jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
οι τζιχαντιστες τους πετανε απο τις ταρατσεςτύπε ξέρεις γιατί στις χώρες των λάθρο που υπερασπίζεσαι λιθοβολούνε δημόσια τις τρύπιες αδελφές? πάντα το είχα απορία?
οι τζιχαντιστες τους πετανε απο τις ταρατσεςτύπε ξέρεις γιατί στις χώρες των λάθρο που υπερασπίζεσαι λιθοβολούνε δημόσια τις τρύπιες αδελφές? πάντα το είχα απορία?
Η Ελλάδα έχει γίνει κέντρο διερχομένων από εδώ περνάνε όλοι και όλα για Ευρώπη , επομένως και το εύκολο χρήμα σε είδος ,,,, βέβαια πρέπει να αρέσει και λίγο ,,,, εστί δένει το γλυκό!!!!!!!!!!![]()
Ρε φασιστες αφου σε μερικες δεκαετιες οι ευρωπαιοι θα γινουμε ουτως ή αλλως μειοψηφια στην Ευρωπη γιατι θα πρεπει να καταδιωκουμε και να καταπιεζουμε εμεις τους "λαθρομεταναστες"; για να μας καταδιωκουν αυτοι οταν θα γινουν πλειοψηφια;; καλο ειναι να αποδεχτουμε τη πραγματικοτητα οτι σε μερικες δεκαετιες αυτοι θα ειναι η πλειοψηφια στην Ευρωπη!
Ο Πίκερ ενεργεί μεθοδικά και αθόρυβα για να διατηρήσει το στέμμα.πικερ ο λιλας παει για μιστερ μαλακας
κανει μπασιμο σε ολα τα θρεντ με τους χειτερς/φανς του και τα γαμαει τη μανα
μηπως πρεπει να αντεπιτεθεις αν θες τον τιτλο?
Εσύ είσαι ο ίδιος μαλάκας με άλλο όνομα.έχεις δικιο φίλε πικερ η δεξια ειναι εχθρος της προοδευτικης πολυ πολιτισμικης κοινωνιας.
με τη δημοκρατικη συμπαραταξη χαραμιζεις τη ψηφο σου. εγω ειμαι με το συριζα με δευτερη επιλογη την ανταρσυα.
Διεγραμμένος εδώ και καιρό.ρε παιδια που ειναι ο λακης???
Κοίτα ένα πούστη!!!!!!!!!Ρε φασιστες αφου σε μερικες δεκαετιες οι ευρωπαιοι θα γινουμε ουτως ή αλλως μειοψηφια στην Ευρωπη γιατι θα πρεπει να καταδιωκουμε και να καταπιεζουμε εμεις τους "λαθρομεταναστες"; για να μας καταδιωκουν αυτοι οταν θα γινουν πλειοψηφια;; καλο ειναι να αποδεχτουμε τη πραγματικοτητα οτι σε μερικες δεκαετιες αυτοι θα ειναι η πλειοψηφια στην Ευρωπη!
Ρε φασιστες αφου σε μερικες δεκαετιες οι ευρωπαιοι θα γινουμε ουτως ή αλλως μειοψηφια στην Ευρωπη γιατι θα πρεπει να καταδιωκουμε και να καταπιεζουμε εμεις τους "λαθρομεταναστες"; για να μας καταδιωκουν αυτοι οταν θα γινουν πλειοψηφια;; καλο ειναι να αποδεχτουμε τη πραγματικοτητα οτι σε μερικες δεκαετιες αυτοι θα ειναι η πλειοψηφια στην Ευρωπη!
Κωστάκη από τη μία την αγαπώ γιατί την έχω γαμήσει 100 φορές αλλά από την άλλη πιστεύω πραγματικά ότι είναι κακή πουτάνα. Μου έδωσε μόνη της το προφίλ της στο facebook, μου επέτρεψε η ίδια να της στέλνω ερωτικά μηνύματα όταν είχε χωρίσει από τον γκόμενό της - μόνο αυτό ήθελα και ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω - και ξαφνικά μια μέρα μου έγραψε ότι είμαι ένα τίποτα γι' αυτήν. Νευρίασα με τον ΤΡΟΠΟ της και απλά της θύμισα πόσες φορές την έχω γαμήσει και τότε μου είπε να μην ξαναπάω. Αν δεν είναι αυτή καριολίστικη συμπεριφορά, τότε τι είναι; Δυο χρόνια το πάλεψα γιατί απλά δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είναι τόσο παλιοχαρακτήρας. Και όμως είναι.
Mύστη δεν με παραξενεύει η συμπεριφόρα της γιατί είχε σχέση κανα χρόνο με αξιότιμο μέλος του μπου και προσωπικό μου φίλο και όταν χώρισαν και πήγαμε μαζί τσάρκα μόλις μας είδε στο σαλόνι κατέβασε τα μούτρα και μας είπε να φύγουμε και πως δεν θα μας έβαζε μέσα ακόμα και να πληρώναμε :S :S![]()
![]()
![]()
![]()
απ'την εμπειρία σου, πόσο τοις εκατό γκέι είναι ο πίκερ;εγω ειμαι ενεργοπαθητικος. εχω σκισει και πακιστανικα κωλαρακια. η μονη διαφορα ειναι οτι η πακιστανικη μερεντα εχει εντονο αρωμα απο τα μπαχαρικα τους.
εγω ειμαι ενεργοπαθητικος. εχω σκισει και πακιστανικα κωλαρακια. η μονη διαφορα ειναι οτι η πακιστανικη μερεντα εχει εντονο αρωμα απο τα μπαχαρικα τους.
ειχες αναγκη να πεις καπου τον πονο σου και συ ε?εγω ειμαι ενεργοπαθητικος. εχω σκισει και πακιστανικα κωλαρακια. η μονη διαφορα ειναι οτι η πακιστανικη μερεντα εχει εντονο αρωμα απο τα μπαχαρικα τους.
ειχες αναγκη να πεις καπου τον πονο σου και συ ε?