foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
οπως ο χατζηχρηστος ηταν μονο για βλαχος
ετσι και ο ρωμας μονο για στριμενος
ναι οκ...ηταν.γτ ηταν η πρωτη δουλεια που εκανε κ τον μαθαμε.Που διαφωνεις μωρε? Με ποια επιχειρηματα?
Ηταν θεος οταν προσπαθουσε να τον "βιασει" η γυναικα του, και αυτος σιχαινοταν.
μα και στο θεατρο που τον ειδα μπας και...παλι το ιδιο πραγμα επαιζε...οπως ο χατζηχρηστος ηταν μονο για βλαχος
έλα ρε το λίφτινγκ το ψιλοθυμάμαι, μαλακία ήταν όμως ο ρόλος του ήταν κόπυ πέιστ Δάγκας (στο στυλ), η σειρά πάτωσε αλλά ο ίδιος δεν είχε κάνει κάτι διαφορετικόστο λιφτινγκ και σε μια αλλη μαλακια που πηγε να κανει που ταχα γουσταρε την πεθερα του.
1.το λιφτινγκ μαλλον δε το θυμασαι καλα....εκανε τον χαρουμενο πιπινολατρη που γουσταρει κλαμπ κ ετσι.καμια σχεση λοιπον.έλα ρε το λίφτινγκ το ψιλοθυμάμαι, μαλακία ήταν όμως ο ρόλος του ήταν κόπυ πέιστ Δάγκας (στο στυλ), η σειρά πάτωσε αλλά ο ίδιος δεν είχε κάνει κάτι διαφορετικό
όπως και στο καφέ της Χαράς δεν είχε κωμικό ρόλο όμως η σειρά νομίζω είχε πάει τρένο
μονο εγω θελω να σπασω την τιβι οταν το πετυχω;Παντως τον στριμενο τον εκανε καλα!...Γιατι αυτο το σηριαλ να παιζει ακομα?....γιατι τοση επιτυχια?.....Ηταν απλο και γαματο!Λιγοι ηθοποιοι και σε κανουν να γελας την ωρα του φαγητου ακομα και σημερα!
θα παραδεχτώ ότι τον ήπια στο 1 αν παραδεχτείς ότι σε γάμησα με το 21.το λιφτινγκ μαλλον δε το θυμασαι καλα....εκανε τον χαρουμενο πιπινολατρη που γουσταρει κλαμπ κ ετσι.καμια σχεση λοιπον.
2.ενταξει ψιλοκωμικος κλασικ ηταν ....ναι ειχε παει γαματα η σειρα.
δε το παραδεχομαιο γτ δεν ειπα κατι διαφορετικο.θα παραδεχτώ ότι τον ήπια στο 1 αν παραδεχτείς ότι σε γάμησα με το 2
τον εκανε εξαιρετικαΠαντως τον στριμενο τον εκανε καλα!...Γιατι αυτο το σηριαλ να παιζει ακομα?....γιατι τοση επιτυχια?.....Ηταν απλο και γαματο!Λιγοι ηθοποιοι και σε κανουν να γελας την ωρα του φαγητου ακομα και σημερα!
ο κατρανιδης ειναι κ ωραιος ηθοποιος ρε....Οι γόηδες!
χωρις παρεξηγηση...πες μου οτι κανεις πλακα γ να ευθυμησουμε....Απο τους συγχρονους, αυτος ειναι πιστευω καλος!..παιζει καλα ωπου τον εχω δει.
τα σηριαλ τυ ρωμα ειναι τα εξης...δεν εκανα καμια αναφορα στον ρωμα ως ανθρωπο.στους ρολους του αναφερθηκα.
ειναι ολοι ιδιοι. 2 φορες πηγε να αλλαξει "χαρακτηρα"και πατωσε με τρελα.
και οχι...δε γελαω με τον ρωμα...
Απο τους συγχρονους, αυτος ειναι πιστευω καλος!..παιζει καλα ωπου τον εχω δει.
Χωρις πλακα παιζει καλα ρε!....τσεκαρε τον κι εδω!στο (0:42:35)χωρις παρεξηγηση...πες μου οτι κανεις πλακα γ να ευθυμησουμε....
ρε μαλακαΑπο τους συγχρονους, αυτος ειναι πιστευω καλος!..παιζει καλα ωπου τον εχω δει.
για το οπου με Ω το κανες αυτο η για τον Παπαζ?