Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
ο boldemort πρεπει να ναι
Καμια σχεση. Οσο εγω ειμαι ο Αχαχουχας.
ο boldemort πρεπει να ναι
Καμια σχεση. Οσο εγω ειμαι ο Αχαχουχας.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΡΜΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
πεφτεις σε λαθηΜονο οι χαζοι.
ρε πουστη κοπρολαγνε πηγες να βεβηλωσεις τον νομο του Πικερ? :S :S :SΟ podolagnos μου έστειλε και προσωπικό μήνυμα αλλά με έκανε να αηδιάσω. Έχω ξαναπεί ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να γαμήσω άντρα, δεν θα μου σηκωνόταν με τίποτα αφού είμαι straight. Θα καθόμουν μόνο να με γαμήσει κάποιος για 5.000 ευρώ.
Ο podolagnos μου έστειλε και προσωπικό μήνυμα αλλά με έκανε να αηδιάσω. Έχω ξαναπεί ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να γαμήσω άντρα, δεν θα μου σηκωνόταν με τίποτα αφού είμαι straight. Θα καθόμουν μόνο να με γαμήσει κάποιος για 5.000 ευρώ.
Ο podolagnos μου έστειλε και προσωπικό μήνυμα αλλά με έκανε να αηδιάσω. Έχω ξαναπεί ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να γαμήσω άντρα, δεν θα μου σηκωνόταν με τίποτα αφού είμαι straight. Θα καθόμουν μόνο να με γαμήσει κάποιος για 5.000 ευρώ.
Ποδολαγνε ποσα θα πληρωνες τον πικερ για καθε γεματη κσποτα; μπορει να σου δινει 3-4 τημ εβδομαδα ολο το χρονο.
Ποδολαγνε ποσα θα πληρωνες τον πικερ για καθε γεματη κσποτα; μπορει να σου δινει 3-4 τημ εβδομαδα ολο το χρονο.
τυπε απαντα,στο υποσχομαι,δε θα σχολιασω :S :S :SΔεν σου λεω, γιατί θα σχολιάσει κλασικά ο από πάνω, ο ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, που δεν κάνει άλλη δουλειά...
τυπε απαντα,στο υποσχομαι,δε θα σχολιασω :S :S :S
τυπε μην το κανεις,σε παρακαλω,διακυβευεις τη γνωμη του κοπρολαγνου για σενα :S :S :STυπε θα σχολιασω εγω για σενα :S :S :S
εχουμε καμια εξελιξη?
χυσολαγνε τον αριθμο των συνευρεσεων τον οριζει αυστηρα ο νομος,δεν επιτρεπονται ξαφνικες αλλαγες χωρις τροποποιητικη διαταξη :S :S :Sαυτός ο picker, πρέπει να μπαίνει με ραντεβού εδώ μέσα, δεν εξηγείτε τόση απουσία. Εκτός και αν αύξησε τη συχνότητα επισκεψιμότητας σε μπουρδέλα και δεν προλαβαίνει.
Εσύ από την άλλη ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, εισοδηματίας? Πόσο χρονών είσαι? μένεις μόνος? περιοχή? θέλεις συγκάτοικο... να μοιράζεστε ...τα πάντα....εεε τα έξοδα εννοούσα :-*
χυσολαγνε τον αριθμο των συνευρεσεων τον οριζει αυστηρα ο νομος,δεν επιτρεπονται ξαφνικες αλλαγες χωρις τροποποιητικη διαταξη :S :S :S
τυπε ειμαι 60 χρονων,μενω με τους γονεις μου,ζω απο το επιδομα προνοιας,δε ξερω,καποια στιγμη θα πρεπει να απογαλακτιστω,ισως να αρχισω να το σκεφτομαι :S :S :SΤυπε ο χυσολαγνος σε καλοβλέπει για σχεση :S :S :S