urban
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2017
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
μπα εννοω στο ασθενες φυλλο
Μπορει εσυ να σπρώχνεις την 5γιω και εκεινη να του χώνει δάκτυλα. Οποτε σαν ασθενες φύλο θα είναι ο πικερ
μπα εννοω στο ασθενες φυλλο
Μπορει εσυ να σπρώχνεις την 5γιω και εκεινη να του χώνει δάκτυλα. Οποτε σαν ασθενες φύλο θα είναι ο πικερ
ο πικερ δεν ενδιαφερεται για τετοια ειναι ΓΑΜΙΑΣ
Εχει δηλώσει ο ιδιος οτι γουσταρει να τρώει δακτυλα
Μονος του τα ελεγε. Ας μας πει ξαναπροβοκατσια
περιμένουμε το πρώτο ξεσκέπασμα μπουρδελιάρη στην γυναίκα τουΜοναχικέ μπουρδελιάρη τα λαμόγια σε πατάνε στην ηθική σου και στη μοναξιά σου, παίζουν βρώμικα και είναι ελεεινοί πλεονέκτες. Εσύ δεν είσαι ρουφιάνος, ΑΥΤΟΙ είναι λαμόγια. Και δεν μπορείς να είσαι συναγωνιστής με τον χλευαστή σου!
έχει πει ξεκάθαρα πολλάκις πως ναιΡε πικερ τρως ή δεν τρως κωλοδακτύλιασμα;;
ΕΓΩ ΕΧΩ ΥΠΟΨΙΕς ΓΙΑ ΕΝΑΝ αλλα δεν μπορω να ειμαι πιατσα συνεχεια
που μπορω να στειλω τη φωτο του ωστε αν καποιος συναγωνιστης τον δει να βγαλει μια φωτο
πικερ οργανωσε μας
Ρε πικερ τρως ή δεν τρως κωλοδακτύλιασμα;;
Μοναχικέ μπουρδελιάρη απευθύνομαι σε σένα. Τα λαμόγια σου γαμάνε τις πουτάνες και μετά πάνε στις γυναίκες τους και τους λένε πόσο "ναυάγιο" είσαι που δεν μπορείς να "σταυρώσεις" γκόμενα. Τους δέχεσαι αυτούς για συναγωνιστές σου;
έχει πει ξεκάθαρα πολλάκις πως ναι
Και εγω το ζηταω.έχει πει ξεκάθαρα πολλάκις πως ναι
ουυυΟποτε στην παρτούζα που ονειρευεται ο πουσι με την 5γιω ο πικερ ανετα θα ειχε παθητικο ρολο
υπάρχουν και χειρότεραΚαι εγω το ζηταω.
ουυυ
μη σου πω θα γλειφε και τα πόδια του πουσι
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker