Η Νέα Δημοκρατία ήταν ανέκαθεν το κόμμα που επιβράβευε τα συντηρητικά ήθη. Τι σχέση έχεις εσύ ρε αρχιλαμόγιο με αυτά; Πήγαινε πες σε ένα γνήσιο δεξιό ότι έχεις γυναίκα και πας σε στούντιο στα κρυφά να δεις πόσες φάπες θα φας. Στη δουλειά μου πάντως είσαι ήδη μισητός και ανεπιθύμητος από 3 πραγματικούς Νεοδημοκράτες και όλοι λένε ότι ντροπιάζεις το κόμμα!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.093
- Πόντοι
- 1.496
Ο Ιωαννης Μεταξας τα ειχε ελευθερα,νομιμα και με ελεγχους τα μπουρδελα.Δε στεκουν αυτα που λες Πικερ.
Ο Ιωαννης Μεταξας τα ειχε ελευθερα,νομιμα και με ελεγχους τα μπουρδελα.Δε στεκουν αυτα που λες Πικερ.
Τα είχε ελεύθερα για τους ελεύθερους. Για τους παντρεμένους ίσχυε και τότε ο νόμος περί μοιχείας. Δεν είπε κανείς ότι η δεξιά θα κλείσει τα μπουρδέλα. Ο σκοπός της ύπαρξής τους όμως είναι για όσους δεν έχουν γυναίκα.
Είναι απίστευτο το ότι κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν το απόλυτα προφανές και βλέπουν τα πράγματα όπως τους βολεύει. Ελλάδα: η χώρα του παραλόγου και της λαμογιάς. Μην ανησυχείτε όμως, έχουν γνώση οι φύλακες και μας πήραν χαμπάρι!
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.135
- Πόντοι
- 17.436
Πικερ ο νόμος περί μοιχείας τι θα προβλέπει για όσους διαμένουν εκτός Ελλάδας; Εγω για παράδειγμα ειμαι παντρεμένος και ζω εκτός Ελλάδας, γαμαω που και που καμια ξέμπαρκη γκομενα και επισκέπτομαι και μπουρδελα εντός και εκτός Ελλάδας. Θα διώκομαι βάσει νόμου η λόγω τόπου κατοικίας τη γλιτώνω;
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
Πικερ ο νόμος περί μοιχείας τι θα προβλέπει για όσους διαμένουν εκτός Ελλάδας; Εγω για παράδειγμα ειμαι παντρεμένος και ζω εκτός Ελλάδας, γαμαω που και που καμια ξέμπαρκη γκομενα και επισκέπτομαι και μπουρδελα εντός και εκτός Ελλάδας. Θα διώκομαι βάσει νόμου η λόγω τόπου κατοικίας τη γλιτώνω;
Το "εγκλημα" τιμωρειται βασει του δικαιου στη χωρα οπου διαπρατεται.
Αν διεπραξες το "εγκλημα" στη Σαουδικη Αραβια παιζει ο τοπικος καδής να σε καταδικάσει σέ γάμο με το θύμα του εγκλήματος. Μιλαμε δηλαδή για την εσχάτη των ποινών !!
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 566
Η Νέα Δημοκρατία ήταν ανέκαθεν το κόμμα που επιβράβευε τα συντηρητικά ήθη. Τι σχέση έχεις εσύ ρε αρχιλαμόγιο με αυτά; Πήγαινε πες σε ένα γνήσιο δεξιό ότι έχεις γυναίκα και πας σε στούντιο στα κρυφά να δεις πόσες φάπες θα φας. Στη δουλειά μου πάντως είσαι ήδη μισητός και ανεπιθύμητος από 3 πραγματικούς Νεοδημοκράτες και όλοι λένε ότι ντροπιάζεις το κόμμα!
Και εγώ είμαι συντηρητικός χαζούλη πικέρ, πιστευω στην πατρίδα, στη θρησκεία και την οικογένεια. Το ότι παω σε στουντιο δεν το βγαζουμε ανακοινωση,
![Ασάλιωτα :fuck1: :fuck1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck1.gif)
![Fuck2 :fuck2: :fuck2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck2.gif)
Οι φιλοι σου ΝΔτες προφανως σε δουλευουν και κανουν τα ίδια με μενα, ισως και χειρότερα.
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 566
Το "εγκλημα" τιμωρειται βασει του δικαιου στη χωρα οπου διαπρατεται.
Αν διεπραξες το "εγκλημα" στη Σαουδικη Αραβια παιζει ο τοπικος καδής να σε καταδικάσει σέ γάμο με το θύμα του εγκλήματος. Μιλαμε δηλαδή για την εσχάτη των ποινών !!![]()
![]()
Αν είσαι αλλοθρησκος δεν γίνεται τυπε...θα πρεπει να αλλαξοπιστήσεις πρωτα
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
Αν είσαι αλλοθρησκος δεν γίνεται τυπε...θα πρεπει να αλλαξοπιστήσεις πρωτα![]()
![]()
Δεν ξερω τι προβλεπει η Σαρια για τους αλλοθρησκους περαν του οτι πρεπει να είναι δούλοι των μουσουλμανων.
Μαλλον εχεις δικιο ομως !!
Και "βαπτιση" και γαμος λοιπον η ποινή !!
Αν αρνηθει ο θύτης αστο καλύτερα !!
Στέκα το ότι εσύ πιστεύεις στην οικογένεια είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο που έχω ακούσει. Κατά τ' άλλα, μπορείς να πηγαίνεις στα μπουρδέλα δεξιός όμως ΔΕΝ είσαι. Ένα απόβλητο του Ανδρέα Παπανδρέου είσαι που αποποινικοποίησε τη μοιχεία.
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.477
- Πόντοι
- 366
καλα εκανε ρε ευνουχεπου αποποινικοποίησε τη μοιχεία.
Επίσης επειδή είστε τελείως άσχετοι και το παίζετε - τρομάρα σας - και γνωστικοί, πρέπει να μάθετε ότι στα μουσουλμανικά κράτη η μοιχεία αποτελεί τεράστιο αμάρτημα και έγκλημα και τιμωρείται ακόμα και με την ποινή του θανάτου.
καλα εκανε ρε ευνουχε
Σκάσε βλάκα. Ο νόμος του Picker θα επαναφέρει την τάξη.
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.477
- Πόντοι
- 366
ισχυει, οπως επισης οτι εχουν θεμα και οι κωλοδαχτυλακιδεςΕπίσης επειδή είστε τελείως άσχετοι και το παίζετε - τρομάρα σας - και γνωστικοί, πρέπει να μάθετε ότι στα μουσουλμανικά κράτη η μοιχεία αποτελεί τεράστιο αμάρτημα και έγκλημα και τιμωρείται ακόμα και με την ποινή του θανάτου.
τα σεβη μου
![fat-fingers.jpg](http://pacedm.com/wp-content/uploads/fat-fingers.jpg)
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Picker
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 566
Μάγκες δεν έχει καμία τύχη ο Λίλας vs Picker
Και περυσι ο ζελικο τεματισε πρωτος στα προκριματικά αλλά κουπα δεν πήρε....
Οποτε εχουμε ακομα πολλά να δουμε.
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.369
- Πόντοι
- 1.686
Πίκερ , δεν μπορείς να φτάσεις τον Λίλα
με τίποτα ! :S
άστο φίλε,ο Πίκερ δε παίζεται..και στο λέω εγώ που ξέρεις ότι είμαι φανατικός ΛιλαϊκόςΠίκερ , δεν μπορείς να φτάσεις τον Λίλα
με τίποτα ! :S
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 371
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31