Νέα

Ο Κοψιάλης στήνει παγίδα σε παιδόφιλο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 968
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 229
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.339
Πόντοι
3.656
Στα σοβαρά...όπως σου είπα χτες....όποιος δεν προσαρμόζεται με τις εποχές νομοτελειακά θα χάσει. Αν όχι οικονομικά ακόμα και ψυχολογικά. Οπότε ναι πριν το 2010 μπορεί να είχε περισσότερο κόσμο έξω...και όλα ήταν καλύτερα. Όλα αυτά ήταν λεφτά φούσκα...δανεικά...αέρας....κλανιά.

Το γιατί έγιναν όλα αυτά όμως δεν περιορίζεται σε ένα "να ψοφήσουν όλοι''. Το να περιμένεις να ορίζεις την ζωή σου από τις εξόδους και τα ακριβά αμάξια και τα ακριβά ρολόγια και τις καγκουριές είναι κακομοιριά. Να βρίζει κάποιος που καταστράφηκε και τώρα δεν έχει ούτε το νερό να πληρώσει εντάξει να το δεχόμουν. Εννοείται ότι κλαίγεσαι και πολύ μάλιστα.
Και να τους πω μπράβο δηλαδή θες ;;;

κατά βάθος ... έχω μια ελπίδα ... ότι κάποιοι φταίχτες ... θα την πληρώσουν ... ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ ;;

Αν αλλάξει η κατάσταση ... τα απόνερα ... θα ξεπλύνουν κι εμάς.

Οι αμφισβητίες της κρίσης, να ψοφήσουν με κακό ψόφο . Όχι δεν θα λυπηθώ , θα το χαρώ κι όλας.
Είναι είτε καθάρματα είτε φταίχτες. Ακόμη και τέρμα ηλίθιοι να είναι , που τα λένε όσα λένε , λόγω βλακείας ,
πάλι είναι επικίνδυνοι και επιζήμιοι .

Αν έχεις πρόβλημα με όσα γράφω, θα πρότεινα να με βάλεις λίστα αγνόησης.
Μην περιμένεις να αλλάξω ύφος. Δεν θα γίνει ποτέ. Take it or leave it ....
Και σίγουρα, δεν θα με κάνεις εσύ και μην το πάρεις προσωπικά ... ή οποιoσδήποτε άλλος εδώ ... να αλλάξω ύφος .

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.339
Πόντοι
3.656
Πρέπει όσοι γονείς αφήνουν τα παιδιά να έχουν σόσιαλ να κατηγορούνται για παραμέληση ανηλίκου
Σωστό . Τουλάχιστον το προφίλ να μην είναι εμφανές σε αγνώστους και να μην μπορούν να δέχονται προτάσεις φιλίας από αγνώστους . Στην αρχή μπορεί με την επίβλεψη γονιού να προσθέσει ως φίλους, υπαρκτούς φίλους της ηλικίας και στη συνέχεια να δέχεται αιτήματα μόνο από φίλους με κοινούς φίλους.

Με το που ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΕΝΗΛΙΚΟΣ πάει να στείλει pm σε παιδί ... να παίρνει μηνυμα ....
ΕΙΜΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ .... ΜΕΓΑΛΕ ΣΤΡΙΨΕ .... ΣΤΕΛΝΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΣΥΝΟΜΙΛΗΚΟΥΣ ΣΟΥ ...
για να μην ψάξω εγώ να σε βρω ...

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Βρε βρε το βαρύ αρσενικό που κουνάει και το δάχτυλο!
Πραγματικά πιο καφενετζης παπατζης σε αυτό το φόρουμ δεν υπαρχει

Ακόμα και τα γαλάζια σκυλιά κρατούν ένα επίπεδο. Η τουλάχιστον δε σου βγάζουν τα μάτια με τη γραμματοσειρά

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.307
Πόντοι
1.056
Τον κοψιαλη τον πηρε ο πονος για τα μικρα κοριτσακια,οσο πηρε και το Athens Magazin για την αειμνηστη Ραφαελα Πιτσικαλη.

Αν ειναι δυνατον!Εαν ημουνα πατερας της θα χα μιλησει ηδη με τον δικηγορο να τους γαμησω τον κωλο μεχρι να βγει αιμα και να το δειχνει το Σκαι λαιβ μεταδοση.

Αναρτηση μολις τεσσαρων ωρων της σελιδας

IMG_9366.jpeg

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.048
Πόντοι
3.656
Και να τους πω μπράβο δηλαδή θες ;;;

κατά βάθος ... έχω μια ελπίδα ... ότι κάποιοι φταίχτες ... θα την πληρώσουν ... ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ ;;

Αν αλλάξει η κατάσταση ... τα απόνερα ... θα ξεπλύνουν κι εμάς.

Οι αμφισβητίες της κρίσης, να ψοφήσουν με κακό ψόφο . Όχι δεν θα λυπηθώ , θα το χαρώ κι όλας.
Είναι είτε καθάρματα είτε φταίχτες. Ακόμη και τέρμα ηλίθιοι να είναι , που τα λένε όσα λένε , λόγω βλακείας ,
πάλι είναι επικίνδυνοι και επιζήμιοι .

Αν έχεις πρόβλημα με όσα γράφω, θα πρότεινα να με βάλεις λίστα αγνόησης.
Μην περιμένεις να αλλάξω ύφος. Δεν θα γίνει ποτέ. Take it or leave it ....
Και σίγουρα, δεν θα με κάνεις εσύ και μην το πάρεις προσωπικά ... ή οποιoσδήποτε άλλος εδώ ... να αλλάξω ύφος .
Κάνε ότι θες τύπε...σιγά μη κάτσω να σκάσω για το τι αραδιάζεις...

Οι ψόφοι και οι καρκίνοι που εύχεσαι σε χαρακτηρίζουν όχι με καλό τρόπο.

Και το φλεξάρισμα αλλά τουλάχιστον αυτό έχει και λίγο πλάκα να διαβάζουμε και καμιά μαλακία.

Δεν κάνω κανέναν ιγκνόρ σιγά μη κάνω και ασφαλιστικά μέτρα :2funny:

Συνέχισε το έργο σου :rockon:

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Κάτι βρωμάει εδώ...Γνωστός ινφλουενσερ "παγιδεύει" παιδόφιλο με τη βοήθεια γνωστού τικτόκερ μπάτσου φίλου του...:think:

Κινηματογραφικά πλάνα, μυστικός ο Κοψιάλης, πρόλογος στο βίντεο,κοινωνικό μήνυμα για τους γονείς...Ρε τι κάνει ο κόσμος για τα λαικ...

Εν τω μεταξύ πόσο πιθανό πατέρας που του έδειξε η κόρη του τέτοια μηνύματα να πάει πρώτα στον κολλητό του τον ινφλουενσερ κι όχι στην αστυνομία...

Επίσης πόσο πιθανό η αστυνομία να δεχτεί να γίνει τέτοιο σκηνικό και μάλιστα δημόσια στην ουσία...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.089
Πόντοι
6.515
Έχεις δίκιο σε όλα λάθος ο τρόπος της αστυνομίας λάθος το ότι μπλέχτηκε ο youtuber μεγάλες οι ευθύνες των γονιών αλλά πρέπει να αλλάξουν και οι νόμοι.Σε αυτήν εδώ την περίπτωση και άλλες αντίστοιχες έπρεπε να πηγαίνει μέσα για κακούργημα έστελνε φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου και έστελνε αντίστοιχα χυδαία μηνύματα σε ένα 13χρονο και όταν νόμιζε πως θα είναι μόνο του σπίτι πήγε να το βρει πήγε μέσα σε ξένο σπίτι να συναντήσει ανήλικο να κάνει τι;Να το βιάσει;Να κλέψει το σπίτι;Να απαγάγει το παιδί;Όλα πιθανά σίγουρα όμως όχι για να παίξει με το παιδί επιτραπέζιο που και αυτό παράνομο θα ήταν με ένα ανήλικο που δεν ξέρει.
Σωστο αυτο, πως ο τυπος δεν φοβηθηκε να μπει σε ενα αγνωστο σπιτι σε αλλη πολη μαλιστα, για να συνευρεθει με ενα παιδι :think:

το παιδι ηταν ο μονος κατοικος του σπιτιου?
τι του ειπαν οι αλλοι και τον επεισαν να ελθει με το υπεραστικο 3 ωρες ?

εμενα περα απο τη διαστροφη του τυπου ολο αυτο μου βρωμαει, πολυ φοβαμαι σε λιγο θα στηνουν βιασμους και δεν ξερω τι ακομα για τα κλικ στα youtube :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.048
Πόντοι
3.656
Μπόμπο ... με το ...

μένω φιλοθέη ....

γαμάς ;
καμιά αλητεία παίζει ;;

αν κανονίσεις σκηνικό με τίποτε μουνέτα, θα σου πάρω παλτό να σε κάνω νονό !
Αν σου κάθεται επειδή μένεις σε καλύτερο μέρος από αυτή τότε έχεις κάτι λάθος.

Αν σου κάθεται ενώ σε βλέπει με την καμπαρντίνα του νταβά τότε κάτι πάει λάθος με αυτήν :tooth:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.339
Πόντοι
3.656
Αν σου κάθεται επειδή μένεις σε καλύτερο μέρος από αυτή τότε έχεις κάτι λάθος.

Αν σου κάθεται ενώ σε βλέπει με την καμπαρντίνα του νταβά τότε κάτι πάει λάθος με αυτήν :tooth:

Δεν απαντάς τη βασική ερώτηση !!!!!

Καμιά αλητεία παίζει ;;;

Πιστεύεις ειλικρινά ότι ... πολλές γκόμενες είναι με τα καλά τους ;
Μας νοιάζει αυτό ;;;;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.048
Πόντοι
3.656
Δεν απαντάς τη βασική ερώτηση !!!!!

Καμιά αλητεία παίζει ;;;

Πιστεύεις ειλικρινά ότι ... πολλές γκόμενες είναι με τα καλά τους ;
Μας νοιάζει αυτό ;;;;
Γιατί τύπε θα μου ζητήσεις να ανεβάσω και φωτογραφία της γκόμενας δίπλα από τα κλειδιά της πόρσε? :2funny:

Hristos .

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2023
Like
2.470
Πόντοι
446
Σωστο αυτο, πως ο τυπος δεν φοβηθηκε να μπει σε ενα αγνωστο σπιτι σε αλλη πολη μαλιστα, για να συνευρεθει με ενα παιδι :think:

το παιδι ηταν ο μονος κατοικος του σπιτιου?
τι του ειπαν οι αλλοι και τον επεισαν να ελθει με το υπεραστικο 3 ωρες ?

εμενα περα απο τη διαστροφη του τυπου ολο αυτο μου βρωμαει, πολυ φοβαμαι σε λιγο θα στηνουν βιασμους και δεν ξερω τι ακομα για τα κλικ στα youtube :confused:
Παρατραβηγμενο μου φαίνεται άντε κάποιοι μπορεί να στήσουν κάτι τέτοιο για views στο youtube αλλά ποιος είναι αυτός που θα δεχθεί να κατηγορηθεί για κάτι τέτοιο γνωρίζοντας το;Τώρα το ότι ήρθε από μακριά δεν λέει για εμένα κάτι αν ο άλλος είναι διεστραμμένος στην απόσταση 3 ωρών θα κολλήσει;

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.450
Πόντοι
456
τι δουλεία έχει ένα 12χρονο 13χρονο γενικά από 16 και κάτω να έχει σόσιαλ μίντια;
οι γονείς τι εποπτεία έχουν και αφήνουν τα παιδιά τους στο στόμα του λύκου;
Ήδη στην Αμερική αρκετές χώρες απαγόρευσαν την χρήση τους σε ανήλικους
Το να αφήνεις ένα παιδί τέτοιας ηλικίας στο ίντερνετ ανεξέλεγκτο είναι σαν να έχεις αφήσει την μηχανή σου με τα κλειδιά επάνω αναμμένη και να λες μετά ότι πως έγινε και στην έκλεψαν
Πρέπει όσοι γονείς αφήνουν τα παιδιά να έχουν σόσιαλ να κατηγορούνται για παραμέληση ανηλίκου
Αλήθεια;
Σε ποιό νόμο γράφει ότι αν αφήσεις τα κλειδιά της μηχανής πάνω στη μηχανή, κάποιος δικαιούται να την κλέψει;
Ναι, κάν' το για να προστατευτείς, αλλά το ότι δεν προστατεύτηκες, δε σημαίνει ότι παίρνει το δίκιο ο κλέφτης ή ο ανώμαλος.

Antonis78

Προμότορας
Εγγρ.
12 Νοε 2018
Like
4.853
Αλήθεια;
Σε ποιό νόμο γράφει ότι αν αφήσεις τα κλειδιά της μηχανής πάνω στη μηχανή, κάποιος δικαιούται να την κλέψει;
Ναι, κάν' το για να προστατευτείς, αλλά το ότι δεν προστατεύτηκες, δε σημαίνει ότι παίρνει το δίκιο ο κλέφτης ή ο ανώμαλος.
Σε ποιο σημείο της απάντησης μου λέω ότι έχει δίκαιο ο παραβάτης;;;

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.450
Πόντοι
456
Σε ποιο σημείο της απάντησης μου λέω ότι έχει δίκαιο ο παραβάτης;;;
Όταν εστιάζεις στο τι έκαναν οι γονείς και το παιδί, ουσιαστικά ρίχνεις εκεί την ευθύνη.
Αδερφέ, δεν ξέρω αν έχεις παιδιά ή όχι. Σου απαντώ εγώ ως γονέας:
Το παιδί σου θα βγει έξω σε καφέ ως ανήλικο, θα πάει εκδρομή 3ήμερη με το σχολείο και θα δώσεις τη συγκατάθεσή σου χωρίς να μπορείς να το προσέχεις, θα πάει φροντιστήριο και θα γυρνάει στις 10 το βράδυ, θα χρησιμοποιήσει μέσα μαζικής μεταφοράς όπου κυκλοφοράει κάθε καρυδιάς καρύδι.
Δε σε κάνει κακό γονιό αυτό, ούτε το παιδί κάνει κάτι παράλογο. Οι ανώμαλοι είναι το πρόβλημα και όχι τα παιδιά μας, παρ' το χαμπάρι.

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.706
Πόντοι
5.595
τι δουλεία έχει ένα 12χρονο 13χρονο γενικά από 16 και κάτω να έχει σόσιαλ μίντια;
οι γονείς τι εποπτεία έχουν και αφήνουν τα παιδιά τους στο στόμα του λύκου;
Ήδη στην Αμερική αρκετές χώρες απαγόρευσαν την χρήση τους σε ανήλικους
Το να αφήνεις ένα παιδί τέτοιας ηλικίας στο ίντερνετ ανεξέλεγκτο είναι σαν να έχεις αφήσει την μηχανή σου με τα κλειδιά επάνω αναμμένη και να λες μετά ότι πως έγινε και στην έκλεψαν

Δεν ισχύει αυτό. Στο 99% των χωρών το όριο είναι 13 ετών αλλά ΟΚ μην αφήσουμε την πραγματικότητα να χαλάσει μια ιστορία.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.089
Πόντοι
6.515
Παρατραβηγμενο μου φαίνεται άντε κάποιοι μπορεί να στήσουν κάτι τέτοιο για views στο youtube αλλά ποιος είναι αυτός που θα δεχθεί να κατηγορηθεί για κάτι τέτοιο γνωρίζοντας το;Τώρα το ότι ήρθε από μακριά δεν λέει για εμένα κάτι αν ο άλλος είναι διεστραμμένος στην απόσταση 3 ωρών θα κολλήσει;
Τραβηγμενο δεν είναι από την άλλη πως μπήκε σε ένα σπίτι ξένο έτσι
Αν ήταν κάποιος μέσα...
Αν ερχόταν μπαμπάς μαμά γιαγιά παππους...
Τι διαβεβαιωσεις είχε ότι θα κάνει ότι ήθελε και από ποιους?

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.847
Πόντοι
216
Φυσικα και ισχυει
Η ελευθερια του ενος αρχιζει εκει που τελειωνει η ελευθερια του αλλου
Αν μια πραξη δεν πειραζει κανεναν, δεν παραβιαζει καμια ελευθερια κανενος, δεν ειναι εγκλημα και δεν υπαρχει λογος να ειναι
Για ποιο λογο να ειναι;
Ολα τα "εγκληματα" χωρις θυματα κρυβουν πολιτικες σκοπιμοτητες απο πισω και δε θα επρεπε να υπαρχουν
Ω Θεέ μου...

Οκ, ισχύει.

Mike45gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2021
Like
2.859
Πόντοι
446
Τι έγινε;;;
Τώρα το παίζει καλό παιδί ο κοψιαλης;;;; μετά τον ντόρο για μαστροπεια ξεπλένει την ντροπή;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom