Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Γι' αυτό τον γουστάρω τον Βαλλιανάτο. Πραγματικός φιλελεύθερος, όχι προοδευτικός-φεμινιστής. Πούστης αλλά μάγκας.

Ειναι φανερο γιατί τον γουστάρεις  :2funny: :2funny: :2funny:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Κάτι τέτοια χαμένα κορμιά, παρείσακτοι, ζηλιάρηδες είναι αυτοί που θα ψηφίσουν πάλι φέτος εμένα για Μίστερ Μαλάκα. Ένα site διαβρωμένο που έχει χάσει τελείως τον σκοπό για τον οποίο ιδρύθηκε και έχει καταληφθεί από άτομα που ελάχιστη σχέση έχουν με τα μπουρδέλα. Υπό το πρίσμα αυτό δεν έχει πλέον νόημα να γράφει κάποιος γνήσιος μπουρδελιάρης εδώ.

Πικερ κανεις δεν σε ψηφισε ακόμα, ειμαστε στην προκριματική φάση  :grin:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Χθες στη δουλειά ελεεινή γκόμενα έλεγε σε κάποιον πόσο της τη σπάνε οι άντρες που δεν κάνουν εκείνοι την πρώτη κίνηση και την περιμένουν από τη γυναίκα. Πετάγομαι στη μέση και της λέω:

"Καλά κάνουν. Αν όλοι οι άντρες γαμούσαν σε μπουρδέλα και δεν σας έδιναν καμιά σημασία τι θα κάνατε;"

Και μου λέει:

"Αυτό δεν πρόκειται να γίνει και το ξέρεις. Όλο και κάποιος θα βρεθεί να μας την πέσει."

Το ακριβες περιστατικό:

Χθες στη δουλειά ελεεινή γκόμενα έλεγε σε κάποιον πόσο της τη σπάνε οι άντρες που δεν κάνουν εκείνοι την πρώτη κίνηση και την περιμένουν από τη γυναίκα. Πετάγομαι στη μέση και της λέω:

"Καλά κάνουν. Αν όλοι οι άντρες γαμούσαν σε μπουρδέλα και δεν σας έδιναν καμιά σημασία τι θα κάνατε;"

Και μου λέει:

"Να σου βάλω κωλοδακτυλο πικερ?"  :gay: :gay: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
αν κάποια γυναίκα δεν συμμετέχει στο σεξ και απλά κάθεται παθητικά και ανέχεται να τριφτείς πάνω της για 2-3 λεπτά
αφου καυλώσεις μόνος σου σε λιγα δευτερόλεπτα χωρίς εκείνη να σου το προκαλέσει , απλά μόνος σου καυλώνεις με τις δικές σου
φαντασιώσεις ...ποια η διαφορά με το να πάρεις μια πλαστική κόυκλα να την φουσκώσεις , να καυλώσεις στο xhamster και μετά να τρίψεις το πεοεντέριό σου πάνω στο πλαστικό ??

και άντε πες ότι το κάνεις αυτό ...για ποιο λόγο να επαίρεσαι και να θεωρείς την αγχωμενη ταχυπαράτριψη πάνω στο πλαστικό ως κάτι μεγαλειώδες , ως κάτι που πρέπει να αναγάγεις σε "νομο" και ως υπερτατη φιλοσοφία ζωής ??

:think:

ειλικρινα μπορεί κάποιος να μου δωσει μια εξήγηση

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πώς είναι δυνατόν κάποιος να μην μπορεί να καταλάβει τη διαφορά μεταξύ του ΓΑΜΑΩ και του ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΙ; Αν όλοι σκέφτονταν σαν τον rigormortis δεν θα υπήρχαν καθόλου βιασμοί. Όλοι οι βιαστές θα ξεσπούσαν σε πλαστικές κούκλες.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
800
Πόντοι
656
Πώς είναι δυνατόν κάποιος να μην μπορεί να καταλάβει τη διαφορά μεταξύ του ΓΑΜΑΩ και του ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΙ; Αν όλοι σκέφτονταν σαν τον rigormortis δεν θα υπήρχαν καθόλου βιασμοί. Όλοι οι βιαστές θα ξεσπούσαν σε πλαστικές κούκλες.

δεν αμφισβήτησε κανείς ότι γαμάς.. απλά οι ιδέες σου είναι μαλακίες  :)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο rigormortis δεν μπορεί να καταλάβει ότι για τον άντρα η ικανοποίηση στο σεξ έρχεται κυρίως από την επιβολή πάνω στο ασθενές φύλο. Οι ιερόδουλες δέχονται να υποταχθούν για να ικανοποιήσουν αυτήν ακριβώς την βασική αρσενική ανάγκη.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εγώ π.χ. όταν γαμάω στο μπουρδέλο λέω πράγματα όπως: "έτσι το γαμάω το μωρό μου", "όλο μέσα καύλα μου όμορφη". Ας μου πει κάποιος αν είναι δυνατό να νιώσεις το ίδιο συναίσθημα μαλακίζοντας το πουλί σου σε μια άψυχη πλαστική κούκλα.

Επισκέπτης
Το ακριβες περιστατικό:

Χθες στα ΦΑΝΑΡΙΑ ελεεινή γκόμενα έλεγε σε κάποιον πόσο της τη σπάνε οι άντρες που δεν κάνουν εκείνοι την πρώτη κίνηση και την περιμένουν από τη γυναίκα. Πετάγομαι στη μέση και της λέω:

"Να το πλυνω καλη μου κυρια να μου δωσεις κανενα μοναευρω μπας και παω σε καμμια πουτανα;"

Και μου λέει:

"Ο Πικερ εισαι ρε σκατοφατσα;" :gay: :gay: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτο ειναι το ακριβες περιστατικο... :2funny: :2funny: :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αυτές είναι απόψεις των φεμινιστριών που προσπαθούν να κόψουν το σεξ από τους μοναχικούς άντρες που πάνε στα μπουρδέλα. Είναι τραγικό τέτοιες απόψεις να υιοθετούνται από υποτιθέμενους μπουρδελιάρηδες που γράφουν εδώ μέσα.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.171
Πόντοι
10.686
αν κάποια γυναίκα δεν συμμετέχει στο σεξ και απλά κάθεται παθητικά και ανέχεται να τριφτείς πάνω της για 2-3 λεπτά
αφου καυλώσεις μόνος σου σε λιγα δευτερόλεπτα χωρίς εκείνη να σου το προκαλέσει , απλά μόνος σου καυλώνεις με τις δικές σου
φαντασιώσεις ...ποια η διαφορά με το να πάρεις μια πλαστική κόυκλα να την φουσκώσεις , να καυλώσεις στο xhamster και μετά να τρίψεις το πεοεντέριό σου πάνω στο πλαστικό ??

και άντε πες ότι το κάνεις αυτό ...για ποιο λόγο να επαίρεσαι και να θεωρείς την αγχωμενη ταχυπαράτριψη πάνω στο πλαστικό ως κάτι μεγαλειώδες , ως κάτι που πρέπει να αναγάγεις σε "νομο" και ως υπερτατη φιλοσοφία ζωής ??

:think:

ειλικρινα μπορεί κάποιος να μου δωσει μια εξήγηση
Χωρίς να θέλω να ευλογήσω τα γένια μου,στα μπουρδέλα έχω κάνει ανούσια και πολλές φορές ψυχοφθόρα γαμήσια με πουτάνες-πλαστικές κούκλες,με κάποιες όμως που γουστάρουν έχω νοιώσει ότι αν μπορούσαν θα με ρούφαγαν στο μουνί τους,οπότε πουθενά δεν υπάρχει μία και μοναδική αλήθεια...

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Εγώ π.χ. όταν γαμάω στο μπουρδέλο λέω πράγματα όπως: "έτσι το γαμάω το μωρό μου", "όλο μέσα καύλα μου όμορφη". Ας μου πει κάποιος αν είναι δυνατό να νιώσεις το ίδιο συναίσθημα μαλακίζοντας το πουλί σου σε μια άψυχη πλαστική κούκλα.

Θα λες και αλλά, όπως "είσαι ελεύθερη; θες να τα φτιάξουμε;"

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
78.517
Πόντοι
41.129
Δημήτρη όταν την ξαναδείς πες της σε παρακαλώ ότι γαμάω όλες τις φίλες της και τη γράφω στα αρχίδια μου.  :-*

θα της το μεταφερω συντομα πικερ και θα σου γραψω τι μου απαντησε

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

Reznov