pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Ρε γιωργο αν εχεις μουναρα γινεκα ποιος ο λογος να εισαι γραμενος σενα σαιτ για πουτανες;;;;;
![]()
την γυναικα του που νομιζεις τη γνωρισε?
Ρε γιωργο αν εχεις μουναρα γινεκα ποιος ο λογος να εισαι γραμενος σενα σαιτ για πουτανες;;;;;
![]()
πικερ επειδη σε εχουν βαλει πολλα ατομα στο ματι παντρεμενοι και μη καλο θα ηταν να εχεις ενα δικο σου προσωπικο αριθμο εμπιστων ατομων που θα εφαρμοζουν τα πιστευω σου
επισης πιστευω πρεπει να μετακομισεις και να συγκατοικησεις με τα ατομα αυτα και να κανεις δεκτα και νεα μελη στο κοινοβιο σου
Χρειαζεται 12 μαθητες.πικερ επειδη σε εχουν βαλει πολλα ατομα στο ματι παντρεμενοι και μη καλο θα ηταν να εχεις ενα δικο σου προσωπικο αριθμο εμπιστων ατομων που θα εφαρμοζουν τα πιστευω σου
επισης πιστευω πρεπει να μετακομισεις και να συγκατοικησεις με τα ατομα αυτα και να κανεις δεκτα και νεα μελη στο κοινοβιο σου
στη συνεχεια θα αναλαμβανετε και αποστολες
πικερ πρεπει να βρεις και διαδοχο το νο 2 της ιδεολογιας σου
πικερ οργανωσου
τοσα χρονια κανεις προπαγανδα αλλα τα λαμογια θα σε αντιμετωπιζουν με καλυτερα μεσα
περνα απο την προπαγανδα στην πραξη
φτιαξε την δικια σου ομαδα
τους πικεριστες
γινετε γνωστοι και εξω απο το σαιτ
μιληστε στην κοινωνια
ο κοσμος εξω διψαει να ακουσει κατι
Καλτ...Πικερ δεν φοβασαι μην παει κανας παντρεμενος στις πουτανες και πει οτι του γαμησες την γυναικα:S :S :S
Και δεν με νοιάζει αν μου κάτσει μαλάκα η γυναίκα σου. Απλά γουστάρω γαμιόλη που θα σε χωρίσει!!!
εχουμε κανα νεο απο Κορινα; :S :S :S
Οχι απαρετητα τυπε...
Μπορει να παρει σκυλο!
στεκα η γυναικα μου ειναι μουναρα σιγα να την γαμησει ο πικερ με τη λεφτα και προσοντα
αντε καλο χειμωνα και καλα γαμησιατην γυναικα του που νομιζεις τη γνωρισε?
εχουμε κανα νεο απο Κορινα; :S :S :S
την γαμισα προσφατα και μου ειπε πικαντικες λεπτομεριες για τον πικερ
τυπε μεσα στη βδομαδα κατεβαινω,οριστικοΤυπε ακομα περιμενω κριτικη απο κωλαρακι Κορινας... :S :S :S
τυπε μεσα στη βδομαδα κατεβαινω,οριστικο:S :S :S
θα αναλαβει ο αρχιμαστορας των κλωνων τυπε.η φαμπρικα δεν σταματα :S :S :SΤύπε θα μαζεψεις ολες τις ψηφους του πικερ και των οπαδών του αν γαμησεις τον κωλο της κορίνας.
Ισως να περάσεις και τον λιλα...
την γαμισα προσφατα και μου ειπε πικαντικες λεπτομεριες για τον πικερ