Νέα

Ο Κούλης δίνει 150 ευρώ σε νέους για να εμβολιασθούν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα averkios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 782
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
pipila_0.jpg

Γιατι κλαις μπουλη ;;

Μηπως χεστηκες πανω σου

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
εγω ξεροχυνω οταν ο πεθερος σου γαμει τα πρεκια.
Αστον ρε μαστορα

Μολις τελειωσε μπουγαδα

Ξερεις τι μανικι ειναι να πλενεις σωβρακοφανελες και στρινγκακια πεθερικων

Ρωτα τον μικρογαριδακη μολις ηρεμησει

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ο πεθερος με ψαχνει να μου κανει τη σουφρα τουνελ
Τι περνας ρε κακομοιρε βλαροκ μ δαυτον που εμπλεξες.
Καλα ησουν με την ελενα που χαζολογουσες εδω μεσα ωραιες εποχές.
Με ειπε μπαροκουλι ρε ναρες μου
Χαχχαχαχααχχχα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.274
Πόντοι
5.506
Τι περνας ρε κακομοιρε βλαροκ μ δαυτον που εμπλεξες.
Καλα ησουν με την ελενα που χαζολογουσες εδω μεσα ωραιες εποχές.
Με ειπε μπαροκουλι ρε ναρες μου
Χαχχαχαχααχχχα
Οσο εχουμε να γελαμε με τα χαλια σου μια χαρα ειμαστε, ΑΡΧΟΝΤΕΣ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
επισης εσυ να ξερεις δεν απεχεις πολυ απο τους "ψεκασμενους" εισαι ο κλασσικος βλαμμενος που νομιζει πως ο κοσμος χωριζετε αναμεσα σε
α)ψεκασμενους κατα του εμβολιου β)λογικους υπερ του εμβολιου
ενω εγω ρε πανιβλακα εξαρχης εγραψα πως ΚΑΤΩ ΤΩΝ 40 ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΟΜΩΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, αλλα με τετοιο IQ που εχεις ρε ζωο που να καταλαβεις

αντε να σου απαντησω και στο "2)" σου για να καταλαβεις ποσο στοκος εισαι
στο ενα εντυπο που υπογραφει καθε ενας πριν εμβολιαστει λεει ρητα "κατανοω τις πιθανες ανεπιθυμητες ενεργειες". ΠΗΓΗ ~> https://www.kathimerini.gr/society/561197932/ayto-einai-to-entypo-sygkatathesis-gia-ton-emvoliasmo/
αν ρωτησεις εναν "νομικο" να σου πει τι σημαινει το "κατανοω" σημαινει το κανω με δικη μου ευθυνη παρα αυτο το ρισκο
επισης παλι οι εταιριες οταν υπεγραψαν συμβολαιο αγορας του με τα κρατη που το αγορασαν αναφερουν ρυτα πως οι ιδιες οι εταιριες δεν φερνουν καμια ευθυνη για τις παρενεργειες, αλλα η εθυνη πεφτει στο ιδιο το κρατος και με την σειρα του το κρατος ριχνει την ευθηνη στον πολιτη οπως σου προειπα. ΠΗΓΗ ~> https://www.efsyn.gr/kosmos/eyropi/...zer-poies-oi-eythynes-tis-etaireias-gia-tyhon

και ξανα λεω ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΤΙΣΤΙΕ ΤΟ ΤΟΙΧΟΣ ΑΝΟΣΙΑΣ ΑΜΜΕΣΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ
εγω π.χ. προτεινα σε ολους τους συγγενεις μου ανω των 40 να το κανουν.
Πρώτον, δεν θα ρωτησω κανεναν νομικο, γιατι ειμαι ο ιδιος νομικός.
Δευτερον αυτα τα περι εντύπων που λενε "κατανοω τις πιθανες ανεπιθυμητες ενεργειες" και τα περι υπογραφών, εχουν συζητηθει εδω μεσα και εξαντληθει προ διμηνου περιπου. Αργησες. Προσπαθησε αλλος. Ανεπιτυχως.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ενω εγω ρε πανιβλακα εξαρχης εγραψα πως ΚΑΤΩ ΤΩΝ 40 ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΟΜΩΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, αλλα με τετοιο IQ που εχεις ρε ζωο που να καταλαβεις
Ναι η αληθεια ειναι οτι το iq μου αδυνατεί να κατανοησει αυτο το τιτανοτεράστιο συμπερασμα. Μαλλον ειμαι οντως πανύβλακας για να κατανοησω γιατι το εμβολιο "δεν συμφερει" στους κατω των 40.

Νεο ταλέντο στο μπου. Εχουμε μελλον.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
γνωριζεις επι του θεματος; θελω πολυ να μαθω με τι επιστημη ασχολεισαι γιατι εγω μπορει να μην ειμαι γιατρος αλλα ασχολομαι με την βιολογια οποτε οπως καταλαβαινεις δεν απεχω και πολυ.

Εκτος απο εριστικος βλακας εσυ δεν ξερεις να διαβαζεις κιολας ,ΕΙΠΑ πως ολα τα εμβολια οπως και τα φαρμακα μακροπροθεσμα βγαζουν κι αλλες παρενεργειες, ΕΙΔΙΚΑ του κορονοιου που η περιοδος δοκιμων του κρατησε μονο 1 χρονο, υπαρχουν ενα καρο φαρμακα/εμβολια που εμφανισαν παρενεργεις ακομα και δεκαδες χρονια μετα π.χ. ασπιρινη
παρενεργεις που ΔΕΝ ειχαν κατεγεγραφει στα εμβολια του κορονοιου πριν διατεθουν στο εμπόριο:
1) θρομβωσεις
2) μυοκαρδιτιδα
3) στειρωση
επισης οσο και αν θελουν να μας πεισουν πως "δεν ειναι καρκινογονος" ο RNA τυπος εμβολιου στην πραγματικοτητα αυτο ΔΕΝ το ξερεις, ο λογος; ο πυρηνας του κυτταρου εχει μεγαλες αντοχες και μονο μακροπροθεσμα μπορεις να καταλαβεις αν κατι ειναι 100% ασφαλες και δεν επιρεαζει οντως το DNA του κυτταρου, ο μονος τροπος για να το καταλαβεις θα ειναι π.χ. να παρεις ενα "Α" μεγαλο δειγμα εμβολιασμενων ανθρωπων και ενα ιδιου αριθμου δειγμα "Β" ανεμβολιαστων ανθρωπων που θα ζουνε σε παρομοιες συνθηκες και να δεις εαν τα ποσοστα εμφανισης καρκινου ειναι πανομοιοτυπες. Αλλα ολο αυτο ειναι αλλη κουβεντα θα μου ζητας μετα "αρθρα" που να το λενε, λες και εγω που ειμαι βιολογος ειμαι αχρηστος και δεν το ξερω ή εχω την αναγκη να το παιξω στο ιντερνετ βιολογος ενω δεν ειμαι.
Βιολογος ειναι ο νικ1410, λεει διαφορετικα πραγματα απο σενα, οταν τον δεις συζητησε μαζι του.
Καταγραφηκε η στειρωση ως παρενεργεια του εμβολιου του κορονοιου? Πότε?
Και μας αναφερεις και "πιθανοτητες" για καρκινο? Επειδη δεν εχουν περασει ακομη 50 χρονια για να δουμε τι διαφορες εχουν εμβολιασμενοι και ανεμβολιαστοι? Τρομερο επιχειρημα.
Οσο για τα "εριστικος βλακας" δεν στα επιστρεφω καν, ειναι προφανες οτι εχεις χασει την ψυχραιμια σου επειδη οι εργοδοτες σου δεν θα περιμεναν να γινεις τσακωτος ως προπαγανδιστης απο την πρωτη μερα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ωραια βιαστηκα να γραψω πολλες παρενεργεις επειδη μου πριξατε τα @@ για παρενεργειες και ισως 1/3 να μην ισχυει,
Να τος παλι, η κλασικη αντιδραση του προπαγανδιστη που τον πιασανε, "το μαζευει", όπως μαζεψε πριν και για τα εντυπα, που ελεγε "εκανα ενα λαθος, γιατι με βριζετε". Παλι λαθος δηλαδη.
Και φταιμε εμεις επειδη δεν ημασταν αρκετα ευγενικοι μαζι του και τον πιεσαμε.
Οχι τύπε δεν πειθεις κανεναν. Βαλτός εισαι.
Για 12χρονα μας περασες?
Φυγε απο δω μεσα.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ενημέρωση: αν αγανακτείτε με όλα τα fake news και τις ψεκασμένες θεωρίες συνωμοσίας που αναπαράγουν κάποια μέλη του μπου μη διστάζετε να πατήσετε το κουμπάκι αναφορά. Σήμερα μόνο το έκανα δύο φορές και τα συγκεκριμένα ποστ σβήστηκαν σε λίγες ώρες.

Κάντε κι'εσείς αυτό που πρέπει προκειμένου να ξεβρωμίσει το φόρουμ από ψεκασμένους και πληρωμένα πουτινάκια.
Βρεθηκε ο ρουφιανοπατοκουμπακιας

Μαλιστα

Πτυω

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom