Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

urban

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
6
Πόντοι
1
ξερετε ποια μου εχει γλειψει τα ποδια για ωρα??
η συνθια απο σπαισ μοντελς
μιλαμε να τσιμπουκωνει το μεγαλο δαχτυλο τη ρουφιανα και εγω δεν ημουν φαν αλλα ειπα ας κανει τα δικα της ειναι ντροπη να την κοψω αφου γουσταρε

που να δεις ο πικερ τι θα σου κανει τυχερε

Επισκέπτης
Το επόμενο διάστημα προβλέπω ότι τα λαμόγια θα εξαϋλωθούν. Θα υποστούν τέτοια ηθική και οικονομική συντριβή που δεν μπορούν καν να τη φανταστούν. Μόνο οι γνήσιοι περήφανοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες θα έχουν την οικονομική δυνατότητα να γαμάνε στα μπουρδέλα. Ζήτω τα μνημόνια!

Μην χαίρεσαι για όσα κακά θα συμβούν τους επόμενους μήνες λόγω μνημονίου διότι πολλές φορές μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά! Έχεις φανταστεί τον εαυτό σου χωρίς σπίτι και δουλειά; Αν κάποτε σου συμβεί τι θα κάνεις;

Φωτογραφία σου για να σε αναγνωρίζουν οι γνήσιοι μπουρδελιάρηδες που κυκλοφορούν στην πιάτσα έχεις αναρτήσει κάπου;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Πικερ αν ο παντρεμενος εχει συμφωνησει με τη γυναικα του να πηγαινουν και οι δυο και με αλλα ατομα, χωρις ομως να δινουν αναφορα ποτε και με ποιον πηγαν, ή αν υπαρχει μια σιωπηρη αλληλοανοχη, και αυτος ο παντρεμενος πηγαινει στα μπουρδελα, ειναι συναγωνιστης μας; Εγω λεω ναι.

Αλλος παντρεμενος αν παιρνει τηλεφωνο τη γυναικα του μολις βγει απ το μπουρδελο για να ομολογησει την πραξη του αλλα της απαγορευει να πηγαινει με αλλους αντρες, ειναι συναγωνιστης μας; Εγω λεω οχι, γιατι ενω εκεινος πηδαει τις δικες μας γυναικες, μας στερει τη δικια του.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Μην χαίρεσαι για όσα κακά θα συμβούν τους επόμενους μήνες λόγω μνημονίου διότι πολλές φορές μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά! Έχεις φανταστεί τον εαυτό σου χωρίς σπίτι και δουλειά; Αν κάποτε σου συμβεί τι θα κάνεις;

Φωτογραφία σου για να σε αναγνωρίζουν οι γνήσιοι μπουρδελιάρηδες που κυκλοφορούν στην πιάτσα έχεις αναρτήσει κάπου;

Εγω θα προσλαμβανα τον Πικερ θα ηξερα οτι εχω να κανω με ενα τιμιο ανθρωπο.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους γράφουν στο νόμο του Picker - ακόμα και τον Στέκα. Εσείς έχετε κάνει αυτό το thread κλασικό. Από το 2012 μέχρι σήμερα αγωνίζομαι για την τιμή και υπόληψη του γνήσιου μοναχικού μπουρδελιάρη!

Εγω πικερ για το καλό σου καθομαι εδω και στα χώνω για να σε κανω εναν κανονικό δεξιό με πατριωτικές θέσεις, με γυναικα και παιδιά και γαμισια σε γκομενες και πουτάνες.
Οπως καταλαβαίνεις ο νομος του στεκα είναι ποιο δυνατός και ποιο κοντά στις αναγκες του σύγχρονου ανδρα.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Μοναχικέ μπουρδελιάρη τα λαμόγια μπαίνουν εδώ και καυχιόνται ότι σου γαμάνε τις πουτάνες αλλά εσύ ποτέ δεν θα τους γαμήσεις τη γυναίκα γιατί είσαι "loser". Θα τους αφήσεις να κάνουν πάρτι στο γήπεδό σου ή θα τους κάνεις τη ζωή δύσκολη;

Είναι καβλα πικερ να σου γαμαμε τις πουτάνες και μετά στο σπίτι να μας περιμενει η γυναικα/γκομενα μας για τον επόμενο γύρο  :fuck2:

urban

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
6
Πόντοι
1

Ρε φίλε τα δεινά δεν τα φέρνει το μνημόνιο. Αν δεν ήταν αυτό τώρα θα γαμούσες γάτες και μετά θα τις έτρωγες.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Στέκα στο Μετάξι δεν τολμάς να κατέβεις γιατί θα σε δούνε γνωστοί σου μοναχικοί μπουρδελιάρηδες που εφαρμόζουν το νόμο του Picker. Το πολύ-πολύ να πάρεις κανένα call-girl όταν λείπει η γυναίκα σου σε ταξίδι.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Η ιδέα που έχεις για τον "κανονικό δεξιό" είναι μόνο στο άρρωστο μυαλό σου. Αν πάμε εγώ κι εσύ και πούμε τις απόψεις μας σε μια τοπική οργάνωση της ΝΔ, εμένα θα με κάνουν επίτιμο στέλεχος και εσένα θα σε αρχίσουν στις φάπες.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εγώ έχω ένα βασικό στοιχείο της δεξιάς που δεν έχεις εσύ: την ηθική. Και αυτό με κάνει περισσότερο δεξιό από εσένα παρόλο που δεν έχω παιδιά. Και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής δεν είχε παιδιά. Εσύ μοιάζεις πολύ περισσότερο με Πασόκο παρά με δεξιό.

urban

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Εγώ έχω ένα βασικό στοιχείο της δεξιάς που δεν έχεις εσύ: την ηθική. Και αυτό με κάνει περισσότερο δεξιό από εσένα παρόλο που δεν έχω παιδιά. Και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής δεν είχε παιδιά. Εσύ μοιάζεις πολύ περισσότερο με Πασόκο παρά με δεξιό.

Eδώ έχεις δίκιο. Οι νεοδημοκράτες είναι βαθιά πασόκοι

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.660
Πόντοι
6.056
Στην αρχή με πήραν στην πλάκα, μετά με έβγαλαν πούστη και Μίστερ Μαλάκα, τώρα άρχισαν να με απειλούν. Αυτό δείχνει ότι κάτι γίνεται στο νόμο του Picker, ότι κάποιοι χάνουν το βόλεμα, ότι σπάνε κάποια αυγά. Η επανάσταση έχει αρχίσει!
αυτο μου θυμισε εναν αλλο μπουρδελιαρη
που ελεγε κατι τετοια...

Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς.
:wanker:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
μην τροφοδοτείτε το παραλήρημα του picker ήδη φλερτάρει με την ψύχωση και μετά δεν θα μαζευεται ...

εκτος απο την θεραπεια της ocd μπορει καποιος να σκεφτει και λιγο αντιψυχωσικο 

urban

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
6
Πόντοι
1
μην τροφοδοτείτε το παραλήρημα του picker ήδη φλερτάρει με την ψύχωση και μετά δεν θα μαζευεται ...

εκτος απο την θεραπεια της ocd μπορει καποιος να σκεφτει και λιγο αντιψυχωσικο 

Προτείνω πιο παραδοσιακές λύσεις

p01jzkyw.jpg

Επισκέπτης
Ρε φίλε τα δεινά δεν τα φέρνει το μνημόνιο. Αν δεν ήταν αυτό τώρα θα γαμούσες γάτες και μετά θα τις έτρωγες.

Αν πιστεύεις αυτά που λες τότε ζεις στον δικό σου κόσμο! Από το 1974 έως και σήμερα μας κυβερνούν οι Γάλλοι (Καραμανλήδες) με τους Γερμανούς (Σημίτης, Μητσοτάκης, Τσίπρας) και όλοι αυτοί υπηρετούν το ίδιο αφεντικό, τον Γερμανοεβραίο διεθνή τοκογλύφο Ρότσιλντ, ο οποίος ελέγχει όλες τις τράπεζες και τα Μ.Μ.Ε στην Ευρωζώνη.

Το 2021 (200 χρόνια μετά το 1821) το Ελληνικό Κράτος θα γιορτάζει τον θάνατό του!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566

Στο τριπτυχο Πατριδα - Θρησκεία - Οικογένεια σε ολα λες όχι βρε χαζουλη πικερ, οπότε εξ' ορισμού δεν μπορείς να είσαι δεξιός.

Αν προσθέσουμε ότι είσαι ρουφιανος και εγκεφαλικά καμμένος, γαμας μαζί με λαθρομεταναστες και πακια, μαλλον σε κάνει ΣΥΡΙΖΑιο.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Στέκα στο Μετάξι δεν τολμάς να κατέβεις γιατί θα σε δούνε γνωστοί σου μοναχικοί μπουρδελιάρηδες που εφαρμόζουν το νόμο του Picker. Το πολύ-πολύ να πάρεις κανένα call-girl όταν λείπει η γυναίκα σου σε ταξίδι.

Σιγα μην παω να γαμησω με τα πακια ρε βλακα... Σε στουντιο παω και καποιες λιγες φορες με εσκορτς... Παλιότερα πηγαινα και Φυλης σε επιλεγμενα τεμάχια μόνο.

Οι μοναχικοι μπουρδελιάρηδες θελουν να γινουν κάποτε σαν εμενα, να εχουν γυναικα/γκομενα και παιδιά και οταν γουσταρουν να γαμανε και πουτάνες, σιγά μην εχουν εσένα ως προτυπο.

Και μην ξεχνάς....οι μπουρδελιαριδες ήδη σου εχουν δώσει την κουπα του MR MALAKAS ήδη μια φορά....

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Στέκα εγώ είμαι βασικά κεντρώος αλλά εσύ είσαι σίγουρα η ντροπή της δεξιάς. "Οικογένεια" δεν σημαίνει να απατάς τη γυναίκα σου με Ουκρανέζες χαζούλη. Εσύ προσαρμόζεις το τρίπτυχο στα μέτρα σου όπως σε βολεύει. Πασόκος του κερατά είσαι βασικά, γνήσιο πνευματικό τέκνο του αρχιλαμόγιου Ανδρέα Παπανδρέου. Όπως έγραψε και ο Urban, ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων της ΝΔ ουσιαστικά συμπεριφέρεται και δρα στα πρότυπα του Ανδρέα Παπανδρέου και όχι του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο νόμος του Picker θα επαναφέρει την τάξη στην ελληνική οικογένεια και μέσα από το ρουφιάνεμα των λαμόγιων θα διδάξει συντηρητικό ήθος. Τα μπουρδέλα λέγονται ΟΙΚΟΙ ΑΝΟΧΗΣ και θα αποδοθούν σε όσους τα έχουν πραγματική ανάγκη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom