Νέα

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παντρεύεται!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ωρίων
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.394
Πόντοι
12.946
Απορρίπτεται.

Κάτσε ρε Ρόντρι, να πάρει τη θέση του μάγειρα, να αρμέξει και μερικές θαλάσσιες ελεφαντίνες και θα τον ανταμείψουμε. Μην τον αναστατώνεις τώρα.
Έκλεισε η θέση να περάσει αύριο πρωί να υπογράψει σύμβαση και να πάρει τα εισιτήρια,
οι ανταμοιβές θα είναι πολύ λαρτζ :cool2:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.394
Πόντοι
12.946
Κοίτα, επειδή ως γνωστόν τις γκέισες δεν επιτρέπεται να τις φωτογραφίζεις από μπροστά, μόνο από πίσω ή πλαγίως, δεν μπορούσα να την φωτογραφίσω έτσι ώστε ο Αγράμματος να έχει μια πλήρη εικόνα της γραμματέως του. Αυτή είναι ό,τι πιο κοντά βρήκα στο Internet που να μοιάζει στην Κίκου.
Δεν το ήξερα :dunno: είχα ακούσει για τους Ινδιάνους που δεν σε αφήνουν
να τους φωτογραφίσεις μην τους κλέψεις το πνεύμα :confused:

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.883
Πόντοι
6.236
Δεν το ήξερα :dunno: είχα ακούσει για τους Ινδιάνους που δεν σε αφήνουν
να τους φωτογραφίσεις μην τους κλέψεις το πνεύμα :confused:
Έχεις να μάθεις πολλά ακόμα! Θα τα μάθεις στο νήμα του ΚΕ!
1730664087202.png

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.394
Πόντοι
12.946
Κι εγώ έβαλα χτες ένα επιμορφωτικό βίντεο για την Κινέζικη Ιστορία την περίοδο
της δυναστείας των Τσινγκ αλλά δεν άρεσε μάλλον :undecided-old:

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.883
Πόντοι
6.236
της δυναστείας την Τσινγκ αλλά δεν άρεσε μάλλον :undecided-old:
Αποκλείεται να μην άρεσε. Κάτσε γιατί έλειπα και είδα λίγο στα γρήγορα τις αναρτήσεις σας.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.505
Πόντοι
2.536
της δυναστείας των Τσινγκ αλλά δεν άρεσε μάλλον :undecided-old:
Εγώ δεν το είδα αυτό . Που το έβαλες;

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.883
Πόντοι
6.236
Όλη αυτή η μυθολογία ανήκει στον Pai Mei, λέγανε ότι δεν είχε κανένα άτρωτο σημείο στο σώμα του
ακόμα και κλωτσιά στα μπαλάκια δεν καταλάβαινε :confused:
Τον χαρακτήρα του τον υποδυόταν ο Lo Lieh στις ταινίες Shaw Bros και μετά τον αναβίωσε
ο Ταραντίνο στη ταινία Kill Bill.

αυτό πάντως που είδα, ήταν ωραίο!

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.394
Πόντοι
12.946

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.527
Πόντοι
3.506
Ρε Τζίμη πώς μιλάς έτσι; Γραμματείς είναι τα κορίτσια, όχι πουτάνες.
Η πρώτη ιδιότητα των γυναικών παραμένει μια και δεν αλλάζει :smiling-face-with-heart-eyes: το κορμί μας είναι γεμάτο από πισώπλατες γυναικείες μαχαιριές - αλλά δεν τις κατηγορώ αυτά είναι αρχέτυπα και κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από την φύση τού - εγώ πάντως όσες είχα όταν τίς έλεγα πουτανιτσες όλες χαμογελούσαν και το χαίροντουσαν - έτσι με ανάθρεψαν οι γυναίκες αυτό έγινα :angel:

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.527
Πόντοι
3.506
Κι εμείς εδώ δουλεύουμε, ψάχνουμε για πληρώματα. Νομίζω ότι είναι καιρός
να διώξεις τον Κινέζο μάγειρα με τις συνταγές ρύζι παγκολίν και να προσλάβουμε
τον κ. @Αγράμματος να μας φτιάχνει ριγκατόνι 4 τυριά :happy:
Αγράμματος μάγειρας ενδιαφέρον - να βάλετε και ντελιβερι να παραγγέλνουμε και εμείς

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.505
Πόντοι
2.536
Η πρώτη ιδιότητα των γυναικών παραμένει μια και δεν αλλάζει :smiling-face-with-heart-eyes: το κορμί μας είναι γεμάτο από πισώπλατες γυναικείες μαχαιριές - αλλά δεν τις κατηγορώ αυτά είναι αρχέτυπα και κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από την φύση τού - εγώ πάντως όσες είχα όταν τίς έλεγα πουτανιτσες όλες χαμογελούσαν και το χαίροντουσαν - έτσι με ανάθρεψαν οι γυναίκες αυτό έγινα :angel:
Ξεκωλιάρα ζητούσες χθες από τον Ωρίωνα, όχι πουτανίτσα.... Κοίτα Τζίμη φίλε μου, αν εσύ λες στις γκόμενές σου "καλημέρα ξεκωλιάρα μου" ή " τι θα φάμε σήμερα καριόλα μου ; " είναι λογικό κάποια στιγμή να φας καμία με τον τηγάνι στην κεφάλα. Έτσι είναι αυτά τα αρχέτυπα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.118
Πόντοι
3.506
Τα έχω βαρεθεί τα πάρτυ, φίλε μου.
Με έχουν απορροφήσει οι business.

Η γκέισα είναι μοναδικό κομμάτι και είναι reserve. Τώρα, εάν αλλάξει γνώμη ο @Αγράμματος , τα κανονίζετε.
Σε ευχαριστώ φίλε μου Ωρίωνα !! Πάντα ήθελα να γνωρίσω μια γκέισα, αυτό το κορίτσι είναι χάρμα οφλαμών και σοβαρή! Ούτε για αστείο δεν θα άλλαζα γνώμη, όταν με γνωρίσει μόνο τα καλύτερα θα έχει να λέει για εμενα! :wink:

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.505
Πόντοι
2.536
Σε ευχαριστώ φίλε μου Ωρίωνα !! Πάντα ήθελα να γνωρίσω μια γκέισα, αυτό το κορίτσι είναι χάρμα οφλαμών και σοβαρή! Ούτε για αστείο δεν θα άλλαζα γνώμη, όταν με γνωρίσει μόνο τα καλύτερα θα έχει να λέει για εμενα! :wink:
Έτσι μπράβο η ναυτάρα μας. Πάρε όμως και μια καρδάρα στις αποσκευές σου γιατί οι θαλάσσιοι ελέφαντες έχουν πολύ γάλα και το πλήρωμα θέλει καζάν ντιπί.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.118
Πόντοι
3.506
Έτσι μπράβο η ναυτάρα μας. Πάρε όμως και μια καρδάρα στις αποσκευές σου γιατί οι θαλάσσιοι ελέφαντες έχουν πολύ γάλα και το πλήρωμα θέλει καζάν ντιπί.
Δεν ξέρω όμως πως αρμέγουν τις θαλάσσιες ελεφαντίνες :confused: Πρέπει να μου δείξει κάποιος :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom