Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.268
- Πόντοι
- 2.306
Σωστοοοοο ς τυπε. Και οι ρομα θα δηλώσουν όλοι 24 ετων..Πρώτοι θα τρέξουν οι ομονιακοί να τρυπηθούν..
Σωστοοοοο ς τυπε. Και οι ρομα θα δηλώσουν όλοι 24 ετων..Πρώτοι θα τρέξουν οι ομονιακοί να τρυπηθούν..
75,χειριζεσαι υπολογιστη και σμαρτφον και εισαι και μελος στο μπου.Να πληρωνεις επρεπε,ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣΕγω ειμαι 75, σαν 3 25αρηδες. Θα πάρω τριπλό επίδομα;
Αν στησει τη μπαλατσινου με 150 δε θα τον ξαναψηφισω,Αν στήσει τη Μπαλατσινού με χρέωση 150 εκεί να δεις τι θα γίνει ! θα πέσουν όλοι να γαμήσουν διάσημη σχεδόν τσάμπα
Ενώ οι λαθρό αν πάνε με όσα ονόματα έχουν δηλώσει στην αστυνομία άνετα μαζεύουν 1000αρικοΣωστοοοοο ς τυπε. Και οι ρομα θα δηλώσουν όλοι 24 ετων..
Εσυ εχεις εκπτωτικο κουπονι σε εργολαβο κηδειων.Εγω ειμαι 75, σαν 3 25αρηδες. Θα πάρω τριπλό επίδομα;
150 επίδομα η κόρη και 150 από σενα και κάτι ψιλά από το μπαμπά ντάξει τις έβγαλε τις διακοπέςΑν στησει τη μπαλατσινου με 150 δε θα τον ξαναψηφισω,
Για την κορη της το συζηταω
μια χαρά είναι θα εμβολιαστούν άλλα 500.000 άτομα σε αυτές τις ηλικίες, που αλλιώς θα πήγαινε 1/10,Επιδομα εμβολιασμου λοιπον, μιλαμε για φοβερη ιδεα, σημερα ενιωσα σαν να ξαναγυρισαν μερες του 1980-1990. Τετοια πατεντα ούτε το ΠΑΣΟΚ του Ανδρεα δεν ειχε σκεφθει, που ειχε θεσπισει εως και επιδομα πλυσιματος χεριων για καποιους κλαδους.
Τύπε 24 ετών ρομά, έχει εγγόνια..Σωστοοοοο ς τυπε. Και οι ρομα θα δηλώσουν όλοι 24 ετων..
Ειχες κανει σφοδρη κριτικη στη νεολαια και τη συμπεριφορα που επεδειξε το καιρο της πανδημιας. Ο Μητσοτακης απο την αλλη απεμεινε τα ευσημα για τη σταση της νεολαιας ολο αυτο το διαστημα. Πανε και οι απερισκεπτες μαζωξεις, και η επικινδυνη συμπεριφορα, πανε ολα για τον Μητσοτακη. Τοσο, που αξιζουν και μπονους.Επιδομα εμβολιασμου λοιπον, μιλαμε για φοβερη ιδεα, σημερα ενιωσα σαν να ξαναγυρισαν μερες του 1980-1990. Τετοια πατεντα ούτε το ΠΑΣΟΚ του Ανδρεα δεν ειχε σκεφθει, που ειχε θεσπισει εως και επιδομα πλυσιματος χεριων για καποιους κλαδους.
Άπαντες 18-25 λάθρο, ρομά,τουρίστες..Το ποιός είναι ο σκοπός του προγράμματος θα του δούμε μετά την δημοσίευση των λεπτομερειών.
Το ηλικιακό 18-25 δεν λέει τίποτα για το ποιοί είναι επιλέξιμοι.
18-25 των ελλήνων πολιτών ή όσων μόνιμα & νόμιμα διαμένουν στην χώρα?