Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
τύπε ξέρεις γιατί στις χώρες των λάθρο που υπερασπίζεσαι λιθοβολούνε δημόσια τις τρύπιες αδελφές? πάντα το είχα απορία?
οι τζιχαντιστες τους πετανε απο τις ταρατσες

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Η Ελλάδα έχει γίνει κέντρο διερχομένων από εδώ περνάνε όλοι και όλα για Ευρώπη , επομένως και το εύκολο χρήμα σε είδος ,,,, βέβαια πρέπει να αρέσει και λίγο ,,,, εστί δένει το γλυκό!!!!!!!!!! :tn04:

τωρα θα μας τους φερνουν πισω ειδικα η γερμανια

Aimilios1

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
1
Ρε φασιστες αφου σε μερικες δεκαετιες οι ευρωπαιοι θα γινουμε ουτως ή αλλως μειοψηφια στην Ευρωπη γιατι θα πρεπει να καταδιωκουμε και να καταπιεζουμε εμεις τους "λαθρομεταναστες"; για να μας καταδιωκουν αυτοι οταν θα γινουν πλειοψηφια;; καλο ειναι να αποδεχτουμε τη πραγματικοτητα οτι σε μερικες δεκαετιες αυτοι θα ειναι η πλειοψηφια στην Ευρωπη!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
picker επιβεβαιώνεις ότι στο μετάξι πηγαίνεις όχι για λόγους απόλαυσης αλλά για να μην σε πουν μαλάκα επειδή δεν έχεις γκομενα ?
και για να μην μπορεί να πεί κάποιος που γαμεί έξω , ότι γαμεί περισσότερο απο σένα ?

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.496
Πόντοι
2.886

Για οικονομία πάει στο Μετάξι , και από τσιγγουνιά ! :2funny:

Βέβαια καψουρεύτηκε την Κορίνα, και αυτό του στοίχισε !

Η Κορίνα είναι μια πρόσχαρη κοπέλα , με πολλή υπομονή,
ποιός ξέρει τι έκανε ο Πίκερ , και τον έδιωξε !

Επισκέπτης
Ρε φασιστες αφου σε μερικες δεκαετιες οι ευρωπαιοι θα γινουμε ουτως ή αλλως μειοψηφια στην Ευρωπη γιατι θα πρεπει να καταδιωκουμε και να καταπιεζουμε εμεις τους "λαθρομεταναστες"; για να μας καταδιωκουν αυτοι οταν θα γινουν πλειοψηφια;; καλο ειναι να αποδεχτουμε τη πραγματικοτητα οτι σε μερικες δεκαετιες αυτοι θα ειναι η πλειοψηφια στην Ευρωπη!

Τυπε δηλαδη τους δινεις κωλαρακι γιατι βλεπεις μπροστα και θελεις να κερδισεις την ευνοια τους μολις γινουν εξουσια και οχι γιατι εισαι μια παλιοπουστα αρρωστημενη του κερατα; :S :S :S

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
27
Like
12.486
Πόντοι
14.615
πικερ ο λιλας παει για μιστερ μαλακας
κανει μπασιμο σε ολα τα θρεντ με τους χειτερς/φανς του και τα γαμαει τη μανα
μηπως πρεπει να αντεπιτεθεις αν θες τον τιτλο?
Ο Πίκερ ενεργεί μεθοδικά και αθόρυβα για να διατηρήσει το στέμμα.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
27
Like
12.486
Πόντοι
14.615
έχεις δικιο φίλε πικερ η δεξια ειναι εχθρος της προοδευτικης πολυ πολιτισμικης κοινωνιας.
με τη δημοκρατικη συμπαραταξη χαραμιζεις τη ψηφο σου. εγω ειμαι με το συριζα με δευτερη επιλογη την ανταρσυα.
Εσύ είσαι ο ίδιος μαλάκας με άλλο όνομα.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Κοίτα ένα πούστη!!!!!!!!!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566

... και τοτε οι λουγκρες θα χωρταίνουν πουτσα τυπε... ή μπορεί να τις πετανε από τις ταράτσες... φυσικά εσύ μόνο το πρωτο σκεφτεσαι. :fuck2:

http://[URL unfurl="true"]www.reporter.gr/media/k2/items/cache/2d424fadb40322853a00a998a565920f_XL.jpg?timestamp=943912800[/img[/URL]]

ή εδω...

[URL unfurl="true"]http://newpost.gr/kosmos/427208/sokaristikes-eikones-tzixantistes-petoyn-apo-taratsa-omofylofilo-nearo[/URL]

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
:coffee:

Κωστάκη από τη μία την αγαπώ γιατί την έχω γαμήσει 100 φορές αλλά από την άλλη πιστεύω πραγματικά ότι είναι κακή πουτάνα. Μου έδωσε μόνη της το προφίλ της στο facebook, μου επέτρεψε η ίδια να της στέλνω ερωτικά μηνύματα όταν είχε χωρίσει από τον γκόμενό της - μόνο αυτό ήθελα και ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω - και ξαφνικά μια μέρα μου έγραψε ότι είμαι ένα τίποτα γι' αυτήν. Νευρίασα με τον ΤΡΟΠΟ της και απλά της θύμισα πόσες φορές την έχω γαμήσει και τότε μου είπε να μην ξαναπάω. Αν δεν είναι αυτή καριολίστικη συμπεριφορά, τότε τι είναι; Δυο χρόνια το πάλεψα γιατί απλά δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είναι τόσο παλιοχαρακτήρας. Και όμως είναι.

Mύστη δεν με παραξενεύει η συμπεριφόρα της γιατί είχε σχέση κανα χρόνο με αξιότιμο μέλος του μπου και προσωπικό μου φίλο και όταν χώρισαν και πήγαμε μαζί τσάρκα μόλις μας είδε στο σαλόνι κατέβασε τα μούτρα και μας είπε να φύγουμε και πως δεν θα μας έβαζε μέσα ακόμα και να πληρώναμε  :S :S :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:

Aimilios1

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
1
εγω ειμαι ενεργοπαθητικος. εχω σκισει και πακιστανικα κωλαρακια. η μονη διαφορα ειναι οτι η πακιστανικη μερεντα εχει εντονο αρωμα απο τα μπαχαρικα τους.

Επισκέπτης
εγω ειμαι ενεργοπαθητικος. εχω σκισει και πακιστανικα κωλαρακια. η μονη διαφορα ειναι οτι η πακιστανικη μερεντα εχει εντονο αρωμα απο τα μπαχαρικα τους.
απ'την εμπειρία σου, πόσο τοις εκατό γκέι είναι ο πίκερ;

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566

Για τους μουσουλμανους δεν εχει διαφορά τυπε...αντε να σε πεταξουν από τον 6ο όροφο αντί από τον 8ο...

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056
ειχες αναγκη να πεις καπου τον πονο σου και συ ε?

Επισκέπτης
Το ενεργητικος πρεπει να ειναι οτι καταπινει κιολας... :vomit:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Θελω κι εγω να τα φτιαξω με την Κορινα.

Stories