Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 471
- Πόντοι
- 446
μην πεταχτει κανενας μαλακας και πει ότι συγκρινω κολοκοτρωνη με κουφοντινα...σημαινει ότι δεν εχει καταλαβει τι λεω
σε έπιασε ο πόνος; Εσύ που ονειρεύεσαι εμφύλιους κομένα καεφαλια κα σφαίρες φυτεμένες σε κεφάλια;Αν σκότωνε κάποιον δικό σου,
θα είχε ενδιαφέρον να διαβάζαμε τις απόψεις σου περί μεσαίωνος ....
στο μυαλο του κουφοντινα μπορει να ηταν πολιτικες.συμφωνα με την λογικη των περισσοτερων οχι.για τον κουφοντινα τα θυματα του ηταν ότι για τον κολοκοτρωνη οι τουρκοι...ένα βιβλιο του κολοκοτρωνη θα το διαβαζες η όχι;;
ξαναλεω...για τον κουφοντινα...και ο κολοκοτρωνης ενεδρες εστηνε και σκοτωνε κατοχικη κυβερνηση...
εκτος αν καποιος από αυτους που σκοτωσε ο κουφοντινας ειχε καταπατησει το χωραφι του...
προσεξε,διευκρινιζω...προσωπικα είμαι εναντιον των δολοφονιων αλλα όπως και να εχει αυτές είναι πολιτικες δολοφονιες μιας και δεν ειχε με τα θυματα προσωπικες διαφορες η δεν τους σκοτωνε για ιδιο οφελος...
και οι τουρκοι που πεθαναν από τον κολοκοτρωνη ειχαν καποιους συγγενείς...
εχει επιλεκτικες ευαισθησιες ο λακης μας τυπε.σε έπιασε ο πόνος; Εσύ που ονειρεύεσαι εμφύλιους κομένα καεφαλια κα σφαίρες φυτεμένες σε κεφάλια;
δηλαδη με οσους πολιτικους εχουμε προβλημα περνουμε ενα οπλο και σκοτωνουμε ?για τον κουφοντινα τα θυματα του ηταν ότι για τον κολοκοτρωνη οι τουρκοι...ένα βιβλιο του κολοκοτρωνη θα το διαβαζες η όχι;;
ξαναλεω...για τον κουφοντινα...και ο κολοκοτρωνης ενεδρες εστηνε και σκοτωνε κατοχικη κυβερνηση...
εκτος αν καποιος από αυτους που σκοτωσε ο κουφοντινας ειχε καταπατησει το χωραφι του...
προσεξε,διευκρινιζω...προσωπικα είμαι εναντιον των δολοφονιων αλλα όπως και να εχει αυτές είναι πολιτικες δολοφονιες μιας και δεν ειχε με τα θυματα προσωπικες διαφορες η δεν τους σκοτωνε για ιδιο οφελος...
ρε φιλε δεν διαβασες καλα τι γραφω;;ειπα πως το ειδε αυτος...και ο παναγουλης τον πρωθυπουργο πηγε να φαει...δεν ηταν πολιτικη πραξη;;νομιζω ο αλεξ σαν ποιο αρμοδο=ιος μπορει να μας πει αν από το κινητρο του δολοφονου χαρακτηρίζεται και μια δολοφονια αν είναι πολιτικη η όχι...δηλαδη με οσους πολιτικους εχουμε προβλημα περνουμε ενα οπλο και σκοτωνουμε ?
ρε συνοδοιπορε μου του μαντσεστερ(ολυμπιακος ειμαι αν και δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα) για ολα αυτα εχει αποφανθει η δικαιοσυνη τι αλλο να πει ο αλεξ?ρε φιλε δεν διαβασες καλα τι γραφω;;ειπα πως το ειδε αυτος...και ο παναγουλης τον πρωθυπουργο πηγε να φαει...δεν ηταν πολιτικη πραξη;;νομιζω ο αλεξ σαν ποιο αρμοδο=ιος μπορει να μας πει αν από το κινητρο του δολοφονου χαρακτηρίζεται και μια δολοφονια αν είναι πολιτικη η όχι...
ξαναλεω προσωπικα διαφωνω καθετα...τι δεν καταλαβες;;
οποιος δηλαδή εχει διαβασει το ''ο αγωναςμου'' σημαινει ότι είναι ναζι;;ελεος...όμως το βιβλιο κυκλοφορει ελευθερα κυριε λακη
για τον κουφοντινα τα θυματα του ηταν ότι για τον κολοκοτρωνη οι τουρκοι...ένα βιβλιο του κολοκοτρωνη θα το διαβαζες η όχι;;
Αυτη ηταν η δικια του ιδεολογια αυτο επραττε. Δεν εξεταζουμε εδω αμα ειχε δικιο η οχι.δηλαδη με οσους πολιτικους εχουμε προβλημα περνουμε ενα οπλο και σκοτωνουμε ?
μια χαρα τα καταλαβα ολα απλα δεν μπορω να μπαινω στο μυαλο του καθενος για το πως βλεπει ο καθενας μια δολοφονιαρε φιλε δεν διαβασες καλα τι γραφω;;ειπα πως το ειδε αυτος...και ο παναγουλης τον πρωθυπουργο πηγε να φαει...δεν ηταν πολιτικη πραξη;;νομιζω ο αλεξ σαν ποιο αρμοδο=ιος μπορει να μας πει αν από το κινητρο του δολοφονου χαρακτηρίζεται και μια δολοφονια αν είναι πολιτικη η όχι...
ξαναλεω προσωπικα διαφωνω καθετα...τι δεν καταλαβες;;
σε έπιασε ο πόνος; Εσύ που ονειρεύεσαι εμφύλιους κομένα καεφαλια κα σφαίρες φυτεμένες σε κεφάλια;
δεν εχω εμπιστοσυνη στην δικαιοσύνη...ασε να μας πει ο αλεξ αν είναι ετσιρε συνοδοιπορε μου του μαντσεστερ(ολυμπιακος ειμαι αν και δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα) για ολα αυτα εχει αποφανθει η δικαιοσυνη τι αλλο να πει ο αλεξ?
θελεις σωστα θελεις λαθος ο κουφοντιανας είναι προφανες ότι σκοτωσε αυτους που σκοτωσε επειδή θεωρουσε ότι καταπιεζαν τον λαο η τους λαους γενικοτερα...ολοι σας κατά καιρο εχετε βρισει τους αμερικανους και το νατο και τα λοιπα...που σημαινει ότι θεωρείτε τον αμερικανο νταβατζη των λαων...ε αυτος τους καθαριζε...ειπαμε διαφωνούμε αλλα τα κινητρα του ηταν πολιτικα...δεν του πατησε κανενας το τριφυλι όπως του αλλουνού από το αγρινιο που καθαρισε 5...μια χαρα τα καταλαβα ολα απλα δεν μπορω να μπαινω στο μυαλο του καθενος για το πως βλεπει ο καθενας μια δολοφονια
;) το'πιασεςΑυτη ηταν η δικια του ιδεολογια αυτο επραττε. Δεν εξεταζουμε εδω αμα ειχε δικιο η οχι.
υστερα το να διαβασεις ένα βιβλιο δεν σημαινει ότι αποδεχεσαι και αυτά που γραφει...μην τρελλαθουμε...
οποιος δηλαδή εχει διαβασει το ''ο αγωναςμου'' σημαινει ότι είναι ναζι;;ελεος...όμως το βιβλιο κυκλοφορει ελευθερα κυριε λακη και μοπορει και εγω η και εσυ να εχεις καποιο συγγενή θυμα από τις ναζιστικες θηριωδιες...όχι;;
θελεις σωστα θελεις λαθος ο κουφοντιανας είναι προφανες ότι σκοτωσε αυτους που σκοτωσε επειδή θεωρουσε ότι καταπιεζαν τον λαο η τους λαους γενικοτερα...ολοι σας κατά καιρο εχετε βρισει τους αμερικανους και το νατο και τα λοιπα...που σημαινει ότι θεωρείτε τον αμερικανο νταβατζη των λαων...ε αυτος τους καθαριζε...
αν το εχεις διαβασει και λεει αυτά που λες συμφωνω μαζι σου...το εχεις διαβασει;;το θεμα δεν ειναι αν αποδεχεσαι τις αποψεις του η οχι, το θεμα ειναι αν θεωρεις σωστο η οχι σαν κοινωνια καποιος χ ψ να πουλαει την ιστορια μιας σειρας φονων που διεπραξε και κερδιζει μετρητο. Οι Αμερικανοι το θεωρουν λαθος, και γω συμφωνω μαζι τους. Δεν ειναι θεμα του με τι ιδεολογικο μανδυα θα ντυσει την ιστορια του, στα παπαρια μου, ειναι το αν δεχεσαι να κανιβαλιζει πτωματα ο καταδικασμενος δολοφονος για να μαζεψει φραγκα.
και ο αλλος στο αγρινιο θα σου πει οτι τους καθαρισε για λογους τιμης , για αυτον ειναι πιο πανω απο τα πολιτικους του κουφοντιναθελεις σωστα θελεις λαθος ο κουφοντιανας είναι προφανες ότι σκοτωσε αυτους που σκοτωσε επειδή θεωρουσε ότι καταπιεζαν τον λαο η τους λαους γενικοτερα...ολοι σας κατά καιρο εχετε βρισει τους αμερικανους και το νατο και τα λοιπα...που σημαινει ότι θεωρείτε τον αμερικανο νταβατζη των λαων...ε αυτος τους καθαριζε...ειπαμε διαφωνούμε αλλα τα κινητρα του ηταν πολιτικα...δεν του πατησε κανενας το τριφυλι όπως του αλλουνού από το αγρινιο που καθαρισε 5...
αυτό λεμε...
Ποιος ηθελες να επιλεξει τον Κουφοντινα;Τον Κουφοντίνα ποιός τον επέλεξε ;;;