Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
ναιδεν με ενδιαφερει η πρωσοπικη του ζωη.μην μου πεις οτι δεν γελας με το ρωμα
ειναι γελοιος.
ναιδεν με ενδιαφερει η πρωσοπικη του ζωη.μην μου πεις οτι δεν γελας με το ρωμα
οκνα ναι καλα η Λουκριτια.
δεν εκανα καμια αναφορα στον ρωμα ως ανθρωπο.στους ρολους του αναφερθηκα.δεν με ενδιαφερει η πρωσοπικη του ζωη.μην μου πεις οτι δεν γελας με το ρωμα
Σαν κωμικος ηθοποιος ειναι μια χαρα.ο ρωμας ως τι ξεχωριζει ρε?
ως μονιμα στριμενοςθαθελαναειμαιστρ8???
και απο καλο λαδι επισης.
Υπερβολικος.ναι
ειναι γελοιος.
τι εκανα παλι κ με δουλευετε μερα που ειναι? >να ναι καλα η Λουκριτια.
για τα χρονια πολλα.τι εκανα παλι κ με δουλευετε μερα που ειναι? >
ειναι καθαρα κωμικος ηθοποιος γιατι να αλαξει στυλδεν εκανα καμια αναφορα στον ρωμα ως ανθρωπο.στους ρολους του αναφερθηκα.
ειναι ολοι ιδιοι. 2 φορες πηγε να αλλαξει "χαρακτηρα"και πατωσε με τρελα.
και οχι...δε γελαω με τον ρωμα...
Μην τον βλεπετε μονο στο Κωσταντινου κ Ελενης!...Ειναι τολμηρος!
διαφωνω.Αν και βασικα αυτο το ιδιαιτερο που εχει τον βοηθησε πολυ στους μεν και δεν.
Υπερβολικος.
για τα χρονια πολλα.
καλα σε 1 ωρ κ 18 λ τα ξαναλεμετι εκανα παλι κ με δουλευετε μερα που ειναι? >
και αλλοι ειναι κωμικοι και δοκιμαζονται σε 1000 διαφορετικα πραγματα που εχουν να κανουν με την κωμωδια κ οχι μονο.ειναι καθαρα κωμικος ηθοποιος γιατι να αλαξει στυλ
καλα σε 1 ωρ κ 18 λ τα ξαναλεμε
σε ποιούς ρόλους αναφέρεσαι?δεν εκανα καμια αναφορα στον ρωμα ως ανθρωπο.στους ρολους του αναφερθηκα.
ειναι ολοι ιδιοι. 2 φορες πηγε να αλλαξει "χαρακτηρα"και πατωσε με τρελα.
και οχι...δε γελαω με τον ρωμα...
α κανει και τετοια;που πηγαν οι ταξεις και ηθικηΜην τον βλεπετε μονο στο Κωσταντινου κ Ελενης!...Ειναι τολμηρος!
στο λιφτινγκ και σε μια αλλη μαλακια που πηγε να κανει που ταχα γουσταρε την πεθερα του.σε ποιούς ρόλους αναφέρεσαι?
Σωστος!..την ιδια αποψη εχω κι εγω!Εκει που μας τα χαλαει τελειως ειναι οταν προσπαθει να το παιξει ερωτευμενος με γυναικα.
α κανει και τετοια;που πηγαν οι ταξεις και ηθικη
Που διαφωνεις μωρε? Με ποια επιχειρηματα?διαφωνω.
θα συμφωνουσα αν οι ρολοι δεν ηταν γραμμενοι απο αυτον γ αυτον.
Ναι ο Μπεζος και ο Φιλιππιδης, θα εχουν 1,2, διαφορετικους ρολους μεχρι τωρα.και αλλοι ειναι κωμικοι και δοκιμαζονται σε 1000 διαφορετικα πραγματα που εχουν να κανουν με την κωμωδια κ οχι μονο.
ο ρωμας γραφει γ αυτον.και παιζει συμφωνα με αυτο.
αυτο δεν τον κανερι καλο κωμικο.
το αγαπημενο χομπυ του ρωμα ειναι να την πεφτει σε σερβους στην μυκονο τυπεΣωστος!..την ιδια αποψη εχω κι εγω!