κοιτα εγω φιλε μαζι σου ειμαι......
αλλα η αλλη πλευρα του ποταμου λεει....
βεβεια οσοι τα γραφουν αυτα δεν ξερω τι θα ελεγαν αν ο Κουφοντινας σκοτωνε τον πατερα η τον αδερφο τους.....
''το βιβλίο του Κουφοντίνα δεν το πουλάτε το περιοδικό UNFOLLOW που προάγει την τρομοκρατία και τη βία με τέτοια εξώφυλλά το πουλάτε όμως, επιλεκτικές ευαισθησίες (εξώφυλλο με Α. Σαμαρά χτηπημένο)
Ειστε εντελως γελοιοι. Για μεγαλους αλεξανδρους και αλλες τετοιες παπαριες ιστορικες εχετε ομως. Μιας κ πχ ο Μ. Αλεξανδρος δεν εσφαζε κοσμο κ παιδια..(εδω γελαμε).
Και για ποια θυματα της 17Ν μιλατε ρε καραγκιοζηδες; Ναι ξερω, θα μου πειτε για τον Αξαρλιαν.. Βεβαια αν το πειτε εμμεσως συμφωνειτε οτι καλα εκαναν στους υπολοιπους..
θα πρεπε να ντρεπεστε αλλα που να βρεθει τσιπα στις μερες μας.ακου ζωνη ελευθερης σκεψης οπου απαγορευονται βιβλια .ωρα να διοργανωσετε κι αλλη μια νυχτα κρυσταλλων με πανηγυρικο καψιμο βιβλιων που δεν σας βολευουν..
Απαγόρευση βιβλίων με έξαρση πολιτικής ορθότητας.....Ουστ !
Μόνο σε αυτή τη χώρα της βλακείας και της καθυστέρησης το βιβλιοπωλείο που απαγορεύει βιβλία θα λεγόταν free thinking zone...
Απαπαπαπά, τι είναι αυτά να ζητάτε βιβλία του Λένιν, του Τσώρτσιλ ...είναι κακοί άνθρωποι αυτοί, ξέρετε πόσους έφαγαν? Προτείνω να δημιουργηθεί ειδική αίθουσα στο βιβλιοπωλείο αφιερωμένη στα θύματα τους.
Το χειρότερο (μάλλον) είναι οτι κρίνατε οτι έπρεπε να βγάλετε ανακοίνωση για τη μη διάθεση του *συγκεκριμένου* βιβλίου. Να φανταστώ οτι βγάζετε αναλυτικές ανακοινώσεις για ΕΝΑ ΕΝΑ κι ΟΛΑ τα βιβλία που δεν πουλάτε. Τι, όχι;
Λογοκρισια α λα καρτ.Και σ'ανωτερα σας ευχομαι!