Νέα

Ο Κούλης δίνει 150 ευρώ σε νέους για να εμβολιασθούν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα averkios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 782
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
τελικα ειχα δικιο πως φωναξες τα φιλαρακια σου να "βοηθησουν", LION με αβαταρ LION αχ πρεπει να εισαι πολυ 'Α male εσυ.
εσυ που θα δινεις αλλα και θα κανεις ελευθερο στοματικο σε καποιες που πηγαινουν με 1.000 αντρες τον χρονο ξερεις ομως πως εχεις το 1/10 των πιθανοτητων να κολλησεις ακομα και HIV με γυμνο στοματικο ερωτα απο οτι με γυμνο γαμησι στο μουνι; αρα καθε 10 ελευθερα στοματικα = 1 γαμησι χωρις καποτα
αλλα οχι σιγα μην το ξερεις ε να λοιπον τι μαθαινεις απο τους "μαπα βιολογους" ισως τελικα να ειμαι οντως βιολογος και να μην θες να το παιξεις τοσο εμπειρογνωμων σε θεματα υγειας ιους κτλπ.
Α και επειδη ειμαι σιγουρος πως δεν πιστευεις πως ειμαι βιολογος και θα ζητησεις πηγη να τη τουβλο ~> https://www.in.gr/2012/05/02/b-scie...apo-hiv-se-diafores-epikindynes-symperifores/
Ε ναι, τώρα που παρέθεσες άρθρο από το in.gr με έπεισες ότι είσαι βιολόγος

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
χαχαχ εσυ επειδη γκουγκλαρες "στειρωση απο κορονοιο" και σου εβγαλε οντως εναν μυθο που υποστηριζαν ψεκασμενοι νομιζεις πως το ειπα για αυτον τον λογο
ειναι υποθεση ακομα και οχι αποδεδειγμενο κατι και αυτο γιατι "
Ενώ δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι οι οξείες μολύνσεις Covid-19 προκαλούν υπογονιμότητα βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα, υπήρξαν ενδείξεις ότι η οξεία ιογενής λοίμωξη μπορεί να οδηγήσει σε ορχίτιδα ή φλεγμονή των όρχεων.

Αυτό δεν θα ήταν πρωτόγνωρο για την SARS-CoV-2, καθώς και άλλοι ιοί όπως παρωτίτιδα, ηπατίτιδα και ο ιός Epstein-Barr (EBV), προκαλούν τέτοιες φλεγμονές."

δεν γνωριζουμε ομως τι γινετε εαν νοσεις βαρια απο τις παρενεργειες του εμβολιου, εαν παρατηρουντε παρομοιες παρενεργειες
και ΞΑΝΑ ΛΕΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΤΙΣΤΕΙ ΤΟ ΤΟΙΧΟΣ ΑΝΟΣΙΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, το θεμα ειναι πως εαν το τοιχος ανοσιας αρκει στο 70% του πλυθησμου το 30% του πληθυσμου που δεν πρεπει να εμβολιαστει ειναι οι νεοι γιατι οι μακροχρονιες παρενεργειες ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ, αν θες να με καλεσεις ψεκασμενο για αυτο καλεσε με ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ, εσυ συνεχισε να δινεις ελευθερο στοματικο σε πουτανες και να νομιζεις πως γνωριζεις απο ιους.
Και πώς από αυτό που έγραψες τώρα κατέληξες στο παρακάτω που έγραψες πριν:

"παρενεργεις που ΔΕΝ ειχαν κατεγεγραφει στα εμβολια του κορονοιου πριν διατεθουν στο εμπόριο:
3)στειρωση"

Πρέπει να έχω σπουδάσει βιολογία για να το καταλάβω, ε;

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.087
Πόντοι
3.656
ο κορονοιος προκαλει ανακοπη, οπως και καθε ιωση που μπορει να την περασεις πολυ βαρια με υψηλους πυρετους πολλες μερες, γιατι το ανθρωπινο σωμα ουσιαστηκα ειναι μια μηχανη που δουλευει συνδιαστηκα, οταν ταλαιπωρειτε με 38-40αρια πυρετους επι 1 βδομαδα προφανως και αυξανονται οι πιθανοτητες μιας καρδιας να "κλαταρει" να στο πω λαικα. Με τον ιδιο τροπο απαντουσα στους "ψεκασμενους" που λες οταν ελεγαν για καποιον πως "δεν πεθανε απο κορονοιο, απο ανακοπη πεθανε" τους ελεγα "ηλιθιε αν παρεις ενα Α τυχαιο δειγμα 1.000 ανθρωπων ΧΩΡΙΣ κορονοιο και παθουν ανακοπη μονο 5 σε 2 βδομαδες και παρεις ενα τυχαιο Β δειγμα 1.000 ανθρωπων ΜΕ κορονοι και παθουν π.χ. ανακοπη σε 2 βδομαδες 50 ΑΝΘΡΩΠΟΙ" τοτε αυτοι οι 45 ανθρωποι στους 1.000 ειναι οι πιθανοτητες να παθεις ανακοπη ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ.
thanks man :hi:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
οτι ειπα ισχυει, εισαι ο κλασσικος φλουφλης που περιμενει στο ιντερνετ να γινει εριστικος να παρει την "δοση μαγκιας" του, απο κοντα θα ετρεμες σαν το ψαρι μην φας καμια φαπα.
Ισα μωρή πορδή που θα απειλήσεις με φάπα. Τράβα να πουλήσεις την ψεκασμένη πραμάτεια σου εκεί που σε παίρνει.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
επισης εσυ να ξερεις δεν απεχεις πολυ απο τους "ψεκασμενους" εισαι ο κλασσικος βλαμμενος που νομιζει πως ο κοσμος χωριζετε αναμεσα σε
α)ψεκασμενους κατα του εμβολιου β)λογικους υπερ του εμβολιου
ενω εγω ρε πανιβλακα εξαρχης εγραψα πως ΚΑΤΩ ΤΩΝ 40 ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΟΜΩΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, αλλα με τετοιο IQ που εχεις ρε ζωο που να καταλαβεις

αντε να σου απαντησω και στο "2)" σου για να καταλαβεις ποσο στοκος εισαι
στο ενα εντυπο που υπογραφει καθε ενας πριν εμβολιαστει λεει ρητα "κατανοω τις πιθανες ανεπιθυμητες ενεργειες". ΠΗΓΗ ~> https://www.kathimerini.gr/society/561197932/ayto-einai-to-entypo-sygkatathesis-gia-ton-emvoliasmo/
αν ρωτησεις εναν "νομικο" να σου πει τι σημαινει το "κατανοω" σημαινει το κανω με δικη μου ευθυνη παρα αυτο το ρισκο
επισης παλι οι εταιριες οταν υπεγραψαν συμβολαιο αγορας του με τα κρατη που το αγορασαν αναφερουν ρυτα πως οι ιδιες οι εταιριες δεν φερνουν καμια ευθυνη για τις παρενεργειες, αλλα η εθυνη πεφτει στο ιδιο το κρατος και με την σειρα του το κρατος ριχνει την ευθηνη στον πολιτη οπως σου προειπα. ΠΗΓΗ ~> https://www.efsyn.gr/kosmos/eyropi/...zer-poies-oi-eythynes-tis-etaireias-gia-tyhon

και ξανα λεω ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΤΙΣΤΙΕ ΤΟ ΤΟΙΧΟΣ ΑΝΟΣΙΑΣ ΑΜΜΕΣΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ
εγω π.χ. προτεινα σε ολους τους συγγενεις μου ανω των 40 να το κανουν.
Ρε μπαρμπέρη βιολόγε θα συνεχίσεις να επιμένεις στην μαλακία σου; Σου είπαμε ρε τρόμπα, ΔΕΝ υπογράφεις τίποτε κατα τον εμβολιασμό.
Βγες απο το ιντερνετ και ρώτα κανέναν στην πραγματική ζωή. Τι μας ποστάρεις λινκ με έντυπα ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;
Σαχλαμάρα.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
γιατι κουτο μου ανθρωπακι μπορει να ειμαι βιολογος αλλα δεν ασχολουμαι 24/24 με τα νεα του κορονοιου,
ωραια βιαστηκα να γραψω πολλες παρενεργεις επειδη μου πριξατε τα @@ για παρενεργειες και ισως 1/3 να μην ισχυει, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 2 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ; Αφου ελεγες πως δεν εμφανιζονται "εξτρα παρενεργειες"
επισης για να σε προφτασω το μπερδεμα μου εγινε επειδη υπηρχε μια κατευθυνομενη ερευνα που ελεγε πως μειωνετε η πυκνοτητα των σπερματων στους αντρες με ενα συγκεκριμενο εμβολιο που ουδεμια σχεση ειχε με την θεωρια των ψεκασμενων που υποστηριζαν στειρωση στις γυναικες, αυτη η ερευνα που σου λεω εγω ηταν κατευθυνομενη απο μια χωρα που πουλουσε ενα αλλο εμβολιο :)

το ιδιο εχει γινει και με το astrazeneca, στην πραγματικοτητα αλλα εμβολια ειναι πολυ πιο θανατηφορα απο το astra, απλα πηγε η ευρωπη να κανει εμπορικο πολεμο στην Αγγλια επειδη εφυγε απο την Ε.Ε. και ολοι οι ασχετοι ντολμαδες εχετε χαψει πως το astra ειναι το χειροτερο εμβολιο.
Γεια σου ρε βιολόγε απο τα λιντλ.
Η μοναδικη περίπτωση να φοράς άσπρη ποδιά είναι να αλλαζεις πάπιες σε κλινική.
Σοβαρός άνθρωπος θα έλεγε σορυ παιδιά παρασύρθηκα, δεν ισχύει αυτό που είπα.
Αλλα άμα στη ζωή πέφτει φάπα μια διέξοδος είναι να το παίζεις καμπόσος στο ιντερνετ. Καλή τύχη.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αλλα άμα στη ζωή πέφτει φάπα μια διέξοδος είναι να το παίζεις καμπόσος στο ιντερνετ. Καλή τύχη.
Εκτός από "βιολόγος" είναι και "νομικός". Εκεί που δίνει νομικά μαθήματα στον Άλεξ έκλαψα. :tooth:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ισα μωρή πορδή που θα απειλήσεις με φάπα. Τράβα να πουλήσεις την ψεκασμένη πραμάτεια σου εκεί που σε παίρνει.
Σκυλε κατι σου σκιστεικε και ακουστηκε και μια κλανια.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ελα εχεις καταντησει γελιος και βαρετος,πολυ βαρετος

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
το ιδιο εχει γινει και με το astrazeneca, στην πραγματικοτητα αλλα εμβολια ειναι πολυ πιο θανατηφορα απο το astra, απλα πηγε η ευρωπη να κανει εμπορικο πολεμο στην Αγγλια επειδη εφυγε απο την Ε.Ε. και ολοι οι ασχετοι ντολμαδες εχετε χαψει πως το astra ειναι το χειροτερο εμβολιο.
Στην αρχή νόμιζα πως είσαι απλά τρόμπας. Τελικά εσύ έχεις πάρει upgrade σε κομπρεσερ. Τί πολεμο να κάνει σε Αγγλία ρε γκασμά;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Τα εμβολια μρνα βαση καποιων ερευνων δειχνουν οτι μπορει να ειναι καρκινογονα

Ο κινεζος επιστημονας Gao fu ειπε.

Οι δυτικές χώρες υιοθέτησαν αμέσως την τεχνολογία mRNA, η οποία είχε αναπτυχθεί για την αντιμετώπιση του καρκίνου σε ασθενείς.

Δεν γνωρίζω εάν θα έχει παρενέργειες στο μέλλον, αλλά ο κίνδυνος αυτός δεν μπορεί να αποκλειστεί»
, σημείωσε ο Gao Fu, αφήνοντας υπονοούμενα για παρενέργειες σε μακροπρόθεσμο επίπεδο, λέγοντας ότι αρχικά αναπτύχθηκαν για την αντιμετώπιση του καρκίνου.

«Υπάρχουν προβληματισμοί αναφορικά με την πραγματοποίηση εμβολίων mRNA σε υγιείς ανθρώπους, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά παγκοσμίως. Ως επαγγελματίες της υγείας πρέπει να εξετάσουμε το θέμα επιστημονικά και να αναλύσουμε τα αποτελέσματα», πρόσθεσε.

Δύο είναι οι εταιρείες που κατασκευάζουν εμβόλια τεχνολογίας mRNA τα οποία έχουν εγκριθεί σε ΗΠΑ και ΕΕ. Η Pfizer/ΒioNTech και η Moderna.

Η πρώτη κατασκευάζει το εμβόλιο BNT162b2 και η δεύτερη το mRNA 1273. Δοκιμές της τεχνολογίας αυτής γίνονται σε ανθρώπους από το 2011, αλλά είναι η πρώτη φορά που εφαρμόζονται μαζικοί εμβολιασμοί στον γενικό πληθυσμό.

Πηγή: medlabnews.gr iatrikanea https://medlabgr.blogspot.com/2021/...ti-fora-dinontai-se-ygieis.html#ixzz6zFfiV4e4

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Οι δυτικές χώρες υιοθέτησαν αμέσως την τεχνολογία mRNA, η οποία είχε αναπτυχθεί για την αντιμετώπιση του καρκίνου σε ασθενείς.

Δεν γνωρίζω εάν θα έχει παρενέργειες στο μέλλον, αλλά ο κίνδυνος αυτός δεν μπορεί να αποκλειστεί»
, σημείωσε ο Gao Fu, αφήνοντας υπονοούμενα για παρενέργειες σε μακροπρόθεσμο επίπεδο, λέγοντας ότι αρχικά αναπτύχθηκαν για την αντιμετώπιση του καρκίνου.

«Υπάρχουν προβληματισμοί αναφορικά με την πραγματοποίηση εμβολίων mRNA σε υγιείς ανθρώπους, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά παγκοσμίως. Ως επαγγελματίες της υγείας πρέπει να εξετάσουμε το θέμα επιστημονικά και να αναλύσουμε τα αποτελέσματα», πρόσθεσε.

Δύο είναι οι εταιρείες που κατασκευάζουν εμβόλια τεχνολογίας mRNA τα οποία έχουν εγκριθεί σε ΗΠΑ και ΕΕ. Η Pfizer/ΒioNTech και η Moderna.

Η πρώτη κατασκευάζει το εμβόλιο BNT162b2 και η δεύτερη το mRNA 1273. Δοκιμές της τεχνολογίας αυτής γίνονται σε ανθρώπους από το 2011, αλλά είναι η πρώτη φορά που εφαρμόζονται μαζικοί εμβολιασμοί στον γενικό πληθυσμό.

Πηγή: medlabnews.gr iatrikanea https://medlabgr.blogspot.com/2021/...ti-fora-dinontai-se-ygieis.html#ixzz6zFfiV4e4

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Θα μπορούσε όμως ένα mRNA να δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προσβάλλει το πυρήνα ενός κυττάρου και να επιφέρει γενετικές αλλαγές?

Θεωρητικά ΝΑΙ

Είναι τα εμβόλια mRNA COVID-19 των Pfizer και Moderna σχεδιασμένα να κάνουν κάτι τέτοιο? Δηλαδή γενετικές αλλαγές?

Τα εμβόλια mRNA COVID-19 των Pfizer και Moderna έχουν υποβληθεί σε δοκιμές ασφάλειας σε κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους.

Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτειών (FDA) έχει χορηγήσει την Άδεια Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης (EUA) για το εμβόλιο Pfizer mRNA αφού εξέτασε τα δεδομένα ασφαλείας από περισσότερους από 37.000

Εκτατης αναγκης οπως ειπε.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Δεν γνωρίζω εάν θα έχει παρενέργειες στο μέλλον, αλλά ο κίνδυνος αυτός δεν μπορεί να αποκλειστεί», σημείωσε ο Gao Fu, αφήνοντας υπονοούμενα για παρενέργειες σε μακροπρόθεσμο επίπεδο, λέγοντας ότι αρχικά αναπτύχθηκαν για την
Τυπική ρητορική εκφοβισμού. Λέει το γεγονός για να μη τον πουν τσαρλατάνο, αλλά πετάει την αμφιβολία για να προκαλέσει αίσθηση.

"Δε γνωρίζουμε αν θα έχει παρενέργειες, αλλά δεν έχει αποκλειστεί ο κίνδυνος η μαλακία να στραβώνει." Προφανώς χιουμοριστικό, αλλά επι της ουσίας ακριβώς το ίδιο.

Μη ξεχνάς επίσης πως αυτό έρχεται από το στόμα Κινέζου επιστήμονα, ο οποίος πρέπει να υποστηρίξει τα Σινοβακ και Σινοφαρμ. Τί περίμενες να πει; Πως τα εμβόλια της Δύσης είναι καλυτερα;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
Κύριε Μπαρόκ σας έχω νέα.
Έμαθα από τον Σαντ Μαν πως έχω 5-10 κλώνους.Μήπως είστε ένας από αυτούς?
Αμα τα λεει ο σαντ μαν ετσι θα ειναι. Καλου κακου ομως βρειτε του ΚΑΤΙ να πηδηξει γιατι χειροτερευει η περιπτωση του

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
Κοβετε και ραβετε,ιδιο μυαλο με τη πξουλα εχεις κοντουλη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε αντε πλυνε κανα σωβρακο του πεθερου,εχει αγριεψει εμαθα και δινει φαπες
Ο σβερκος σου το ξερει, εχεις χαζεψει ανεπιστρεπτι (γουγλαρε το) απο τις φαπες

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
επισης εσυ να ξερεις δεν απεχεις πολυ απο τους "ψεκασμενους" εισαι ο κλασσικος βλαμμενος που νομιζει πως ο κοσμος χωριζετε αναμεσα σε
α)ψεκασμενους κατα του εμβολιου β)λογικους υπερ του εμβολιου
ενω εγω ρε πανιβλακα εξαρχης εγραψα πως ΚΑΤΩ ΤΩΝ 40 ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΟΜΩΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, αλλα με τετοιο IQ που εχεις ρε ζωο που να καταλαβεις

αντε να σου απαντησω και στο "2)" σου για να καταλαβεις ποσο στοκος εισαι
στο ενα εντυπο που υπογραφει καθε ενας πριν εμβολιαστει λεει ρητα "κατανοω τις πιθανες ανεπιθυμητες ενεργειες". ΠΗΓΗ ~> https://www.kathimerini.gr/society/561197932/ayto-einai-to-entypo-sygkatathesis-gia-ton-emvoliasmo/
αν ρωτησεις εναν "νομικο" να σου πει τι σημαινει το "κατανοω" σημαινει το κανω με δικη μου ευθυνη παρα αυτο το ρισκο
επισης παλι οι εταιριες οταν υπεγραψαν συμβολαιο αγορας του με τα κρατη που το αγορασαν αναφερουν ρυτα πως οι ιδιες οι εταιριες δεν φερνουν καμια ευθυνη για τις παρενεργειες, αλλα η εθυνη πεφτει στο ιδιο το κρατος και με την σειρα του το κρατος ριχνει την ευθηνη στον πολιτη οπως σου προειπα. ΠΗΓΗ ~> https://www.efsyn.gr/kosmos/eyropi/...zer-poies-oi-eythynes-tis-etaireias-gia-tyhon

και ξανα λεω ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΤΙΣΤΙΕ ΤΟ ΤΟΙΧΟΣ ΑΝΟΣΙΑΣ ΑΜΜΕΣΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ
εγω π.χ. προτεινα σε ολους τους συγγενεις μου ανω των 40 να το κανουν.
Τυπε, αν δεν εισαι επαγγελματιας μαλακας εισαι σε καλο δρομο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom