Νέα

Ο Κουφοντίνας πάλι πήρε άδεια. Μήπως τελικά είναι κι αυτός μπουρδελιάρης;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα globalfer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Μπαινω και σε εναν πειρασμο να συγκρινω το πώς συμπεριφερθηκε στη δικη της 17Ν η μανα του Αξαρλιαν σε σχεση με το πώς συμπεριφερεται η μανα του Φυσσα.

Παίρνοντας το λόγο, ο συνήγορος υπεράσπισης των αδελφών Ξηρού, Γιώργος Αγιοστρατίτης, εξέφρασε τη λύπη του στη μάρτυρα και είπε ότι δεν προτίθεται να της υποβάλει ερωτήσεις. «Τώρα είναι πολύ αργά» απάντησε η κ. Αξαρλιάν, τονίζοντας: «Όταν εγώ τους παρακάλεσα να σταματήσουν, εκείνοι δεν το έκαναν».

Τη βαθιά του λύπη για το θάνατο του Θάνου Αξαρλιάν εξέφρασε με παρέμβασή του και ο Δημήτρης Κουφοντίνας. «Θέλω να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη. Δεν έχω να πω τίποτε άλλο» ανέφερε ο Δημήτρης Κουφοντίνας, όταν ρωτήθηκε από τον αναπληρωτή εισαγγελέα κ. Βασίλη Μαρκή εάν συμμετείχε στην επίθεση σε βάρος του Ιωάννη Παλαιοκρασσά.

Αμεση ήταν η απάντηση της κ. Αξαρλιάν: «Δε με ενδιαφέρει τι λένε. Για μένα δεν υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι».

Μια αξιοπρεπης σταση μιας πενθούσας γυναικας.
Και απο την αλλη μια διαρκης υστερια και προπηλακισμος.
Ας με συγχωρησουν καποιοι, εγω διακρινω διαφορά.
Ενω προκειται για επακριβως ομοιες περιπτωσεις.

Ο γονιός που έχει χάσει παιδί δικαιούται να κάνει οτιδήποτε. Γι΄μένα ακόμα και να αυτοδικήσει.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216
Οι παιδεραστές δεν αφιερώνουν την ζωή τους σε μια ανώτερη ιδέα που τους υπερβαίνει δηλώνοντας αμετανόητοι για τις πράξεις τους απέναντι στον φυσικό δικαστή τους.

Σύνελθε.

'ανωτερη ιδεα'? που υπερβαινει ΤΙ ακριβως? προσωπικα δεν ειδα κατι 'ανωτερο' απο μια παρεα παρακατιανών δολοφονων που ηταν τσιρακια τριτων, επι χρημασει.

Δεν σου αναιρω τιποτα! προθυμος είμαι να μαθω και να καταλαβω τι θες να πεις!
Πες μας ρε τυπε αφου ξερεις, διαφωτισε μας...
εξηγα λιγο αυτό με την 'ανωτερη ιδεα'....
Γιατι η διατυπωση σου, θυμισε λιγο έναν γερμανο κυριο με περιεργο μουστακι! -κι αυτος σε κατι 'ανωτερες ιδεες/φυλες' πιστευε!

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Τύπε χαλάρωσε, ένας ψυχάκιας είναι και τίποτα άλλο.

Ένας πλανημένος ονειροπόλος ... ένας συνεπής αγωνιστής των ιδεών του ... ένα τραγικό πρόσωπο ...

Που κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να κρατείται, σκόπιμα, σε συνθήκες φυλακών που θα τον οδηγούσαν στην κόλαση της απόλυτης τρέλας ΧΩΡΙΣ να του δοθεί ούτε το προνόμιο της εκτέλεσης ούτε της αυτοκτονίας και στερούμενος ΚΑΘΕ δικαίωματος συνήθους κρατουμένου αφού πολιτικοί εγκληματίες όπως αυτόν δεν δικαιούνται να επικαλούνται τις ανθρωπιστικές αρχές που διέπουν το κράτος που θέλησε να καταλύσει ...

Όμως τα δεύτερα ΔΕΝ αναιρούν τα πρώτα ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ο γονιός που έχει χάσει παιδί δικαιούται να κάνει οτιδήποτε. Γι΄μένα ακόμα και να αυτοδικήσει.
Προφανως και δεν εξεταζω αυτο, συμπεριφορες συγκρινω. Και δικαιουμαι φυσικα να βγαζω και συμπερασματα.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
500 likes υπέρ στο youtube και μόνο 80 κατά, και στα κομεντς ο κόσμος τον αποθεώνει
μάλλον η κοινωνία έχει άλλη άποψη από την τιβι  :grin:

Για Ελλάδα μιλάμε. Δεν μου κάνει καμία εντύπωση.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ένας πλανημένος ονειροπόλος ... ένας συνεπής αγωνιστής των ιδεών του ... ένα τραγικό πρόσωπο ...

Που κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να κρατείται, σκόπιμα, σε συνθήκες φυλακών που θα τον οδηγούσαν στην κόλαση της απόλυτης τρέλας ΧΩΡΙΣ να του δοθεί ούτε το προνόμιο της εκτέλεσης ούτε της αυτοκτονίας και στερούμενος ΚΑΘΕ δικαίωματος συνήθους κρατουμένου αφού πολιτικοί εγκληματίες όπως αυτόν δεν δικαιούνται να επικαλούνται τις ανθρωπιστικές αρχές που διέπουν το κράτος που θέλησε να καταλύσει ...

Το ιδιο ισχυει και για τον Χιτλερ φανταζομαι.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
'ανωτερη ιδεα'? που υπερβαινει ΤΙ ακριβως? προσωπικα δεν ειδα κατι 'ανωτερο' απο μια παρεα παρακατιανών δολοφονων που ηταν τσιρακια τριτων, επι χρημασει.

Μια σοσιαλιστική κοινωνία ισότητας και δικαιοσύνης όπως εκείνος, εσφαλμένα, την αντιλαμβανόταν.

Άκουσε την απολογία του στο δικαστήριο που έδωσα πριν και θα καταλάβεις ...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Για την Εκκλησια και τις ταυτοτητες, εγω θυμαμαι οτι οι υπογραφες ηταν πανω απο 3 εκατομμυρια, και η ΝΔ δεν ειχε τοτε παρα μονο 2 εκατομμυρια ψηφοφορους. Αρα να υποθεσω οτι πολυς κοσμος εκτος ΝΔ ενταχθηκε σε εκεινη τη σαχλαμαρα κατα των ταυτοτητων.

ηταν ο Χριστόδουλος γι αυτό. Το συστημα τοτε τρομοκρατηθηκε από το πληθος και οι σκοτεινες ξενες δυναμεις "τον αρρωστησαν"  :S

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Η ανώτερη ιδέα για την οποία αγωνιζόταν ο Κουφοντίνας  :grin:

maxresdefault.jpg

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Το ιδιο ισχυει και για τον Χιτλερ φανταζομαι.

Βεβαίως.

Την συνέπεια και την οραματική δράση, οφείλουμε να την αναγνωρίζουμε ΟΠΟΥ και αν αυτή βρίσκεται, ΟΤΙ μορφή και αν αυτή παίρνει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ηταν ο Χριστόδουλος γι αυτό. Το συστημα τοτε τρομοκρατηθηκε από το πληθος και οι σκοτεινες ξενες δυναμεις "τον αρρωστησαν"  :S
Αντε παλι συνωμοσίες. Οι ιδιες δυναμεις που αρρωστησαν και τον Ουγκο Τσαβες?

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216
Μια σοσιαλιστική κοινωνία ισότητας και δικαιοσύνης όπως εκείνος, εσφαλμένα, την αντιλαμβανόταν.

Άκουσε την απολογία του στο δικαστήριο που έδωσα πριν και θα καταλάβεις ...

Ωραια!
Ξυπναει λεμε τωρα ενας βιαστης, και παει και βιαζει ο,τι θηλυκο κινειται στον δρομο!
Τον μαγκωνουν, και επικαλείται 'ισοτητα και δικαιοσυνη στην δοανομη μουνιου-να γαμαμε ολοι απο λιγο'.
Αντιλαμβανοταν εσφαλμένα καποια πραγματα!

Θα του πεις μπραβο τυπε?

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36

Τα χαρακτηριστικά που ανέφερες πάντως είναι τα χαρακτηριστικά των ψυχάκιδων. Με κύριο την έλλειψη μεταμέλειας.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
ηταν ο Χριστόδουλος γι αυτό. Το συστημα τοτε τρομοκρατηθηκε από το πληθος και οι σκοτεινες ξενες δυναμεις "τον αρρωστησαν"  :S

Τελικά μάθαμε ποιoς κόλλησε υπατίτιδα τη Μπέμπα Μπλάνς ?? :)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

το γεγονός ότι οι πολιτικοί της ελλάδας έχουν καταντήσει το ίδιο μισητοί με τους παιδεραστές και τους βιαστές που τους θέλουν όλοι νεκρούς δεν σου λέι τίποτα ? οκ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom