pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
που τυπε στη κορινα?
θα κανεις το διαμεσολαβητη να ξαναδεχτει τον πικερ?
ναι αλλα μετα το γαμησακι που θα τις ριξω μην φαω καμια παντοφλα
που τυπε στη κορινα?
θα κανεις το διαμεσολαβητη να ξαναδεχτει τον πικερ?
θα κανει και εξτραδακια τωραναι αλλα μετα το γαμησακι που θα τις ριξω μην φαω καμια παντοφλα![]()
θα κανει και εξτραδακια τωρα
ισως εβαλε και κωλο το μενου
μαλακια δεν θα ειναι να τη γαμαει ολο το μπου
εκτος απο τον πικερ?
κολωνου 23 λεει ο μητσοςθα διορθωθουν αυτα απλα πειτε μου που δουλευει
κολωνου 23 λεει ο μητσος
ετσι...ο πικερ θα την ξαναγαμησει στο εγγυωμαι
ακουστηκε για κωλοτρυπιδι :S :S :Sθα κανει και εξτραδακια τωρα
ισως εβαλε και κωλο το μενου
μαλακια δεν θα ειναι να τη γαμαει ολο το μπου
εκτος απο τον πικερ?
Έλα Νάσο! Μόλις κατέθεσα στην Κορίνα! Έχει βάψει το μαλλί ξανθό και είναι μες στην κάβλα! Λοιπόν, κωλοτρυπίδι δεν δίνει αλλά κάνει επιλεκτικά ελεύθερο στοματικό σεξάκι, χωρίς καπότα φυσικά. Μου είπε ότι έτσι έκανε όταν ξεκίνησε να δουλεύει στο Καλλέργη 33. Λογικά τότε το πρόγραμμα αφορούσε και αφγανοπάκιδες ενω τώρα προσφέρεται μόνο για Έλληνες!ακουστηκε για κωλοτρυπιδι :S :S :S
Έλα Νάσο! Μόλις κατέθεσα στην Κορίνα! Έχει βάψει το μαλλί ξανθό και είναι μες στην κάβλα! Λοιπόν, κωλοτρυπίδι δεν δίνει αλλά κάνει επιλεκτικά ελεύθερο στοματικό σεξάκι, χωρίς καπότα φυσικά. Μου είπε ότι έτσι έκανε όταν ξεκίνησε να δουλεύει στο Καλλέργη 33. Λογικά τότε το πρόγραμμα αφορούσε και αφγανοπάκιδες ενω τώρα προσφέρεται μόνο για Έλληνες!
Τύπε 4 φορές την βδομάδα θα μας βγεί 200€ το μήνα πάνω κάτω.Πολλά δεν είναι;ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker![]()
Φανταστείτε απλά πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν όλοι οι άντρες εφάρμοζαν το νόμο του Picker.
Εγώ π.χ. όταν γαμάω στο μπουρδέλο λέω πράγματα όπως: "έτσι το γαμάω το μωρό μου", "όλο μέσα καύλα μου όμορφη". Ας μου πει κάποιος αν είναι δυνατό να νιώσεις το ίδιο συναίσθημα μαλακίζοντας το πουλί σου σε μια άψυχη πλαστική κούκλα.
Χωρίς να θέλω να ευλογήσω τα γένια μου,στα μπουρδέλα έχω κάνει ανούσια και πολλές φορές ψυχοφθόρα γαμήσια με πουτάνες-πλαστικές κούκλες,με κάποιες όμως που γουστάρουν έχω νοιώσει ότι αν μπορούσαν θα με ρούφαγαν στο μουνί τους,οπότε πουθενά δεν υπάρχει μία και μοναδική αλήθεια...
για να το φανταστούμε...Φανταστείτε απλά πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν όλοι οι άντρες εφάρμοζαν το νόμο του Picker. Οι γυναίκες συνειδητοποιημένες πλέον θα έπεφταν στα γόνατα και θα μας παρακαλούσαν. Όλες θα ήξεραν πόσο αναλώσιμες είναι. Ένας κόσμος αληθινός, μια κοινωνία χωρίς αυταπάτες. Παρόλα αυτά πολλοί με μισούν γιατί δεν αντέχουν την ανωτερότητά μου ως χαρακτήρα, δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η αλήθεια στο τέλος πάντα νικά. Ο νόμος του Picker στην πραγματικότητα έχει έναν βαθύτερο στόχο: τη βελτίωση των σχέσεων και της κοινωνίας.
Το ελεύθερο μπούκι γίνεται πανεύκολα και τελειωτικό. Απλά δεν προειδοποιείς ότι χύνεις...![]()
![]()
τελειωτικο τσιμπουκι χυστη; :S :S :S