alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
35 xρονων γαιδουρι σε ρειβ παρτυ?ευχαριστουμε για το μπονους πρωθυπουργε
εγω το σαββατο ημουν σε ρειβ παρτυ στην πεντελη!!
35 xρονων γαιδουρι σε ρειβ παρτυ?ευχαριστουμε για το μπονους πρωθυπουργε
Μπορει να εχεις δικιο φιλε, αλλά εμενα καπου ολο αυτο αισθητικά μού "κλωτσαει"μια χαρά είναι θα εμβολιαστούν άλλα 500.000 άτομα σε αυτές τις ηλικίες, που αλλιώς θα πήγαινε 1/10,
έτσι που ξεψυχά η εμβολιαστική τάση το καλοκαίρι,
πολύ καλλίτερα ξοδεμένα από τα επιδόματα για κοιν, τουρισμό, προγράμματα σε δήμους, επιδοτήσεις θεάτρων κλπ
κερδίζει και ψήφους,
είναι μακιαβελικό.
στην βουλγαρία και ρουμανία έχει πεθάνει ο εμβολιασμός, τον σεπτέμβρη θα πεθαίνουν πάλι σωρηδόν
Σορρυ που παρεμβαινω,αλλα με δηλωση σου,30 χρονων τσιμπαγες δανεικο χαρτζιλικι απο τον πατερα σου....το 35χρονος και ρεηβ παρτυ σε πειραξε???35 xρονων γαιδουρι σε ρειβ παρτυ?
once a raver always a raver35 xρονων γαιδουρι σε ρειβ παρτυ?
Είναι τρόπος ζωής35 xρονων γαιδουρι σε ρειβ παρτυ?
Εννοειται. Πού ειναι το προβλημα? Δεν καταλαβα. Τι κομπλεξ ειναι αυτα?Σορρυ που παρεμβαινω,αλλα με δηλωση σου,30 χρονων τσιμπαγες δανεικο χαρτζιλικι απο τον πατερα σου....το 35χρονος και ρεηβ παρτυ σε πειραξε???
Πλάι πλάι "23 ειμαι ρε τρομπα" και "εγγραφη 13 Οκτωβριου 2010"23 ειμαι ρε τρομπα
Κατα βαση συμφωνω, αλλά εχω την αισθηση οτι ακομη κι αυτο θετικά θα του κατσειπερα απο την πλακα ομως,μιλαμε για κινηση τραγελαφο.....Τα εμβολια αυτα ειναι απαντηση σε πρωτογνωρο παγκοσμιο προβλημα και αποτελλουν ουσιαστικα επιδειξη ανθρωπινης διαννοιας και τεχνολογιας αιχμης,ουσιαστικα ενα συγχρονο θαυμα....και τα μαλακισμενα σου δινουν ενα 150ρι για να εμβολιαστεις με κατι που ειναι θαυμα,που αποτελλει και ειναι προνομιο προηγμενων κοινωνιων????? ρε μας δουλεουν τα αλανια?????
ο ευ. γιαννόπουλος θα έβαζε και τα μπουζούκια μέσα,Μπορει να εχεις δικιο φιλε, αλλά εμενα καπου ολο αυτο αισθητικά μού "κλωτσαει"
να ναι καλα ρε να σου δινει να λες....ασε εμας....προσωπικα εχω να του τσιμπησω χαρτζιλικι απο τα 16 μου...Εννοειται. Πού ειναι το προβλημα? Δεν καταλαβα. Τι κομπλεξ ειναι αυτα?
Ειχα αναγκη και μού εδωσε. Μεταγενεστερα τον βοηθησα εγω καπου. Και αν χρειαστει ακομη και τωρα, θα με βοηθησει ή θα τον βοηθησω. Ειλικρινα δεν καταλαβαινω, τι ειδους σχεσεις εχετε με τους γονεις σας? Ξένοι νιωθετε?
Μπραβο και ποτέ να μην ερθει η στιγμη να ζητησεις. Αλλά ταμπού δεν ειναινα ναι καλα ρε να σου δινει να λες....ασε εμας....προσωπικα εχω να του τσιμπησω χαρτζιλικι απο τα 16 μου...
να αυτα λετε και βγαζει καπνους απο τα αυτια εδω ο δικηγορος..ευχαριστουμε για το μπονους πρωθυπουργε
Εμένα αυτό δεν με χαλάει καθόλου. Εμένα με χάλασε η ανέμελη σελφι, της ποδηλαταδας τον Νοεμβρη, που στην ουσία κατάργησε και αχρηστεψε την πεντάμηνη, άσκοπη τελικά, καραντίνα.Μπορει να εχεις δικιο φιλε, αλλά εμενα καπου ολο αυτο αισθητικά μού "κλωτσαει"