αυτή την στιγμή στον Νόμο του Gatsby φτιάχνουμε καλαμαράκι κατσαρόλας με κριθαράκι.
Ανέβασε φωτό...
αυτή την στιγμή στον Νόμο του Gatsby φτιάχνουμε καλαμαράκι κατσαρόλας με κριθαράκι.
ο νόμος του Gatsby είναι εδώ.
τρώμε οικονομικά υγιεινά και μερακλίδικα στο σπίτι.
εξοικονομούμε χρήματα και φροντίζουμε την χοληστερίνη στις αρτηρίες μας
για να μπορούμε να γαμάμε μέχρι τα βαθιά γεράματα μέρα παρά μέρα με τον νόμο του Picker.
Ο νόμος του Gatsby είναι συμπληρωματικός του νόμου του Picker.
θα ακολουθήσουν λεπτομέρειες.
Απολαμβάνουμε σπίτι μας κριθαρότο με καλαμαράκι, σαλάτα τοματούλα και κόκκινο κρασάκι.
Φροντίζουμε την καρδιά μας με υγιεινή διατροφή, τα ω3 των θαλασσινών.
Και εκείνη με την σειρά της φροντίζει μέχρι τα βαθιά γεράματα να πομπάρει τον πούτσο μας με αίμα
για να πομπάρουμε εμείς ρουμανικά καβλέτα στο Μεταξουργείο και την Φυλής.
Σύντομα εικονογραφημένες οδηγίες παρασκευής του εδέσματος. Βήμα βήμα.
Στο τέλος έχουμε ρίξει το κριθαράκι μας, περίπου μισή συσκευασία.
Το φαγητό μας έχει το χαρακτηριστικό σκούρο χρώμα λόγω του σβησίματος με το κόκκινο κρασί και έχει χυλώσει πολύ όμορφα, γι' αυτό το λέω και κριθαρότο γιατί θυμίζει ρυζότο.
Σε αυτό το σημείο ανακατεύουμε συχνά και ίσως να χρειαστεί να ρίξουμε και λίγο νεράκι γιατί έχει την τάση να κολλάει λίγο στην κατσαρόλα (κάτι που δεν πειράζει βέβαια).
...νοστιμώτερο αν τσιγαρίσεις πρίν το κριθαράκι σε ένα τηγάνι με μια κουταλιά του γλυκού λάδι