Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Το τελευταίο μου μήνυμα στην Κορίνα:

"Είσαι το πιο αχάριστο πλάσμα που υπάρχει. Ποτέ δεν θα ξανασχοληθώ μαζί σου. ΠΟΤΕ. Και θα γαμάω όλες τις φίλες σου και τις γνωστές σου. Να το ξέρεις!"

Έχει σκάσει από το κακό της. Δεν έχει όρεξη ούτε να γαμηθεί. Γι' αυτό λείπει συνεχώς. Εσείς συνεχίστε να ασχολείστε μαζί της και να με κάνετε να γελάω, καθώς εγώ γαμάω ότι κινείται στα 10 ευρώ.  :-*

Επιβεβαιωνω αυτο που εγραψε ο Πικερ. Απο τοτε που τη χωρισε ο Κατμαν, η Κορινα σαλοναρει σαν επικηδιος.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
ειπα οτι ειναι σωστα

ενα παραδειγμα

αν καθε αντρας "εγραφε" τις γυναικες δηλαδη δεν τις εκανε τα χατιρια η τελος παντων ολο αυτο τη μ@@νοδουλικη συμπεριφορα δεν θα σηκωναν την μυτη ψηλα

ας πουμε γιατι μωρη να σου ανοιξω την πορτα του αμαξιου χερακια δεν εχεις;

η το αλλο πρεπει να καθισει πρωτα η κυρια και μετα εγω ουστ ρε

και μην μου πεις θεμα ευγενειας

σιγα τα αιματα χαχα

ισοτητα δεν θελανε πανε αυτα τελος

Αν είναι σωστά όσα λέει ο πικερ πρεπει να τα εφαρμόσεις τζώνυ.

Το παραδειγμά σου είναι ασχετο με τον νόμο του πικερ, αυτός απαγορευει τις σχέσεις με γκόμενες, δεχεται το σεξ με πουτάνες.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056

Το παραδειγμά σου είναι ασχετο με τον νόμο του πικερ, αυτός απαγορευει τις σχέσεις με γκόμενες, δεχεται το σεξ με πουτάνες.
σε μια σταση και χωρις πιπα
μονο κανα κωλοδαχτυλο ζηταει καπου καπου

να συμπληρωσω ...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

αντε παλι

τι σας εκανε ο κουλης ο γουρλοματης; σας υπνωτισε και χασατε την αντιληψη σας ;

ενα σχολιο εκανα στο κειμενακι που εγραψε ουτε τον νομο πικερ ξερω ουτε τιποτα

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.167
Πόντοι
10.686

Σε ερμηνευτικές εγκυκλίους που έχει εκδόσει κατά καιρούς δεν γράφει πουθενά ότι απαγορεύεται το σεξ με Κ.Γ.,αρκεί να τηρείται η συχνότητα που προτείνει και πάνω απ'όλα,να είναι ενήμερες...

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056
Σε ερμηνευτικές εγκυκλίους που έχει εκδόσει κατά καιρούς δεν γράφει πουθενά ότι απαγορεύεται το σεξ με Κ.Γ.,αρκεί να τηρείται η συχνότητα που προτείνει και πάνω απ'όλα,να είναι ενήμερες...
αφου ειναι ο νομος του γνησιου μοναχικου μπουρδελιαρη
εννοειται οτι θα εισαι μπακουροκαρμιρης... :(

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και βέβαια ο νόμος του Picker ΔΕΝ είναι κατά της σχέσης, το έχω διευκρινίσει πολλές φορές. Ο νόμος σου λέει ότι θα γαμάς σε μία συχνότητα που θα καθορίζεις εσύ ο ίδιος και θα τηρείται απαρέγκλιτα είτε με γκόμενες ή με πουτάνες.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είναι σημαντικό αν έχεις γκόμενα να γαμάς στην ίδια ακριβώς συχνότητα που θα γαμούσες πουτάνες αν ήσουν μόνος. Αυτό σου δίνει την ψυχολογική άνεση να μη σε νοιάζει καθόλου η πιθανότητα να χάσεις τη γκόμενα και να μείνεις μόνος.

Επισκέπτης
Είναι σημαντικό αν έχεις γκόμενα να γαμάς στην ίδια ακριβώς συχνότητα που θα γαμούσες πουτάνες αν ήσουν μόνος. Αυτό σου δίνει την ψυχολογική άνεση να μη σε νοιάζει καθόλου η πιθανότητα να χάσεις τη γκόμενα και να μείνεις μόνος.
πίκερ τι ποσοστό αυτών που σε κράζουν πιστεύεις ότι θα θελαν να ναι στη θέση σου, απλά δεν τους αφήνει η μαμά τους να μείνουν σπίτι;

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
πως έχεις καταφέρει και ασχολούνται όλοι μαζί σου απορώ. Πάντως θα σου πρότεινα να δεις κάποιον για βοήθεια γιατί σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με εσένα. Το δακτυλάκι τόση ζημιά σου έκανε τελικά

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.374
Πόντοι
25.467
Και βέβαια ο νόμος του Picker ΔΕΝ είναι κατά της σχέσης, το έχω διευκρινίσει πολλές φορές. Ο νόμος σου λέει ότι θα γαμάς σε μία συχνότητα που θα καθορίζεις εσύ ο ίδιος και θα τηρείται απαρέγκλιτα είτε με γκόμενες ή με πουτάνες.

Πολλές οι συγκρούσεις, Πίκη.

Αν συνάψεις σχέση, αυτομάτως δημιουργούνται δικαιώματα και υποχρεώσεις, καταστάσεις που δίνουν αξία στις γυναίκες, πράγμα που απαγορεύεται ρητά στο νόμο σου.

Επίσης,

Αν έχεις σχέση, πως είναι δυνατόν να είσαι μοναχικός μπουρδελιάρης;

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056
πικερ ο λιλας παει για μιστερ μαλακας
κανει μπασιμο σε ολα τα θρεντ με τους χειτερς/φανς του και τα γαμαει τη μανα
μηπως πρεπει να αντεπιτεθεις αν θες τον τιτλο?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όποιος ακόμα ασχολείται με τις ελάχιστες φορές που έχω δεχτεί κωλοδάχτυλο - και αυτό μόνο ως συνοδεία blowjob ή handjob από γυναίκα - δείχνει πραγματικά πόσο αγάμητος και καθυστερημένος είναι. Μα είναι τυχαίο που με αυτό ασχολούνται κυρίως οι δεξιοί και ακροδεξιοί; Τα άτομα καίνε κάρβουνο, ζούνε στην εποχή του Νώε. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Η απάντησή μου σε όλους αυτούς είναι τα 4 γαμήσια την εβδομάδα που ρίχνω σε διαφορετική κάθε φορά πουτανίτσα. Εγώ μπορεί να έχω φάει μερικά κωλοδάχτυλα, εσείς όμως κάθε φορά που γαμάω τρώτε μια πούτσα που σας κάθεται στο λαιμό.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έχω πλέον αποφασίσει ότι στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω Δημοκρατική Συμπαράταξη. Είμαι φιλελεύθερος και δεν συμφωνώ σε όλα με την κεντροαριστερά αλλά πραγματικά οι δεξιοί στην Ελλάδα δεν παλεύονται. Μιλάμε για άτομα καθυστερημένα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο νόμος του Picker δεν αποκλείει τη σχέση αλλά, εκ των πραγμάτων, κάποιος που τηρεί το νόμο είναι πολύ δύσκολο - τουλάχιστον στην Ελλάδα - να δημιουργήσει και να κρατήσει μια σχέση. To πιθανότερο είναι πάντα να καταλήγει στις πουτάνες.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
O νόμος του Picker βασίζεται σε 2 κανόνες: αποφυγή της μαλακίας και απόλυτη ειλικρίνεια. Από αυτούς τους 2 βασικούς κανόνες ξεκινούν όλα τα άλλα. Και είναι αλήθεια πως αν τηρείς αυτούς τους 2 κανόνες είναι πολύ δύσκολο στην Ελλάδα να κρατήσεις μια σχέση. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι οι μόνες γυναίκες που θα σε δέχονται πάντα είναι οι πουτάνες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom