Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Μπορει εσυ να σπρώχνεις την 5γιω και εκεινη να του χώνει δάκτυλα. Οποτε σαν ασθενες φύλο θα είναι ο πικερ

ο πικερ δεν ενδιαφερεται για τετοια ειναι ΓΑΜΙΑΣ

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μοναχικέ μπουρδελιάρη τα λαμόγια σε πατάνε στην ηθική σου και στη μοναξιά σου, παίζουν βρώμικα και είναι ελεεινοί πλεονέκτες. Εσύ δεν είσαι ρουφιάνος, ΑΥΤΟΙ είναι λαμόγια. Και δεν μπορείς να είσαι συναγωνιστής με τον χλευαστή σου!

Επισκέπτης
Μοναχικέ μπουρδελιάρη τα λαμόγια σε πατάνε στην ηθική σου και στη μοναξιά σου, παίζουν βρώμικα και είναι ελεεινοί πλεονέκτες. Εσύ δεν είσαι ρουφιάνος, ΑΥΤΟΙ είναι λαμόγια. Και δεν μπορείς να είσαι συναγωνιστής με τον χλευαστή σου!
περιμένουμε το πρώτο ξεσκέπασμα μπουρδελιάρη στην γυναίκα του

urban

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
6
Πόντοι
1

Ρε πικερ τρως ή δεν τρως κωλοδακτύλιασμα;;

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ΕΓΩ ΕΧΩ ΥΠΟΨΙΕς ΓΙΑ ΕΝΑΝ αλλα δεν μπορω να ειμαι πιατσα συνεχεια

που μπορω να στειλω τη φωτο του ωστε αν καποιος συναγωνιστης τον δει να βγαλει μια φωτο

πικερ οργανωσε μας

urban

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
6
Πόντοι
1
ΕΓΩ ΕΧΩ ΥΠΟΨΙΕς ΓΙΑ ΕΝΑΝ αλλα δεν μπορω να ειμαι πιατσα συνεχεια

που μπορω να στειλω τη φωτο του ωστε αν καποιος συναγωνιστης τον δει να βγαλει μια φωτο

πικερ οργανωσε μας

Nα υπήρχε ακομα στάζι εεε;;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Μοναχικέ μπουρδελιάρη απευθύνομαι σε σένα. Τα λαμόγια σου γαμάνε τις πουτάνες και μετά πάνε στις γυναίκες τους και τους λένε πόσο "ναυάγιο" είσαι που δεν μπορείς να "σταυρώσεις" γκόμενα. Τους δέχεσαι αυτούς για συναγωνιστές σου;

Οχι φιλε. Δε γινεται να σκλαβωνεις μια γυναικα, να την αποκοπτεις απο την αντρικη κοινωνια και μετα να με αποκαλεις συναγωνιστη. Επετρεψε στη γυναικα σου να κανει σεξ με αλλους αντρες και τοτε ναι θα σαι αποκαλεσω αδελφο μου. Αντε ζηλιαροπουστες παντρεμενοι!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ουυυ

μη σου πω θα γλειφε και τα πόδια του πουσι

ξερετε ποια μου εχει γλειψει τα ποδια για ωρα??
η συνθια απο σπαισ μοντελς
μιλαμε να τσιμπουκωνει το μεγαλο δαχτυλο τη ρουφιανα και εγω δεν ημουν φαν αλλα ειπα ας κανει τα δικα της ειναι ντροπη να την κοψω αφου γουσταρε

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.232
Πόντοι
2.646
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:
:happy: :happy: :happy: :fuck2: :fuck2: :s&m_3: :s&m_3:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom