kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.022
- Πόντοι
- 1.706
Κίνηση ματ για άλλη μια φορά από τον άριστο. Γι αυτό θα κυβερνάει και τα δισέγγονά μας.
Νεο χτικιο;;ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ, ΠΟΝΑΤΕ???
Eγώ δεν υπέγραψα τίποτα, ούτε την πρώτη ούτε τη δεύτερη φορά.β)καθε ενας πριν εμβολιαστει υπογραφει πως "οι εταιριες δεν αναλαμβανουν καμια ευθυνη για τις τυχων παρενεργειες"
εγινε μοδα το αγενης να θεωρειτε "μαγκας/παλιοπαιδο" και το αντιστροφο, ουτε μαγκας ουτε παλιοπαιδο γινεσαι, ενας αξεστος αγενης πιθηκος γινεσαι, εαν δεν συμφωνεις με την αποψη του αλλου τεκμηριωνεις την θεση σου που διαφωνεις, δεν ειρωνευεσαι
πηγη; ψαξτο μονος σου και στειλε μου εσυ ενα εμβολιο χωρις επιπλεον παρενεργειες απο τις αρχικες παρενεργειες που ειχαν ανακοινωθει στην αρχη της κυκλοφοριας του, αν και δεν θα επρεπε καν να το ψαξεις θα επρεπε να το θεωρεις δεδομενο για 2 λογους. α) σε ολα τα εμβολια υπαρχε το φραγμα 3 χρονων πριν βγουν στην αγορα προκειμενου να μελετηθουν οι πιο μακροχρονιες παρενεργειες τους, β)καθε ενας πριν εμβολιαστει υπογραφει πως "οι εταιριες δεν αναλαμβανουν καμια ευθυνη για τις τυχων παρενεργειες"
Ρε σκυλε σιγα δεν εχει ενα χιλιαρικο εδω μεσα το παιζει λεφτας με δυο cla ο κοντος.Κάτσε ρε Ζαν, όλα δικά σου τα θες.
Σου είπε να του μάθεις αγωνιστική οδήγηση μύτη-τακούνι, τον έγραψες.
Σου είπε να έρθει στο κωριο να του μάθεις να ντουφεκά τσίχλες, πάλι τον έγραψες.
Τώρα του λες να σου χώσει ένα χιλιάρικο;
Με τα δίκια του θα σε γράψει και αυτός.
Δωσε εσυ τα1000 να παω διακοπες για να μην ξεφυγω στο προυπολογισμο μου και μετα βλεπουμε.Τι να σου κάνουν 1000 εσενα του προύχοντα????
Είναι τόσο άσχετος που δε διάβασε καν το άρθρο που παρέθεσε. Στο οποίο όπου υπάρχει θέση επιστημόνων αναφέρεται πως τα διαθέσιμα στοιχεία δείχνουν πως ο ιός είναι φυσικός.Τύπε συνήθως είμαι ευγενής.
Οταν όμως γράφεις για τεκμηρίωση θέσεων και συνεχίζεις με τα bold θα κάνω μια εξαίρεση.
Τσάκω ένα emoticon και μην ποστάρεις μαλακίες.
Καλα ειπε η τυπισσα και εγω αν κανω αστρα θα εκανα.Σημερα προτεινα σε μια 22 χρονη τσιμπουκλου να παμε βολτα με τη μηχανη στα λιμανακια και να κανουμε μπανιο γυμνοι αν της δωσω 150 ευρω και μου ειπε πως προτιμα να εμβολιαστει με.Αστρα Ζενεκα
Είχες καμμιά αμφιβολία?Μητσοτάκης: Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα δεν χωρούν διαχωρισμοί
Μητσοτάκης: Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα δεν χωρούν διαχωρισμοί
Παρέλαβε την έκθεση της Επιτροπής για την Εθνική Στρατηγική Ισότητας των ΛΟΑΤΚΙ+...www.enikos.gr
Την ιδια στιγμη που χωριζει σε χτικιοψεκασμενους και ανεμβολιαστους
Ο ανθρωπος δεν στεκει καλα
Μου ειπες ολες τις πολεις της αλβανιας πιασε τωρα κωμοπολεις και μετα θα παμε σε χωρια κατω των 500 κατοίκων.Μόνιμες διακοπές στα Σκόδρα πρέπει να σε στείλουμε αλβανικό μουνόσκυλο.
Καλα πρέπει να σε εχει γαμησει αλβανος για να σκουζεις ετσι.Ξέρεις εσύ μωρή αλβανική σκρόφα. Όλη η Βόρεια Ήπειρος έχει πάρει νουμεράδα τη σούφρα σου.
Μου ειπες ολες τις πολεις της αλβανιας πιασε τωρα κωμοπολεις και μετα θα παμε σε χωρια κατω των 500 κατοίκων.
Καθε φορα που θα μου γραφεις σε κοβω να εχεις κατεβασει ολο το χαρτη της αλβανιας.
Για πες μου κορυτσα για τιρανα πως πηγαινω?
Το Astra δεν επιτρέπεται για γυναίκες κάτω των 30 ετών.Καλα ειπε η τυπισσα και εγω αν κανω αστρα θα εκανα.
Ναι ειναι θρομβοεμβολιο αλλα σε σχέση με τα αλλα ειναι το πιο αξιοπιστο.
Ουτε νανολιπιδια που εχουν το γενετικο υλικο του ιου και μεσω μρνα να παραγεται η πρωτεινη ωστε να παραχθει το αντισωμα,περιπλοκη διαδικασια και στο μελλον δεν ξερουμε τι θα συμβει.
Το αστρα ειναι περασμενο το γενετικο υλικο του ιου στον αδενοιο και ο οργανισμος παραγει αντισωματα και για τον αδενοιο και για τον ξένιστη κορονοιο τσακ μπαμ διαδικασια.
Στηριζω περισσοτερο εμβολια που δεν ειναι μρνα
Υπαρχουν πολλα,τζονσον αστρα τα 3 κινεζικα σινοφαρμ σινοβαξ πεκινο σινοβαξ ουχαν
Σκυλε γαι σενα λες?Γαμιώντας.
Μια και έκανες τόση ώρα να απαντήσεις υπέθεσα οτι γκούγλισες και κατάλαβες το λάθος σου.Ενταξει γνωστο στο ιντερνετ ο καθε φλουφλης να περνει την δοση μαγκιας του απο εδω.
Μη μιλάς έτσι στον επιστημοναΜια και έκανες τόση ώρα να απαντήσεις υπέθεσα οτι γκούγλισες και κατάλαβες το λάθος σου.
Σε υπερεκτίμησα.
Βλαξ ξεκίνησες, επίμονος βλαξ συνεχίζεις.
Όταν είσαι έτοιμος να γράψεις οτι έκανες λάθος και ΔΕΝ υπογράφουμε κατά τον εμβολιασμό οτι οι εταιρείες δεν έχουν ευθύνη τότε μπορούμε να συνεχίσουμε σε ηπιότερους τόνους.
Μέχρι τότε άρπα ακόμη ένα:
Λιγη σημασια εχει η υπογραφηΔΕΝ υπογράφουμε κατά τον εμβολιασμό οτι οι εταιρείες δεν έχουν ευθύνη τότε μπορούμε να συνεχίσουμε σε ηπιότερους τόνους.
Μέχρι τότε άρπα ακόμη ένα:
Σιγα ρε μαστορα μην παρουμε παραδειγμα το ζαβο η το κουληΣυγνώμη να κάνουμε κουβέντα για τα 150€ ή την αποτυχία της κυβέρνησης να πείσει τους πολίτες να κάνουν το καθήκον τους, αλλά όχι αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ .
Για να εξηγώ : ο Τσίπρας εμβολιάστηκε και δεν δέχθηκε να γίνει φωτογράφηση που θα έπειθε αρκετούς από τους ψηφοφόρους του με το παράδειγμα του .
Κανείς Συριζαίος δεν προβάλει τον πρώην υπουργό υγείας Ξάνθο και τις παροτρύνσεις του για εμβολιασμό ενώ αντιθέτως έχουν κάνει εικόνισμα τον πσεκαζμένο άξεστο Πολάκη που ήταν υφιστάμενος υφυπουργός του πρώτου .
Άντε μην τρελαθούμε κιόλας που θα μιλάνε για ευθύνες οι ανεύθυνοι .