Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
Ενώ όσοι το έχουν κάνει είναι έξυπνοι δηλ... Αν μετρουσαμε έτσι την εξυπνάδα
Τον τελευταίο πρέπει να τον έχω δει να περιφέρεται στο Μετάξι μια νύχτα που 'χα πιειπαιδιά μην το κάνετε....
μπαίνει μέσα σας ο βελζεβούλ, ο νύκτερος, η λίλιθ, ένα τσιπάκι 7G (που ΔΕΝ πιάνει NETFLIX !!!!!!!!), dna αμοιβάδας που ανασυνδυάζεται με το χρωμόσωμα 15 και ρίχνει το iq 55,5 μονάδες, gif με αμμωνία που καθαρίζει τη μνήμη και ξεχνάτε τα πάντα, ο κυριάκος για αέναη κακή τύχη κι ένας μικροσκοπικός εξωγήινος με άγνωστους σκοπούς....
Εν τω μεταξύ ο Κουλης όντως έχει μιλήσει για εξωγήινους στη ΒουλήΠοιος μίλησε για αυτά ρε τυπε και συ?
καλα αυτος εχει βαρεσει μπιελαΕν τω μεταξύ ο Κουλης όντως έχει μιλήσει για εξωγήινους στη Βουλή
Ο Κούλης για άλλη μια φορά τίναξε την μπάνκα στον αέρα,δίνει 150 ευρώ, στους νέους μέχρι 25 ετών,με προπληρωμένη ψηφιακή κάρτα για ταξίδια(ακτοπλοικα,σιδηροδρομικά κλπ),μουσεία,μουσικές σκηνές ,σινεμά,θέατρα ....
Πέθανα ???Πού το βρηκες ρε θηριο???
Πιστευεις οτι θα γινει?αμα σκασω με τα φιλαρακια μου 6 ατομα να κανουμε καταναλωση θα μου που ειναι τα πιστοποιητικα ο μαγαζατορας?Δεν θα σου σκάσει, θα μένεις απόξω από τα εστιατόρια/θέατρα/μπαρ/κτλ και.... καλύτερα έτσι να σου πω την αλήθεια.... Όπου μπαίνεις ζέχνεις και μυρίζεις!
Πέρασ' έξω
Το σωστο θα ηταν να τα δωσει μετα την β'δοση.Ομως χωρις εμβολια η κινεζικη πανουκλα ΔΕΝ νικιεται.Εκτος αν φυγουν σε απομονωμενα μερη και επικοινωνουν μεσω τηλεφωνου με τις παρεες τους και. οχι μεσω κορωνοπαρτυ.Η Πρωθυπουργάρα έδειξε ότι νοιάζεται για την υγεία των νέων. Δεν τον νοιάζει αν θα κάνουν και τη δεύτερη δόση οι νέοι, μοιράζει τα 150€ από την πρώτη δόση. Νοιάζεται για την υγεία τους, όχι για να σπρώξει εμβόλια
Στη δεύτερη δόση θα τα ζητήσει πίσω ??Το σωστο θα ηταν να τα δωσει μετα την β'δοση.Ομως χωρις εμβολια η κινεζικη πανουκλα ΔΕΝ νικιεται.Εκτος αν φυγουν σε απομονωμενα μερη και επικοινωνουν μεσω τηλεφωνου με τις παρεες τους και. οχι μεσω κορωνοπαρτυ.
Tαδε έφη ένας ακόμα μαλάκας του siteΜάλιστα για αυτό βάζεις το σηματακι του lsd..
Πάντως το θέμα είναι πως τρομπαροντας βγάζεις κάνα 5ευρω..
Μάζευε κ ας είναι ρώγες..
Πέρνα έξω μούλεΠιστευεις οτι θα γινει?αμα σκασω με τα φιλαρακια μου 6 ατομα να κανουμε καταναλωση θα μου που ειναι τα πιστοποιητικα ο μαγαζατορας?
Και πες ο ενας το λεει ο απεναντι δεν θα το πει και θα κατσουμε εκει.
Οποτε θειτσο μωκο.
Πορτα δεν θα φαμε οσο και να το θελει ο κουλης σου