Νέα

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παντρεύεται!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ωρίων
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 65K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.502
Πόντοι
12.946
Έτσι μπράβο η ναυτάρα μας. Πάρε όμως και μια καρδάρα στις αποσκευές σου γιατί οι θαλάσσιοι ελέφαντες έχουν πολύ γάλα και το πλήρωμα θέλει καζάν ντιπί.
Ξέρει όμως να ξεχωρίζει τους αρσενικούς από τους θηλυκούς μην έχουμε
τίποτα "περιπέτειες" :confused:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.143
Πόντοι
3.506
Έκλεισε η θέση να περάσει αύριο πρωί να υπογράψει σύμβαση και να πάρει τα εισιτήρια,
οι ανταμοιβές θα είναι πολύ λαρτζ :cool2:
Θα περάσω άυριο νωρίς όπωσδήποτε να υπογράψω την σύμβαση! Η αλήθεια είναι πως τώρα τελευταία ανακάλυψα πως μου αρέσει η μαγειρική και νομίζω πως θα τα πάω καλα! Το μισθολογικό κομμάτι της συμφωνίας δεν με απασχολεί και τόσο, είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα έχω για γραμματέα μου μια γκέισα :glasses:

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
2.536
Δεν ξέρω όμως πως αρμέγουν τις θαλάσσιες ελεφαντίνες :confused: Πρέπει να μου δείξει κάποιος :cheesy:
Φίλε μου, όταν πας σε μια καινούργια δουλειά δεν λες "δεν ξέρω". Λες ότι ξέρεις και θα δεις μετά πως θα γίνει.
Ξέρει όμως να ξεχωρίζει τους αρσενικούς από τους θηλυκούς μην έχουμε
τίποτα "περιπέτειες" :confused:
Αν θέλει γκέισες να τον κάνουν να νιώσει σαν αυτοκράτορας , θα συγκεντρωθεί και θα τις ξεχωρίσει. Όλα τα θηλυκά έχουν βυζιά. Υποθέτω το ξέρει αυτό. Ελπίζω δηλαδή.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.502
Πόντοι
12.946
Θα περάσω άυριο νωρίς όπωσδήποτε να υπογράψω την σύμβαση! Η αλήθεια είναι πως τώρα τελευταία ανακάλυψα πως μου αρέσει η μαγειρική και νομίζω πως θα τα πάω καλα! Το μισθολογικό κομμάτι της συμφωνίας δεν με απασχολεί και τόσο, είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα έχω για γραμματέα μου μια γκέισα :glasses:
Είμαι απόλυτα σίγουρος για την επιτυχία :sunglasses: ο κινέζος μόνο ρύζι παγκολίν ήξερε και πορκ :angry:
για τα λεφτά, εντάξει τώρα μη τα λέμε δημόσια υπάρχουν και αμοιβές κάτω από το τραπέζι :wink:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.143
Πόντοι
3.506
Φίλε μου, όταν πας σε μια καινούργια δουλειά δεν λες "δεν ξέρω". Λες ότι ξέρεις και θα δεις μετά πως θα γίνει.

Αν θέλει γκέισες να τον κάνουν να νιώσει σαν αυτοκράτορας , θα συγκεντρωθεί και θα τις ξεχωρίσει. Όλα τα θηλυκά έχουν βυζιά. Υποθέτω το ξέρει αυτό. Ελπίζω δηλαδή.
:cheesy::cheesy:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Σε άλλα νέα...
Αυτός ο @Ωρίων για όλους έκλεισε γραμματείς,εμένα έκλεισε τα @@ μου....
Θέλω μια με αυστηρά business dressing code και γυαλιά.

:coffee:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Κι εμείς εδώ δουλεύουμε, ψάχνουμε για πληρώματα. Νομίζω ότι είναι καιρός
να διώξεις τον Κινέζο μάγειρα με τις συνταγές ρύζι παγκολίν και να προσλάβουμε
τον κ. @Αγράμματος να μας φτιάχνει ριγκατόνι 4 τυριά :happy:
Πλέον υπάρχουν καλές επιλογές για πλήρωμα.
Σαλβαδοριανοί τατουαζάτοι μέλη συμμοριών που θέλουν να ξεφύγουν,είναι καλά παιδιά όμως(:confused:)και Γεωργιανοί που είναι γνωστοί για την ηρεμία και την εντιμότητα τους(:confused:)....

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.502
Πόντοι
12.946
Σαλβαδοριανοί τατουαζάτοι μέλη συμμοριών που θέλουν να ξεφύγουν,είναι καλά παιδιά όμως(:confused:)και Γεωργιανοί που είναι γνωστοί για την ηρεμία και την εντιμότητα τους(:confused:)....

Ξέρω, βγάζουν κάτι εκατομμύρια και μετά λένε δεν μας παίρνει το budget
και όπου βρουν πιο φτηνά :confused:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.502
Πόντοι
12.946
Σε άλλα νέα...

Το αφεντικό τρέχει για deals, μπήκε στις 6 το πρωί έκανε κάτι λαικ
και μετά για δουλειά, άμα γυρίσει θα κανονίσουμε :grin:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Εκείνη την ώρα θα επέστρεψε από την έξοδο του.
Τώρα θα κοιμάται σαν βόδι....
Τι είναι ανώμαλος σαν εμάς να πηγαίνει 06.00 για τρέξιμο και γυμναστήριο?

:confused::confused::confused:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.502
Πόντοι
12.946
Εκείνη την ώρα θα επέστρεψε από την έξοδο του.
Τώρα θα κοιμάται σαν βόδι....
Τι είναι ανώμαλος σαν εμάς να πηγαίνει 06.00 για τρέξιμο και γυμναστήριο?

:confused::confused::confused:
Α έτσι κάνει και μας λέει ότι τρέχει για την εταιρεία, θα τον παρακολουθήσουμε
να δούμε :cool2:

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.043
Πόντοι
6.236
Σε άλλα νέα...

Τα κριτήρια επιλογής των δικαιούχων του προγράμματος secretary pass ήταν αντικειμενικά.

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.043
Πόντοι
6.236
Το αφεντικό δεν κοιμάται ποτέ ούτε χαζολογάει. Με το μόνο που ασχολείται είναι η ευημερία τόσο του ίδιου και του μπαμπά του όσο και των συνεργατών του.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Το αφεντικό δεν κοιμάται ποτέ ούτε χαζολογάει. Με το μόνο που ασχολείται είναι η ευημερία τόσο του ίδιου και του μπαμπά του όσο και των συνεργατών του.
cat-box.gif

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.043
Πόντοι
6.236

Εμείς θέλουμε ηρεμία. Εδώ ο @Αγράμματος που είναι φίλος καρδιακός, για να είναι σίγουρος ότι θα τον πάρουμε, έκανε 6 μήνες σεμινάρια ρέικι πριν υποβάλει την αίτηση.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Εμείς θέλουμε ηρεμία. Εδώ ο @Αγράμματος που είναι φίλος καρδιακός, για να είναι σίγουρος ότι θα τον πάρουμε, έκανε 6 μήνες σεμινάρια ρέικι πριν υποβάλει την αίτηση.
Το ρέικι είναι θεραπευτικό αλλά είχα ακούσει ότι είναι μια γέφυρα προς την ομοφυλοφιλία,ή μήπως ήταν κάτι σε Ινδουιστικό?
Τα έχω μπερδέψει.

:think:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.502
Πόντοι
12.946
Και τι να το κάνουμε το ρέικι?
Εμείς πεινάμε, θέλουμε παστίτσιο :tickedoff:

zevgarips

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2024
Like
1.224
Πόντοι
201
γειτονιά :grin: άνω Πόλη την λένε τα τελευταία χρόνια - είχε άλλο όνομα τα παλαιότερα χρόνια 60ς 70ς 80ς το θυμάμαι από την γιαγιά μου - όλοι αλλιώς την λέγαμε
Καλημέρα σας συγνώμη για την αργοπορία αλλά έλειπα για το γνωστό δυομισαήμερο χαλάρωσης από τον κάματο της τετραμισαήμερης εργασίας μου .Η οδός μαύρης πέτρας λέγετε μαύρης πέτρας λίγα χρόνια αφότου οι πρώτοι πρόσφυγες από τον Πόντο στήσαν τις πρώτες τους παράγκες εκεί, η γιαγιά του φίλου μου που έμενε στην οδό μας έλεγε ότι όταν φτάσαν εκεί από το πάνω μέρος της οδού Ακροπόλεως δεν υπήρχαν κτήρια και εκεί στήσαν τις πρώτες παράγκες οι πρόσφυγες ,τα δε οικόπεδα αυτά ανήκαν σε κάποιον λαδέμπορα από τη Χαλκιδική που είχε το αρχοντικό του από την κάτω μεριά της Ακροπόλεως , του τα απαλλοτρίωσε το κράτος με το αζημίωτο και τα έδωσε στους πρόσφυγες .Ο λαδεμπορας έλεγε το μέρος εκεί μαύρη πέτρα γιατί ήταν κακοτράχαλο και πολλά από τα βράχια ήταν κατάμαυρα και έτσι πήρε το στενό το όνομα μαύρης πέτρας ...αυτά μπορώ να συνεισφέρω εγώ στην λαογραφία του τόπου της μαύρης πέτρας χαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom