rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 17.598
- Πόντοι
- 12.946
Και το γουστάρω και το Versace, μου φαίνεται δεν παρακολουθείτεΕχει πει κι άλλο εκτός από το γιαμι;;;;;;
το νήμα
Και το γουστάρω και το Versace, μου φαίνεται δεν παρακολουθείτεΕχει πει κι άλλο εκτός από το γιαμι;;;;;;
Πώς; Το παρακολουθώ! Μπορεί να χάλασε λίγο το youtube μου, ποιος ξέρει;Και το γουστάρω γνωστό και ως Versace, μου φαίνεται δεν παρακολουθείτε
το νήμα
Να μιλήσουμε για τον ρόλο των σόσιαλ εννοείς...Και όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες
Μπορεί κάποιος να είναι λεφτάς και να την θέλει για γκόμενα,Να μιλήσουμε για τον ρόλο των σόσιαλ εννοείς...
Γιατί, πόσα ζητάει και το λες;Μπορεί κάποιος να είναι λεφτάς και να την θέλει για γκόμενα,
ε να μη δώσω ινφο για τικτοκ, ινστα κλπ
There is no such thing as a free lunch, για να βάζουμε και κανένα ρητόΓιατί, πόσα ζητάει και το λες;
Μελαχρινό εκλεκτό ?
Για την αεροπορία και το ναυτικό δεν λέμε υπηρετούμε έκανα διακοπές στο στρατό λέμε είναι κοινό μυστικό δεν φταίω εγώ -αυτά λέγονται2 χρόνια υπηρέτησα στο ΠΝ, άμα είχαμε εξόδου για να γυρίσουμε το πρωί
έπρεπε να πάρουμε την Ευκαιρία, άμα την χάναμε μετά το πράσινο λεωφωρείο για Πέραμα
και μετά παντόφλα για Παλούκια.
Κι εγώ που ήμουν στρατό ξηράς, όλη μου η θητεία ήταν στο πρώτο γραφείο Από ένα σημείο και μετά έγραφα εγώ τις εξόδους μουΓια την αεροπορία και το ναυτικό δεν λέμε υπηρετούμε έκανα διακοπές στο στρατό λέμε είναι κοινό μυστικό δεν φταίω εγώ -αυτά λέγονται
Τώρα τελευταία το νευρικό του σύστημα δεν είναι καθόλου καλά μα καθόλου καλά - αγράμματος και Ωρίων είναι πάρα πολύ νευρικοί - δύο πράγματα μάλλον συμβαίνουν η στεναχωρήθηκαν που φύγαμε από τούς παππουληδες η ο ένας κόλλησε τον άλλον νεύρα τα νεύρα ρε παιδιά είναι κολλητικα να προσέχουμεΈχει θυμώσει επειδή είπα τον ΚΕ βλάκα κι εσύ κατσίβελο. Να τον φωνάξουμε.
@Ωρίων , αν δεν ήσουν παιδί εφοπλιστή, τι δουλειά θα σου άρεσε να κάνεις;
Στρατός ξηράς ακόμα και το όνομα ακούγεται τρομακτικό - ήσουν μάχιμος πάει και τελείωσε και εμένα με είχαν στείλει στον Έβρο στο 640 και έβαλα βύσμα τον παπαθε... και ήρθα κοντάΚι εγώ που ήμουν στρατό ξηράς, όλη μου η θητεία ήταν στο πρώτο γραφείο Από ένα σημείο και μετά έγραφα εγώ τις εξόδους μου
Τώρα τελευταία το νευρικό του σύστημα δεν είναι καθόλου καλά μα καθόλου καλά - αγράμματος και Ωρίων είναι πάρα πολύ νευρικοί - δύο πράγματα μάλλον συμβαίνουν η στεναχωρήθηκαν που φύγαμε από τούς παππουληδες η ο ένας κόλλησε τον άλλον νεύρα τα νεύρα ρε παιδιά είναι κολλητικα να προσέχουμε
Εμένα με έστειλαν στην Ρόδο, διακοπές έκανα Επαιρνα διανυκτετεύσεις κιόλας Βέβαια ακόμα δεν έμαθα να σημαδεύω με το όπλοΣτρατός ξηράς ακόμα και το όνομα ακούγεται τρομακτικό - ήσουν μάχιμος πάει και τελείωσε και εμένα με είχαν στείλει στον Έβρο στο 640 και έβαλα βύσμα τον παπαθε... και ήρθα κοντά
Αγράμματος κάτι άκουσα για 30 αργύρια από τον κ.μπλιζ εσύ πήρες τίποτα η πάλι μας έριξε η εξουσία στην μοιρασιά