ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.481
- Πόντοι
- 24.596
Το τελευταίο μου μήνυμα στην Κορίνα:
"Είσαι το πιο αχάριστο πλάσμα που υπάρχει. Ποτέ δεν θα ξανασχοληθώ μαζί σου. ΠΟΤΕ. Και θα γαμάω όλες τις φίλες σου και τις γνωστές σου. Να το ξέρεις!"
Έχει σκάσει από το κακό της. Δεν έχει όρεξη ούτε να γαμηθεί. Γι' αυτό λείπει συνεχώς. Εσείς συνεχίστε να ασχολείστε μαζί της και να με κάνετε να γελάω, καθώς εγώ γαμάω ότι κινείται στα 10 ευρώ. :-*
ειπα οτι ειναι σωστα
ενα παραδειγμα
αν καθε αντρας "εγραφε" τις γυναικες δηλαδη δεν τις εκανε τα χατιρια η τελος παντων ολο αυτο τη μ@@νοδουλικη συμπεριφορα δεν θα σηκωναν την μυτη ψηλα
ας πουμε γιατι μωρη να σου ανοιξω την πορτα του αμαξιου χερακια δεν εχεις;
η το αλλο πρεπει να καθισει πρωτα η κυρια και μετα εγω ουστ ρε
και μην μου πεις θεμα ευγενειας
σιγα τα αιματα χαχα
ισοτητα δεν θελανε πανε αυτα τελος
σε μια σταση και χωρις πιπαΑν είναι σωστά όσα λέει ο πικερ πρεπει να τα εφαρμόσεις τζώνυ.
Το παραδειγμά σου είναι ασχετο με τον νόμο του πικερ, αυτός απαγορευει τις σχέσεις με γκόμενες, δεχεται το σεξ με πουτάνες.
Αν είναι σωστά όσα λέει ο πικερ πρεπει να τα εφαρμόσεις τζώνυ.
Το παραδειγμά σου είναι ασχετο με τον νόμο του πικερ, αυτός απαγορευει τις σχέσεις με γκόμενες, δεχεται το σεξ με πουτάνες.
Σε ερμηνευτικές εγκυκλίους που έχει εκδόσει κατά καιρούς δεν γράφει πουθενά ότι απαγορεύεται το σεξ με Κ.Γ.,αρκεί να τηρείται η συχνότητα που προτείνει και πάνω απ'όλα,να είναι ενήμερες...Αν είναι σωστά όσα λέει ο πικερ πρεπει να τα εφαρμόσεις τζώνυ.
αφου ειναι ο νομος του γνησιου μοναχικου μπουρδελιαρηΣε ερμηνευτικές εγκυκλίους που έχει εκδόσει κατά καιρούς δεν γράφει πουθενά ότι απαγορεύεται το σεξ με Κ.Γ.,αρκεί να τηρείται η συχνότητα που προτείνει και πάνω απ'όλα,να είναι ενήμερες...
πίκερ τι ποσοστό αυτών που σε κράζουν πιστεύεις ότι θα θελαν να ναι στη θέση σου, απλά δεν τους αφήνει η μαμά τους να μείνουν σπίτι;Είναι σημαντικό αν έχεις γκόμενα να γαμάς στην ίδια ακριβώς συχνότητα που θα γαμούσες πουτάνες αν ήσουν μόνος. Αυτό σου δίνει την ψυχολογική άνεση να μη σε νοιάζει καθόλου η πιθανότητα να χάσεις τη γκόμενα και να μείνεις μόνος.
πως έχεις καταφέρει και ασχολούνται όλοι μαζί σου απορώ. Πάντως θα σου πρότεινα να δεις κάποιον για βοήθεια γιατί σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με εσένα. Το δακτυλάκι τόση ζημιά σου έκανε τελικάΕίναι σημαντικό αν έχεις γκόμενα να γαμάς στην ίδια ακριβώς συχνότητα που θα γαμούσες πουτάνες αν ήσουν μόνος. Αυτό σου δίνει την ψυχολογική άνεση να μη σε νοιάζει καθόλου η πιθανότητα να χάσεις τη γκόμενα και να μείνεις μόνος.
Και βέβαια ο νόμος του Picker ΔΕΝ είναι κατά της σχέσης, το έχω διευκρινίσει πολλές φορές. Ο νόμος σου λέει ότι θα γαμάς σε μία συχνότητα που θα καθορίζεις εσύ ο ίδιος και θα τηρείται απαρέγκλιτα είτε με γκόμενες ή με πουτάνες.