Νέα

Ο Κουφοντίνας πάλι πήρε άδεια. Μήπως τελικά είναι κι αυτός μπουρδελιάρης;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα globalfer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
Τους δικαστές και εισαγγελείς το 1989 ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΛΑΣΠΩΣΕΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ.
Και το πέτυχε.
Για να μη λέμε μαλακίες.
Ασφαλίτης και πραιτωριανός λοιπόν του Ανδρέα ήταν.

Και ο Μομφεράτος και ο Αθανασιάδης
ΤΑ ΕΧΩΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
και τους καθάρισε.

ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΚΑΝΕ.

Κανέναν ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ δεν σκότωσε το καθίκι.

ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΦΟΥΝΤΑ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΛΤΕΖΑ.
τι να σου πω ρε φιλε...αν ισχυουν αυτά που λες εχεις δικιο...εγω τι να σου πω τωρα;;μπορει να είναι ετσι αλλα μπορει και όχι...αυτό που ξερουμε είναι ότι σκοτωνε ανθρώπους που θεωρουσε στυλοβάτες στο συστημα...τωρα όλα τα σεναρια μεσα είναι...εγω δεν είμαι δικηγόρος του και στην τελικη στα αρχιδια μου...
ετσι και αλλοιως προσωπικα είμαι όχι μονο κατά οποιασδηποτε δολοφονιας αλλα και οππισδηποτε μορφης βιας...οποτε .. :dunno:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
αν το εχεις διαβασει και λεει αυτά που λες συμφωνω μαζι σου...το εχεις διαβασει;;
και η ουσια είναι εισαι υπερ η κατά του να λογοκρίνονται βιβλια;;

δεν το εχω διαβασει αλλα ειναι γνωστο οτι αναφερεται εκτενως στις δολοφονιες

ειμαι υπερ του να μη βγαζει χρημα ο καταδικασμενος δολοφονος απο τους φονους του. Δεν ειναι λογκρισια, αμα θελει ας κατσει με 2-3 ιστορικους να τους πει τις αποψεις του να τις καταγραψουν αν ειναι πια τοσο βαριας ιστορικης σημασιας. Ειναι το δε γουσταρω ρε τυπε πηγες εσφαξες τωρα που σαι μεσα πατας στα πτωματα που εσφαξες για να χει μπικινια ο γιος κι η κυρα σου.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
το θεμα δεν ειναι αν αποδεχεσαι τις αποψεις του η οχι, το θεμα ειναι αν θεωρεις σωστο η οχι σαν κοινωνια καποιος χ ψ να πουλαει την ιστορια μιας σειρας φονων που διεπραξε και κερδιζει μετρητο. Οι Αμερικανοι το θεωρουν λαθος, και γω συμφωνω μαζι τους. Δεν ειναι θεμα του με τι ιδεολογικο μανδυα θα ντυσει την ιστορια του, στα παπαρια μου, ειναι το αν δεχεσαι να κανιβαλιζει πτωματα ο καταδικασμενος δολοφονος για να μαζεψει φραγκα.
Σε μερικες πολιτειες της Αμερικης.....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
και ο αλλος στο αγρινιο θα σου πει οτι τους καθαρισε για λογους τιμης , για αυτον ειναι πιο πανω απο τα πολιτικους του κουφοντινα
η λογικη εμενα ειναι θανατος
απο την στιγμη που αυτοι σκοτωνουν ανθρωπους (κουφοντινας - φουκας) δεν βλεπω τωρα τον λογο που πρεπει να ζουν
Υ.Γ. ειμαι υπερ της θανατικης ποινης απο μικρο παιδι
ρε φιλε ετσι είναι όπως το λες...επομένως εγω δεν θα αρνιόμουνα να κυκλοφορησει και ένα βιβλιο από αυτόν και από οποιονδηποτε...
αυτό είναι το θεμα...το βιβλιο όχι αν είναι καλος η κακος αυτος που το εγραψε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
ρε φιλε δεν διαβασες καλα τι γραφω;;ειπα πως το ειδε αυτος...και ο παναγουλης τον πρωθυπουργο πηγε να φαει...δεν ηταν πολιτικη πραξη;;νομιζω ο αλεξ σαν ποιο αρμοδο=ιος μπορει να μας πει αν από το κινητρο του δολοφονου χαρακτηρίζεται και μια δολοφονια αν είναι πολιτικη η όχι...
ξαναλεω προσωπικα διαφωνω καθετα...τι δεν καταλαβες;;
Η εννοια "πολιτικη δολοφονια" ειναι πολιτικος και οχι νομικος ορος.
Μια δολοφονια, δεν καθαγιαζεται απο το αν ειχε πολιτικα κινητρα. Αντιθετως μαλιστα, για καποιους ειναι ακομη πιο απεχθες, αν γινεται μια δολοφονια για κινητρα "πολιτικα".
Και για μενα επισης.
Πολιτικη ειναι διαλογος, μαχη, ιδεες. Οχι σφαιρες. Κι εγω μπορω να πω οτι εχω ιδεολογια να σκοτωνω παιδεραστες. Ειναι οκ? Οχι βεβαια. Οι "ιδεολογικες" (και οχι απαραιτητα "πολιτικες") δολοφονιες δεν αντιμετωπιζονται ευμενεστερα απο το νομο. Αντιθετως μπορούν να χαρακτηρισθούν και "Τρομοκρατια".
Το να σκοτωνω πολιτικους ή ατομα που ασχολουνται με την πολιτικη, ακομη κι αν καθιστά "πολιτικη" την πραξη μου, δεν την καθιστα ουτε λιγοτερο απεχθη, ουτε δικαιολογησιμη.

Επισκέπτης
ρε φιλε ετσι είναι όπως το λες...επομένως εγω δεν θα αρνιόμουνα να κυκλοφορησει και ένα βιβλιο από αυτόν και από οποιονδηποτε...
αυτό είναι το θεμα...το βιβλιο όχι αν είναι καλος η κακος αυτος που το εγραψε
δεν εχω διαβασει το βιβλιο αλλα συμφωνω με τα παραπανω οτι το εκανε καθαρα για τα λεφτα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
δεν το εχω διαβασει αλλα ειναι γνωστο οτι αναφερεται εκτενως στις δολοφονιες

ειμαι υπερ του να μη βγαζει χρημα ο καταδικασμενος δολοφονος απο τους φονους του. Δεν ειναι λογκρισια, αμα θελει ας κατσει με 2-3 ιστορικους να τους πει τις αποψεις του να τις καταγραψουν αν ειναι πια τοσο βαριας ιστορικης σημασιας. Ειναι το δε γουσταρω ρε τυπε πηγες εσφαξες τωρα που σαι μεσα πατας στα πτωματα που εσφαξες για να χει μπικινια ο γιος κι η κυρα σου.
ένα παιδι πριν καποις μερες εγραψε ένα πολύ σωστο ποστ...αν ηθελε ο κουφοντινας θα μπορουσε να διαδωσει το βιβλιο του ελευθερα μεσω του νετ...συμφωνησα με αυτην την αποψη και την βρισκω απολυτως λογικη...
θεωρω αλητεια ειδικα για έναν υποτίθεται πολιτικα μαχομενο το συστημα να προσπαθησει να κονομησει μεσω ενός βιβλιου που γραφει για τις πραξεις του...
αλλα από εκει και περα σαν κοινωνια ειμαστε υποχρεωμένοι να υπερασπιστούμε το δικαιωμα στον οποιονδηποτε να γραψει ένα βιβλιο και επισης σε οποιον θελει να το διαβασει να το κανει...
αλλοιως μιλαμε για μεσαιωνα ...αυτή είναι η δικη μου αποψη

Επισκέπτης
Μια δολοφονια, δεν καθαγιαζεται απο το αν ειχε πολιτικα κινητρα
. Αντιθετως μαλιστα, για καποιους ειναι ακομη πιο απεχθες, αν γινεται μια δολοφονια για κινητρα "πολιτικα".
Και για μενα επισης.
Πολιτικη ειναι διαλογος, μαχη, ιδεες. Οχι σφαιρες. Κι εγω μπορω να πω οτι εχω ιδεολογια να σκοτωνω παιδεραστες. Ειναι οκ? Οχι βεβαια. Οι "ιδεολογικες" (και οχι απαραιτητα "πολιτικες" δολοφονιες δεν αντιμετωπιζονται ευμενεστερα απο το νομο. Αντιθετως μπορούν να χαρακτηρισθούν και "Τρομοκρατια").
Το να σκοτωνω πολιτικους ή ατομα που ασχολουνται με την πολιτικη, ακομη κι αν καθιστά "πολιτικη" την πραξη μου, δεν την καθιστα ουτε λιγοτερο απεχθη, ουτε δικαιολογησιμη.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Μια δολοφονια, δεν καθαγιαζεται απο το αν ειχε πολιτικα κινητρα. Αντιθετως μαλιστα, για καποιους ειναι ακομη πιο απεχθες, αν γινεται μια δολοφονια για κινητρα "πολιτικα".
Οταν καταλυεται η δημοκρατια το συνταγμα πως κρινει τις ενεργειες αυτων που πολεμανε ενοπλα εναντιων των δυναστων;  :birdman:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
Και για μενα επισης.
Πολιτικη ειναι διαλογος, μαχη, ιδεες. Οχι σφαιρες. Κι εγω μπορω να πω οτι εχω ιδεολογια να σκοτωνω παιδεραστες. Ειναι οκ? Οχι βεβαια. Οι "ιδεολογικες" (και οχι απαραιτητα "πολιτικες") δολοφονιες δεν αντιμετωπιζονται ευμενεστερα απο το νομο. Αντιθετως μπορούν να χαρακτηρισθούν και "Τρομοκρατια".
δεν διαφωνω,,,φανταζομαι όμως ότι επιβεβαιώνεις αυτό που ειπα ότι το κινητρο χαρακτηριζει και τον χαρακτηρισμο της δολοφονιας...
δεν ειπα να αθωωθεί γιαυτην την πραξη αλλωστε ουτε οι ιδιοι δεν το ζητησαν...
αλλα πολιτικες δολοφονιες ηταν...σωστα;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
Οταν καταλυεται η δημοκρατια το συνταγμα πως κρινει τις ενεργειες αυτων που πολεμανε ενοπλα εναντιων των δυναστων;  :birdman:
αυτό ειπα και εγω ρε μαριε και εφερα παράδειγμα τον παναγουλη που είναι ''ηρωας''

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Ασχετο, ακυρο. Εντελως ομως.  Τι σχεση εχουν οι πολιτικες δολοφονιες, με την διαφυλαξη του πολιτευματος?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
Ασχετο, ακυρο. Εντελως ομως.  Τι σχεση εχουν οι πολιτικες δολοφονιες, με την διαφυλαξη του πολιτευματος?
ρε αλεξ αυτοι που σκοτωσαν τον τσαουσεσκου ηταν ηρωες η δολοφονοι του κοινου ποινικου δικαιου;;
το πολίτευμα ηταν ο τσαουσεσκου...όχι;;
ο παπαδοπουλος το ιδιο..
όχι;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
δεν διαφωνω,,,φανταζομαι όμως ότι επιβεβαιώνεις αυτό που ειπα ότι το κινητρο χαρακτηριζει και τον χαρακτηρισμο της δολοφονιας...
δεν ειπα να αθωωθεί γιαυτην την πραξη αλλωστε ουτε οι ιδιοι δεν το ζητησαν...
αλλα πολιτικες δολοφονιες ηταν...σωστα;;
Οχι ολες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
ρε αλεξ αυτοι που σκοτωσαν τον τσαουσεσκου ηταν ηρωες η δολοφονοι του κοινου ποινικου δικαιου;;
Ο Τσαουσεσκου δικαστηκε, καταδικασθηκε σε θανατο και εκτελεσθηκε απο αποσπασμα του Ρουμανικου Κρατους.
Τι θελεις να μου πεις ρε Μαριε, δεν καταλαβαινω.
Οτι ο Κουφοντινας ειναι κανενας ηρωας? Τι λυσσας? Τι θες να αποδειξεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom