Νέα

Ο κολητός μου έγινε μουνόδουλος.Πώς να τον βοηθήσω ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stevegr(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 352
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
1.ΔΕΝ ημουν πεζοναυτης,ΟΡΕΙΝΟΣ ημουν...

2.ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ??

Δεν με νοιαζει τι εισαι... το θεμα ειναι οτι
αυτα που γραφεις τα γράφουν μονο οι αξεστοι.

Πρεπει να εισαι πολυ αξεστος ρε φιλε για να θεωρεις
οτι κανεις μανικιουρ οταν ζητας βοηθεια. Ειτε εισαι ορεινος
ειτε εισαι βοδινος.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
2.ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ??

koulouvaxata.JPG

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537
Είσαι ζηλιάρης απλά, δέξου το. Αυτοί που κλαίγονται συνεχώς (και δη στο ίντερνετ) για τους φίλους τους που τους παρατάνε για γκόμενες είναι απ' τους πρώτους που άμα είχαν τη δυνατότητα να συναναστρέφονται με γκόμενες θα παρατούσαν με την πρώτη ευκαιρία τους δήθεν κολλητούς τους, καλή ώρα ο "στρατιώτης"

:jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για να ποσταρει εικονες ο ΛΙΟΝ και να χαιρεται  :P
που εκανε περιπολο οταν εκαναν εφοδο οι Τουρκοι και τους πολεμησε .

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Δεν με νοιαζει τι εισαι... το θεμα ειναι οτι
αυτα που γραφεις τα γράφουν μονο οι αξεστοι.

Πρεπει να εισαι πολυ αξεστος ρε φιλε για να θεωρεις
οτι κανεις μανικιουρ οταν ζητας βοηθεια. Ειτε εισαι ορεινος
ειτε εισαι βοδινος.
θελεις να μου κανεις μαθηματα καλης συμπεριφορας? θα εχουμε και τσαι?

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
ο κολλητός καλύτερα να είναι μουνόδουλος παρά κωλλητός...Οπότε από τα χειρότερα συμβιβάσου με αυτό... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
διαβαζοντας ολες τις απαντησεις σας,αποφασισα να δειξω αδιαφορια προς αυτον.εαν συνεχισει να εχει την ιδια συμπεριφορα προς τους φιλους του τοτε και εμεις θα τον φτησουμε και δεν θα ειμαστε εκει για να τον παρηγορησουμαι γιατι ολα τα καλα ονειρα καποια στιγμη τελειωνουν.αποφασισε να απομακρυνθει απο ολους τους φιλους του για ενα μουνι.σεβομαστε την αποφαση του.και εγω εχω γκομενα και πολλα αλλα παληκαρια στην παρεα εχουν γκομενα αλλα ποτε δεν ειχαμε αυτη την συμπεριφορα.την συμπεριφορα της πληρης αδιαφοριας προς τους φιλους σου που τους ξερεις απο μικρο παιδι για ενα μουνι που το γαμας τους τελευταιους μηνες! δεν θα του πω τιποτα,το φτυσιμο ειναι η καλητερη επιλογη.ας προσεχε και οταν τον αφησει το μουνι τοτε να ψαξει να βρει νεους φιλους  :birdman:

norton13

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
6
καλησπερα συναγωνιστες-μπουρδελιαρηδες !  :rockon:
οπως καταλαβενεται και απο τον τιτλο του θεματος,ο κολητος μου φιλος εγινε μουνοδουλος και δεν ξερω πως να τον βοηθησω.επεσε με την μουρη στο πρωτο μουνι που του εκατσε και δεν ξερω πως μπορω να τον βοηθησω.μολις τα εφτιαξε μαζι της,ολους τους φιλους του,τους εγραψε στα @ρχιδι@ του ! τον παιρνω τηλ να βγουμε.να παμε να πιουμε κανενα ποτο εξω αλλα συνεχως μου λεει δεν μπρρει.τι να του πω?φοβαμαι να του πω ρε μαλακα νικολακη τι επαθες,εγινες μουνοδουλος ??? δεν του εχω πει τιποτα γιατι φοβαμαι μηπως παρεξεγηθει και το παρει αλλιως και νομιζει οτι ζηλευω την γκομενα που βρηκε.ασχετο αλλα η γκομενα δεν βλεπεται μαγκες.ειναι μια κλασικη ελλεηνιδα 20 χρωνων με λιγα κιλα παραπανο.σημειωνω οτι ο φιλος μου ειναι 20 χρονων.να ηταν καμοια γκομεναρα θα ελεγα αι στο διαλο δεν πειραζει χαλαλι του αλλα τωρα να γινει μουνοδουλος σε μια που δεν την φτηνεις και να γραψει ολους τους φιλους του.τοσα χρονια μαζι απο το δημοτικο και μας φτηνεις ολους για ενα μπαζο ??????
πως λετε να κινηθω ??? θελω να τον ξυπνησω αλλα δεν ξερω πως.σας ετυχε φιλος σας να γινει μουνοδουλος ??? πως αντιδρασετε ??? ολοι ειχαμε ή εχουμε γκομενα αλλα δεν πεταξαμε τους φιλους στα σκουπιδια για ενα μουνι.
πειτε μου γνωμες να προσπαθησω να τον φερω στην πραγματικοτητα με τον φοβο μηπως παρεξηγηθει οτι γουσταρω την γκομενα-μπαζο του ή να δειξω αδιαφορια και να μην ξανα ασχοληθω μαζι του ???
τελικα αξιζει να εχουμε τετοιους φιλους ??? φιλους που μεγαλωσαμε στην ιδια γειτονια αλλα μας κουνισαν μαντιλι με την πρωτη γκομενα που βρηκαν ???  :think:
γρτον στα αρχίδια σου όπως ήδη έχει κάνει αυτός.....

simos40

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
φιλε κλαφτα..πι8ανον η γκομενα ειναι γκρινιαρα αν σας εχει κανη περα δεν φταιη αυτος αλλα αυτη ειμαι συγουρος οτι δεν των αφηνη καν να αναπνευση..χανη την αυτοπεποιθηση του..και σε αυτο χρειαζεται βοηθεια..να την ξαναβρη να νιωση οτι διπλα του εχει φιλους καλους οχι πονηρους που των αγαπανε και των νιαζωνται..ολοι εχουμε πιστευω περαση τετιες καταστασης..εδω θα φανη ποσο δυνατη ειστε σαν φιλοι σαν παρεα..ασχετως αν καπιος εχει σχεση η οχι.η σχεση. σχεση του σεβαστη..και η φιλοι,φιλοι παλι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε παιδια κανετε λες και τα βλεπουμε πρωτη φορα.
ΕΙναι απλο... στην Ελλαδα δινεται πολυ μεγαλη σημασια στην γυναικα... γιατι?
γιατι αν πας σε ενα κλαμπ και εισαι ψολαρια και δεν εχεις καλη συνοδεια θα φας πορτα.

Μετα στο Γκαζι στις καφετεριες τις απλες.... βαζουν ακομη και εκει PR... ΤΙς πιο ωραιες γκομενες
για να προσελκυσουν κοσμο... αυτο προφανως το κανουν επειδη εχουν καταλαβει οτι το μουνι πουλαει πολυ στην Ελλαδα.

Και ενα καρο ακομη παραδειγματα τετοια.... λοιπον μετα απο ολα αυτα ειναι λογικο αν καποιος βρει γκομενα να νομισει οτι ειναι θεος... και οσο νομιζει οτι ειναι θεος θα κανει και τα παντα να την κρατησει αρα και φιλους θα γραψει και θα κανει οτι του λεει αυτη κτλπ κτλπ τσαμπα κλαιγεστε μερικοι.
Χωνεψτε το.... ή εξαφανιζεσαι εφοσον δεν το αντεχεις ή τα χεις καλα με την πριμαντονα.... για να φας καμια φιλη της ή να εισαι και με τον αλλον καλα.

Ο αλλος δρομος ειναι να του την πεις κ να τσακωθεις αλλα μαλακια γιατι θα νομισουν οτι ζηλευεις ειδικα αν εισαι μπακουρι... θα σχολιαζουν και θα λενε οτι ειπε και ο ΛΙΟΝ7 πριν ή αλλοι. Μαλακια δεν ειναι? να δινεις δικαιωματα να λενε τετοια πραγματα? Και δικιο να χεις... κανε υπομονη και στο μελλον θα βρεθεις σε θεση να το αποδειξεις.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μια ειναι η λυση να γινεις και εσυ

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.140
Πόντοι
5.595
Στειλτου το παρακατω βιντεακι... :2funny:
θα το καταλαβει το υπονοουμενο... :sunglasses:

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
Η γνώμη μου είναι πιάστον και πες του το. Πες του ότι κάτι δεν πάει καλά. Απλά πες του το μια φορά και μην τον πρήζεις συνέχεια. Αν δεν αλλάξει τίποτα πάει να πει ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Μια φορά είναι αρκετή για να ξυπνήσει κάποιος.
Στην εμφάνιση της γκόμενας μην αναφερθείς. Είμαι πάντα της άποψης ότι εφόσον τη γκόμενα τη γαμάς μόνο εσύ, δεν πρέπει να ρωτάς κανένα φίλο ή κολλητό αν τους αρέσει η γκόμενα σου εμφανισιακά. Πρέπει όμως να τους ρωτάς πώς τους φαίνεται σαν άτομο γιατί με το χαρακτήρα της θα αλληλεπιδράσουν όλοι οι φίλοι σου στην παρέα και εκτός αυτού μπορεί να είναι τόσο όμορφη ή εσύ να την έχεις ερωτευτεί τόσο πολύ που εσύ τα ελαττώματα του χαρακτήρα της να μην τα βλέπεις επειδή γαμάς και γλυκαίνεσαι. Οι φίλοι σου όμως που δε γαμάνε θα τα δουν.

Kαρμπόν η ίδια ιστορία είχε γίνει όταν ήμουν κι εγώ 19 με τον κολλητό μου από το Δημοτικό. Βρήκε μια γκόμενα η οποία βλεπόταν αλλά ήταν μυθομανής. Μας είχε κλάσει όλους για μήνες. Και σε μας δεν έπαιζε να βγούμε και 4άδα γιατί τη δικιά του δεν την πήγαινε κανείς. Ώσπου σε μια φάση τον πιάσαμε και του μιλήσαμε. Του είπαμε ότι μας έχει ξεχάσει τελείως και ότι τέλος πάντων δεν αξίζει κιόλας γιατί η γκόμενα είναι μυθομανής και του είπαμε και 3-4 γεγονότα στα οποία ήταν αποδεδειγμένο ότι η γκόμενα έλεγε ψέμματα πέρα από κάθε αμφιβολία. Μας λέει ναι έχετε δίκιο...θα την πιάσω και θα της μιλήσω για να τα ξεκαθαρίσω όλα.

Από τότε σταδιακά χάθηκε ακόμη πιο πολύ μέχρι που σταματήσαμε τελείως να τηλεφωνιόμαστε και φτάσαμε να χαιρετιόμαστε στο δρόμο όταν βρεθούμε σε στυλ "Ήμασταν κάποτε κολλητοί". Το ίδιο πάνω κάτω έγινε και με όλους τους κολλητούς του. Μετά από πολλά χρόνια σχέσης και αφού είχαν αρραβωνιαστεί και συγκατοικήσει η γκόμενα τον κεράτωσε και τη χώρισε. Οι κολλητοί βέβαια δε γύρισαν ποτέ πίσω.

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΣ = ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ
Εχω 2-3 ομοιες ιστορίες. Την εννοια του κολλητου την εχουμε θεοποιήσει νομίζουμε οτι ειναι ενας σουπερ ηρωας που θα μας στεκεται διπλα μας κ ειναι κριμα να τον χασουμε για μαλακιες. Εχασα 2 φιλους απο πρεζα κ εναν απο γυναικα (παρομοια πρεζα). Τους τα  ειπα οταν ξεκινησαν τις μαλακιες στην αρχη μια φορα. Μετα μια δευτερη δυνατη και τσακωθηκα μετά δεν ξαναασχολήθηκα η συνειδηση μου ειναι καθαρή δεν μπορώ να κυνηγάω μωρά απο πίσω και να με παραμυθιάζουν ναι δικιο έχεις θα αλλάξω κτλ. Μετα φαγανε το κεφαλι τους. Ειτε στην ομονοια ειτε να τρωνε παντοφλα ολη μερα. Σε ενηλικες ανθρωπους δεν μπορεις να τους πεισεις τι να κανουν. Θελουν να παρουν πρεζα να παρουν. Θελουν να φανε τα μουτρα τους να τα φανε. Κανε εσυ με τον εαυτο σου μια κουβεντα κ δες οτι εκλησε ενας κυκλος με αυτους. Εαν ποτέ ξεμπλέξουν >>ΚΑΙ<< καταφέρουν να κερδίσουν μια θέση πάλι στην ζωή σου με την παρεα τους κ την συμπεριφορα τους εχει καλώς, αλλιώς τι έχασες εναν πρέζακα κ εναν μουνοδουλο στο καλό.

ΥΓ Μπλεκω τα ναρκωτικα με την γυναικα διότι ειναι εξίσου ισχυρός και καταστρεπτικος τρόπος αλλαγής συμπεριφοράς. Και τα 2 στην ακραια τους μορφη εχουν στερητικα συνδρομα αλλα και τα 2 έχουν την ίδια αφαιτηρία.ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ. δεν επεκτείνομαι αλλό για να μην βγώ εντελώς εκτος θέματος.

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
φιλε κλαφτα..πι8ανον η γκομενα ειναι γκρινιαρα αν σας εχει κανη περα δεν φταιη αυτος αλλα αυτη ειμαι συγουρος οτι δεν των αφηνη καν να αναπνευση..χανη την αυτοπεποιθηση του..και σε αυτο χρειαζεται βοηθεια..να την ξαναβρη να νιωση οτι διπλα του εχει φιλους καλους οχι πονηρους που των αγαπανε και των νιαζωνται..ολοι εχουμε πιστευω περαση τετιες καταστασης..εδω θα φανη ποσο δυνατη ειστε σαν φιλοι σαν παρεα..ασχετως αν καπιος εχει σχεση η οχι.η σχεση. σχεση του σεβαστη..και η φιλοι,φιλοι παλι.

Φιλε σιμο έχεις σκεφτεί οτι του μουνόδουλου ΜΠΟΡΕΙ να του αρεσει να ταπινωνεται;Να υπηρετεί; Να ξεφτιλίζεται; Να τρωει παντόφλα; Αυτή η συμπεριφορά ειναι το οξυγόνο στην ανασφάλεια του. Θα έλεγα αστον στην ακρη, ευκαιρία ειναι να τεσταριστεί. Εγω προσωπικά ξεφτίλες δν μου αρεσει να κάνω παρέα.

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΣ = ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ
Την εννοια του κολλητου την εχουμε θεοποιήσει νομίζουμε οτι ειναι ενας σουπερ ηρωας που θα μας στεκεται διπλα μας

Αν ησουν μαθητης και εγω δασκαλος θα σου ελεγα "πηδα ταξη"
Απ'μενα αριστα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom