Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.403
- Πόντοι
- 2.786
Εξήγησε λίγο.Μα τελειως
Μονο τοσο σου εμεινε απο μυαλο θειτσο
Ο τύπος πρέπει να είναι μογγολάκι... δεν εξηγείται αλλιώς. Στο άλλο νήμα μου ανέβασε ποστ του Άδωνι, 20 χρόνια πριν, που έκραζε την ΝΔ.Εξήγησε λίγο.
Μη βιάζεσαι ρε τύπε.Εξήγησε λίγο.
Απλο ειναι μαστοραΕξήγησε λίγο.
4%Ο τύπος πρέπει να είναι μογγολάκι... δεν εξηγείται αλλιώς. Στο άλλο νήμα μου ανέβασε ποστ του Άδωνι, 20 χρόνια πριν, που έκραζε την ΝΔ.
Μιλάμε για μόγγολο.... πραγματικά όμως, όχι μαλακίες!!!!
Nα, αυτό είναι! Απορώ πως δεν το πήρε χαμπάρι!!!Μη βιάζεσαι ρε τύπε.
Περίμενε να εκτυπωθεί το αυριανό φύλο του makeleio να το ποστάρει.
Κούρκουλος;
5% είναι το μπουρδελοκόμμα σου... από 45 στο 5. Ο εγκέφαλός σου λιγότερο, από το 0 στο -2Μονο τοσο σου εμεινε απο μυαλο θειτσο
Αναμενομενο δεν εντυπωσιαζομαι...
Και οσο περναει ο καιρος θα χανεις μεχρι την πληρη αμοιβαδοποιηση σου
Απλο ειναι μαστορα
Αποτυχημενο μετρο μιας αποτυχημενης κυβερνησης που δεν μπορει να πεισει την κοινωνια
Αποτελεσμα μετα την τρομοκρατηση με τα αποτυχημενα μετρα ερχεται η σειρα της δωροδοκιας
Περα απο αυτο ομως δειχνει μια κοινωνια και ειδικα των νεων σε πληρη φτωχεια που για 150 ευρω βαζουν σε κινδυνο την ζωη τους για ενα σκευασμα που ονομαστηκε εμβολιο που δεν εχει ελεγχθει
Ουσιαστικα γινονται πειραματοζωα για 150 ευρω συνειδητα η ασυνειδητα
Ο κουλης και η μαφια του εξοντωνουν την νεολαια στο ονομα μιας ανυπαρκτης αρρωστιας ηθικα πνευματικα και σωματικα
Να χαιρεστε την νεα κανονικοτητα της νεας "δημοκρατιας" της νεας ταξης πραγματων
Κάτσε ρε μεγάλε μισό λίγο... τι από όλα είναι?Στυγνη δωροδοκια με ψιχουλα για να βαλεις στις φλεβες σου τον θανατο.
χαρά στην υπομονή σου!Κάτσε ρε μεγάλε μισό λίγο... τι από όλα είναι?
- Κατέβασμα με 5G
- Σώμα μαγνήτης
- Τσιπάκι του Bill Gates
- Οπτική ίνα της CIA
- Δορυφορικό υβριδικό στέλεχος
Αποφασίστε!!!!!!
Εγώ από ότι κατάλαβα το πρόβλημα το Χίου ήταν μάλλον επειδή δεν έδωσε όπλα όπως στην Βιρτζίνια των ΗΠΑΔεν κατάλαβα, το πρόβλημα του Χίου είναι γιατί το έκανε ο Κούλης ή γιατί άργησε να το κάνει;
Τιποτα απο ολα αυτα. Ειναι απλως ενα εμβολιο, το οποιο δεν εχει περασει τις απαραιτητες κλινικες δοκιμες. Τα πειραματοζωα ειναι κυριολεκτικα οι απλοι πολιτες.Κάτσε ρε μεγάλε μισό λίγο... τι από όλα είναι?
- Κατέβασμα με 5G
- Σώμα μαγνήτης
- Τσιπάκι του Bill Gates
- Οπτική ίνα της CIA
- Δορυφορικό υβριδικό στέλεχος
Αποφασίστε!!!!!!
Πολύ ωραία. Άρα εσύ πως ξέρεις ότι "βάζεις μέσα σου τον θάνατο?"Τιποτα απο ολα αυτα. Ειναι απλως ενα εμβολιο, το οποιο δεν εχει περασει τις απαραιτητες κλινικες δοκιμες. Τα πειραματοζωα ειναι κυριολεκτικα οι απλοι πολιτες.
-"Τι φαση με το εμβολιο; Ειναι καλο; Ειναι ασφαλες;"
-"Καν' το και θα το μαθουμε"
2.5%Εγώ από ότι κατάλαβα το πρόβλημα το Χίου ήταν μάλλον επειδή δεν έδωσε όπλα όπως στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ
Στυγνη δωροδοκια με ψιχουλα για να βαλεις στις φλεβες σου τον θανατο.
ο Νιπλης μου εχει καποιες παρενεργειες..θα σας γαμησω αν μου παθει κατι..εσεις τον οδηγησατε εκει ρεμαλιαΕνδομυϊκή είναι η ένεση τύπε μου.
Μαλακίες λες, αλλά τουλάχιστο να τις διατυπώνεις ορθά.