Νέα

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παντρεύεται!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ωρίων
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.646
Πόντοι
2.586
Κοιτάξτε τώρα, τα έχουμε πει πολλές φορές είμαστε υπό δίωξη στο συγκεκριμένο νήμα
και μας παρείχε πολιτικό άσυλο ο Ωρίων.
Άλλοι εξαφανίστηκαν όπως ο γείτονας σας (πάνθηρας), άλλοι μετακόμισαν.
Πόσο πιο απλά να το εξηγήσουμε?
δεν εχω αντιληφθει κατι τετοιο ..αλλα για να το λες κατι θα ξερεις ..
Εγω προσωπικα δεν διωξα κανενα συντροφο ..
Venceremos

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
17.598
Πόντοι
12.946
δεν εχω αντιληφθει κατι τετοιο ..αλλα για να το λες κατι θα ξερεις ..
Εγω προσωπικα δεν διωξα κανενα συντροφο ..
Venceremos
Άμα δεις τον Σπίπη σφύρα μου κλέφτικα. Δυστυχώς ο φίλος μας (ταρίφας) είχε κάποια προβλήματα
και δεν έδωσα αναφορά :dunno: κατά τα άλλα όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Τελευταία τροποποίηση:

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.213
Πόντοι
3.506
Τώρα που θα πάει στα trans/cross να σας δω....

:coffee:
Όταν θα πάει στα τρανς θα το παρατήσουμε και θα κάνουμε εσένα νηματοθετη εκεί στα τρανς για να είσαι και στο στοιχείο σού - εμείς θα ανοίξουμε άλλο - άντε επειδή είσαι καλό παιδάκι θα σου αφιερώσω και ένα τραγουδάκι

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.568
Πόντοι
6.536
Όταν θα πάει στα τρανς θα το παρατήσουμε και θα κάνουμε εσένα νηματοθετη εκεί στα τρανς για να είσαι και στο στοιχείο σού - εμείς θα ανοίξουμε άλλο - άντε επειδή είσαι καλό παιδάκι θα σου αφιερώσω και ένα τραγουδάκι
Με κάποιον άλλο με μπερδεύεις αδερφέ Δημήτριε.
:priest:
Όταν πάει εκεί θα σε ενημερώσουν τα αλάνια,να ξεφύγεις λίγο από τα τσοντοσινεμά που έχεις κατρακυλήσει....

:confused::confused:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.568
Πόντοι
6.536
Άμα δεις τον Σπίπη σφύρα μου κλέφτικα. Δυστυχώς ο φίλος μας (ταρίφας) είχε κάποια προβλήματα
και δεν έδωσα αναφορά :dunno: κατά τα άλλα όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα.

:confused::confused::confused:

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.213
Πόντοι
3.506
Με κάποιον άλλο με μπερδεύεις αδερφέ Δημήτριε.
:priest:
Όταν πάει εκεί θα σε ενημερώσουν τα αλάνια,να ξεφύγεις λίγο από τα τσοντοσινεμά που έχεις κατρακυλήσει....

:confused::confused:
Άστο φίλε άνοιξες πάλι το κουτάκι με τίς γνωστές γκέι μαλακίες σού και βαριέμαι - στις δέκα κουβέντες πού θα πεις οι 8 θα είναι για πουστηδες τρανς κρος κτλ- το μυαλό του ανθρώπου είναι όπως το ψυγείο του - ότι έχει μέσα είναι και αυτά που τρώει :angel:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.568
Πόντοι
6.536
Άστο φίλε άνοιξες πάλι το κουτάκι με τίς γνωστές γκέι μαλακίες σού και βαριέμαι - στις δέκα κουβέντες πού θα πεις οι 8 θα είναι για πουστηδες τρανς κρος κτλ- το μυαλό του ανθρώπου είναι όπως το ψυγείο του - ότι έχει μέσα είναι και αυτά που τρώει :angel:
Είσαι πτωχός τω πνεύματι...
Εγώ σε συμπαθώ όμως και συμπάσχω με το θέμα σου φίλε μου.
Το ψυγείο μου έχει μέσα μπύρες,πολλών ειδών...
Στα ράφια κανά αυγό και κανάς χυμός για το ξεκάρφωμα....

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
11.948
Πόντοι
2.536
Δεν κάνουμε παράκαμψη ιεραρχίας, έχω δώσει πλήρη αναφορά στον @CaptainK
Το επιβεβαιώνω. Ο Ναύαρχος με ενημέρωσε για πολλά απόρρητα ζητήματα. Ο Ναύαρχος κι εγώ έχουμε πλήρη γνώση και παρατηρούμε.
Εσύ τώρα μαζί μας είσαι η με τίς γυναίκες :think: δεν πιστεύω μαζί με τίς ναυτιλιακές εταιρείες να έχετε και καμιά ΜΚΟ με φεμινίστριες :2funny:
Εγώ, έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης, ως Καπετάνιος, προσπαθώ να προστατεύσω από κακοτοπιές και να μεταλαμπαδεύσω γνώση. Υπάρχει μια στρατηγική στο κυνήγι της γυναίκας όπως σε κάθε κυνήγι. Αυτά που λες εσύ είναι σαν να βγει κυνηγός στη ζούγκλα και όταν πλησιάσει το θήραμα να αρχίσει να χτυπάει το ταμ-ταμ φωνάζοντας "πεινάω".

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
17.598
Πόντοι
12.946

Είσαι πτωχός τω πνεύματι...
Εγώ σε συμπαθώ όμως και συμπάσχω με το θέμα σου φίλε μου.
Το ψυγείο μου έχει μέσα μπύρες,πολλών ειδών...
Στα ράφια κανά αυγό και κανάς χυμός για το ξεκάρφωμα....

Ειρήνη υμίν, εντάξει ο τίτλος του νήματος είναι κάπως περίεργος αλλά
έχει βαθύτερο νόημα και δεν είχαμε που αλλού να πάμε :confused:
όλα τα έχουν μπαχαλέψει

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.213
Πόντοι
3.506
Το επιβεβαιώνω. Ο Ναύαρχος με ενημέρωσε για πολλά απόρρητα ζητήματα. Ο Ναύαρχος κι εγώ έχουμε πλήρη γνώση και παρατηρούμε.

Εγώ, έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης, ως Καπετάνιος, προσπαθώ να προστατεύσω από κακοτοπιές και να μεταλαμπαδεύσω γνώση. Υπάρχει μια στρατηγική στο κυνήγι της γυναίκας όπως σε κάθε κυνήγι. Αυτά που λες εσύ είναι σαν να βγει κυνηγός στη ζούγκλα και όταν πλησιάσει το θήραμα να αρχίσει να χτυπάει το ταμ-ταμ φωνάζοντας "πεινάω".
Εμ στην Ανώπολη μένουμε απάνω στα βουνά :cheesy:βουνίσια πράματα μας έμαθαν:( τώρα όμως που κατέβηκα στις πεδιάδες θα εκπολιτιστω:smiling-face-with-heart-eyes: εκτός από στρατηγικές κυνηγιού να μας μάθεις και μεθόδους ψαρέματος - διάβασα στο ίντερνετ ότι οι άντρες κυνηγούν αλλά οι οι γυναίκες ψαρεύουν - μην τη πατήσουμε από εκεί που δεν το περιμένουμε :angel:

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.525
Πόντοι
6.236
Νημα με σχεδον 24,000 σελιδες ειναι ενα ..Φευ !!!
Το νήμα του κου Bliz (αν εξαιρέσουμε ότι οι 5.000 από τις 24.000 σελίδες είναι αναζητήσεις γκόμενας του νηματοθέτη) είναι μοναδικό και ιστορικό στο bou και σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση το νήμα του ΚΕ, ένα νήμα του σωρού, δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του.

Εμείς εδώ, απλώς μελετούμε τα social media.

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.213
Πόντοι
3.506
Το νήμα του κου Bliz (αν εξαιρέσουμε ότι οι 5.000 από τις 24.000 σελίδες είναι αναζητήσεις γκόμενας του νηματοθέτη) είναι μοναδικό και ιστορικό στο bou και σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση το νήμα του ΚΕ, ένα νήμα του σωρού, δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του.

Εμείς εδώ, απλώς μελετούμε τα social media.
Να μας διοργανώσεις πάρτυ εδώ με χαβιάρι αστακούς καραβίδες και ακριβά κρασιά - και να στείλεις το λογαριασμό στον κ.μπλιζ :cheesy:αν επιβιώσει από το εγκεφαλικό σε τρείς μέρες θα φτάσει στις 25.000 από το καθημερινό μπινελικι που θα μας ρίχνει :2funny:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
17.598
Πόντοι
12.946
Σήμερα το πρωί είδα το είδωλο σας τον Εμμανουήλ στο τικτοκ ζητιανευε χρήματα για να αγοράσει βιολογικά μαρούλια για της αδέσποτες χελώνες
Καλά "είδωλο" σε αυτάκια, θα το τσεκάρουμε πάντως :coffee:

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.213
Πόντοι
3.506

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.