Νέα

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παντρεύεται!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ωρίων
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.213
Πόντοι
3.506
Καλημέρα σας συγνώμη για την αργοπορία αλλά έλειπα για το γνωστό δυομισαήμερο χαλάρωσης από τον κάματο της τετραμισαήμερης εργασίας μου .Η οδός μαύρης πέτρας λέγετε μαύρης πέτρας λίγα χρόνια αφότου οι πρώτοι πρόσφυγες από τον Πόντο στήσαν τις πρώτες τους παράγκες εκεί, η γιαγιά του φίλου μου που έμενε στην οδό μας έλεγε ότι όταν φτάσαν εκεί από το πάνω μέρος της οδού Ακροπόλεως δεν υπήρχαν κτήρια και εκεί στήσαν τις πρώτες παράγκες οι πρόσφυγες ,τα δε οικόπεδα αυτά ανήκαν σε κάποιον λαδέμπορα από τη Χαλκιδική που είχε το αρχοντικό του από την κάτω μεριά της Ακροπόλεως , του τα απαλλοτρίωσε το κράτος με το αζημίωτο και τα έδωσε στους πρόσφυγες .Ο λαδεμπορας έλεγε το μέρος εκεί μαύρη πέτρα γιατί ήταν κακοτράχαλο και πολλά από τα βράχια ήταν κατάμαυρα και έτσι πήρε το στενό το όνομα μαύρης πέτρας ...αυτά μπορώ να συνεισφέρω εγώ στην λαογραφία του τόπου της μαύρης πέτρας χαχα
Δεν με έπιασες αλλά δεν πειράζει :smiling-face-with-heart-eyes: η άνω Πόλη μέχρι τα χρόνια του πατέρα μου λέγονταν Ακρόπολη εξού και η οδός Ακροπόλεως και εμείς Ακρόπολη τες - εκεί τελειώνουν τα κάστρα είναι το άκρο τής πόλης - κυρίως έμεναν Τούρκο γύφτοι και πρόσφυγες από μικρά Ασία όπως η γιαγιά μου

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.213
Πόντοι
3.506
Ξεκωλιάρα ζητούσες χθες από τον Ωρίωνα, όχι πουτανίτσα.... Κοίτα Τζίμη φίλε μου, αν εσύ λες στις γκόμενές σου "καλημέρα ξεκωλιάρα μου" ή " τι θα φάμε σήμερα καριόλα μου ; " είναι λογικό κάποια στιγμή να φας καμία με τον τηγάνι στην κεφάλα. Έτσι είναι αυτά τα αρχέτυπα.
Εσύ τώρα μαζί μας είσαι η με τίς γυναίκες :think: δεν πιστεύω μαζί με τίς ναυτιλιακές εταιρείες να έχετε και καμιά ΜΚΟ με φεμινίστριες :2funny:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
17.598
Πόντοι
12.946
Εσύ τώρα μαζί μας είσαι η με τίς γυναίκες :think: δεν πιστεύω μαζί με τίς ναυτιλιακές εταιρείες να έχετε και καμιά ΜΚΟ με φεμινίστριες :2funny:
Από όλα έχει ο όμιλος @Ωρίων , μόνο το μπουρδελάκι που μας έταξε δε βλέπω :undecided-old:
δεν πιστεύω να το έχει ανοίξει και να το κρατάει για τον εαυτό του.

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.213
Πόντοι
3.506
Από όλα έχει ο όμιλος @Ωρίων , μόνο το μπουρδελάκι που μας έταξε δε βλέπω :undecided-old:
Το μπουρδελακι πάει το ξεχάσαμε Ροντ - πήραμε όλοι γραμματέες - εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με την δικιά μου - ένα ζευγάρι φακούς μπλε θέλει και ίδια Ρωσίδα είναι :happy:

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.525
Πόντοι
6.236
Το studio είναι έτοιμο αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω εγκαίνια όσο λείπει ο @Aristarxos dj .
Τα κριτήρια επιλογής των δικαιούχων του προγράμματος studio pass θα είναι αντικειμενικά.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
17.598
Πόντοι
12.946
Το μπουρδελακι πάει το ξεχάσαμε Ροντ - πήραμε όλοι γραμματέες - εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με την δικιά μου - ένα ζευγάρι φακούς μπλε θέλει και ίδια Ρωσίδα είναι :happy:
Μωρέ μπράβο, λέω να ανοίξουμε θρεντ με ψηφοφορία ο καλύτερος νηματοθέτης της χρονιάς,
Μακράν νικητής ο @Ωρίων :smiling-face-with-heart-eyes:

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.646
Πόντοι
2.586

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.213
Πόντοι
3.506
Μωρέ μπράβο, λέω να ανοίξουμε θρεντ με ψηφοφορία ο καλύτερος νηματοθέτης της χρονιάς,
Μακράν νικητής ο @Ωρίων :smiling-face-with-heart-eyes:
Οι νικητές βγαίνουν στο τέλος Ροντ - εμείς είμαστε ακόμα στην αρχή - ποιός ο λόγος να βιαστούμε :think: μήπως δεν σου άρεσε η γραμματέας που έλαβες? άμα δεν σου αρέσει την παίρνω εγώ - με μία ξανθιά περούκα και ένα ζευγάρι μπλέ φακούς ίδια Ρωσίδα θα είναι :happy:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
17.598
Πόντοι
12.946

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.213
Πόντοι
3.506

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.646
Πόντοι
2.586
Το πατρικό μας δεν το ξεχνάμε ποτέ - θα ερχόμαστε τακτικά στο νήμα με τούς παππουληδες να μας δίνεται χαρτζιλίκι :angel: έχουμε έξοδα
αν εισαστε σεβαστικα παιδακια και δεν κανετε φασαρια...για χαρτζιλικι δεν ξερω ..αλλα ολο και κατι θα παρετε ...ιδιαιτερα απο το νηματοθετη

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.213
Πόντοι
3.506
Το studio είναι έτοιμο αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω εγκαίνια όσο λείπει ο @Aristarxos dj .
Τα κριτήρια επιλογής των δικαιούχων του προγράμματος studio pass θα είναι αντικειμενικά.
Το αντικειμενικά δεν το κατάλαβα :buck2: θα πηδήξουμε η όχι :think:

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.213
Πόντοι
3.506
αν εισαστε σεβαστικα παιδακια και δεν κανετε φασαρια...για χαρτζιλικι δεν ξερω ..αλλα ολο και κατι θα παρετε ...ιδιαιτερα απο το νηματοθετη
Για να το λέει ο αντιπρόεδρος κάτι θα ξέρει :happy: αναμένουμε σε χρόνο και περιμένουμε σε χώρο ( στους παππούληδες δηλαδή :smiling-face-with-heart-eyes:) την γραμματεία του Ροντ την είδατε? το πιο ξεκωλο πήρε πάλι ο τυχερουλης

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.646
Πόντοι
2.586
Για να το λέει ο αντιπρόεδρος κάτι θα ξέρει :happy: αναμένουμε σε χρόνο και περιμένουμε σε χώρο ( στους παππούληδες δηλαδή :smiling-face-with-heart-eyes:)
αγαπητε ..αν ενα νημα βριθει απο μπουρδες ειναι αυτο των παππουληδων , οπου κανεις δεν γαμαει , κανεις δεν εχει γκομενα κανεις δεν εχει ευρω στη τσεπη
εχουμε εξωγηινους , εχουμε πσαραδες , που και που κανενα "προικισμένο"
Α εχουμε και σοβαρες ψηφοφορίες
Αν συνεχισει ετσι ο νηματοθετης θα εχουμε και γατοτροφη ..
Που θα βρειτε χειρωτερα ?

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.213
Πόντοι
3.506
αγαπητε ..αν ενα νημα βριθει απο μπουρδες ειναι αυτο των παππουληδων , οπου κανεις δεν γαμαει , κανεις δεν εχει γκομενα κανεις δεν εχει ευρω στη τσεπη
Τι να σας πω κ.αντιπροεδρε εγώ καί εκεί λαός ήμουν και εδώ λαός είμαι - ας τα βρούνε οι εξουσίες μεταξύ τούς και εμείς ο λαός ακολουθούμε - δεν μπορώ να πω περισσότερα η τριαρχια επιβλέπει :angel:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
17.598
Πόντοι
12.946
Κοιτάξτε τώρα, τα έχουμε πει πολλές φορές είμαστε υπό δίωξη στο συγκεκριμένο νήμα
και μας παρείχε πολιτικό άσυλο ο Ωρίων.
Άλλοι εξαφανίστηκαν όπως ο γείτονας σας (πάνθηρας), άλλοι μετακόμισαν.
Πόσο πιο απλά να το εξηγήσουμε?

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.568
Πόντοι
6.536
Ευτυχώς που είναι και ο κάπταιν εδώ να είναι και λίγο ρσενικό το νήμα.....
Αναβλύζει δροσιά τα μάλλα.....

:glasses::coffee:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.568
Πόντοι
6.536
Κοιτάξτε τώρα, τα έχουμε πει πολλές φορές είμαστε υπό δίωξη στο συγκεκριμένο νήμα
και μας παρείχε πολιτικό άσυλο ο Ωρίων.
Άλλοι εξαφανίστηκαν όπως ο γείτονας σας (πάνθηρας), άλλοι μετακόμισαν.
Πόσο πιο απλά να το εξηγήσουμε?
Τώρα που θα πάει στα trans/cross να σας δω....

:coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom