Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
ναιδεν με ενδιαφερει η πρωσοπικη του ζωη.μην μου πεις οτι δεν γελας με το ρωμα
ειναι γελοιος.
ναιδεν με ενδιαφερει η πρωσοπικη του ζωη.μην μου πεις οτι δεν γελας με το ρωμα
οκνα ναι καλα η Λουκριτια.![]()
δεν εκανα καμια αναφορα στον ρωμα ως ανθρωπο.στους ρολους του αναφερθηκα.δεν με ενδιαφερει η πρωσοπικη του ζωη.μην μου πεις οτι δεν γελας με το ρωμα
Σαν κωμικος ηθοποιος ειναι μια χαρα.ο ρωμας ως τι ξεχωριζει ρε?
ως μονιμα στριμενοςθαθελαναειμαιστρ8???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και απο καλο λαδι επισης.![]()
Υπερβολικος.ναι
ειναι γελοιος.
τι εκανα παλι κ με δουλευετε μερα που ειναι? >να ναι καλα η Λουκριτια.![]()
για τα χρονια πολλα.τι εκανα παλι κ με δουλευετε μερα που ειναι? >![]()
ειναι καθαρα κωμικος ηθοποιος γιατι να αλαξει στυλδεν εκανα καμια αναφορα στον ρωμα ως ανθρωπο.στους ρολους του αναφερθηκα.
ειναι ολοι ιδιοι. 2 φορες πηγε να αλλαξει "χαρακτηρα"και πατωσε με τρελα.
και οχι...δε γελαω με τον ρωμα...
Μην τον βλεπετε μονο στο Κωσταντινου κ Ελενης!...Ειναι τολμηρος!
διαφωνω.Αν και βασικα αυτο το ιδιαιτερο που εχει τον βοηθησε πολυ στους μεν και δεν.
Υπερβολικος.
για τα χρονια πολλα.![]()
καλα σε 1 ωρ κ 18 λ τα ξαναλεμετι εκανα παλι κ με δουλευετε μερα που ειναι? >![]()
και αλλοι ειναι κωμικοι και δοκιμαζονται σε 1000 διαφορετικα πραγματα που εχουν να κανουν με την κωμωδια κ οχι μονο.ειναι καθαρα κωμικος ηθοποιος γιατι να αλαξει στυλ
καλα σε 1 ωρ κ 18 λ τα ξαναλεμε![]()
σε ποιούς ρόλους αναφέρεσαι?δεν εκανα καμια αναφορα στον ρωμα ως ανθρωπο.στους ρολους του αναφερθηκα.
ειναι ολοι ιδιοι. 2 φορες πηγε να αλλαξει "χαρακτηρα"και πατωσε με τρελα.
και οχι...δε γελαω με τον ρωμα...
α κανει και τετοια;που πηγαν οι ταξεις και ηθικηΜην τον βλεπετε μονο στο Κωσταντινου κ Ελενης!...Ειναι τολμηρος!![]()
στο λιφτινγκ και σε μια αλλη μαλακια που πηγε να κανει που ταχα γουσταρε την πεθερα του.σε ποιούς ρόλους αναφέρεσαι?![]()
Σωστος!..την ιδια αποψη εχω κι εγω!Εκει που μας τα χαλαει τελειως ειναι οταν προσπαθει να το παιξει ερωτευμενος με γυναικα.
α κανει και τετοια;που πηγαν οι ταξεις και ηθικη
Που διαφωνεις μωρε? Με ποια επιχειρηματα?διαφωνω.
θα συμφωνουσα αν οι ρολοι δεν ηταν γραμμενοι απο αυτον γ αυτον.
![]()
Ναι ο Μπεζος και ο Φιλιππιδης, θα εχουν 1,2, διαφορετικους ρολους μεχρι τωρα.και αλλοι ειναι κωμικοι και δοκιμαζονται σε 1000 διαφορετικα πραγματα που εχουν να κανουν με την κωμωδια κ οχι μονο.
ο ρωμας γραφει γ αυτον.και παιζει συμφωνα με αυτο.
αυτο δεν τον κανερι καλο κωμικο.
το αγαπημενο χομπυ του ρωμα ειναι να την πεφτει σε σερβους στην μυκονο τυπεΣωστος!..την ιδια αποψη εχω κι εγω!![]()