογου στο τεντχ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν μου πάει να ψηφίζω κεντροαριστερά για κάποιους συγκεκριμένους λόγους:

1) Θεωρεί τις πόρνες θύματα και προσπαθεί να τις προστατέψει. Εγώ θεωρώ ότι η πορνεία είναι στη φύση των γυναικών.

2) Θεωρεί την ομοφυλοφιλία φυσιολογική. Εγώ τη θεωρώ διαστροφική και ντροπιαστική - ειδικά για τους άντρες.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
ερώτηση κρίσεως:

αν πηγαίνεις τακτικά στο μετάξι με διαφορετικά αντικείμενα μεν αλλά με ασφυκτικά την ίδια 5λεπτη ρουτίνα δε ,: "βγάλε το βρακί σου, κάτσε στο κρεβάτι , σου παίρνω πιπα χωρις να με αγγίζεις , και χύσε γρήγορα" ...θεωρείται πολυγαμία ?

και πάλι επαναφέρω το βασικό ερώτημα ...αυτό το πράγμα στο μετάξι θεωρείται γαμήσι ?
κακογαμια μαλλον

trial

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
6
Δεν μου πάει να ψηφίζω κεντροαριστερά για κάποιους συγκεκριμένους λόγους:

1) Θεωρεί τις πόρνες θύματα και προσπαθεί να τις προστατέψει. Εγώ θεωρώ ότι η πορνεία είναι στη φύση των γυναικών.

2) Θεωρεί την ομοφυλοφιλία φυσιολογική. Εγώ τη θεωρώ διαστροφική και ντροπιαστική - ειδικά για τους άντρες.
ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΛΙΛΑ?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΛΙΛΑ?

Όχι φίλε, δεν με ενδιαφέρει καν ο Λίλας. Στον όμιλο αυτό θα ψηφίσω zeljko (γιατί είναι λαμόγιο και ακροδεξιός καραγκιόζης), giasou (γιατί είναι απλά καραγκιόζης) και n.smirni76 (γιατί όλο το χρόνο γαμάει πουτάνες και τη Μεγάλη Εβδομάδα γελοιωδώς απέχει από το σεξ).

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Όχι φίλε, δεν με ενδιαφέρει καν ο Λίλας. Στον όμιλο αυτό θα ψηφίσω zeljko (γιατί είναι λαμόγιο και ακροδεξιός καραγκιόζης), giasou (γιατί είναι απλά καραγκιόζης) και n.smirni76 (γιατί όλο το χρόνο γαμάει πουτάνες και τη Μεγάλη Εβδομάδα γελοιωδώς απέχει από το σεξ).

:2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.056
Πόντοι
5.506
Πήγα σήμερα στη δουλειά και οι δεξιοί φίλοι μου ήταν πυρ και μανία μαζί μου. Μου είπαν ότι δεν είναι δυνατόν να αλλάζω πολιτικές πεποιθήσεις εξαιτίας μερικών λαμόγιων που υπάρχουν στο site και ντροπιάζουν το κόμμα της ΝΔ. Θα τους ακούσω λοιπόν και θα επιστρέψω στη ΝΔ. Η ΝΔ είναι ένα πολυσυλλεκτικό κόμμα που αποτελείται από λαμόγια και τίμιους ψηφοφόρους.

Έγραψες τη μαλακία και έπεσε η διαφορά από το 13% στο 10%.

Φύγε πάλι στη Δη.Συ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Duke Nukem μην ασχολείσαι με τον rigormortis. Το άτομο έχει απόψεις γυναικείες. Αυτά που λέει τα λένε μόνο κάτι κομπλεξικές φεμινίστριες και κάτι κακόμοιρες πουτάνες στην προσπάθειά τους να πείσουν τον εαυτό τους ότι αυτό που κάνουν δεν είναι τίποτα. Έτσι τους λένε οι νταβατζήδες τους για να τις πείσουν να γαμιούνται με όλους: "Αυτό που κάνεις δεν είναι σεξ αφού δεν τους φιλάς στο στόμα." "Αυτό που κάνεις δεν είναι σεξ, είναι μόνο για 5 λεπτά." "Αυτό που κάνεις δεν είναι σεξ αφού φοράνε καπότα." "Αυτό που κάνεις δεν είναι σεξ αφού το κάνεις μόνο για τα λεφτά."

ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΓΑΜΑΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΑΣ.  :rockon:

urban

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
6
Πόντοι
1
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ PICKER  και DUKE  :dancing: :rockon:

Φιλε συνηθως τέτοια ώρα τρώω κορνφλεικς και χαζέυω στο μπου. Χθες πνιγηκα με τον πικερ και τώρα ξερασα με τον λιλα. Αντε με τον πικερ έφταιγα γιατι μπηκα στο θρεντ του. Δεν φταιμε ομως να ξερναμε απο πουστηδες σε μη σχετικα θρεντ

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
Duke Nukem μην ασχολείσαι με τον rigormortis. Το άτομο έχει απόψεις γυναικείες. Αυτά που λέει τα λένε μόνο κάτι κομπλεξικές φεμινίστριες και κάτι κακόμοιρες πουτάνες στην προσπάθειά τους να πείσουν τον εαυτό τους ότι αυτό που κάνουν δεν είναι τίποτα. Έτσι τους λένε οι νταβατζήδες τους για να τις πείσουν να γαμιούνται με όλους: "Αυτό που κάνεις δεν είναι σεξ αφού δεν τους φιλάς στο στόμα." "Αυτό που κάνεις δεν είναι σεξ, είναι μόνο 5 λεπτά." "Αυτό που κάνεις δεν είναι σεξ αφού φοράνε καπότα." "Αυτό που κάνεις δεν είναι σεξ αφού το κάνεις μόνο για τα λεφτά."

ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΓΑΜΑΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΑΣ.  :rockon:
ποστ γροθια στο στομαχι  :heavymetalbig:

trial

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
6
Φιλε συνηθως τέτοια ώρα τρώω κορνφλεικς και χαζέυω στο μπου. Χθες πνιγηκα με τον πικερ και τώρα ξερασα με τον λιλα. Αντε με τον πικερ έφταιγα γιατι μπηκα στο θρεντ του. Δεν φταιμε ομως να ξερναμε απο πουστηδες σε μη σχετικα θρεντ
τουλαχιστον ρε φίλε ψήφισε τον :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom