awdl0re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2021
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.056
ποσο μαλακες αισθανεστε εσεις που το κανατε τζαμπα?
ενω εμα ςτους νεους μας πλερωνει
ποσο μαλακες αισθανεστε εσεις που το κανατε τζαμπα?
ενω εμα ςτους νεους μας πλερωνει
Για πες ρε 23χρονε απο τα Lidl, ποια ειναι δηλαδη τα δυο πρωτα κομματα στις ηλικιες 18-30?επισης απο ψηφους οι 18-30 τους δινουν τριτο κομμα
μιλαμε εφυγε το σκατο στην καλτσα
Σωστο κι αυτο.Εμένα αυτό δεν με χαλάει καθόλου. Εμένα με χάλασε η ανέμελη σελφι, της ποδηλαταδας τον Νοεμβρη, που στην ουσία κατάργησε και αχρηστεψε την πεντάμηνη, άσκοπη τελικά, καραντίνα.
συριζα και κκΓια πες ρε 23χρονε απο τα Lidl, ποια ειναι δηλαδη τα δυο πρωτα κομματα στις ηλικιες 18-30?
23 ειμαι ρε τρομπα
23 και εισαι εδω απο 13χρονων? απο νωρις νωρις στα κολπα βλεπωΠλάι πλάι "23 ειμαι ρε τρομπα" και "εγγραφη 13 Οκτωβριου 2010"
η ηλικια δεν ειναι τα μπου23 και εισαι εδω απο 13χρονων? απο νωρις νωρις στα κολπα βλεπω
Εγω φταιω που περιμενα μια σοβαρη απαντησησυριζα και κκ
πηγαινε δες γιουρο μωρε αδερφακι μουΕγω φταιω που περιμενα μια σοβαρη απαντηση
Α μαλιστα παρακολουθουσες το σαιτ απο 9-10 χρονων.η ηλικια δεν ειναι τα μπου
παρακολουθουσα το σαιτ και γυρω στα δυο χρονια πριν γραφτω οπωτε σκεψου
μπαινουν και 10χρονα δηλ ? αα δε παμε καλαη ηλικια δεν ειναι τα μπου
παρακολουθουσα το σαιτ και γυρω στα δυο χρονια πριν γραφτω οπωτε σκεψου
διακρινω μια επιθετικοτηταΑ μαλιστα παρακολουθουσες το σαιτ απο 9-10 χρονων.
Συνεχισε να μας διασκεδαζεις τύπε
Σιγά την εύστοχη που αναγκάστηκε να δώσει λεφτά ... πιο τσάκαλοι οι Εβραίοι που με εμβολιασμό δίνανε πιτσούλα και κοακόλαμάλιστα είναι τόσο εύστοχη η κίνηση που θα την αντιγράψουν διάφορες κυβερνήσεις στην ευρώπη
Ο Κούλης για άλλη μια φορά τίναξε την μπάνκα στον αέρα,δίνει 150 ευρώ, στους νέους μέχρι 25 ετών,με προπληρωμένη ψηφιακή κάρτα για ταξίδια(ακτοπλοικα,σιδηροδρομικά κλπ),μουσεία,μουσικές σκηνές ,σινεμά,θέατρα ....εάν είχαν την τόλμη να βάλουν και τα μπουρδέλα,κολόμπαρα και στριπτιτζάδικα αύριο στα εμβολιαστικά κέντρα θα ήταν οι νέοι με τα σλιπινγκ-μπανγκ τους για διανυκτέρευση
Έτσι, παρακάλα φτωχοΜΠΙΝΕ!Ναι αρχισε τις διακρισεις η κυβερνηση παλι...δεν πειραζει δεν το κανω,αν δεν σκασει επιδοματακι δεν το κανω.
Δεν παρακαλαω θειτσο περιμενω να μου το σκασει ζεστο και μετρητο ΧχαχαχαχαΈτσι, παρακάλα φτωχοΜΠΙΝΕ!
Δεν θα σου σκάσει, θα μένεις απόξω από τα εστιατόρια/θέατρα/μπαρ/κτλ και.... καλύτερα έτσι να σου πω την αλήθεια.... Όπου μπαίνεις ζέχνεις και μυρίζεις!Δεν παρακαλαω θειτσο περιμενω να μου το σκασει ζεστο και μετρητο Χχαχαχαχα
Και μου πει και ευχαριστω
Χαχαχχαχχααχχα
Άστον μωρέ τον κόπανο να νομίζει ότι "εκβιάζει" τον Κούλη!!!έτσι κι αλλιώς δεν δικαιούται...
αλλά και 20ρικο να του έδιναν του φτωχομπινε θα έτρεχε...
συριζα και κκ