Νέα

O νόμος του Gatsby

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 342
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Πως φαίνεται ότι είσαι άσχετος από Μεταξουργείο: δεν υπάρχουν σουβλατζίδικα στο Μεταξουργείο!
Πρέπει να ανηφορίσεις προς Ομόνοια για να συναντήσεις ψητοπωλείο!
Άρα ο νόμος σου καταρρίπτεται, εν τη γεννέση του, πριν ακόμη ψηφιστεί από την μπουρδελοκοινότητά μας!!!  :grin:

έλα ρε! θα κάνω αυτοψία όταν γυρίσω αθήνα για να σε επιβεβαιώσω.

αλλά κι εσείς οι Αθηναίοι πως φαίνεσθε οτι είσθε άσχετοι από ελληνική γλώσσα.

άλλο γυράδικο, άλλο σουβλατζίδικο, άλλο τυλιχτό, άλλο καλαμάκι, άλλο σάντουιτς γύρο πίτα, άλλο σάντουιτς με γύρο ψωμάκι.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Πως φαίνεται ότι είσαι άσχετος από Μεταξουργείο: δεν υπάρχουν σουβλατζίδικα στο Μεταξουργείο!
Πρέπει να ανηφορίσεις προς Ομόνοια για να συναντήσεις ψητοπωλείο!
Άρα ο νόμος σου καταρρίπτεται, εν τη γεννέση του, πριν ακόμη ψηφιστεί από την μπουρδελοκοινότητά μας!!!  :grin:

Εδω σε βρισκω λαθος τυπε και βεβαια υπαρχουν δεν τα ξερεις καλα μου φαινεται και φαντασου δεν ειμαι του σπορ ;)

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456

άλλο γυράδικο, άλλο σουβλατζίδικο, άλλο τυλιχτό, άλλο καλαμάκι, άλλο σάντουιτς γύρο πίτα, άλλο σάντουιτς με γύρο ψωμάκι.

Εσεις παντως εκει πανω με τα τυρια δεν τα πατε και πολυ καλα μου φαινεται :grin:

Επισκέπτης

Καλά Κρασιά!

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
κάτι για το κασέρι υπονοείς?

για θύμισε μου.

Ναι με το κασερι.

Θυμαμαι κατι αλανια στο στρατο απο σαλονικα π μου ελεγαν αλλο κασερι αλλο τυρι.Λες και το κασερι δεν ειναι τυρι αλλα κρεας :2funny:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Χαλαω 8-9 ευρω την ημερα καθε μερα για το μεσημεριανο . Οσες φορες δοκιμασα να φτιαξω κατι μονος μου δεν τρωγονταν.
Τουλαχιστον δεν χαλαω αλλα λεφτα για βραδινό γιατι μετα τις 7μμ το ραβω.

Ο νομος του Gatsby δεν ειναι εφαρμόσιμος για μενα.

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ναι με το κασερι.
Θυμαμαι κατι αλανια στο στρατο απο σαλονικα π μου ελεγαν αλλο κασερι αλλο τυρι.Λες και το κασερι δεν ειναι τυρι αλλα κρεας :2funny:

εμείς παραγγέλνουμε λέγοντας ζαμπονοκασερόπιττα ενώ εσείς αρκεί ζαμπονοτυρόπιττα, εφόσον δεν μπορεί να έχει ας πούμε φέτα δεδομένου οτι φέτα δεν ταιριάζει με ζαμπόν.

ή όλα αυτά αντιστρόφως, δεν θυμάμαι, εμείς ζαμπονοτυρόπιττα, εσείς ζαμπονοκασερόπιττα.

σαφώς και το κασέρι είναι είδος τυριού, απλώς είναι ως έννοια υποσύνολο.

αλλά αυτό το καλαμάκι δεν μπορώ να το χωνέψω,

επιτέλους, απαντήστε μας, τον Αθανάσιο Διάκο τον σούβλισαν ή τον καλαμάκισαν?

Επισκέπτης
Αν θυμαμαι καλα απεναντι απο το emperial το ξενοδοχειο που εκλεισε πριν καιρο υπηρχε ενα αν ειναι ακομα δεν ξερω γιατι εχω πολυ καιρι να παω προς τα εκει

Αυτό  μόνο σουβλατζίδικο δεν είναι, όλα τα άλλα είναι: όποτε περνούσα είχε κάτι φάτσες "περίεργες" μέσα, μονίμως μια τσίκνα από τηγανόλαδο της πλάκας και μονίμως άδειο ... Μάλλον για εστιατόριο το κόβω.

Επισκέπτης
εμείς παραγγέλνουμε λέγοντας ζαμπονοκασερόπιττα ενώ εσείς αρκεί ζαμπονοτυρόπιττα, εφόσον δεν μπορεί να έχει ας πούμε φέτα δεδομένου οτι φέτα δεν ταιριάζει με ζαμπόν.

ή όλα αυτά αντιστρόφως, δεν θυμάμαι, εμείς ζαμπονοτυρόπιττα, εσείς ζαμπονοκασερόπιττα.

σαφώς και το κασέρι είναι είδος τυριού, απλώς είναι ως έννοια υποσύνολο.

αλλά αυτό το καλαμάκι δεν μπορώ να το χωνέψω,

επιτέλους, απαντήστε μας, τον Αθανάσιο Διάκο τον σούβλισαν ή τον καλαμάκισαν?

Τον έψησαν ζωντανό, ρε φιλλλλλλλαράκι, οι κωλότουρκοι .... Τι να λέμε τώρα ...
Στη σούβλα και στο καλαμάκι κολλάς εσύ;

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
τώρα που θα γυρίσω Αθήνα θα λυθούν όλα, θα γυρίσω όλο το Μεταξουργείο να βρω γυροσουβλατζίδικο.

δεν αντέχω την προσβόλα του καπετάν Κλάρα.

μόνο πείτε μου, τι ώρα να πάω για να μην καταλήξω με κανά μαχαίρι στην πλάτη?

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Αυτό  μόνο σουβλατζίδικο δεν είναι, όλα τα άλλα είναι: όποτε περνούσα είχε κάτι φάτσες "περίεργες" μέσα, μονίμως μια τσίκνα από τηγανόλαδο της πλάκας και μονίμως άδειο ... Μάλλον για εστιατόριο το κόβω.

Ειπα σουβλατζιδικο γιατι επειδη ειχα βρεθει στο ξενοδοχειο παλαιοτερα για συνεδρια κλπ ειδα μερικους με σουβλακι στο χερι οταν εβγαιναν απο εκει.

Επισκέπτης
τώρα που θα γυρίσω Αθήνα θα λυθούν όλα, θα γυρίσω όλο το Μεταξουργείο να βρω γυροσουβλατζίδικο.

δεν αντέχω την προσβόλα του καπετάν Κλάρα.

μόνο πείτε μου, τι ώρα να πάω για να μην καταλήξω με κανά μαχαίρι στην πλάτη?

Κατά τις 12 με 1 τα μεσάνυχτα, εκεί στην Κεραμεικού που γίνεται το πρεζονταραβέρι το χοντρό να πας, και όλες οι απορίες σου θα λυθούν ...  :s&m_1:

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

mortaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Να μην αδικουμε την Πλατεια Βαθης/Κεραμεικο/Λιοσιων κλπ, για λυσεις ετοιμου (πιθανως και καλου) φαγητου..
Αναφερω τα ΜΗ κοσμικα (γιατι για κοσμικα ο ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ ειναι γεματος)
Λοιπον Κεμπαμπτζιδικα με κρεατα πιτες φαλαφελ κλπ, τουλαχιστον 3...Ο Αιγυπτιος, το Al Shark και το Νουρα..Γενικα με Αιγυπτιους/Συριους ιδιοκτητες..Το Μπαλκαν κατω στην Αγιου Κωνσταντινου (Ακομινατου) με Βουλγαρικο ωραιο φαγητο, αξιζει.
Κορυφαιο η ΓΗ, Ελληνικο μεζεδοπωλειο, στην Πλατεια Βαθης (Αλκμανους) αλλα και ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ Οινομαγειρειο στην Μυλλερου.
Φαι υπαρχει που λενε..

Baokara4

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Εσεις παντως εκει πανω με τα τυρια δεν τα πατε και πολυ καλα μου φαινεται :grin:
Καλησπέρα φίλε.
Εγώ δεν θα σου πώ κάτι καινούργιο αλλά όπως όλοι μας γνωρίζουμε το 95% των Σαλονικιών έχουν ΧΟΝΤΡO ΚOΜΠΛΕΞ με την Αθήνα και τους Αθηναίους.
Από Σαλονίκη είμαι, αλλά θέλω να πιστεύω ότι εγώ προσωπικά είμαι ακομπλεξάριστος άνθρωπος, δίκαιος και ρεαλιστής (το 5%).
Το ΧΟΝΤΡO ΚOΜΠΛΕΞ που έχουν οι συμπολίτες μου για την πρωτεύουσα της χώρας μας ξεπερνάει κάθε όριο συμπλέγματος αλλά και κωμωδίας ταυτόχρονα.
Οι συμπολίτες μου ΔΕΝ έχουν κάτι αρνητικό να βρούν για την Αθήνα και λένε ότι γελοιότητα τους κατέβει. "Γιατί λέτε το σουβλάκι καλαμάκι" κτλ.
που στο κάτω κάτω δεν είναι και λάθος, εφόσον υπάρχει σουβλάκι πίτα και σουβλάκι σε καλαμάκι και για να τα ξεχωρίζετε το λέτε συνθηματικά
"καλαμάκι" - και πολύ καλά κάνετε !
Εμείς εδώ πάνω είμαστε που δεν μιλάμε καλά τα Ελληνικά. Τα έχουμε αντικαταστήσει με τα Τουρκικά.
Το ψεύτικο το λέμε "Γιαλαντζί" - τον αδερφό "Καρντάσι" - το κρύο "μπούζι" κτλ.
Αυτό βέβαια συμβαίνει επειδή ο πλυθησμός της υποανάπτυκτης πόλης μας αποτελείται από : Μικρασιάτες, Πόντιους, Σλαύους και Αλβανούς.
Μην ξεχνάς ότι πριν από μερικά χρόνια γίναμε Ελλάδα...Ο Κεμάλ Ατατούρκ γεννήθηκε Θεσσαλονίκη και τον λευκό πύργο τον έχτισαν Τούρκοι.
Ακόμα και η κουζίνα μας πολίτικη είναι. Επίσης έχουμε πολλές Τουρκικές ονομασίες στην φτωχή πόλη μας όπως π.χ. "Σέιχ Σου" κτλ.
Απλά φίλε μου επειδή εσείς στην Πρωτεύουσα έχετε τα πάντα κι εμείς το τίποτα
σας μισούμε γι'αυτό και ψάχνουμε να βρούμε κάτι για να σας πειράζουμε....
Όμως εσείς που είσαστε Ανώτεροι εφόσον έχετε : Τα καλύτερα μαγαζιά, τους καλύτερους σε τεχνολογία και ποιότητα δρόμους, Τα καλύτερα εστοιατόρια,
τα πιο προχωρημένα Clubs, τiς πιο High αθλητικές εγκαταστάσεις, τα πιο Lux σπίτια, ξενοδοχεία κτλ. τα καλύτερα καταστήματα, τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα,
το καλύτερο μετρό στην Ευρώπη, Φοβερό αεροδρόμιο, καλύτερο μουσείο στην Ευρώπη, ακριβότερες μαρίνες σε Γλυφάδα , Βουλιαγμένη κτλ...
κι ένα σωρό αλλά που εμείς οι υποανάπτυκτοι θλιβεροί Σαλονικείς ΔΕΝ ΘΑ ΔΟYMΕ ΠΟΤΈ,
δεν ανοίγετε το στόμα σας να μας κατατροπώσετε όπως κανονικά θα μας άξιζε.
Χρόνια Πολλά και Υγεία στην Αθήνα που ονειρεύομαι κάποια στιγμή να ζήσω και να γίνω κι εγώ άνθρωπος επιτέλους όπως έγιναν πριν από μερικά χρόνια
και κάποιοι συμπολίτες μου (Αρναούτογλου, Σκορδά κτλ.)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom