Αντε να πω και γω τη γνώμη μου...Πιστευω οτι καθε μεγάλος ηθοποιός έχει ενα ειδος στο οποίο ειδικευεται.Ετσι, ο Χορν δε θα μπορούσε να κανει ρολους του Βεγγου η του Κατράκη και το ΝΤΙΣΤΡΟΦΟ.πΑΝΤΩς Ο βΕΓΓΟς Η ΟχΑΤΖΗΧΡΉΣΤΟς ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΊ,ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΡΑΤΕΡΙΣΤΕς.(Γαμω τα κεφαλαια,συγγνωμην).Οποιος τωρα ετυχε να δει τον Χορν στη σκηνη,πιστευω οτι σιγουρα θα του έμενε αξεχαστος.Ο ανθρωπος αυτός ήταν το κατι αλλο,ηταν ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ γι αυτο το πραγμα που έκανε.Θα ελεγα οτι μεγαλοι ηταν και ο ΚΑΤΡΑΚΗς ,Ο μΙΝΩΤΗς, Ο βΕΆΚΗς (ΑΥΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕς ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΥΤΟΥ Ως ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΗΘΟΠΟΙΌ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ,ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΑΙ δεν εχω γνωμη)αλλα ο Χορν ηταν ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ και ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο μεγαλύτερος Έλληνας ηθοποιός όλων των εποχών!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sarouman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 756
- Εμφανίσεις 33K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
τελικα η marilyn ειναι ειδωλο η οχι?
Μόνο για αυτούς που τους αρέσει η Βουγιουκλάκη...
Εμείς προτιμούμε τις μελαχρινές...
ημουν σιγουρη πως εχει γουστο ο ιδιοκτητης του νικ μου.Μόνο για αυτούς που τους αρέσει η Βουγιουκλάκη...
Εμείς προτιμούμε τις μελαχρινές...
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.004
- Πόντοι
- 42.697
λείπει ο Αλέξης Μινωτής sarouman...
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
λείπει ο Αλέξης Μινωτής sarouman...
Οπως αναφέρω και στο αρχικό μου ποστ...έβαλα στη ψηφοφορία ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου και μόνο! Δηλ ανθρώπους που έχουμε δει εμείς οι νεότεροι να παίζουν ώστε να έχουμε μια στοιχειώδη άποψη.
Συμφωνω με πολλούς που είπαν πως ο ηθοποιος φαίνεται κυρίως στο θεατρο.
Δυστυχώς δεν είχαμε ευκαιρία να τους απολαύσουμε...(Μινωτή, Βεάκη κα..)
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.403
- Πόντοι
- 2.786
Είναι πολλοί... Όλοι αυτοί που αναφέρονται κι άλλοι τόσοι ακόμα. Εκείνες της εποχές, ακόμη κι οι δευτεραγωνιστές ήταν εξαιρετικοί! Ο Φέρμας, Ο Ξενίδης κι άλλοι τόσοι που παίζανε δευτερεύοντες ρόλους ήταν απίστευτοι! Σκεφτείτε τον τύπο (δεν θυμάμαι πως τον λέγανε) που έπαιζε το αφεντικό του Ζήκου στο "Της κακομοίρας", τον εργάτη στο "Η γυνή να φοβείται τον άντρα" (μπούρδα Καραβάγκο το φελέκι σου!) και τον Στρατηγό Χατζηαντωνίου στα "Κίτρινα Γάντια" (Μμμμαααλιστα, μάλιστα!). Αυτός ο ίδιος άνθρωπος έπαιξε αυτούς τους 3 ρόλους ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ! Φανταστείτε ότι πίσω από τον μαγαζάτορα, τον εργάτη και τον Στρατηγό ήταν ο ίδιος άνθρωπος!
Κι αυτό πιστεύω ότι κάνει τον καλό ηθοποιό.
Δεν μπορώ να ψηφίσω... Είναι πάρα πολλοί στην λίστα και λείπουν κι άλλοι τόσοι!
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
Είναι πολλοί... Όλοι αυτοί που αναφέρονται κι άλλοι τόσοι ακόμα. Εκείνες της εποχές, ακόμη κι οι δευτεραγωνιστές ήταν εξαιρετικοί! Ο Φέρμας, Ο Ξενίδης κι άλλοι τόσοι που παίζανε δευτερεύοντες ρόλους ήταν απίστευτοι! Σκεφτείτε τον τύπο (δεν θυμάμαι πως τον λέγανε) που έπαιζε το αφεντικό του Ζήκου στο "Της κακομοίρας", τον εργάτη στο "Η γυνή να φοβείται τον άντρα" (μπούρδα Καραβάγκο το φελέκι σου!) και τον Στρατηγό Χατζηαντωνίου στα "Κίτρινα Γάντια" (Μμμμαααλιστα, μάλιστα!). Αυτός ο ίδιος άνθρωπος έπαιξε αυτούς τους 3 ρόλους ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ! Φανταστείτε ότι πίσω από τον μαγαζάτορα, τον εργάτη και τον Στρατηγό ήταν ο ίδιος άνθρωπος!
Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου ...έχεις δίκιο.
Μακάρι να τους έβαζα όλους στη λίστα...Ηταν περισσότερο μια απόπειρα για να θημηθούμε τις ταινίες που μεγαλώσαμε..
α! παρεπιπτόντως...νομίζω Κωστα Δουκα τον λένε..
Αντε να πω και γω τη γνώμη μου...Πιστευω οτι καθε μεγάλος ηθοποιός έχει ενα ειδος στο οποίο ειδικευεται.Ετσι, ο Χορν δε θα μπορούσε να κανει ρολους του Βεγγου η του Κατράκη και το ΝΤΙΣΤΡΟΦΟ.πΑΝΤΩς Ο βΕΓΓΟς Η ΟχΑΤΖΗΧΡΉΣΤΟς ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΊ,ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΡΑΤΕΡΙΣΤΕς.(Γαμω τα κεφαλαια,συγγνωμην).Οποιος τωρα ετυχε να δει τον Χορν στη σκηνη,πιστευω οτι σιγουρα θα του έμενε αξεχαστος.Ο ανθρωπος αυτός ήταν το κατι αλλο,ηταν ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ γι αυτο το πραγμα που έκανε.Θα ελεγα οτι μεγαλοι ηταν και ο ΚΑΤΡΑΚΗς ,Ο μΙΝΩΤΗς, Ο βΕΆΚΗς (ΑΥΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕς ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΥΤΟΥ Ως ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΗΘΟΠΟΙΌ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ,ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΑΙ δεν εχω γνωμη)αλλα ο Χορν ηταν ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ και ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ.
Ο Κατράκης που είχα δει ήταν φοβερός. Επίσης Διαμαντόπουλος - Μιχαλακόπουλος που ευκαιρία υπάρχει για όλους να δούνε (και δεν συμπεριλαμβάνονται).
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
κι ο κουτοθωμας ηταν ωραιος...
mortalcombat
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Επισκέπτης
Επισκέπτης
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
θα το εθετα αλλιως..
ποια ελληνικη ταινια εχει μεινει στην μνημη ολων;;;
το μια ζωη την εχουμε
αρα ο πρωταγωνιστης της..δημητρης χορν
το μια ζωη την εχουμε
Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
δλδ καλα που αρρωστησε ο Λογοθετιδης.θα το εθετα αλλιως..
το μια ζωη την εχουμε
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
dimitrakis123456789
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ο χατζηχρηστος γιατι τοσο χαμηλα βρε παιδια.
Επισκέπτης
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 210
- Εμφανίσεις
- 12K
?
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις
- 12K