Νέα

O νόμος του Gatsby

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 342
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Messalina

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα φίλε.
Εγώ δεν θα σου πώ κάτι καινούργιο αλλά όπως όλοι μας γνωρίζουμε το 95% των Σαλονικιών έχουν ΧΟΝΤΡO ΚOΜΠΛΕΞ με την Αθήνα και τους Αθηναίους.
Από Σαλονίκη είμαι, αλλά θέλω να πιστεύω ότι εγώ προσωπικά είμαι ακομπλεξάριστος άνθρωπος, δίκαιος και ρεαλιστής (το 5%).
Το ΧΟΝΤΡO ΚOΜΠΛΕΞ που έχουν οι συμπολίτες μου για την πρωτεύουσα της χώρας μας ξεπερνάει κάθε όριο συμπλέγματος αλλά και κωμωδίας ταυτόχρονα.
Οι συμπολίτες μου ΔΕΝ έχουν κάτι αρνητικό να βρούν για την Αθήνα και λένε ότι γελοιότητα τους κατέβει. "Γιατί λέτε το σουβλάκι καλαμάκι" κτλ.
που στο κάτω κάτω δεν είναι και λάθος, εφόσον υπάρχει σουβλάκι πίτα και σουβλάκι σε καλαμάκι και για να τα ξεχωρίζετε το λέτε συνθηματικά
"καλαμάκι" - και πολύ καλά κάνετε !
Εμείς εδώ πάνω είμαστε που δεν μιλάμε καλά τα Ελληνικά. Τα έχουμε αντικαταστήσει με τα Τουρκικά.
Το ψεύτικο το λέμε "Γιαλαντζί" - τον αδερφό "Καρντάσι" - το κρύο "μπούζι" κτλ.
Αυτό βέβαια συμβαίνει επειδή ο πλυθησμός της υποανάπτυκτης πόλης μας αποτελείται από : Μικρασιάτες, Πόντιους, Σλαύους και Αλβανούς.
Μην ξεχνάς ότι πριν από μερικά χρόνια γίναμε Ελλάδα...Ο Κεμάλ Ατατούρκ γεννήθηκε Θεσσαλονίκη και τον λευκό πύργο τον έχτισαν Τούρκοι.
Ακόμα και η κουζίνα μας πολίτικη είναι. Επίσης έχουμε πολλές Τουρκικές ονομασίες στην φτωχή πόλη μας όπως π.χ. "Σέιχ Σου" κτλ.
Απλά φίλε μου επειδή εσείς στην Πρωτεύουσα έχετε τα πάντα κι εμείς το τίποτα
σας μισούμε γι'αυτό και ψάχνουμε να βρούμε κάτι για να σας πειράζουμε....
Όμως εσείς που είσαστε Ανώτεροι εφόσον έχετε : Τα καλύτερα μαγαζιά, τους καλύτερους σε τεχνολογία και ποιότητα δρόμους, Τα καλύτερα εστοιατόρια,
τα πιο προχωρημένα Clubs, τiς πιο High αθλητικές εγκαταστάσεις, τα πιο Lux σπίτια, ξενοδοχεία κτλ. τα καλύτερα καταστήματα, τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα,
το καλύτερο μετρό στην Ευρώπη, Φοβερό αεροδρόμιο, καλύτερο μουσείο στην Ευρώπη, ακριβότερες μαρίνες σε Γλυφάδα , Βουλιαγμένη κτλ...
κι ένα σωρό αλλά που εμείς οι υποανάπτυκτοι θλιβεροί Σαλονικείς ΔΕΝ ΘΑ ΔΟYMΕ ΠΟΤΈ,
δεν ανοίγετε το στόμα σας να μας κατατροπώσετε όπως κανονικά θα μας άξιζε.
Χρόνια Πολλά και Υγεία στην Αθήνα που ονειρεύομαι κάποια στιγμή να ζήσω και να γίνω κι εγώ άνθρωπος επιτέλους όπως έγιναν πριν από μερικά χρόνια
και κάποιοι συμπολίτες μου (Αρναούτογλου, Σκορδά κτλ.)
Ρε καρνταση  ποσο απαξιωτικα μιλας για τη πολη μας
με ποιο δικαιωμα

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Οι συμπολίτες μου ΔΕΝ έχουν κάτι αρνητικό να βρούν για την Αθήνα...

...στην Αθήνα που ονειρεύομαι κάποια στιγμή να ζήσω και [size=16pt]να γίνω κι εγώ άνθρωπος επιτέλους[/size] [size=16pt]όπως[/size] έγιναν πριν από μερικά χρόνια και κάποιοι [size=16pt]συμπολίτες μου (Αρναούτογλου, Σκορδά[/size] κτλ.)

με την πρώτη φράση αρχίσαμε να υποψιαζόμαστε,

με την δεύτερη βεβαιωθήκαμε.

Messalina

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα φίλε.
Εγώ δεν θα σου πώ κάτι καινούργιο αλλά όπως όλοι μας γνωρίζουμε το 95% των Σαλονικιών έχουν ΧΟΝΤΡO ΚOΜΠΛΕΞ με την Αθήνα και τους Αθηναίους.
Από Σαλονίκη είμαι, αλλά θέλω να πιστεύω ότι εγώ προσωπικά είμαι ακομπλεξάριστος άνθρωπος, δίκαιος και ρεαλιστής (το 5%).
Το ΧΟΝΤΡO ΚOΜΠΛΕΞ που έχουν οι συμπολίτες μου για την πρωτεύουσα της χώρας μας ξεπερνάει κάθε όριο συμπλέγματος αλλά και κωμωδίας ταυτόχρονα.
Οι συμπολίτες μου ΔΕΝ έχουν κάτι αρνητικό να βρούν για την Αθήνα και λένε ότι γελοιότητα τους κατέβει. "Γιατί λέτε το σουβλάκι καλαμάκι" κτλ.
που στο κάτω κάτω δεν είναι και λάθος, εφόσον υπάρχει σουβλάκι πίτα και σουβλάκι σε καλαμάκι και για να τα ξεχωρίζετε το λέτε συνθηματικά
"καλαμάκι" - και πολύ καλά κάνετε !
Εμείς εδώ πάνω είμαστε που δεν μιλάμε καλά τα Ελληνικά. Τα έχουμε αντικαταστήσει με τα Τουρκικά.
Το ψεύτικο το λέμε "Γιαλαντζί" - τον αδερφό "Καρντάσι" - το κρύο "μπούζι" κτλ.
Αυτό βέβαια συμβαίνει επειδή ο πλυθησμός της υποανάπτυκτης πόλης μας αποτελείται από : Μικρασιάτες, Πόντιους, Σλαύους και Αλβανούς.
Μην ξεχνάς ότι πριν από μερικά χρόνια γίναμε Ελλάδα...Ο Κεμάλ Ατατούρκ γεννήθηκε Θεσσαλονίκη και τον λευκό πύργο τον έχτισαν Τούρκοι.
Ακόμα και η κουζίνα μας πολίτικη είναι. Επίσης έχουμε πολλές Τουρκικές ονομασίες στην φτωχή πόλη μας όπως π.χ. "Σέιχ Σου" κτλ.
Απλά φίλε μου επειδή εσείς στην Πρωτεύουσα έχετε τα πάντα κι εμείς το τίποτα
σας μισούμε γι'αυτό και ψάχνουμε να βρούμε κάτι για να σας πειράζουμε....
Όμως εσείς που είσαστε Ανώτεροι εφόσον έχετε : Τα καλύτερα μαγαζιά, τους καλύτερους σε τεχνολογία και ποιότητα δρόμους, Τα καλύτερα εστοιατόρια,
τα πιο προχωρημένα Clubs, τiς πιο High αθλητικές εγκαταστάσεις, τα πιο Lux σπίτια, ξενοδοχεία κτλ. τα καλύτερα καταστήματα, τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα,
το καλύτερο μετρό στην Ευρώπη, Φοβερό αεροδρόμιο, καλύτερο μουσείο στην Ευρώπη, ακριβότερες μαρίνες σε Γλυφάδα , Βουλιαγμένη κτλ...
κι ένα σωρό αλλά που εμείς οι υποανάπτυκτοι θλιβεροί Σαλονικείς ΔΕΝ ΘΑ ΔΟYMΕ ΠΟΤΈ,
δεν ανοίγετε το στόμα σας να μας κατατροπώσετε όπως κανονικά θα μας άξιζε.
Χρόνια Πολλά και Υγεία στην Αθήνα που ονειρεύομαι κάποια στιγμή να ζήσω και να γίνω κι εγώ άνθρωπος επιτέλους όπως έγιναν πριν από μερικά χρόνια
και κάποιοι συμπολίτες μου (Αρναούτογλου, Σκορδά κτλ.)
>:( >:(

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εμείς παραγγέλνουμε λέγοντας ζαμπονοκασερόπιττα ενώ εσείς αρκεί ζαμπονοτυρόπιττα, εφόσον δεν μπορεί να έχει ας πούμε φέτα δεδομένου οτι φέτα δεν ταιριάζει με ζαμπόν.

ή όλα αυτά αντιστρόφως, δεν θυμάμαι, εμείς ζαμπονοτυρόπιττα, εσείς ζαμπονοκασερόπιττα.

σαφώς και το κασέρι είναι είδος τυριού, απλώς είναι ως έννοια υποσύνολο.

αλλά αυτό το καλαμάκι δεν μπορώ να το χωνέψω,

επιτέλους, απαντήστε μας, τον Αθανάσιο Διάκο τον σούβλισαν ή τον καλαμάκισαν?
Aπλα θεωρειται ολα τα κιτρινα τυρια κασερι.Κατι που ειναι λαθος.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Είναι ειρωνικό το ποστ, ακόμα να το καταλάβεις; :headbang:
Απ οξω απ οξω.....λεει και καποιεs πικρεs αληθειεs....
βεβαια  τα........σχετικα με το σουβλακι/καλαμακι κρυο/μπουζι , ψευτικο/γιαλαντζι  και πασατεμπο/ασπρα σπορια  εχουν μια  χιουμοριστικη πλευρα και που δεν πρεπει να δινεται συνεχεια.....Αλλα δυστυχωs ακουω κι απ τιs δυο πλευρεs ανομολογητεs βρισιεs οταν προκειται για ποδοσφαιρο....Ηρεμια ,  στο ιδιο καζανι βραζουμε και μαλιστα σωθηκε και το νερο

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Χρόνια Πολλά και Υγεία στην Αθήνα που ονειρεύομαι κάποια στιγμή να ζήσω και να γίνω κι εγώ άνθρωπος επιτέλους όπως έγιναν πριν από μερικά χρόνια και κάποιοι συμπολίτες μου (Αρναούτογλου, Σκορδά κτλ.)

δυσκολο το βλεπω,εσυ θες 200 χρονια για να γινεις ζωον.

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Aπλα θεωρειται ολα τα κιτρινα τυρια κασερι.Κατι που ειναι λαθος.

αν και στους γύρω μου δεν διαπίστωσα κάτι τέτοιο αν ισχύει είμαστε λάθος.

πρέπει να κατέβουμε κάτω να γίνουμε άνθρωποι σαν τον Αρναούτογλου. :dancing:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
επισης καθε φορα που θα πλενει το πιατο απο το λαδερο φαγητο θα χρειαζετε διπλη ποσοτητα υγρου πιατων

το λαδερό φαγητό το τρως από το τσουκάλι απευθείας. Μετά γεμίζεις με ζεστό νερό και δύο σταγόνες υγρού πιάτων το αφήνεις λίγο και μετά ξεβγάζεις. Ένα απλό πέρασμα με τον σπόγγο και είναι καθαρή η τσουκάλα.

mortaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
το λαδερό φαγητό το τρως από το τσουκάλι απευθείας. Μετά γεμίζεις με ζεστό νερό και δ ύο σταγόνες υγρού πιάτων το αφήνεις λίγο και μετά ξεβγάζεις. Ένα απλό πέρασμα με τον σπόγγο και είναι καθαρή η τσουκάλα.

Ακριβως, ουτε μια σταγονα λιγωτερη

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
όλοι οι νομοθέτες εδώ μέσα μαζευτήκανε

Baokara4

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
δυσκολο το βλεπω,εσυ θες 200 χρονια για να γινεις ζωον.

Ναι έχεις απόλυτο δίκιο !
Να φανταστείς το αεροδρόμιο της υπανάπτυκτης φτωχής οπισθοδρομικής πόλης μου "Μακεδονία" όταν βρέχει στάζει  :2funny: :2funny: :2funny:

Ζώντας λοιπόν στην τρισάθλια αυτή μικρή πόλη δεν το βλέπω ούτε σε 300 χρόνια
να γίνομαι άνθρωπος... Άσε με να παραμείνω Σαλονικιός (ζωον).

Messalina

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ναι έχεις απόλυτο δίκιο !
Να φανταστείς το αεροδρόμιο της υπανάπτυκτης φτωχής οπισθοδρομικής πόλης μου "Μακεδονία" όταν βρέχει στάζει  :2funny: :2funny: :2funny:

Ζώντας λοιπόν στην τρισάθλια αυτή μικρή πόλη δεν το βλέπω ούτε σε 300 χρόνια
να γίνομαι άνθρωπος... Άσε με να παραμείνω Σαλονικιός (ζωον).
Δε ξερω τι ζορι τραβας με τη Σαλονικη
εαν δε σε αρεσει τσακισου φυγε και ασε εμας να μενουμε κει!Αντε ρε φιλε τζους!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom