You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παντρεύεται!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ωρίων
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 58K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Στείλε και σε εμένα αν μπορείς αδερφέ!δεν σε ειχα για τοσο ανωμαλο...
παρ'ολαυτα εστειλα
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.213
- Πόντοι
- 3.506
Του ναυάρχου Ροντ είναι πιο ξεκωλιαρα εγώ και ο αγράμματος γιατι πήραμε παλι τίς πιο σοβαρές θέλω ξεκωλιαρα
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 10.896
- Πόντοι
- 2.606
Πόσα δις οι συμφωνίες??Χρειάστηκε να λείψω λίγο γιατί έπρεπε να κλείσω συμφωνίες με τις γραμματείς.
Τι να κάνουμε; Το κεφάλαιο χρειάζεται να δουλεύει αδιάλειπτα
Αν δεν ήμουν γιος εφοπλιστή, θα μου άρεσε να ήμουν γιος βιομηχάνου.@Ωρίων , αν δεν ήσουν παιδί εφοπλιστή, τι δουλειά θα σου άρεσε να κάνεις;
Ε όχι και σοβαρή η δικιά σου... Κοίτα πώς έκανε όταν της ανέφερα ότι θα είναι γραμματέας σουΤου ναυάρχου Ροντ είναι πιο ξεκωλιαρα εγώ και ο αγράμματος γιατι πήραμε παλι τίς πιο σοβαρές θέλω ξεκωλιαρα
Του Αγράμματου είναι άλλη κατηγορία γιατί ήθελε γκέισα. Αυτές είναι σοβαρές, δεν υπάρχουν ξέκωλα.
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.948
- Πόντοι
- 2.536
Να σε ρωτήσω : Στενογραφία ξέρουν τα κορίτσια ή τους έπιασες πάλι κώτσους ;Αν δεν ήμουν γιος εφοπλιστή, θα μου άρεσε να ήμουν γιος βιομηχάνου.
Δεν έχουν σημασία τα λεφτά, φίλε μου. Σημασία έχει να είναι κανείς ευχαριστημένος και χαρούμενος.Πόσα δις οι συμφωνίες??
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.213
- Πόντοι
- 3.506
Άαα εντάξει τώρα τώρα μάλιστα- τώρα την θέλωΕ όχι και σοβαρή η δικιά σου... Κοίτα πώς έκανε όταν της ανέφερα ότι θα είναι γραμματέας σου
Του Αγράμματου είναι άλλη κατηγορία γιατί ήθελε γκέισα. Αυτές είναι σοβαρές, δεν υπάρχουν ξέκωλα.
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 10.896
- Πόντοι
- 2.606
Η χαρά και η ευχαρίστηση αυξάνονται γεωμετρικά όσο αυξάνονται και οι τριάδες μηδενικών στα συμβόλαια...Δεν έχουν σημασία τα λεφτά, φίλε μου. Σημασία έχει να είναι κανείς ευχαριστημένος και χαρούμενος.
Στενογραφία τι να την κάνουν; Στη Βουλή θα δουλέψουν;Να σε ρωτήσω : Στενογραφία ξέρουν τα κορίτσια ή τους έπιασες πάλι κώτσους ;
Τα κορίτσια γνωρίζουν τυφλό σύστημα (85 λέξεις το λεπτό) σε κινητό.
Είδα κι αυτή αλλά κάτι με χάλασε. Αν σου αρέσει, να την κλείσω. Desi Perkins youtuberΗ χαρά και η ευχαρίστηση αυξάνονται γεωμετρικά όσο αυξάνονται και οι τριάδες μηδενικών στα συμβόλαια...
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 10.896
- Πόντοι
- 2.606
Δεν είναι κακή, η γκέισα είναι κλάσεις ανώτερη...Είδα κι αυτή αλλά κάτι με χάλασε. Αν σου αρέσει, να την κλείσω. Desi Perkins youtuber
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 10.896
- Πόντοι
- 2.606
Κάνετε κανένα πάρτυ μετά τις συμφωνίες??Χρειάστηκε να λείψω λίγο γιατί έπρεπε να κλείσω συμφωνίες με τις γραμματείς.
Τα έχω βαρεθεί τα πάρτυ, φίλε μου.Κάνετε κανένα πάρτυ μετά τις συμφωνίες??
Με έχουν απορροφήσει οι business.
Η γκέισα είναι μοναδικό κομμάτι και είναι reserve. Τώρα, εάν αλλάξει γνώμη ο @Αγράμματος , τα κανονίζετε.
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.948
- Πόντοι
- 2.536
Ρε Τζίμη πώς μιλάς έτσι; Γραμματείς είναι τα κορίτσια, όχι πουτάνες.Του ναυάρχου Ροντ είναι πιο ξεκωλιαρα εγώ και ο αγράμματος γιατι πήραμε παλι τίς πιο σοβαρές θέλω ξεκωλιαρα
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 17.598
- Πόντοι
- 12.946
Δεν ξέρω τι μου συναίβει τελευταία, ούτε κι εγώ αναγνωρίζω τον εαυτό μου.. Μάλλον το ρείκι δεν με βοηθά Θα αναζητήσω νέους δρόμους για να ξαναβρώ την γαλήνη που είχα κάποτε μέσα μου Μιας και ανέφερες τον κινέζο μάγειρα στο καράβι, εκτός από μούτσος θα μπορώ και να μαγειρεύω, παστίτσιο, ριγκατόνι τέσσερα τυριά, κοτόπουλο σχάρας, καρμπονάρα και φυσικά θαλασσινά !
Κι εμείς εδώ δουλεύουμε, ψάχνουμε για πληρώματα. Νομίζω ότι είναι καιρόςΧρειάστηκε να λείψω λίγο γιατί έπρεπε να κλείσω συμφωνίες με τις γραμματείς.
να διώξεις τον Κινέζο μάγειρα με τις συνταγές ρύζι παγκολίν και να προσλάβουμε
τον κ. @Αγράμματος να μας φτιάχνει ριγκατόνι 4 τυριά