pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Στοχος των νεοταξικων?
Μειωση του πληθυσμου στη γη με την παροδο του χρονου.
Τύπε έκλεισα ραντεβού θανάτου με Φάϊζερ στις 6 Ιουλίου. Θα γίνει της πουτάναςΣτυγνη δωροδοκια με ψιχουλα για να βαλεις στις φλεβες σου τον θανατο.
Si signoreΤΌΝΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΑΘΑ?
Ο Ζαν είναι αντιολυμπιακος από ο,τι έχω καταλάβει....τώρα αν είναι τριφυλλαρα ή έστω αν καπνίζει δεν ξέρωρε τόνι θα βουρκώσω...
οι δυο μας έχουμε μείνει
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ (Δεν υπάρχει η λέξη βαζελος)πλάκα πλάκα νομίζω βάζελος είναι...
Χοντρό, έχει δώσει μάχες στο νήμα του Παναθηναϊκού... είναι δηλωμένος περήφαναούτε για τον αθηναίο ήξερα...
Τιποτανα υποθέσω γαύρος?
Ο πατερας μου που ειναι απο Αιγιο μου εχει πει οτι η Αχαια ειναι Παναθηναικοι οι πιο πολλοι γιατι ειχε παει να παιξει αγωνα ο Παναθηναικος με τον Παναιγιαλειο, πριν καμια 60αρια χρονια και βαλε.ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ (Δεν υπάρχει η λέξη βαζελος)
ΟΕ ΟΕ ΟΕΕΕ ΟΕΕΕ Η Αχαΐα είναι πράσινη παναθηναϊκε ....
Και ο αθηναίος τριφυλλαρα είναι.
Σε πονάει ο Τσίπρας και η Πανάθα χωνα;Να φυγετε κυριοι
Ναπατε αλλου
Εδω μιλαμε για την μλκ του κουλη
Για την μλκ του ποδοσφαιρου αλλου
Γενικώς όλη η δυτική Ελλάδα Παναθηναϊκός είναι, η Ηπειρος όλη επίσης πλην της Ηγουμενίτσας.Ο πατερας μου που ειναι απο Αιγιο μου εχει πει οτι η Αχαια ειναι Παναθηναικοι οι πιο πολλοι γιατι ειχε παει να παιξει αγωνα ο Παναθηναικος με τον Παναιγιαλειο, πριν καμια 60αρια χρονια και βαλε.
Ουα ουαΤα μρνα εμβολια θα αποδειχτουν στο αμεσο μελλον τι προκαλουν.
Τα νανολιπιδια των μρνα που εχουν και το γενιτικο υλικο του ιου προσβαλοντας το κυτταρο και δημιουργωντας τη πρωτεινικη ακιδα αυτοματα παράγονται τα αντισωματα.
Μεχρι εδω καλα,ελα ομως που το θεμα ειναι οτι επηρεαζεται μονο το εξωτερικο περιβλημα του κυτταρου η εισχωρει στον πυρηνα με αποτελεσμα να εχουμε γενετικες μεταλλαξεις.
Αν συμβαινει αυτο οποιαδηποτε γενετικη μεταλλαξη φερει και νεα δεδομενα και επιπτωσεις στον οργανισμό.
Περα απο αυτοανοσα συνδρομα αιματολογικες κακοηθειες και ανάπτυξη ογκων.
Γονιδιακη μεταλλαξη εγινε και με το τσερνομπιλ λογω της ακτινοβολιας και με τα πυρινικα κλπ. Και ειδαμε τις επιπτωσεις που ειχαν.
Λάθος είσαι για την Αιτωλοακαρνανία, το Αγρίνιο είναι καταπράσινο, το Μεσολόγγι επίσης....(Έχω βολτάρει πολύ σε αυτά τα μέρη)μπα η αιτωλοακαρνανία είναι 50-50
οι ηπειρώτες όμως ναι