Ο Κινέζος μάγειρας έχει απολυθεί προ πολλού και μάλιστα χωρίς αποζημίωση απόλυσης καθώς δεν είχε αφήσει παγκολίν για παγκολίν, όρθιο.Κι εμείς εδώ δουλεύουμε, ψάχνουμε για πληρώματα. Νομίζω ότι είναι καιρός
να διώξεις τον Κινέζο μάγειρα με τις συνταγές ρύζι παγκολίν και να προσλάβουμε
τον κ. @Αγράμματος να μας φτιάχνει ριγκατόνι 4 τυριά
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παντρεύεται!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ωρίων
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 58K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 17.623
- Πόντοι
- 12.946
Τι deal είναι αυτά ? άκου εκεί 30 αργύριαΑγράμματος κάτι άκουσα για 30 αργύρια από τον κ.μπλιζ εσύ πήρες τίποτα η πάλι μας έριξε η εξουσία στην μοιρασιά
αλλά πήγε στη Μ. αλλιώς θα του έλεγα ...
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.954
- Πόντοι
- 2.536
Αγράμματος μάγειρας; Δεν είναι κακή ιδέα. Θα έχει μια σχετική αυτονομία. Αλλά εγώ θέλω τις Κυριακές να μου κάνει μπακαλιάρο, πατάτες τηγανιτές και νόστιμα φύκια Ανταρκτικής. Γλυκό δεν θέλω.Κι εμείς εδώ δουλεύουμε, ψάχνουμε για πληρώματα. Νομίζω ότι είναι καιρός
να διώξεις τον Κινέζο μάγειρα με τις συνταγές ρύζι παγκολίν και να προσλάβουμε
τον κ. @Αγράμματος να μας φτιάχνει ριγκατόνι 4 τυριά
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 17.623
- Πόντοι
- 12.946
Συμφωνώ, εγώ τον μπακαλιάρο τον τρώω με σκορδαλιά και παντζάριαΑγράμματος μάγειρας; Δεν είναι κακή ιδέα. Θα έχει μια σχετική αυτονομία. Αλλά εγώ θέλω τις Κυριακές να μου κάνει μπακαλιάρο, πατάτες τηγανιτές και νόστιμα φύκια Ανταρκτικής. Γλυκό δεν θέλω.
όπως λέει το τραγούδι.
Γλυκό θέτε;Συμφωνώ, εγώ τον μπακαλιάρο τον τρώω με σκορδαλιά και παντζάρια
όπως λέει το τραγούδι.
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.954
- Πόντοι
- 2.536
Ωραίο φαγητό αλλά εμένα με πειράζει το σκόρδο. Πάντως το παγκολιν και το ρύζι με πορκ τα γλιτώσαμε. Αν μαγειρεύει καλά , θα τον πάω στο καλύτερο σπίτι όταν πιάσουμε ΝαγκόγιαΣυμφωνώ, εγώ τον μπακαλιάρο τον τρώω με σκορδαλιά και παντζάρια
όπως λέει το τραγούδι.
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 17.623
- Πόντοι
- 12.946
Την έχω κόψει τη ζάχαρη εδώ και χρόνιαΓλυκό θέτε;
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.954
- Πόντοι
- 2.536
Ωρίων, δεν μας έδειξες την δική σου γραμματέα. Πρέπει να είναι ιδιαίτερα αξιόλογη τόσο σκληρά που δουλεύειςΓλυκό θέτε;
Οι δικές μου γραμματείς είναι άλλων ταχυτήτων. Είναι ασχημούλες, δεν είναι για να τους πιάσεις τον κώλο αλλά είναι φοβερές στη δουλειά τους. Τέλος πάντων, δεν κάνει να τις ανεβάσω εδώ.Ωρίων, δεν μας έδειξες την δική σου γραμματέα. Πρέπει να είναι ιδιαίτερα αξιόλογη τόσο σκληρά που δουλεύεις
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 17.623
- Πόντοι
- 12.946
Μπράβο, το έχουμε καταλάβει ότι είσαι σωστός επιχειρηματίας και δεν μπερδεύειςΟι δικές μου γραμματείς είναι άλλων ταχυτήτων. Είναι ασχημούλες, δεν είναι για να τους πιάσεις τον κώλο αλλά είναι φοβερές στη δουλειά τους. Τέλος πάντων, δεν κάνει να τις ανεβάσω εδώ.
τη δουλειά με γκομενικά σαν κάτι άλλους
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.954
- Πόντοι
- 2.536
Πολύ σοβαρό παιδί αυτός ο Ωρίων. Αν είχα αδερφή θα του έλεγα να την πάρει γραμματέα χωρίς να φοβούμαι ότι θα την φουσκώσειΜπράβο, το έχουμε καταλάβει ότι είσαι σωστός επιχειρηματίας και δεν μπερδεύεις
τη δουλειά με γκομενικά σαν κάτι άλλους
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 17.623
- Πόντοι
- 12.946
Εδώ που τα λέμε τα θέλει και ο κώλος των γραμματέωνΠολύ σοβαρό παιδί αυτός ο Ωρίων. Αν είχα αδερφή θα του έλεγα να την πάρει γραμματέα χωρίς να φοβούμαι ότι θα την φουσκώσει
που πάνε με γόβες, μίνι και ζαρτιέρες ? να δουλέψουν ή τίποτα άλλο
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.954
- Πόντοι
- 2.536
Το ότι ίσως βοηθήσουν να χαλαρώσει το αφεντικό με κάποια συγκεκριμένη μέθοδο χαλάρωσης δεν τις κάνει πουτάνες. Τουναντίον, δείχνει ότι έχουν μια σφαιρική ματιά στα καθήκοντά τους.Εδώ που τα λέμε τα θέλει και ο κώλος των γραμματέων
που πάνε με γόβες, μίνι και ζαρτιέρες ? να δουλέψουν ή τίποτα άλλο
Όταν συνταξιοδοτηθώ θα πάρω κι εγώ μια.
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 10.896
- Πόντοι
- 2.606
έχει καζάν ντιπί?Γλυκό θέτε;
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.954
- Πόντοι
- 2.536
Ναι αλλά με γάλα από θαλάσσιο ελέφανταέχει καζάν ντιπί?
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 10.896
- Πόντοι
- 2.606
από φάλαινα δολοφόνο είναι πιο ποιοτικό, πιο πλούσια γεύσηΝαι αλλά με γάλα από θαλάσσιο ελέφαντα
ο μπαμπάς του Ωρίωνα δεν θα έχει πρόβλημα
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.954
- Πόντοι
- 2.536
Ναι αλλά δεν μπορούμε να την αρμέξουμε την φάλαινα. Ο θαλάσσιος ελέφαντας είναι πιο φιλικός και πιο χαζός. Θα στείλω τον @Αγράμματος να αρμέξει μερικά θηλυκά.από φάλαινα δολοφόνο είναι πιο ποιοτικό, πιο πλούσια γεύση
ο μπαμπάς του Ωρίωνα δεν θα έχει πρόβλημα
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 17.623
- Πόντοι
- 12.946
Ένσταση, αυτή είναι γκόμενα gpt δεν βλέπω να κάνει τίποτα ο @Αγράμματος
μπερδεύουν το κόσμο με τα ΑΙ
Τελευταία τροποποίηση:
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.954
- Πόντοι
- 2.536
Απορρίπτεται.Ένσταση, αυτή είναι γκόμενα gpt δεν βλέπω να κάνει τίποτα ο @Αγράμματος
Κάτσε ρε Ρόντρι, να πάρει τη θέση του μάγειρα, να αρμέξει και μερικές θαλάσσιες ελεφαντίνες και θα τον ανταμείψουμε. Μην τον αναστατώνεις τώρα.
Κοίτα, επειδή ως γνωστόν τις γκέισες δεν επιτρέπεται να τις φωτογραφίζεις από μπροστά, μόνο από πίσω ή πλαγίως, δεν μπορούσα να την φωτογραφίσω έτσι ώστε ο Αγράμματος να έχει μια πλήρη εικόνα της γραμματέως του. Αυτή είναι ό,τι πιο κοντά βρήκα στο Internet που να μοιάζει στην Κίκου.Ένσταση, αυτή είναι γκόμενα gpt δεν βλέπω να κάνει τίποτα ο @Αγράμματος