jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Αντε παλι ο ΞΗΡΟΣ...
Στο αφροδισιων λεει..
Τι κολλησε?Κονδυλωματα στις φυλακες?
Πηδηξε κανενα Πακιστανο?
μηπως του εδωσε ο λιλας το ιστορικο κουτσουρο;
Αντε παλι ο ΞΗΡΟΣ...
Στο αφροδισιων λεει..
Τι κολλησε?Κονδυλωματα στις φυλακες?
Πηδηξε κανενα Πακιστανο?
μια δημοσκοπηση αν γινει να δουμε τι θα λεει για τη 17ν
ακομα και οι δεξιοι παραδεχονται οτι ειχε ερεισματα στην κοινωνια
οταν βγαινει ο κουφοντινας και τον υποδεχονται με χαρες αυτο συμβαινει γιατι υποαρχει μια σιωπηρη επιδοκιμασια του κουφοντινα απο μεγαλη μεριδα του κοσμου ακομα και δεξιων,σας σοκαρα νομιζετε???
κι ομως ετσι ειναι
γι αυτο και ο ρουβικωνας εχει μεγαλη περαση στα ματια της κοινωνιας
απο την αλλη το αποβρασμα της επιθεσης στο νεκροταφειο ηταν ετοιμο να νιωσει την λαικη οργη και κακως η αστυνομια το προστατευει
οπως βλεπετε η κοινωνια εχει τα δικα της αντανακλαστικα επιδοκιμαζει και αποδοκιμαζει με μια σοφια γιατι καταλαβαινει οτι υπαρχουν πραξεις βιαιες που γινονται για να καλυτερευσει ο κοσμος αλλα και πραξεις ειδεχθης που μονο τον φασισμο προβαλλον και το ναζισμο
δεν θα μου εκανε επντυπωση ο δολοφονος του νεκροταφειου να ψηφιζε χα και να ελεγε εξω οι ξενοι
οι πραξεις κρινονται και απο την επιδραση που εχουν σε μια κοινωνια
και μην μου πειτε οτι αμα καποιος σκοτωσει τον μπρειβικ θα πρεπει να αποδοκιμαστει
εξυπναδες γαλαζιες
δημιουργησατε ενα ανυπαρκτο σκανδαλο για να ριξετε τον ανδρεα
πηρατε τον πουλοπουλο το 93
απλα πραγματα
Δε βαριέσαι να γράφεις βλακείες και ψέμματα; Κάποια φορά είχε πλάκα να σε βλέπουμε πώς κάνεις το μαύρο άσπρο, αλλά καταντάει πια βαρετό...
Εγω αυτο που εχω να πω οτι ολοι αυτοι οι γυμνοσαλιαγκες συγγενεις των θυματων
που γαβγιζουν ασκοπα ειναι κοτες λυρατες..
ΕΝΑΣ με ΑΡΧΙΔΙΑ δεν βρεθηκε τωρα που ειναι εξω να του φυτεψει μια σφαιρα στη μνημη
του γιου,του πατερα κλπ...
Ελα ντε, γιατι να ωρύεται? Τον πατέρα του σκοτωσανε οταν ηταν δεκα ετων, και τι εγινε? Στα ψεματα το κανει για πολιτικη εκμετάλλευση. Δικιο εχεις.Τύπε, με τη δολοφονία του Μπακογιάννη φτιάχτηκε πολιτικά το Μητσοτακόσογο...
Η Ντόρα πολιτικός, ο γιος πολιτικός και μελλον προεδρος ΝΔ, η κόρη τρώει από την πολιτικη ενασχόληση της μάνας. Μπίζνα μεγάλη.
Γιατί να σκοτωσει τον Κουφοντίνα ο Μπακογιάννης τωρα; Για να παει φυλακη; Και ποιος θα βολέυει τη Σια μετά και θα ζει σαν Σαρδαναπαλος για τα επομενα 80 χρόνια;
Για τρελους ψαχνεις;
Απλά εξαργυρώνει το ονομα του πατερα του και ωρυεται κι απο κατω τα προβατα συγκινούνται και ψηφίζουν...
σωστο...και εγω ασχετα με πολιτικα πιστευω ειδα σε μια μερα εναν ημιαγνωστο να γινετε ογκολθος της πολιτκης εστω και μετα θανατον,μια νοικοκυρα ειδημονα στα παντα,εναν αδερφο ηγετη,και ενα σοι να ειναι πρωτη μουρη στην πολιτικη...Τύπε, με τη δολοφονία του Μπακογιάννη φτιάχτηκε πολιτικά το Μητσοτακόσογο...
Η Ντόρα πολιτικός, ο γιος πολιτικός και μελλον προεδρος ΝΔ, η κόρη τρώει από την πολιτικη ενασχόληση της μάνας. Μπίζνα μεγάλη.
Γιατί να σκοτωσει τον Κουφοντίνα ο Μπακογιάννης τωρα; Για να παει φυλακη; Και ποιος θα βολέυει τη Σια μετά και θα ζει σαν Σαρδαναπαλος για τα επομενα 80 χρόνια;
Για τρελους ψαχνεις;
Απλά εξαργυρώνει το ονομα του πατερα του και ωρυεται κι απο κατω τα προβατα συγκινούνται και ψηφίζουν...
Ραντεβου με τον ψυχιατρο εκλεισες, πριν η κατασταση σου γινει μη αναστρεψιμη?οταν βγαινει ο κουφοντινας και τον υποδεχονται με χαρες αυτο συμβαινει γιατι υποαρχει μια σιωπηρη επιδοκιμασια του κουφοντινα απο μεγαλη μεριδα του κοσμου ακομα και δεξιων,σας σοκαρα νομιζετε???
κι ομως ετσι ειναι
γι αυτο και ο ρουβικωνας εχει μεγαλη περαση στα ματια της κοινωνιας
απο την αλλη το αποβρασμα της επιθεσης στο νεκροταφειο ηταν ετοιμο να νιωσει την λαικη οργη και κακως η αστυνομια το προστατευει
οπως βλεπετε η κοινωνια εχει τα δικα της αντανακλαστικα επιδοκιμαζει και αποδοκιμαζει με μια σοφια γιατι καταλαβαινει οτι υπαρχουν πραξεις βιαιες που γινονται για να καλυτερευσει ο κοσμος αλλα και πραξεις ειδεχθης που μονο τον φασισμο προβαλλον και το ναζισμο
δεν θα μου εκανε επντυπωση ο δολοφονος του νεκροταφειου να ψηφιζε χα και να ελεγε εξω οι ξενοι
οι πραξεις κρινονται και απο την επιδραση που εχουν σε μια κοινωνια
και μην μου πειτε οτι αμα καποιος σκοτωσει τον μπρειβικ θα πρεπει να αποδοκιμαστει
μια δημοσκοπηση αν γινει να δουμε τι θα λεει για τη 17ν
ακομα και οι δεξιοι παραδεχονται οτι ειχε ερεισματα στην κοινωνια
σαν γιος εχει χιλια δικια...οτι το εκμεταλευεται ομως τυπε το κανει....μεταξυ μαςΕλα ντε, γιατι να ωρύεται? Τον πατέρα του σκοτωσανε οταν ηταν δεκα ετων, και τι εγινε? Στα ψεματα το κανει για πολιτικη εκμετάλλευση. Δικιο εχεις.
ποιο ειναι το ψεμα ;
δεν εγινε δικη εστω αν εξελιχθηκε σε παρωδια και αθωωθηκε ο ανδρεας;
δεν βγηκε το πασοκ το 93 με 47%;
Ημιάγνωστος ο Μπακογιαννης?σωστο...και εγω ασχετα με πολιτικα πιστευω ειδα σε μια μερα εναν ημιαγνωστο να γινετε ογκολθος της πολιτκης εστω και μετα θανατον,μια νοικοκυρα ειδημονα στα παντα,εναν αδερφο ηγετη,και ενα σοι να ειναι πρωτη μουρη στην πολιτικη...
Μια δηλωση υπερ Κουφοντινα να κάνει ο δολοφονος του νεκροταφειου, και θα εχει αμεσως τον σεβασμο του.Τυπε πες κατι να στηριξεις και τον φονια του νεκροταφειου να μας αποτελειωσεις
ντραπηκα να γραψω αγνωστος εντελως τυπε...σορρυΗμιάγνωστος ο Μπακογιαννης?
Αν εισαι κατω των 30, προφανως σου ειναι αγνωστος. Για οσους ειναι μεγαλυτεροι, δεν ηταν καθολου αγνωστος.ντραπηκα να γραψω αγνωστος εντελως τυπε...σορρυ
Να μας χαλασει τι?ωπα τι γινεται τωρα δεξιουληδες ???
σας χαλασε η σουπα ??