athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.872
- Πόντοι
- 12.756
για να πεισει τους πισωβαρους ο κουλης θα τους ταξει μια βραδια με τον βικο,πρωτος θα τρεξει ο ψεκασμενος τοτεΣ.
για να πεισει τους πισωβαρους ο κουλης θα τους ταξει μια βραδια με τον βικο,πρωτος θα τρεξει ο ψεκασμενος τοτεΣ.
Nαι, αν η επιστημονική κοινότητα πει ότι καλό είναι να εμβολιαστούν και τα παιδιά, εγώ φυσικά και θα το κάνω στον γιο μου. Δηλαδή με λίγα λόγια, σκέφτομαι ότι μάλλον καλύτερα να ακούσω τους επιστήμονες παρά κάτι σούργελα σε ένα site που λέγεται bourdela.com, ή σε apps που λέγονται Facebook και Insta!!!!Ίσως πρέπει να μπει ψηφοφορία, ποιο μέλος του μπου θα βελονιασει τα παιδιά του..
Θείο ποιος είπε να εμβολιαστούν τα παιδιά, τα "σουργελα του σαι";Nαι, αν η επιστημονική κοινότητα πει ότι καλό είναι να εμβολιαστούν και τα παιδιά, εγώ φυσικά και θα το κάνω στον γιο μου. Δηλαδή με λίγα λόγια, σκέφτομαι ότι μάλλον καλύτερα να ακούσω τους επιστήμονες παρά κάτι σούργελα σε ένα site που λέγεται bourdela.com, ή σε apps που λέγονται Facebook και Insta!!!!
Δεν ξέρω εσύ τι θα έκανες... άλλα όπως και να 'χει ο καθένας κάνει αυτό που νομίζει, είπαμε ότι δεν είναι υποχρεωτικό
ΟΚ κι αυτό? Σου έλυσα την απορία? Κάτι άλλο?
Kανείς δεν έχει πει ακόμα, απλά λέμε για το ενδεχόμενο που πούνε. Και αυτο που λέω είναι ότι θα ακούσω τους επιστήμονες κι όχι τα σούργελαΘείο ποιος είπε να εμβολιαστούν τα παιδιά, τα "σουργελα του σαι";
Κλάψε εσυ που δεν τα πήρες…. Καταλαβαίνω την σύφιλη σου.Η κάρτα αυτή θα μπαίνει για ενθύμιο στο κωλο κάθε νουδουλου....
Η κάρτα αυτή δεν θεραπεύει τη ψωρίαση, μη την λιγουρεύεσαιΚλάψε εσυ που δεν τα πήρες…. Καταλαβαίνω την σύφιλη σου.
Πιες ξύδι!
Χεστηκαμε για τα 150 του κουλη θειτσοΚλάψε εσυ που δεν τα πήρες…. Καταλαβαίνω την σύφιλη σου.
Πιες ξύδι!
H μπάλα στην εξέδρα για άλλη μια φορά απο ενα αριστερό σκουπιδοαλητάκι!Η κάρτα αυτή δεν θεραπεύει τη ψωρίαση, μη την λιγουρεύεσαι
Μπολιασμα να ναι και οτι ναναιΗ κάρτα αυτή θα μπαίνει για ενθύμιο στο κωλο κάθε νουδουλου....
...Κ@λοτρυπιδα σου...H μπάλα στην ...
Έχουν αναφερθει οι πανεπηστήμονες..Kανείς δεν έχει πει ακόμα, απλά λέμε για το ενδεχόμενο που πούνε. Και αυτο που λέω είναι ότι θα ακούσω τους επιστήμονες κι όχι τα σούργελα
Υπό εξέταση.Έχουν αναφερθει οι πανεπηστήμονες..
Υπό εξέταση ο εμβολιασμός των παιδιών 12-15 ετών
Ο εμβολιασμός των παιδιών θα είναι προαιρετικός και θα απαιτεί τη συναίνεση των γονέων.www.capital.gr
Τίναξε την μπάνκα ο γουρλος..ρε νιαμου τι εχει γινει εχω να κοζαρω απο χτες να πουμε. οντως εδωκε 150 εουρο ξεροχυνω
Θείο εγραψες πιο πάνω ότι δεν έχουν πει..Υπό εξέταση.
Εσυ τι λες ότι θα πούνε?
Μα αυτο που ανέβασες λέει ότι είναι υπό εξέταση και ΑΝ γινει τότε θα γινει με συναίνεση γονέων και κάτι τέτοια. Σωστά δεν διάβασα?Θείο εγραψες πιο πάνω ότι δεν έχουν πει..
Όχι αν έχουν αποφασίσει..
Άστο ρε θείο τα 0,60 πήρες..Μα αυτο που ανέβασες λέει ότι είναι υπό εξέταση και ΑΝ γινει τότε θα γινει με συναίνεση γονέων και κάτι τέτοια. Σωστά δεν διάβασα?
Άρα? Δεν καταλαβαίνω την απορία σου…
Είσαι μαλακας?Άστο ρε θείο τα 0,60 πήρες..
Γάμησε το..
Παει για τυροπιτα ο θειτσος να βγαλει το βραδυΆστο ρε θείο τα 0,60 πήρες..
Γάμησε το..