Νέα

Ο Κουφοντίνας πάλι πήρε άδεια. Μήπως τελικά είναι κι αυτός μπουρδελιάρης;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα globalfer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
"Ανωτερες ιδέες" ειχαν ο Παπανικολαου, ο Φλεμινγκ, ο Εντισον, η μητέρα Τερεζα, οσοι ανθρωποι ανακαλυψαν με αγωνα ή καταφεραν κατι που θα εκανε την ζωη των αλλων καλυτερη και θα τους απαλλασσε απο πονο και κοπο.

Βρηκαμε τωρα, "ανωτερες ιδεες" ο καθε φονιάς.
"Ιδέες μεγαλείου" ειναι μαλλον, και συνιστούν ψύχωση.

ειπες και κατι σωστο

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Στους Τζιχαντιστές αναγνωρίζεις όραμα και συνέπεια ??

Επί της αρχής Βεβαίως αν και διαφωνώ απολύτως με τις πρακτικές, την ιδεολογία και το κοινωνικό/θρησκευτικό τους όραμα.

Και για αυτό, όπως έχω γράψει κατά το παρελθόν, ο δυτικός αστικός πολιτισμός οφείλει να αμυνθεί ΚΑΙ στρατιωτικά εναντίον τους χρησιμοποιώντας Χημικά, Βιολογικά και Τακτικά Πυρηνικά όπλα.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Γιατι να τον φανε ρε τύπε? Για να εχουμε κι αλλη επετειο τύπου Γρηγοροπουλου και Φυσσα?

και συγκρίνεις Φύσσα που τον μαχαίρωσαν άνανδροι χρυσαυγήτες με Κουφοντίνα ??

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Υπατήτιδα-που συνήθως κολλάει από ομοφυλοφυλική σεξουαλική επαφή-που του το γύρισε σε καρκίνο.

Δεν ξέρω τις λεπτομέρειες τύπε αλλά μπορώ να τις ελέγξω αργότερα που θα έχω χρόνο.

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36
Όπως πολύ καλά γνωρίζεις η έννοια του εγκλήματος προσδιορίζεται ως τέτοια από την απαξία που της αποδίδεται από το κανονιστικό πλαίσιο των νόμων - δεν υφίσταται εκτός αυτών. Των οποίων νόμων η ισχύ είναι ιστορικά και τοπικά προσδιορισμένη άρα υποκείμενη σε αναθεώρηση άρα εν πολλοίς ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ - αφού καθορίζεται από την συγκυριακή πλειοψηφία του εκάστοτε νομοθετικού σώματος.

τρικυμία εν κρανίω .... όπως σε πολλους έλληνες .... η δολοφονία ειναι έγκλημα χωρίς καμιά αυθαρεσία ...... και μην πεττάς μπαρούφες διοτι το θέμα είναι σοβαρό και δεν σηκώνει δικολαβίες ....

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Ο Ξηρός που έπαιρνε άδειες απο τη ΝΔ
ζεί ή ψόφησε ?

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Επί της αρχής Βεβαίως αν και διαφωνώ απολύτως με τις πρακτικές, την ιδεολογία και το κοινωνικό/θρησκευτικό τους όραμα.

Και για αυτό, όπως έχω γράψει κατά το παρελθόν, ο δυτικός αστικός πολιτισμός οφείλει να αμυνθεί ΚΑΙ στρατιωτικά εναντίον τους χρησιμοποιώντας Χημικά, Βιολογικά και Τακτικά Πυρηνικά όπλα.

Τύπε ή μας τρολάρεις ή δεν είσαι καλά στα μυαλά σου. Δε μπορώ να υποθέσω κάτι άλλο με αυτά που λες !

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Ωραια!
Ξυπναει λεμε τωρα ενας βιαστης, και παει και βιαζει ο,τι θηλυκο κινειται στον δρομο!
Τον μαγκωνουν, και επικαλείται 'ισοτητα και δικαιοσυνη στην δοανομη μουνιου-να γαμαμε ολοι απο λιγο'.
Αντιλαμβανοταν εσφαλμένα καποια πραγματα!

Θα του πεις μπραβο τυπε?

Η εγκληματική δράση της 17Ν ήταν παράγωγη της πολιτικής της κοσμοαντίληψης.

Το σοσιαλιστικό όραμα που επικαλούνταν δεν αποτελούσε δικαιολογία και παρεπόμενο, αλλά αρχικό κίνητρο της δράσης της.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
λάθος
τους διαλέγει για συγκεκριμένα πολιτικά προγράμματα που δεν υλοποιούν
πως λέγετε αυτό ? απάτη η φασισμός ?

να λοιπόν η αιτία της βιας
Οταν σου υποσχεται καποιος να καταργησει με ενα αρθρο και ενα νομο το μνημονιο και τον ψηφιζεις, οταν θα ερθει στην κυβερνηση και δεν το κανει, δεν ειναι ούτε απατη ούτε φασισμος.

Απλως εσυ που το πιστεψες εισαι βλακας. Και δεν δικαιουσαι να παραπονιεσαι για τιποτα.

Αν εγω ερθω και σου πω δωσε μου δεκα χιλιαδες γιατι μου τα ζητησε ενας στην γωνια, και οταν του τα παω θα μου δωσει έντεκα χιλιαδες και θα γυρισω να σου δωσω τα δεκα δικα σου συν τα χιλια, αν με πιστεψεις δεν ειμαι εγω ο απατεωνας. Εσυ εισαι ο βλακας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Το σοσιαλιστικό όραμα που επικαλούνταν δεν αποτελούσε δικαιολογία και παρεπόμενο, αλλά αρχικό κίνητρο της δράσης της.
Δεν απαντας ομως ρε τύπε. Γιατι η "πολιτικη κοσμοαντιληψη" ειναι πιο σεβαστη απο την "κοσμοαντιληψη περι μουνιού"?

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36

μα τι λες ? απο τη στιγμη που καποιος εγκληματεί πε΄ρπει να τιμωρείται !!

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Kαι ένας σεσημασμένος παιδεραστής είναι συνεπης στο οραμά του να γαμάει παιδάκια.
Να του το αναγνωρίσουμε λοιπόν τύπε :S

Το θεμα είναι τι πρόσφερε στην κοινωνία ο Χίτλερ που προαναφέρθηκε,ο Κουφοντίνας και όλοι αυτοι οι ψυχάκηδες.
Η απάντηση είναι ΤΙΠΟΤΑ,μόνο φύρα..

Οι άνθρωποι σε ΗΘΙΚΟ και όχι νομικό επίπεδο δεν κρίνονται από τα αποτελέσματα της δράσης τους αλλά από τις προθέσεις τους.

Γι αυτό ακριβώς η απόδοση δικαιοσύνης και η εφαρμογή του νόμου είναι δύο διαφορετικά πράγματα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
και συγκρίνεις Φύσσα που τον μαχαίρωσαν άνανδροι χρυσαυγήτες με Κουφοντίνα ??
Συγκρινω Φυσσα και Αξαρλιαν, ναι. Εντελως ομοιες περιπτωσεις. Καθε προσπαθεια σου να διακρινεις ποιοτικη διαφορα υπερ καποιου απο τους δυο θα αποτελεσει αιτια να μην σου απευθυνω τον λογο ξανα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Οι άνθρωποι σε ΗΘΙΚΟ και όχι νομικό επίπεδο δεν κρίνονται από τα αποτελέσματα της δράσης τους αλλά από τις προθέσεις τους.

Γι αυτό ακριβώς η απόδοση δικαιοσύνης και η εφαρμογή του νόμου είναι δύο διαφορετικά πράγματα.
Και γιατι η προθεση για ενοπλη ανατροπη της δημοκρατιας ειναι σεβαστη και αγνη?

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Συγκρινω Φυσσα και Αξαρλιαν, ναι. Εντελως ομοιες περιπτωσεις. Καθε προσπαθεια σου να διακρινεις ποιοτικη διαφορα υπερ καποιου απο τους δυο θα αποτελεσει αιτια να μην σου απευθυνω τον λογο ξανα.

Είπα εγώ πουθενά ότι υπάρχει ποιοτική διαφορά Φύσσα-Αξαρλιάν ?? Εσύ σύγκρινες Φύσσα με Κουφοντίνα, θύμα με θύτη δηλαδή. Μου φαίνεται χάνεις λάδια δικηγόρε !

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36
Άρα δεν απέχεις και εσύ από έναν αντίστοιχο Κουφοντίνα από την αντίθετη ιδεολογική πλευρά.

ο σκατοκουφοντίνας είανι ενας στυγερός δολοφόνος πουαξιζει τον θάνατο ο άλλος προκαλεί - ελκύει - δημιουργεί για τον εαυτότου κλιμα θανάτου με τα λόγια τις πράξεις και την εν γένει συμπεριφορά του .  το γεγονός οτι ο ένας δολοφονήθηκε και ο άλλος ζει αποδυκνύει την στρεβλοτητα των κανόνων συμβίωσης τξς εντόπιας κοινωνίας ..... ο φύσσας δνε προσέφερε ηθικές πολιτισμικές υλικές αξίες παρα μόνο κακία ασχήμια αρνητικά συναισθήματα σε όλους ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Είπα εγώ πουθενά ότι υπάρχει ποιοτική διαφορά Φύσσα-Αξαρλιάν ?? Εσύ σύγκρινες Φύσσα με Κουφοντίνα, θύμα με θύτη δηλαδή. Μου φαίνεται χάνεις λάδια δικηγόρε !
Εσυ ειπες οτι συγκρινω Φυσσα με Κουφοντινα, εγω επανελαβα αυτο που λεω απο ωρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom