Νέα

Ο Κούλης δίνει 150 ευρώ σε νέους για να εμβολιασθούν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα averkios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 782
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.274
Πόντοι
5.506
Λιγη σημασια εχει η υπογραφη

Απο τηνστιγμη που δεχεσαι το μπολιασμα αυτοματα γινεσαι συνειδητα πειραματοζωο σε ενα επικινδυνο πειραματικο σκευασμα με αγνωστες παρενεργειες εκτος των γνωστων
23AD9E99-DDE2-4027-9FB2-633671F6F0EC.jpeg

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Καλα ειπε η τυπισσα και εγω αν κανω αστρα θα εκανα.
Ναι ειναι θρομβοεμβολιο αλλα σε σχέση με τα αλλα ειναι το πιο αξιοπιστο.
Ουτε νανολιπιδια που εχουν το γενετικο υλικο του ιου και μεσω μρνα να παραγεται η πρωτεινη ωστε να παραχθει το αντισωμα,περιπλοκη διαδικασια και στο μελλον δεν ξερουμε τι θα συμβει.
Το αστρα ειναι περασμενο το γενετικο υλικο του ιου στον αδενοιο και ο οργανισμος παραγει αντισωματα και για τον αδενοιο και για τον ξένιστη κορονοιο τσακ μπαμ διαδικασια.
Στηριζω περισσοτερο εμβολια που δεν ειναι μρνα
Υπαρχουν πολλα,τζονσον αστρα τα 3 κινεζικα σινοφαρμ σινοβαξ πεκινο σινοβαξ ουχαν
Τυπε δεν ειμαι γιατρος για να εχω εγκυρη αποψη
Σωστα γυμναζεις το νου σου και επεξεργαζεσαι κριτικα τα δεδομενα εχοντας πληροφορηση αλλα το ποιο εμβολιο ειναι καλυτερο μαλλον ειναι θεμα για να μας πει κανεις γιατρος.
Αν υπαρχει αναμεσα μας ας μας διαφωτισει.
Το θεμα μου εμενα δεν ηταν αυτο
Εχασαν και τα χρηματα μου τη σημασια τους
Απεκτησε μεγαλυτερη αξια για τη γκομενα μια πλαστικη καρτα απο μια πουτσα που δεν ειναι καν πλαστικη μα αληθινη...
Που βαδιζομεν...

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Και λίγους είπες...
Κοβετε και ραβετε,ιδιο μυαλο με τη πξουλα εχεις κοντουλη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καβαλα στο γαιδουρι ρε κατσαπλια
Ρε αντε πλυνε κανα σωβρακο του πεθερου,εχει αγριεψει εμαθα και δινει φαπες

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Τι δεν καταλαβαινεις ρε φλουφλη του ιντερνετ; Εγω δεν ειμαι ενας μιζερος και αποτυχημενος ανθρωπος που καθομαι να νιωσω σημαντικος «λεγοντας» την αν ο αλλος εχει κανει λαθος, ας εκανα λαθος στα @@ μου, το θεμα ειναι ο τροπος που λες εαν εκανα λαθος ή οχι
Οταν λες μαλακίες να είσαι έτοιμος να ακούσεις καραμούζα.
Είτε στο ιντερνετ, είτε στην πραγματική ζωή.
Άκου την καραμούζα και μάθε απο αυτήν. Ετσι θα λες λιγότερες μαλακίες στο μέλλον.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
δεν χρειαζεται να λες τον καφε και κοψε τις εριωνιες, ειναι μαθηματικα σιγουρο πως θα εμφανιστουν κι αλλες, το θεμα ειναι εαν θα ειναι βαριες ή ελαφριες παρενεργειες. Σε ΟΛΑ τα εμβολια και σε ΟΛΑ τα φαρμακα μετα απο 1 χρονο εμφανιζονται κι αλλες, λες να ειναι εξαιρεση τα συγκερκιμενα;
Ποιο εμβολιο εμφανισε παρενεργεια μετα απο ενα χρονο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Οταν λες μαλακίες να είσαι έτοιμος να ακούσεις καραμούζα.
Είτε στο ιντερνετ, είτε στην πραγματική ζωή.
Άκου την καραμούζα και μάθε απο αυτήν. Ετσι θα λες λιγότερες μαλακίες στο μέλλον.
Σημερα μαθαμε κατι ακομη απο τους "αθωους" προπαγανδιστές.
Λενε το ψεματακι τους, και οταν (δυστυχως γι αυτους) πεσουν σε ανθρωπο που γνωριζει επι του θεματος, αρχιζουν κατι ομορφιες "ας εκανα λαθος στα @@ μου, το θεμα ειναι ο τροπος που λες εαν εκανα λαθος ή οχι ".
Οχι αγαπητέ, γιατι να κάνεις λαθος? Λαθος κανουμε στην ορθογραφια, οχι στις αποψεις. Καπου το διαβασες αυτο? Καπου το ειδες? Το υπεθεσες μονος σου? Το ειπε ο Μητσος στο καφενειο? Γιατι το μεταφερεις και παραπληροφορεις?

Ωραια, το οτι εκανες λαθος ειναι προφανες. Ουδείς υπογραφει τετοια πραγματα κατα τον εμβολιασμο. Αλλά επειδη εχουν υπαρξει και αλλοι στο παρελθον που εχουν ξαναπει αυτην την παπαριά, αρα απο καπου εκπορεύεται. Μπορει λοιπον ο φιλος να μας πει από πού πηγασε η πληροφορηση του, ωστε να τον χαρακτηρισουμε απλως ΑΦΕΛΗ και οχι ΥΠΟΠΤΟ?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Σημερα μαθαμε κατι ακομη απο τους "αθωους" προπαγανδιστές.
Λενε το ψεματακι τους, και οταν (δυστυχως γι αυτους) πεσουν σε ανθρωπο που γνωριζει επι του θεματος, αρχιζουν κατι ομορφιες "ας εκανα λαθος στα @@ μου, το θεμα ειναι ο τροπος που λες εαν εκανα λαθος ή οχι ".
Οχι αγαπητέ, γιατι να κάνεις λαθος? Λαθος κανουμε στην ορθογραφια, οχι στις αποψεις. Καπου το διαβασες αυτο? Καπου το ειδες? Το υπεθεσες μονος σου? Το ειπε ο Μητσος στο καφενειο? Γιατι το μεταφερεις και παραπληροφορεις?

Ωραια, το οτι εκανες λαθος ειναι προφανες. Ουδείς υπογραφει τετοια πραγματα κατα τον εμβολιασμο. Αλλά επειδη εχουν υπαρξει και αλλοι στο παρελθον που εχουν ξαναπει αυτην την παπαριά, αρα απο καπου εκπορεύεται. Μπορει λοιπον ο φιλος να μας πει από πού πηγασε η πληροφορηση του, ωστε να τον χαρακτηρισουμε απλως ΑΦΕΛΗ και οχι ΥΠΟΠΤΟ?
Τι από που πηγασε; Ή από ταριφα ή από κόντρα ξύρισμα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δύο παπαριές μαζεμενες.
1) Τα εμβολια λεει ΟΛΑ παρουσιαζουν νεες παρενεργειες μετα απο ενα χρονο.
2) Υπογραφουμε κατα τον εμβολιασμο οτι οι εταιρειες δεν φερουν ευθυνη.

Οπως εχει δειξει προσφατα μια ερευνα, το μεγαλυτερο ποσοστο των ψεκασμενων αποψεων, δεν προερχεται απο αθωους ανθρωπους, εστω αφελεις. Προερχεται απο οργανωμενες ομαδες που εχουν συμφεροντα στον πολεμο κατα των εμβολιων. Και εδω εχουμε μαζεμενες και τις δυο βασικες ψεκο-αποψεις, που λανσαρονται απο τις ομαδες αυτες κατά κόρον, για να δημιουργησουν εστω καποια ισχνη αμφιβολια για τα εμβολια. Εστω και εναν να αποτρεψουν απο τον εμβολιασμο, εχουν πετυχει. Μεγαλη συμπτωση οτι ο φιλος που εγγραφηκε πριν δεκα μερες, θεωρησε υποχρεωση του να μας μεταφερει και τις δυο αυτες ψεκο-αποψεις.
Επισης εξαιρετικα υποπτη και η αντιδραση του οταν πιαστηκε να παπαρολογει.
Ειναι δεδομενο οτι ολοι οι υποπτοι, εχουν ετοιμη και την αντιδραση, αν γινουν τσακωτοι. "Ε ενταξει, ας εκανα λαθος, εσεις γιατι ειστε αγενεις?" Δηλαδη να σου μεταφερουν ενοχή ωστε να ξεχασθεί το υποπτο του πραγματος.
Τα γραφω ολα αυτα γιατι μας διαβαζει αρκετος κοσμος και προσωπικα δεν μπορω να επιτρεψω σε κανεναν να πεσει θυμα παπαρολόγων ή υπόπτων.

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Ρε μαλακες με το 150ρι και την ψηφιακή ένεση mRNA σου φυτεύει κ ψηφιακό τσιπάκι ο κουλης με αλγόριθμο απο τα κεντρικά του Μαξίμου κ ετσι ολοι οι νέοι στις επόμενες εκλογες θα ψηφίσουν ΚΟΥΛΗ €€€

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Ρε μαλακες με το 150ρι και την ψηφιακή ένεση mRNA σου φυτεύει κ ψηφιακό τσιπάκι ο κουλης με αλγόριθμο απο τα κεντρικά του Μαξίμου κ ετσι ολοι οι νέοι στις επόμενες εκλογες θα ψηφίσουν ΚΟΥΛΗ €€€
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
γνωριζεις επι του θεματος; θελω πολυ να μαθω με τι επιστημη ασχολεισαι γιατι εγω μπορει να μην ειμαι γιατρος αλλα ασχολομαι με την βιολογια οποτε οπως καταλαβαινεις δεν απεχω και πολυ.

Εκτος απο εριστικος βλακας εσυ δεν ξερεις να διαβαζεις κιολας ,ΕΙΠΑ πως ολα τα εμβολια οπως και τα φαρμακα μακροπροθεσμα βγαζουν κι αλλες παρενεργειες, ΕΙΔΙΚΑ του κορονοιου που η περιοδος δοκιμων του κρατησε μονο 1 χρονο, υπαρχουν ενα καρο φαρμακα/εμβολια που εμφανισαν παρενεργεις ακομα και δεκαδες χρονια μετα π.χ. ασπιρινη
παρενεργεις που ΔΕΝ ειχαν κατεγεγραφει στα εμβολια του κορονοιου πριν διατεθουν στο εμπόριο:
1) θρομβωσεις
2) μυοκαρδιτιδα
3) στειρωση
επισης οσο και αν θελουν να μας πεισουν πως "δεν ειναι καρκινογονος" ο RNA τυπος εμβολιου στην πραγματικοτητα αυτο ΔΕΝ το ξερεις, ο λογος; ο πυρηνας του κυτταρου εχει μεγαλες αντοχες και μονο μακροπροθεσμα μπορεις να καταλαβεις αν κατι ειναι 100% ασφαλες και δεν επιρεαζει οντως το DNA του κυτταρου, ο μονος τροπος για να το καταλαβεις θα ειναι π.χ. να παρεις ενα "Α" μεγαλο δειγμα εμβολιασμενων ανθρωπων και ενα ιδιου αριθμου δειγμα "Β" ανεμβολιαστων ανθρωπων που θα ζουνε σε παρομοιες συνθηκες και να δεις εαν τα ποσοστα εμφανισης καρκινου ειναι πανομοιοτυπες. Αλλα ολο αυτο ειναι αλλη κουβεντα θα μου ζητας μετα "αρθρα" που να το λενε, λες και εγω που ειμαι βιολογος ειμαι αχρηστος και δεν το ξερω ή εχω την αναγκη να το παιξω στο ιντερνετ βιολογος ενω δεν ειμαι.
Άσχετος εντελώς είσαι. Ούτε βιολόγος είσαι ούτε τίποτα. Ταρίφας ή μπαρμπέρης είσαι, της μεγάλης των παπαρολογων σχολής.
Μας έβαλες το άρθρο της Καθημερινής, να αποδείξεις ότι ο ιός είναι τεχνητός και το άρθρο λέει το ακριβώς αντίθετο. Ούτε καν κατάλαβες τι γράφει. Τέτοιος "επιστήμονας" είσαι.
Χώρια την ψεκασμενη ανοησία της υπογραφής περί μη ευθύνης των εταιρειών, πριν τον εμβολιασμό.
Για καραμουζα είσαι μόνον.

Τελευταία τροποποίηση:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
γνωριζεις επι του θεματος; θελω πολυ να μαθω με τι επιστημη ασχολεισαι γιατι εγω μπορει να μην ειμαι γιατρος αλλα ασχολομαι με την βιολογια οποτε οπως καταλαβαινεις δεν απεχω και πολυ.

Εκτος απο εριστικος βλακας εσυ δεν ξερεις να διαβαζεις κιολας ,ΕΙΠΑ πως ολα τα εμβολια οπως και τα φαρμακα μακροπροθεσμα βγαζουν κι αλλες παρενεργειες, ΕΙΔΙΚΑ του κορονοιου που η περιοδος δοκιμων του κρατησε μονο 1 χρονο, υπαρχουν ενα καρο φαρμακα/εμβολια που εμφανισαν παρενεργεις ακομα και δεκαδες χρονια μετα π.χ. ασπιρινη
παρενεργεις που ΔΕΝ ειχαν κατεγεγραφει στα εμβολια του κορονοιου πριν διατεθουν στο εμπόριο:
1) θρομβωσεις
2) μυοκαρδιτιδα
3) στειρωση
επισης οσο και αν θελουν να μας πεισουν πως "δεν ειναι καρκινογονος" ο RNA τυπος εμβολιου στην πραγματικοτητα αυτο ΔΕΝ το ξερεις, ο λογος; ο πυρηνας του κυτταρου εχει μεγαλες αντοχες και μονο μακροπροθεσμα μπορεις να καταλαβεις αν κατι ειναι 100% ασφαλες και δεν επιρεαζει οντως το DNA του κυτταρου, ο μονος τροπος για να το καταλαβεις θα ειναι π.χ. να παρεις ενα "Α" μεγαλο δειγμα εμβολιασμενων ανθρωπων και ενα ιδιου αριθμου δειγμα "Β" ανεμβολιαστων ανθρωπων που θα ζουνε σε παρομοιες συνθηκες και να δεις εαν τα ποσοστα εμφανισης καρκινου ειναι πανομοιοτυπες. Αλλα ολο αυτο ειναι αλλη κουβεντα θα μου ζητας μετα "αρθρα" που να το λενε, λες και εγω που ειμαι βιολογος ειμαι αχρηστος και δεν το ξερω ή εχω την αναγκη να το παιξω στο ιντερνετ βιολογος ενω δεν ειμαι.
Πρώτη φορά ακούω βιολόγο να αναπαράγει τις κλασικές ψεκασμενες μαλακίες του διαδικτύου, δλδ ότι το mrna επηρεάζει το dna, ότι προκαλεί στείρωση!!! (και το παρουσιάζεις και σαν επίσημη καταγεγραμμένη παρενέργεια τρομάρα σου) και που στην απλη ερώτηση του να παραθέσει στοιχεία από μακροπρόθεσμες παρενέργειες παλιότερων εμβολίων κάνει την πάπια.
Μάλλον παπαρολόγος είσαι, όχι βιολόγος.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
οτι ειπα ισχυει, εισαι ο κλασσικος φλουφλης που περιμενει στο ιντερνετ να γινει εριστικος να παρει την "δοση μαγκιας" του, απο κοντα θα ετρεμες σαν το ψαρι μην φας καμια φαπα.
Βιολόγος με avatar που φλεξάρει πάπια χεριού. Έχει δίκιο ο Άλεξ, μερικοί είναι απλά βαλτοί

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
ηλιθιε αν δεν πιστευεις πως ειμαι οντως βιολογος τραβα ρωτα καναν βιολογο ΔΙΚΟ ΣΟΥ, μονο οι υπερβολικα καρκινογονες ουσιες φαινονται αμεσα. Αλλες ουσιες. π.χ. η ουσια ενος εμβολιου που μπορει απλα να αυξανουν το ποσοστο κκαρκινογενεσης κατα ενα μικρο ποσοστο π.χ. 5% θελει χρονια για να φανει μεσω αριθμητικων δειγματων, τι καθομαι και εγω και εξηγω σε αμορφωτα ζωα στο μπουρδελο.. κλασσικα ζωα φανατιζονται σε ψεκασμενους-μη ψεκασμενους, σαν να βλεπεις γαυρακια να μαλλωνουν με παοκια.

και για να καταλαβεις ποσο ηλιθιος εισαι που με καλεσες "ψεκασμενο" θα σου πω και κατι αλλο, ο κορονοιος προκαλει ανακοπη, οπως και καθε ιωση που μπορει να την περασεις πολυ βαρια με υψηλους πυρετους πολλες μερες, γιατι το ανθρωπινο σωμα ουσιαστηκα ειναι μια μηχανη που δουλευει συνδιαστηκα, οταν ταλαιπωρειτε με 38-40αρια πυρετους επι 1 βδομαδα προφανως και αυξανονται οι πιθανοτητες μιας καρδιας να "κλαταρει" να στο πω λαικα. Με τον ιδιο τροπο απαντουσα στους "ψεκασμενους" που λες οταν ελεγαν για καποιον πως "δεν πεθανε απο κορονοιο, απο ανακοπη πεθανε" τους ελεγα "ηλιθιε αν παρεις ενα Α τυχαιο δειγμα 1.000 ανθρωπων ΧΩΡΙΣ κορονοιο και παθουν ανακοπη μονο 5 σε 2 βδομαδες και παρεις ενα τυχαιο Β δειγμα 1.000 ανθρωπων ΜΕ κορονοι και παθουν π.χ. ανακοπη σε 2 βδομαδες 50 ΑΝΘΡΩΠΟΙ" τοτε αυτοι οι 45 ανθρωποι στους 1.000 ειναι οι πιθανοτητες να παθεις ανακοπη ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ. Ακριβως ο ιδιος "ψεκασμενος" γινεσαι και εσυ τωρα.
Τι έγινε, πιέστηκες και άρχισες τις βρισιές; Έγραψες σαν καταγεγραμμένη παρενέργεια τη στείρωση για το εμβόλιο του κορονοιού, δείξε δεδομένα για αυτό ΤΩΡΑ ή απλά πες ότι έγραψες μαλακία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom