alexcord80
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2016
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
και τοτε γιατι το προσπαθεις ;;;
παρε τα χαπια σου και υπνο
και τοτε γιατι το προσπαθεις ;;;
Γιατί σου φαίνεται περίεργο; Δεν μπορώ να καταλάβω. Εγώ βλέπω στο facebook όλες τις πουτάνες να έχουν παιδιά.
Όλα παιδιά του Θεού είναι και ειδικά αυτά τα παιδιά πρέπει να είναι περήφανα που η μάνα τους είναι πουτάνα.
παρε τα χαπια σου και υπνο
Όσοι πάνε με μια πουτάνα και τη θεωρούν σκουπίδι και τα παιδιά της σκουπίδια είναι ελεεινοί και όχι πόρνοι!
Αυτή που γίνεται πουτάνα για να μεγαλώσει τα παιδιά της πρέπει να έχει την εκτίμησή μας και τα παιδιά της το ίδιο.
Μακάρι όλες οι γυναίκες να γίνονταν πουτάνες για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους!
Ούτε διατροφές θα ζήταγαν ούτε τίποτα.
Αυτή την κοινωνία ονειρεύομαι. Να κάνω παιδιά και η μάνα τους να γίνεται πουτάνα για να τα μεγαλώσει!
εσυ εισαι ο αυτιστικος του θρεντ ;
δεν μπορεις να καταλαβεις αν σε ειρωνευεται καποιος η οχι? εγω δεν προσπαθησα να σε ειρωνευτω ειπα αυτο που πιστευω οτι δεν μπορεις να ειρωνευτεις λογο βλακειας, ποιος ειναι αυτιστικος?
ποιος νοιαζεται για αυτα που πιστευεις και ποιος σε ρωτησε ;;;
κλασμενο σε εχουμε ολοι ..
Θέλω να απέχω για λίγο αλλά μάλλον δεν γίνεται. Πρέπει συνέχεια να είμαι εδώ και να εξηγώ το νόμο μου.
Στέκα αν όλες οι γυναίκες πέρναγαν από τα μπουρδέλα με τον τρόπο που προτείνω δεν θα υπήρχε καν το στίγμα.
Άρα ναι, πρώτα από όλα θα ήθελα η ίδια η μάνα μου και η αδερφή μου να έχουν περάσει από τα μπουρδέλα!
σκασε ηλιθιαΘέλω να απέχω για λίγο αλλά μάλλον δεν γίνεται. Πρέπει συνέχεια να είμαι εδώ και να εξηγώ το νόμο μου.
Στέκα αν όλες οι γυναίκες πέρναγαν από τα μπουρδέλα με τον τρόπο που προτείνω δεν θα υπήρχε καν το στίγμα.
Άρα ναι, πρώτα από όλα θα ήθελα η ίδια η μάνα μου και η αδερφή μου να έχουν περάσει από τα μπουρδέλα!
Δεν είστε φιλελεύθεροι ρε μαλάκες. Δεν είστε πόρνοι!
Σας αρέσει μια κοινωνία που τα κάνει όλα στα κρυφά. Μου αρέσει μια κοινωνία που τα βγάζει όλα στη φόρα!
Θέλω να απέχω για λίγο αλλά μάλλον δεν γίνεται. Πρέπει συνέχεια να είμαι εδώ και να εξηγώ το νόμο μου.