jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Ξεροχυνω με επιχειρηματα δοκτωρα ζανπουσταμ
Γιατι κλαις μπουλη ;;
Μηπως χεστηκες πανω σου
Μόνο Θρύλος.θυρα 7 ρεεεεε
γκρρρ
Ρε μικροτσουτσ@υνε δεν ειναι επιχειρημαΞεροχυνω με επιχειρηματα δοκτωρα ζανπουσταμ
Εσένα μόνο καλό μπορεί να σου κάνει μια μετάλλαξη, οπότε ξανασκεψου το.Αυτο ειναι σιγουρο
Αυτο αλλωστε επιδιωκουν με το χτικιο
Βγαζει καπνους η κεφαλα σου αλλα δεν ειναι απο τον καυσωνα, πσακσουΡε μικροτσουτσ@υνε δεν ειναι επιχειρημα
Ερωτηση ειναι
εγω ξεροχυνω οταν ο πεθερος σου γαμει τα πρεκια.Ξεροχυνω με επιχειρηματα δοκτωρα ζανπουσταμ
Ο πεθερος σε ψαχνει να σου κανει τη σουφρα τουνελεγω ξεροχυνω οταν ο πεθερος σου γαμει τα πρεκια.
Βαζελος ειμαι καλα το καταλαβες,ημουν Ολυμπιακός αλλα μολις ανελαβε προεδρια ο αρχιμαφιοζος πηγα στο τριφύλλι.πλάκα πλάκα νομίζω βάζελος είναι...
Αστον ρε μαστοραεγω ξεροχυνω οταν ο πεθερος σου γαμει τα πρεκια.
Τι περνας ρε κακομοιρε βλαροκ μ δαυτον που εμπλεξες.Ο πεθερος με ψαχνει να μου κανει τη σουφρα τουνελ
Οσο εχουμε να γελαμε με τα χαλια σου μια χαρα ειμαστε, ΑΡΧΟΝΤΕΣΤι περνας ρε κακομοιρε βλαροκ μ δαυτον που εμπλεξες.
Καλα ησουν με την ελενα που χαζολογουσες εδω μεσα ωραιες εποχές.
Με ειπε μπαροκουλι ρε ναρες μου
Χαχχαχαχααχχχα
Μόνο ΒαγγέλαςΒαζελος ειμαι καλα το καταλαβες,ημουν Ολυμπιακός αλλα μολις ανελαβε προεδρια ο αρχιμαφιοζος πηγα στο τριφύλλι.
ηταν ενα μικρο καραβι ηταν ενα μικρο καραβι που ηταν ασυνοδευτο και σε πεντε εξι εβδομαδες χαθηκαν ολοι οι μαρτυρεςΜόνο Βαγγέλας
Οεοεεε οε οεηταν ενα μικρο καραβι ηταν ενα μικρο καραβι που ηταν ασυνοδευτο και σε πεντε εξι εβδομαδες χαθηκαν ολοι οι μαρτυρες
Πρώτον, δεν θα ρωτησω κανεναν νομικο, γιατι ειμαι ο ιδιος νομικός.επισης εσυ να ξερεις δεν απεχεις πολυ απο τους "ψεκασμενους" εισαι ο κλασσικος βλαμμενος που νομιζει πως ο κοσμος χωριζετε αναμεσα σε
α)ψεκασμενους κατα του εμβολιου β)λογικους υπερ του εμβολιου
ενω εγω ρε πανιβλακα εξαρχης εγραψα πως ΚΑΤΩ ΤΩΝ 40 ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΟΜΩΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, αλλα με τετοιο IQ που εχεις ρε ζωο που να καταλαβεις
αντε να σου απαντησω και στο "2)" σου για να καταλαβεις ποσο στοκος εισαι
στο ενα εντυπο που υπογραφει καθε ενας πριν εμβολιαστει λεει ρητα "κατανοω τις πιθανες ανεπιθυμητες ενεργειες". ΠΗΓΗ ~> https://www.kathimerini.gr/society/561197932/ayto-einai-to-entypo-sygkatathesis-gia-ton-emvoliasmo/
αν ρωτησεις εναν "νομικο" να σου πει τι σημαινει το "κατανοω" σημαινει το κανω με δικη μου ευθυνη παρα αυτο το ρισκο
επισης παλι οι εταιριες οταν υπεγραψαν συμβολαιο αγορας του με τα κρατη που το αγορασαν αναφερουν ρυτα πως οι ιδιες οι εταιριες δεν φερνουν καμια ευθυνη για τις παρενεργειες, αλλα η εθυνη πεφτει στο ιδιο το κρατος και με την σειρα του το κρατος ριχνει την ευθηνη στον πολιτη οπως σου προειπα. ΠΗΓΗ ~> https://www.efsyn.gr/kosmos/eyropi/...zer-poies-oi-eythynes-tis-etaireias-gia-tyhon
και ξανα λεω ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΤΙΣΤΙΕ ΤΟ ΤΟΙΧΟΣ ΑΝΟΣΙΑΣ ΑΜΜΕΣΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ
εγω π.χ. προτεινα σε ολους τους συγγενεις μου ανω των 40 να το κανουν.
Ναι η αληθεια ειναι οτι το iq μου αδυνατεί να κατανοησει αυτο το τιτανοτεράστιο συμπερασμα. Μαλλον ειμαι οντως πανύβλακας για να κατανοησω γιατι το εμβολιο "δεν συμφερει" στους κατω των 40.ενω εγω ρε πανιβλακα εξαρχης εγραψα πως ΚΑΤΩ ΤΩΝ 40 ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΟΜΩΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, αλλα με τετοιο IQ που εχεις ρε ζωο που να καταλαβεις
Βιολογος ειναι ο νικ1410, λεει διαφορετικα πραγματα απο σενα, οταν τον δεις συζητησε μαζι του.γνωριζεις επι του θεματος; θελω πολυ να μαθω με τι επιστημη ασχολεισαι γιατι εγω μπορει να μην ειμαι γιατρος αλλα ασχολομαι με την βιολογια οποτε οπως καταλαβαινεις δεν απεχω και πολυ.
Εκτος απο εριστικος βλακας εσυ δεν ξερεις να διαβαζεις κιολας ,ΕΙΠΑ πως ολα τα εμβολια οπως και τα φαρμακα μακροπροθεσμα βγαζουν κι αλλες παρενεργειες, ΕΙΔΙΚΑ του κορονοιου που η περιοδος δοκιμων του κρατησε μονο 1 χρονο, υπαρχουν ενα καρο φαρμακα/εμβολια που εμφανισαν παρενεργεις ακομα και δεκαδες χρονια μετα π.χ. ασπιρινη
παρενεργεις που ΔΕΝ ειχαν κατεγεγραφει στα εμβολια του κορονοιου πριν διατεθουν στο εμπόριο:
1) θρομβωσεις
2) μυοκαρδιτιδα
3) στειρωση
επισης οσο και αν θελουν να μας πεισουν πως "δεν ειναι καρκινογονος" ο RNA τυπος εμβολιου στην πραγματικοτητα αυτο ΔΕΝ το ξερεις, ο λογος; ο πυρηνας του κυτταρου εχει μεγαλες αντοχες και μονο μακροπροθεσμα μπορεις να καταλαβεις αν κατι ειναι 100% ασφαλες και δεν επιρεαζει οντως το DNA του κυτταρου, ο μονος τροπος για να το καταλαβεις θα ειναι π.χ. να παρεις ενα "Α" μεγαλο δειγμα εμβολιασμενων ανθρωπων και ενα ιδιου αριθμου δειγμα "Β" ανεμβολιαστων ανθρωπων που θα ζουνε σε παρομοιες συνθηκες και να δεις εαν τα ποσοστα εμφανισης καρκινου ειναι πανομοιοτυπες. Αλλα ολο αυτο ειναι αλλη κουβεντα θα μου ζητας μετα "αρθρα" που να το λενε, λες και εγω που ειμαι βιολογος ειμαι αχρηστος και δεν το ξερω ή εχω την αναγκη να το παιξω στο ιντερνετ βιολογος ενω δεν ειμαι.
Να τος παλι, η κλασικη αντιδραση του προπαγανδιστη που τον πιασανε, "το μαζευει", όπως μαζεψε πριν και για τα εντυπα, που ελεγε "εκανα ενα λαθος, γιατι με βριζετε". Παλι λαθος δηλαδη.ωραια βιαστηκα να γραψω πολλες παρενεργεις επειδη μου πριξατε τα @@ για παρενεργειες και ισως 1/3 να μην ισχυει,
Βρεθηκε ο ρουφιανοπατοκουμπακιαςΕνημέρωση: αν αγανακτείτε με όλα τα fake news και τις ψεκασμένες θεωρίες συνωμοσίας που αναπαράγουν κάποια μέλη του μπου μη διστάζετε να πατήσετε το κουμπάκι αναφορά. Σήμερα μόνο το έκανα δύο φορές και τα συγκεκριμένα ποστ σβήστηκαν σε λίγες ώρες.
Κάντε κι'εσείς αυτό που πρέπει προκειμένου να ξεβρωμίσει το φόρουμ από ψεκασμένους και πληρωμένα πουτινάκια.