Νέα

Ο Κούλης δίνει 150 ευρώ σε νέους για να εμβολιασθούν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα averkios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 782
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Μη ξεχνάς επίσης πως αυτό έρχεται από το στόμα Κινέζου επιστήμονα, ο οποίος πρέπει να υποστηρίξει τα Σινοβακ και Σινοφαρμ. Τί περίμενες να πει; Πως τα εμβόλια της Δύσης είναι καλυτερα;

Αρα το ιδιο ισχυει και για τα κατασκευασματα τηςδυσης

Υποστηριζονται εναντι των αλλων

Αρα εδω δεν εχουν καημο οι μουφολογοι για την υγεια των ανθρωπων αλλα ποιος θα επιβαλλει το δικο του δηλητηριο για το κερδος

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Όταν πεθάνει η Κασσιανή θα δωρίσει την κωλοτρυπίδα της στην ανθρωπότητα.
Η αλήθεια είναι οτι το cern εξήντλησε τις δυνατότητές του. Θα χρειαστεί κάτι με μεγαλύτερη διάμετρο για να προχωρήσουμε πέρα απο το σωματίδιο του θεού.
Τον Ζανούλη θα τον θυμόμαστε ως μεγάλο ευεργέτη. Στην πλακέτα ομως θα μνημονεύσουμε και τους Σενεγαλέζους που συνέβαλαν στην διεύρυνση.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Γεια σου ρε βιολόγε απο τα λιντλ.
Η μοναδικη περίπτωση να φοράς άσπρη ποδιά είναι να αλλαζεις πάπιες σε κλινική.
Σοβαρός άνθρωπος θα έλεγε σορυ παιδιά παρασύρθηκα, δεν ισχύει αυτό που είπα.
Αλλα άμα στη ζωή πέφτει φάπα μια διέξοδος είναι να το παίζεις καμπόσος στο ιντερνετ. Καλή τύχη.
Εχει και εκεινες τις ωραιες ασπρες ποδιες που κουμπωνουν πισω, νου σου

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Αρα το ιδιο ισχυει και για τα κατασκευασματα τηςδυσης
Όχι. Οι δυτικές κοινωνίες έχουν πάρα πολλά ανεξάρτητα ερευνητικά κέντρα που μπορούν να αντιπαραβάλλουν ανησυχητικά αποτελέσματα, χωρίς να φοβούνται πως θα φυλακιστούν ή θα εκτελεστούν.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
εμένα μου αρέσει που αν έρθει ο μπαρμπα μήτσος ο υδραυλικός στο σπίτι και σου πει με ύφος χιλίων καρδιναλίων "φίλε θα πάει κανά 500άρι, οι σωληνώσεις θέλουν όλες άλλαγμα" γιατί βουλώσανε, σκατώσανε και όλες εκείνες τις γνωστές παπάτζες, όλοι μώκο στον "ειδικό" μη χέσω,
αλλά όταν βγάζει ανακοίνωση ο ΠΟΥ (παγκόσμιος οργανισμός υγείας), οι κατά τόπους ιατρικοί σύλλογοι και ΟΛΑ τα ιατρικώς αρμόδια όργανα του πλανήτη, ξαφνικά όλοι είναι ειδικοί, διαφωνούν, βλέπουν συνομωσίες και όλα τα περίεργα...:jerking::jerking::jerking:
Εχει να κανει με το ταιμινγκ.
Στον υδραυλικο δεν ε χεις χρονο να το σκεφτεις και το δεχεσαι.
Δεν κανεις ερευνα αγορας κλπ
Τωρα βεβαια που κολλαει ο υδραυλικος με τον ποΥ μονο εσυ ξερεις.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Επειδή πολλά ακούστηκαν και για τα 150ευρώ. Φαίνεται (χωρίς να μπορώ να το επιβεβαιώσω) πως μια κλίνη σε μονάδα εντατικής θεραπείας κοστίζει 2.000€ την ημέρα. Για κάντε τις πράξεις..

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
εμένα μου αρέσει που αν έρθει ο μπαρμπα μήτσος ο υδραυλικός στο σπίτι και σου πει με ύφος χιλίων καρδιναλίων "φίλε θα πάει κανά 500άρι, οι σωληνώσεις θέλουν όλες άλλαγμα" γιατί βουλώσανε, σκατώσανε και όλες εκείνες τις γνωστές παπάτζες, όλοι μώκο στον "ειδικό" μη χέσω,
αλλά όταν βγάζει ανακοίνωση ο ΠΟΥ (παγκόσμιος οργανισμός υγείας), οι κατά τόπους ιατρικοί σύλλογοι και ΟΛΑ τα ιατρικώς αρμόδια όργανα του πλανήτη, ξαφνικά όλοι είναι ειδικοί, διαφωνούν, βλέπουν συνομωσίες και όλα τα περίεργα...:jerking::jerking::jerking:
Ρε σαχλαμαρα τον κυρ μητσο τον υδραυλικο τον ξερεις και του εχειςεμπιστοσυνη

Τον π.ο.υ.-στη και τους μουφολογους που τους ξερεις πουσε ξερτουνολοι αυτοι κοιτανε την κονομα των αφεντικων τους

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Τον π.ο.υ.-στη και τους μουφολογους που τους ξερεις πουσε ξερτουνολοι αυτοι κοιτανε την κονομα των αφεντικων τους
Πως γίνεται κάποιος να αποδεικνύει ΚΑΘΕ μέρα ότι είναι ΠΙΟ μαλάκας από την προηγούμενη?

Απάντηση: χώνας! :tooth:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Φαντασου οι χτικιοψεκασμενοι λενε ψεκασμενους τους λογικους που δεν δηλητηριαζονται με το χτικιο των νεοταξιτων

Οταν οι ιδιοι θα ψεκαζονται καθε εξαμηνο με το μπολι του γκειτς
Και ολα αυτα επειδη πεταξε την ατακα ο αρχιψεκασμενος ανεμελος δασυτριχος κουλης

Τοση ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΟΣΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΣΗ ΜΛΚ

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.394
Πόντοι
786

εντυπωσιακό,
που σαι ρε στέκα;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Το νυχι το εφτιαξες θειτσο;;

η θα φτασει στην εκατοστη γενια μυκητων η αποικια;;;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Το νυχι το εφτιαξες θειτσο;;

η θα φτασει στην εκατοστη γενια μυκητων η αποικια;;;
Το έχω πει πολλές φορές αλλά ως εμμονικός μαλάκας που είσαι (μαζί με άλλους) αναφέρεσαι πάλι στο ίδιο.
Το νυχάκι μου είναι μια χαρά, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου! Το ότι είσαι εμμονικός μαλάκας πρασινοφρουρός του '80 δεν σε ενοχλεί καθόλου? Στο 5% έχεις πέσει! Κι άλλο ξεφτιλίκι θες? :)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
γιατι κουτο μου ανθρωπακι μπορει να ειμαι βιολογος αλλα δεν ασχολουμαι 24/24 με τα νεα του κορονοιου,
ωραια βιαστηκα να γραψω πολλες παρενεργεις επειδη μου πριξατε τα @@ για παρενεργειες και ισως 1/3 να μην ισχυει, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 2 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ; Αφου ελεγες πως δεν εμφανιζονται "εξτρα παρενεργειες"
επισης για να σε προφτασω το μπερδεμα μου εγινε επειδη υπηρχε μια κατευθυνομενη ερευνα που ελεγε πως μειωνετε η πυκνοτητα των σπερματων στους αντρες με ενα συγκεκριμενο εμβολιο που ουδεμια σχεση ειχε με την θεωρια των ψεκασμενων που υποστηριζαν στειρωση στις γυναικες, αυτη η ερευνα που σου λεω εγω ηταν κατευθυνομενη απο μια χωρα που πουλουσε ενα αλλο εμβολιο :)

το ιδιο εχει γινει και με το astrazeneca, στην πραγματικοτητα αλλα εμβολια ειναι πολυ πιο θανατηφορα απο το astra, απλα πηγε η ευρωπη να κανει εμπορικο πολεμο στην Αγγλια επειδη εφυγε απο την Ε.Ε. και ολοι οι ασχετοι ντολμαδες εχετε χαψει πως το astra ειναι το χειροτερο εμβολιο.
Ναι ναι, καταλάθος το έγραψες αυτό για τη στείρωση, σου ξέφυγε, λες και είναι πορδή. Καταλάθος έγραψες κι αυτό για την υπογραφή συνενεσης. Όλα καταλάθος.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
θυμήσου τι έλεγε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ όταν ο Καραμανλής έδωσε 3.000 Ευρώ στους πυρόπληκτους της Πελοποννήσου, είναι το γνωστό κόντρα για την κόντρα. Εμένα πάλι άλλο μου προξενεί εντύπωση:

- Ειναι τόσο χαμηλά τα ποσοστά εμβολιασμού στους νέους που χρειάζονται οικονομικά κίνητρα; Γιατί εγώ ήξερα ότι οι νέοι ψάχνουν εμβόλια και δε βρίσκουν, οι 65+ ήταν κυρίως οι αρνητές.
ή
-Πάει τόσο καλά η οικονομία που τα λεφτά τα σκορπάμε;

- Είναι τρόπος να τονωθεί η αγορά;
- Θα αποδειχτεί απάτη;
- Τις κάρτες τις βγάζει κάποιος δικός τους;

Σε κάθε περίπτωση είναι αποτυχία της κοινωνίας οι νέοι να αδιαφορούν για τον εμβολιασμό.

Πολιτική παροχών με το πρόσχημα της υγειονομικής κρίσης - χαρακτηριστικό είναι ότι ενώ το ιατρικά ορθό θα ήταν τα φράγκα να μοιράζονται μετά την 2η δόση του εμβολίου - σε πλήρως εμβολιασμένους - τα μοιράζει ήδη από την πρώτη.

Τα αποτελέσματα της ασύδοτης πολιτικής παροχών απεικονίζονται πλέον και στις εκθέσεις της ΤτΕ που πλέον αδυνατεί να αποκρύψει τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό της πολιτικής Μητσοτάκη.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Πολιτική παροχών με το πρόσχημα της υγειονομικής κρίσης - χαρακτηριστικό είναι ότι ενώ το ιατρικά ορθό θα ήταν τα φράγκα να μοιράζονται μετά την 2η δόση του εμβολίου - σε πλήρως εμβολιασμένους - τα μοιράζει ήδη από την πρώτη.

Τα αποτελέσματα της ασύδοτης πολιτικής παροχών απεικονίζονται πλέον και στις εκθέσεις της ΤτΕ που πλέον αδυνατεί να αποκρύψει τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό της πολιτικής Μητσοτάκη.

Τι καμπανακια

Νταουλια επρεπε να χτυπαει

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
18.000 σε μια μέρα... αποτυχημένο το μέτρο....... ε? ....

...
...
...

lmao.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom