pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
καλα ρε βλακες πιο πανω δεν ειδατε τι γραφω η το διαστρεβλωνετε για προπαγανδα
ειμαι πολυ μεγαλυτερος και δεν θυμαμαι να εχει προσφερει πολλα στην πατριδα μου σαν πολιτικος...για πε....Αν εισαι κατω των 30, προφανως σου ειναι αγνωστος. Για οσους ειναι μεγαλυτεροι, δεν ηταν καθολου αγνωστος.
Οχι τύπε μου. Να ψαξεις.ειμαι πολυ μεγαλυτερος και δεν θυμαμαι να εχει προσφερει πολλα στην πατριδα μου σαν πολιτικος...για πε....
εκανε το ταδε σημαντικο πχ
Ελα ντε, γιατι να ωρύεται? Τον πατέρα του σκοτωσανε οταν ηταν δεκα ετων, και τι εγινε? Στα ψεματα το κανει για πολιτικη εκμετάλλευση. Δικιο εχεις.
σιγα μην βρω....ρε μαλακα μισθο το κομμα σου δινει?Οχι τύπε μου. Να ψαξεις.
Τύπε, με τη δολοφονία του Μπακογιάννη φτιάχτηκε πολιτικά το Μητσοτακόσογο...
Η Ντόρα πολιτικός, ο γιος πολιτικός και μελλον προεδρος ΝΔ, η κόρη τρώει από την πολιτικη ενασχόληση της μάνας. Μπίζνα μεγάλη.
Γιατί να σκοτωσει τον Κουφοντίνα ο Μπακογιάννης τωρα; Για να παει φυλακη; Και ποιος θα βολέυει τη Σια μετά και θα ζει σαν Σαρδαναπαλος για τα επομενα 80 χρόνια;
Για τρελους ψαχνεις;
Απλά εξαργυρώνει το ονομα του πατερα του και ωρυεται κι απο κατω τα προβατα συγκινούνται και ψηφίζουν...
Να μας χαλασει τι?
Οτι αποδεικνυεται η ηθικη ανωτεροτητα των δεξιων σε σχεση με τους αριστερους δολοφονους?
ναι ρε αλεξ ηταν ηρωας και πρεπει να τον ξερουμε.Αν εισαι κατω των 30, προφανως σου ειναι αγνωστος. Για οσους ειναι μεγαλυτεροι, δεν ηταν καθολου αγνωστος.
οχι τον ιδιο...αλλα την δολοφλοφονια του την τερματισε στην εκμεταλευσηναι ρε παπάρα το Μητσοτακόσογο είχε ανάγκη τον Μπακογιάννη για να στήσει πολιτική καριέρα
Τη ..μπιζνα με την Ευρυτανία πώς και την τσιμπησε; Τυχαίο; Ήταν ο καλύτερος δλδ; Με τι βιογραφικό έκανε αυτο το πολιτικό άλμα; Εσυ δλδ γιατι μαλακίζεσαι δω μεσα νυχτα - μερα και δεν έγινες βουλευτης, δημαρχος, περιφερειάρχης της ΝΔ κάπου;
Όλη η οικογενεια Μητσοτακη τρωει από το Δημοσιο τα τελευταια 80 χρόνια! Εσείς που κραζετε τους δημοσιους υπαλληλους, αυτα γιατι δεν τα λετε; 3 συνταξεις επαιρνε ο εσχατόγερος, τεραστια περιουσία και ξεκινησε με ενα κουστουμι από την ανθρωπιστικη βοηθεια μετα την Κατοχη.
Ειπαμε να σαι προβατο αλέκο, αλλά το παρακάνεις!
ρε τομα πες γιατι αυτος ειναι παλιοπαιδο και δεν βοηθαει...τι ειχε κανει ο μπακογιαννης ηρωικο περα απο το να γαμαει την ντορα?ναι ρε αλεξ ηταν ηρωας και πρεπει να τον ξερουμε.
ολους τους πολιτικους αλλωστε..
εξυπναδες γαλαζιες
δημιουργησατε ενα ανυπαρκτο σκανδαλο για να ριξετε τον ανδρεα
πηρατε τον πουλοπουλο το 93
απλα πραγματα
τιποτα μαν.μετα το 74,ολοι για τον πουτσορε τομα γιατι αυτος ειναι παλιοπαιδο και δεν βοηθαει...τι ειχε κανει ο μπακογιαννης ηρωικο περα απο το να γαμαει την ντορα?
ναι ρε παπάρα το Μητσοτακόσογο είχε ανάγκη τον Μπακογιάννη για να στήσει πολιτική καριέρα
σωστο...και εγω ασχετα με πολιτικα πιστευω ειδα σε μια μερα εναν ημιαγνωστο να γινετε ογκολθος της πολιτκης εστω και μετα θανατον,μια νοικοκυρα ειδημονα στα παντα,εναν αδερφο ηγετη,και ενα σοι να ειναι πρωτη μουρη στην πολιτικη...
απορω ρε πως στον πουτσο πωρονοσαστε με τα κομματακια...
φορα κατι πανω σου λεμεΜαλακια εγραψες μπρο, θα σου πιω τις μπυρες του ψυγειου.